موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
صفحه اصلی سایت ابوظبی امروز به روز شده . یچه هایی که ابوظبی مصاحبه داشتن یک چکی بکنن ببینیم چی شده ؟ آیا خبری هست یا نه ؟ من که تا الان کلیر نشدم . منتظر خبرهای خوش از شما هستم . انشاالله .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام ما امروز در ابوظبی مصاحبه داشتیم و هر دو برگه آبی گرفتیم.مصاحبه سختی بود .جزئیات رو در سفرنامه مینویسم.
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
از قول فری فری افیسر جدید و ریش قرمزی که اونجاست به همه از دم اسپانسر چسبونده
خواسته به فری فری هم بچسبونه که فری فری از در چونه و حساب بانکی و با ما هم اره ؟؟ ..... وارد شده و هر چی اون گفته اسپانسر این گفته ندارم بیا بگرد
این کف دست مو داره بیا بکن ...
خلاصه با موجودی 30000 تا حاظر شده ویزا بده
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-10 ساعت 20:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-10 ساعت 21:03 توسط vahidvm60.)
اگر اینجوری باشه که بگن الا و بلا باید اسپانسر بیارین که هیچی
ولی اگه بشه مثل فری فری باهشون در این مورد چونه زد و با حساب بانکی سروتهشو هم آورد حتما همه با من هم عقیده هستید که همون مرحله ای که Alisarshar عزیز میگه (تحقیق در مورد اسپانسر) از پروسه کلیر حذف میشه و مدت کلیر قاعدتا کوتاهتر میشه
اصلا شاید یه عده از دوستان خوبی که پشت خط موندن و میگن هیچ مشکلی تو پروندشون نبوده طولانی شدن پروسشون به همین خاطر باشه
چون در مورد حساب بانکی اگه مشکلی باشه همونجا میگه این کمه آقاجون برو بیشتر بیار (مثل فری فری عزیز)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
به خبرمهمی که همینک بدست من رسید توجه فرمائید:
علت تاخیر در کلیرنس های اخیر برندگان ایرانی لاتاری مشخص شد . به نقل از یک خبرگزاری که نخواست اسمش فاش شود مفقود شدن قطره چکان مربوط به کلیر کردن سفارت های آنکارا و ابوظبی علت اصلی این مهم بوده است . وی در ادامه اظهار داشت که هم اکنون تمامی پرسنل اداری و عملیاتی FBI در جهت یافتن قطره چکانها بسیج شده اند که این خود نیز به تعویق انداختن پروسه کلیر را دو چندان کرده است . شواهد بر آنند که علت مفقود شدن این قطره چکان در سفارتهای آنکارا و ابوظبی یکیست .چرا که اثر انگشتهای بدست آمده در هر دو مکان یکی است و مامورین ویژه در حال بررسی آن اثر انگشتها می باشند . این در حالیست که شنیدن این خبر از سوی اعضای کاربر در سایتی ایرانی موسوم به مهاجرسرا موجی از شادی را برای آنها به ارمغان آورده است چرا که آنها بر این باورند که ازاین پس دیگر روند کلیر شدن آنها شتابی مضاعف خواهد گرفت و آنها در آینده ای نه چندان دور از بلاتکلیفی در خواهند آمد . خبرگزاری های غیر موثق نیز اذعان داشته اند که گروهی مشتق شده از همان کاربران مهاجرسرایی موسوم به اعضا ء باشگاه 90 روزه ها ، مسئولیت این عملیات را بر عهده گرفته اند . آنها نیز تهدید کرده اند چنانچه این پست با حال حذف شود در اقدامی انتهاری تمامی password های مدیران را در یک عملیات سایبری هک خواهند کرد . چرا که اگر چه این پست حاوی اطلاعات فنی نیست ولی در این وانفسا میتواند التیامی بر زخمهای منتظران کلیر این سایت درجه یک باشد . و یک لبخندی به آنها هدیه کند .
وجدانن دیگه خل شدم . تعجب نکنید
تا الان 35 روز . خدای من دکتر محمودی و بقیه چی میکشن ؟
ضمن ارادت نسبت به همه دوستان خصوصا مدیران زحمت کش در صورت صلاحدید با حذف این پست مشکلی ندارم.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
آخرین خبر در مورد کیس ما اینه که ابوظبی پاسپورتهامون و کسریهای مدارکمونو گرفته و یک رسید داده و گفته که دوشنبه هفته آینده ساعت 2 بعدازظهر تحویل میده (در محل سفارت)
البته من از طریق خانم ملیکا اقدام نکردم و از طریق آژانس دیگه ای اقدام کردم
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستانی که ابوظبی مصاحبه شدند.من هرچی شماره کیسم رو میزنم فقط میگه ( Case number not found) . چند جور شماره رو وارد کردم ولی فرقی نمیکنه .یکم نگران شدم .آیا دوستان دیگه ای هم بودند که این پیغام رو بده؟