کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
سلام
بالاخره ASIA کارنت شد، امیدوارم مهاجرسرایی ها هم ALL کلیر بشن.Smile
شماره کیس: 2011AS00042000
تاريخ دریافت نامه قبولي : 31/4/2010
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 12/7/2010
تاریخ کارنت شدن کیس: sep
تاریخ مصاحبه: 12 sep
من برات جیغ زرد میزنم Ankara Update: July 5, 2011SadSad
تشکر کنندگان: sepinod ، coming soon ، im-i ، California ، ramin_ad ، najibi ، free_free ، tamanna ، maaref ، REZA1390 ، parastoo2011
(2011-07-11 ساعت 21:22)arash7 نوشته:  
(2011-07-10 ساعت 22:19)vahidvm60 نوشته:  دوستان سلام
آخرین خبر در مورد کیس ما اینه که ابوظبی پاسپورتهامون و کسریهای مدارکمونو گرفته و یک رسید داده و گفته که دوشنبه هفته آینده ساعت 2 بعدازظهر تحویل میده (در محل سفارت)
البته من از طریق خانم ملیکا اقدام نکردم و از طریق آژانس دیگه ای اقدام کردم

سلام
ببخشید کسری مدارکتون چی بود ؟

سلام دوست عزیز
در سفرنامم هست. لطفا مطالعه کنید
موفق باشید
تشکر کنندگان: California ، ramin_ad ، mim ، najibi ، free_free ، tamanna ، maaref ، REZA1390
(2011-07-12 ساعت 14:46)sare نوشته:  سلام به همه دوستاي گلم تو مهاجرسرا
بابا چرا اينقدر بي تابي مي كنين؟؟؟
باز اگر دكتر محمودي و اكيب و كاليفرنياي عزيز اينجوري مي گفتن ، مي گفتم حق با اوناس
بابا يه ماه و 2 ماه و 3 ماه بخدا در مقابل صبر اين عزيزان كه اسم بردم هيچي نيست . ...........
قصدم نصیحت کردن نیست روحیه دادنه این پست من غیر از این اطلاعات مفید دیگه ای نداره و مدیران عزیز اگه صلاح میدونن میتونن با طیب خاطر من (عجب کلمه ایی !) این پست رو حذف کنند.
حق با دوست عزیزمونه وقتی به گذشته نگاه میکنم و اتفاقات عجیبی که برای من افتاد از زمانی که برنده شدم و آدمهایی که انگار فقط اومدن تو زندگی من تا یه مشکل کوچک من را حل کنند و بعد به سرعت دور بشن باور میکنم که دستی داره تمام این اتفاقات را پیش میبره (مثلا من 2 بار برای انجام کارهای لاتری آژانس گرفتم و هر دو بار راننده پسرش تو لاتری برنده شده بود!و کلی اطلاعات مفید بهم داد یا حتی قبل از پرواز به دبی راننده آژانس خودش قبلا تو لاتری برنده شده بود و خودش گفت که این یه نشانه است که یعنی باید امید داشته باشی که کارت درست میشه یا اینکه دوستی فقط چند ماه با من همکار شد (از برندگان امسال که الان تو آمریکاست) و بعد از کارش استعفا داد انگار فقط اومد تو زندگی من که بهم کمک کنه! )
وقتی این آیه زیبا که تو امضا Sare خان هست رو میخونم کاملا بهش ایمان دارم باید آرامش داشته باشیم خدا سبب ساز هست پس تمام این ماجرا ها میتونه سبب سازه یه اتفاق خوب برای ما بشه حتی اگه کلیر نشید حتی اگه نتونیم حکمتش رو درک کنیم
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: ramin_ad ، Linspire ، coming soon ، mim ، bfarhadm ، nastaran86 ، najibi ، REZA1390 ، free_free ، tamanna ، maaref ، sepinod ، alisarshar ، sare ، parastoo2011 ، farzad.s ، aghdam
(2011-07-11 ساعت 20:48)free_free نوشته:  دوستان این قضیه اسپانسر و حساب بانکی خیلی خنده دار شده

من موجودی حسابم 18700 دلار بود که آفیسر ریش قرمز از من قبول نکرد و معادل اسپانسر اون رو مقدار 30000 دلار برای من تعیین کرد ، بعد از من علی یا آیدی(دانکی شانس) با 13000 دلار رفته بود پیش یه آفیسر خانم ، اون بنده خدا هم گفته بود که مبلغ شما کمه و باید اونو به 18700 دلار افزایش بدین....Cool

تو هتل هم یه خانم رو دیدم (لاتاری نبود) که با اینکه 30000 تا تو حسابش بود ولی آفیسر بهش گفته بود که باید 50000 تا داشته باشی....

