موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-12 ساعت 18:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-12 ساعت 18:35 توسط mim.)
سلام
بالاخره ASIA کارنت شد، امیدوارم مهاجرسرایی ها هم ALL کلیر بشن.
شماره کیس: 2011AS00042000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 31/4/2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/7/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: sep
تاریخ مصاحبه: 12 sep
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-12 ساعت 14:46)sare نوشته: سلام به همه دوستاي گلم تو مهاجرسرا
بابا چرا اينقدر بي تابي مي كنين؟؟؟
باز اگر دكتر محمودي و اكيب و كاليفرنياي عزيز اينجوري مي گفتن ، مي گفتم حق با اوناس
بابا يه ماه و 2 ماه و 3 ماه بخدا در مقابل صبر اين عزيزان كه اسم بردم هيچي نيست . ...........
قصدم نصیحت کردن نیست روحیه دادنه این پست من غیر از این اطلاعات مفید دیگه ای نداره و مدیران عزیز اگه صلاح میدونن میتونن با طیب خاطر من (عجب کلمه ایی !) این پست رو حذف کنند.
حق با دوست عزیزمونه وقتی به گذشته نگاه میکنم و اتفاقات عجیبی که برای من افتاد از زمانی که برنده شدم و آدمهایی که انگار فقط اومدن تو زندگی من تا یه مشکل کوچک من را حل کنند و بعد به سرعت دور بشن باور میکنم که دستی داره تمام این اتفاقات را پیش میبره (مثلا من 2 بار برای انجام کارهای لاتری آژانس گرفتم و هر دو بار راننده پسرش تو لاتری برنده شده بود!و کلی اطلاعات مفید بهم داد یا حتی قبل از پرواز به دبی راننده آژانس خودش قبلا تو لاتری برنده شده بود و خودش گفت که این یه نشانه است که یعنی باید امید داشته باشی که کارت درست میشه یا اینکه دوستی فقط چند ماه با من همکار شد (از برندگان امسال که الان تو آمریکاست) و بعد از کارش استعفا داد انگار فقط اومد تو زندگی من که بهم کمک کنه! )
وقتی این آیه زیبا که تو امضا Sare خان هست رو میخونم کاملا بهش ایمان دارم باید آرامش داشته باشیم خدا سبب ساز هست پس تمام این ماجرا ها میتونه سبب سازه یه اتفاق خوب برای ما بشه حتی اگه کلیر نشید حتی اگه نتونیم حکمتش رو درک کنیم
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-12 ساعت 20:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-12 ساعت 20:50 توسط California.)
(2011-07-11 ساعت 20:48)free_free نوشته: دوستان این قضیه اسپانسر و حساب بانکی خیلی خنده دار شده
من موجودی حسابم 18700 دلار بود که آفیسر ریش قرمز از من قبول نکرد و معادل اسپانسر اون رو مقدار 30000 دلار برای من تعیین کرد ، بعد از من علی یا آیدی(دانکی شانس) با 13000 دلار رفته بود پیش یه آفیسر خانم ، اون بنده خدا هم گفته بود که مبلغ شما کمه و باید اونو به 18700 دلار افزایش بدین....
تو هتل هم یه خانم رو دیدم (لاتاری نبود) که با اینکه 30000 تا تو حسابش بود ولی آفیسر بهش گفته بود که باید 50000 تا داشته باشی....
free free جان احساس میکنم آفیسر میخواسته ببینه که چقدر شخص کردیت داره و چقدر دست و بالش بازه ، این پول رو به هزار زور و مکافات و از رفیق و آشنا جور کرده یا نه پول خودشه یا که اونقدر تمکین مالی یا کردیت بین مردم داره که بتونه بازم اگه لازم شد پول تهیه کنه منظورم اینه که واسش مبلغ پول مهم نبوده
اگه اینطور باشه شاید بشه با یه مبلغ کمتر رفت سفارت و وقتی که آفیسر گیر داد بتونی بقیش رو به حساب واریز کنی
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
حتما تو این یک دوروزه کلر شما ها هم میاد
و خیلیا اینجا هورررررررررررررررررررررررررا میکشن. دلیل تاخیر شون هم حجم زیاد کلر شده هایی که میخوان اعلام کنند
میگید نه
خوب حالا ببینید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز! نيومدن در کار نيست. بايد کلير ما بياد بــــــــــــــــــــــــــايــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد!
اينم گفتم که خودم که کلي نگرانم بفهمم که بايد انرژي مثبت بدم
پس همين روزا مياد آماده باشيم
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
امروز فردا نوبت کلر شماهاست
۱۰۰ در ۱۰۰
قرار همه کلر بشن هورا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، ورود خودم رو به تاپيك كليرنس تبريك ميگم.
من ديروز يه مصاحبه داشتم با كلي سوال كه در نهايت به برگه آبي ختم شد. سعي ميكنم هرچه زودتر شرح ماجرا رو عرض كنم.
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
خدا از دهنتون بشنوه
من که جز مهاجر سرا و ابدیت انکارا صفحه دیگه ای می تونم باز کنم ها
راستی من اصلا سوء هاضمه نگرفتم ها
کیس نامبر های علام شده رو هم حفظ نیستم ها
ایدی های در حال انتظار رو هم خفظ نیستم ها
ترکیب بچه های ابوظبی و انکارا رو هم حفظ نیستم ها
رفتار 2 سفارت در سپتامبر سال گذشته رو اصلا حفظ نیستم ها
ای خدا برسوننننننننننننننننننننننننننننننن