موضوعها: 0
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
امروز خيلي ها چشم به راه هستند. يك عده منتظر اعلام آخرين بولتن و يك عده هم منتظر آپديت كليرنس.
خدايا خودت دل همه اين بچه هاي لاتاري رو كه منتظر هستند شاد كن و همه رو از نگراني در بيار.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-11 ساعت 10:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-11 ساعت 10:51 توسط HOMAYON53.)
(2011-07-11 ساعت 10:13)alisarshar نوشته: (2011-07-11 ساعت 10:08)satusa نوشته: امروز خيلي ها چشم به راه هستند. يك عده منتظر اعلام آخرين بولتن و يك عده هم منتظر آپديت كليرنس.
خدايا خودت دل همه اين بچه هاي لاتاري رو كه منتظر هستند شاد كن و همه رو از نگراني در بيار.
پيرو طرح جديد آمريكا مبنا بر محدوديت ويزا براي مقامات ايراني ميترسم براي ماها هم دردسر ايجاد كنند و اين پروسه رو بيشتر كشش بدهند. هيچ كسي جوابي دريافت نكرده خيلي طولاني شده الان بيشتر از 2هفته هست كه هيچ كسو اعلام نكردند
درود بر تو علي جان. معمولا وقتي آمريكا اينو مي گه كليرنس نفرات غير ديپلماتيك مثل ماها طول مي كشه . چون زورش كه به اونا نمي رسه پاي مارو مي گيره.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-11 ساعت 08:53)najibi نوشته: (2011-07-10 ساعت 16:28)coming soon نوشته: سلام
صفحه اصلی سایت ابوظبی امروز به روز شده . یچه هایی که ابوظبی مصاحبه داشتن یک چکی بکنن ببینیم چی شده ؟ آیا خبری هست یا نه ؟ من که تا الان کلیر نشدم . منتظر خبرهای خوش از شما هستم . انشاالله .
coming soonعزیز میشه لطفا بفرمأیین از کجا تاریخ به روز شدن رو متوجه شدین؟ بسیار ممنون.
گوشه سمت راست بالای صفحه اصلی زیر جایی که نوشته( عربی ) . لینک زیر :
http://abudhabi.usembassy.gov/index.html
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
يك عده إز دوستان فكر مي كنند كه داشتن اسپانسر مدت زمان كلرنس را طولاني تر مي كنه در صورتيكه اسپانسر شما هر كسي كه مي خواد باشه حتما سوشال سكوريتي نا مبر بايد داشته باشه و براي كساني كه در امريكا زندگي مي كنند، پروسه أف بي اي چك ٣ روز طول مي كشه.
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-11 ساعت 14:31)planetearth نوشته: سلام
يك عده إز دوستان فكر مي كنند كه داشتن اسپانسر مدت زمان كلرنس را طولاني تر مي كنه در صورتيكه اسپانسر شما هر كسي كه مي خواد باشه حتما سوشال سكوريتي نا مبر بايد داشته باشه و براي كساني كه در امريكا زندگي مي كنند، پروسه أف بي اي چك ٣ روز طول مي كشه.
سلام. خيلي از شنيدن اين جور خبرها خوشحال ميشم. اينکه يه نکته مبهمي تو ذهنت باشه و اصلا ندوني که اين نکته درسته يا خير و همش باهاش کلنجار بري و بعد بفهمي که نه اونطوري هم من فکر ميکردم مشکل نيست
اميدوارم که اين قضيه اي که شما فرمودين صحت داشته باشه که به نظر من هم همينطوره چون واقعاً کسي که رفته اونجا و اونجا داره زندگي ميکنه مسلماً قبلاً همه اين مسائل رو رد کرده و همه جوره چک شده. مثال بارزش خود ما که اگه يه روزي بخوايم واسه يکي اسپانسر بشيم خوب مراحل کلير و طي کرديم و گذرونديم. مگر! اينکه بعداً تصميم بگيريم که قراره تر - و - ريست بشيم
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-11 ساعت 14:42)farshad_sh نوشته: (2011-07-11 ساعت 14:31)planetearth نوشته: سلام
سلام. خيلي از شنيدن اين جور خبرها خوشحال ميشم. اينکه يه نکته مبهمي تو ذهنت باشه و اصلا ندوني که اين نکته درسته يا خير و همش باهاش کلنجار بري و بعد بفهمي که نه اونطوري هم من فکر ميکردم مشکل نيست
اميدوارم که اين قضيه اي که شما فرمودين صحت داشته باشه که به نظر من هم همينطوره چون واقعاً کسي که رفته اونجا و اونجا داره زندگي ميکنه مسلماً قبلاً همه اين مسائل رو رد کرده و همه جوره چک شده. مثال بارزش خود ما که اگه يه روزي بخوايم واسه يکي اسپانسر بشيم خوب مراحل کلير و طي کرديم و گذرونديم. مگر! اينکه بعداً تصميم بگيريم که قراره تر - و - ريست بشيم
حقیقتش را بخواهید برادرِ من اسپانسر من هست و کارش در آمریکا معلم مدرسه کودکان است و لازمه هر ۳ ماه به خاطره اینکه با بچهها سر و کار داره چک بشه و من سوال کردم گفت من فقط سوسیال سکیوریتی نامبر را میدم و حداکثر ۳ روزه جوابش میاد.
خودش وقتی رفت آمریکا ۱۰ سال پیش ۸ ماه منتظر اف بیای چک بود.
امیدوارم که همه دوستان با کمترین زحمت ویزا شون را بگیرند .من آدم مذهبی نیستم و اعتقادی به دعا هم ندارم ولی به انرژی مثبت اعتقاد دارم
فقط یادتون باشه وقتی ویزا گرفتید، به بقیه هم کمک کنید حتا اگه در جواب چیزی ازشون ندیدید..
حکایت هست که سواری در بیابان تشنه ایی را دید که در مانده شده، پیاده شد و بهش آب داد و سوار اسب کرد که با خود به اولین آبادی ببره ولی ناگهان در مانده که سوار اسب بود نهیبی زد و رفت و از دور گفت که این اسب توان حمل ۲ نفر را ندارد و ...........
سوار قبلی گفت الان که رفتی این داستان را به کسی نگو چون ممکن است کسی این داستان را بشنود و دیگر به در مانده در بیابان کمک نکند. و سر چشمه خوبی خشک شود..............
شماره کیس :35000
تاریخ رویت قبولی در سایت:NEVER
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:FEB 2011
کنسولگری:LONDON
تاریخ کارنت شدن کیس:AUG
تاریخ دریافت نامه دوم:JULY 2011
تاریخ مصاحبه: AUG 5 th/CLEARANCE 47 DAYS
تاریخ دریافت ویزا: SEP 2011
تاریخ ورود به آمریکا :NO IDEA
تاریخ دریافت گرین کارت :NO IDEA
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-11 ساعت 11:06)coming soon نوشته: (2011-07-11 ساعت 08:53)najibi نوشته: (2011-07-10 ساعت 16:28)coming soon نوشته: سلام
صفحه اصلی سایت ابوظبی امروز به روز شده . یچه هایی که ابوظبی مصاحبه داشتن یک چکی بکنن ببینیم چی شده ؟ آیا خبری هست یا نه ؟ من که تا الان کلیر نشدم . منتظر خبرهای خوش از شما هستم . انشاالله .
coming soonعزیز میشه لطفا بفرمأیین از کجا تاریخ به روز شدن رو متوجه شدین؟ بسیار ممنون.
گوشه سمت راست بالای صفحه اصلی زیر جایی که نوشته( عربی ) . لینک زیر :
http://abudhabi.usembassy.gov/index.html
دوست عزیز درود برشما ، جهت اطلاع عرض کنم تاریخ مذکور هیچ ارتباطی به آپدیت کیس نامبرها ندارد و صرفا" تاریخ مذکور آخرین آپدیت اخبار مندرج در سایت سفارت می باشد. بارها این تاریخ هفته ها آپدیت نشده ولی اعضائ مهاجرسرا کامنت مبنی برکلیر شدن گذاشته بودند. از به روز شدن و زمان آپدیت افراد منتظر برای کلیرینس در ابوظبی بر خلاف آنکارا هیچ اطلاعاتی در دسترس نیست .
سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-10 ساعت 22:19)vahidvm60 نوشته: دوستان سلام
آخرین خبر در مورد کیس ما اینه که ابوظبی پاسپورتهامون و کسریهای مدارکمونو گرفته و یک رسید داده و گفته که دوشنبه هفته آینده ساعت 2 بعدازظهر تحویل میده (در محل سفارت)
البته من از طریق خانم ملیکا اقدام نکردم و از طریق آژانس دیگه ای اقدام کردم
سلام
ببخشید کسری مدارکتون چی بود ؟
کیس نامبر : AS00025XXX
دریافت نامه اول: May 2010
ارسال نامه اول : June 2010
اعلام کارنت : June 2011
دریافت نامه دوم : May 2011
تاريخ مصاحبه : June 2011
دریافت ویزا :
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
وقتی کلیر میشیم سرمون بندازیم پایین بریم سفارت(آنکارا)؟وقت گرفتن و ایمیل بازی و ... نمی خواد؟
با توجه به اینکه من برنده اصلی هستم عیبی نداره شوهرم واسه گرفتن ویزا بره؟
ممنونم