free free جان احساس میکنم آفیسر میخواسته ببینه که چقدر شخص کردیت داره و چقدر دست و بالش بازه ، این پول رو به هزار زور و مکافات و از رفیق و آشنا جور کرده یا نه پول خودشه یا که اونقدر تمکین مالی یا کردیت بین مردم داره که بتونه بازم اگه لازم شد پول تهیه کنه منظورم اینه که واسش مبلغ پول مهم نبوده
اگه اینطور باشه شاید بشه با یه مبلغ کمتر رفت سفارت و وقتی که آفیسر گیر داد بتونی بقیش رو به حساب واریز کنی
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، coming soon ، mim ، bfarhadm ، nastaran86 ، najibi ، free_free ، tamanna ، maaref ، REZA1390 ، parastoo2011 ، ramin_ad ، aghdam
(2011-07-12 ساعت 17:25)Hornet نوشته:  دلم لك زده يكي از دوستان بياد يك هورا جانانه و بنفش بكشه و خاطرمون منبسط بشه به خدا
سلام،

در قسمت سفر نامه و تجربه مصاحبه پیغام گذشتم ولی‌ هورا نکشیدم.این هورا هم برای گٔل روی هرنت جان و باقیه دوستان عزیزم

هووووووووووووووووووراا...
تشکر کنندگان: Linspire ، coming soon ، mim ، nastaran86 ، Hornet ، najibi ، REZA1390 ، free_free ، bfarhadm ، tamanna ، maaref ، sepinod ، bita-p ، parastoo2011 ، California ، aghdam
حتما تو این یک دوروزه کلر شما ها هم میاد
و خیلیا اینجا هورررررررررررررررررررررررررا میکشن. دلیل تاخیر شون هم حجم زیاد کلر شده هایی که میخوان اعلام کنند
میگید نه
خوب حالا ببینید
تشکر کنندگان: Linspire ، vahidvm60 ، Hornet ، najibi ، REZA1390 ، free_free ، zohreh36 ، tamanna ، maaref ، nimahoboot ، sepinod ، alisarshar ، coming soon ، California ، ramin_ad ، aghdam ، mim
سلام دوستان
لینک زیر اطلاعات جامعی در مورد پروسه کلیرنس داره
حتما مطالعه کنید چون پاسخ گوی بسیاری از سوالات گذشته و حالتونه

http://www.travel.state.gov/visa/frvi/in..._1364.html

موفق باشید
در ضمن صراحتا اشاره داره که یکی از چیزایی که باید در مورد کسایی که شغل دولتی دارن چک بشه اینه که در "ت . ر . ر.ی.س.ت اکتیویتی" شرکت داشتند یا نه؟
اونقدر موارد ineligibility زیاده که ببینید یکم از نگرانیتون در مورد طولانی شدن پروستون کم میکنه
من که برا خودم به خاطر سرعتشون (!) بهشون دمت گرم گفتم
تشکر کنندگان: Linspire ، HAMEDMIM ، tamanna ، Hornet ، maaref ، sepinod ، alisarshar ، satusa ، REZA1390 ، najibi ، نگار 65 ، coming soon ، California ، ramin_ad ، mim ، free_free
(2011-07-12 ساعت 17:25)alisarshar نوشته:  
(2011-07-12 ساعت 14:46)sare نوشته:  سلام به همه دوستاي گلم تو مهاجرسرا
بابا چرا اينقدر بي تابي مي كنين؟؟؟
باز اگر دكتر محمودي و اكيب و كاليفرنياي عزيز اينجوري مي گفتن ، مي گفتم حق با اوناس
..........

راست ميگي ولي اينم در نظر داشته باش كه تا قبل از اينكه كيس نامبر بياد استرس زيادي وجود نداشت چون اون موقع ميگفتيم كه اگه اومد كه ادامه ميديم ولي اگر نيومد زندگيمونو ميكنيم ولي الان شرايط فرق ميكنه چون اول اينكه همه چي تموم شده و فقط منتظر نظر طرف مقابليم و از طرفي كلي هزينه كرديم فكر نميكنم كه 7ميليون براي يه سفر دبي كم باشه كه تازه تو اون سفر كلي هم اضطراب داشتي ولي بازم همه اميدوار باشيد و به خدا توكل كنيد چون به قول اين دوستمون اونيكه مارو با اين همه زحمت تا اينجا كشيده خودش بهتر ميدونه كه چه جوري ختم به خير كنه!!!!
اين هفته تعطيلاته برين حال كنين و بهش فكر نكنين ايشالا يا قبل از تعطيلات يا بعد از تعطيلات خبراي خوبي تو راههSmileSmileSmileWink

علي آقاي گل ، درسته كه 7 ميليون خرج كرديم و رفتيم دبي و ...
اما باور كن كه همه ما و از جمله خود شما كه جزء بچه هاي بدون كيس بودي ، تكليفمون روشن نبود ، نمي دونستيم بالاخره رفتني هستيم يا اومدني ، بايد خودمون رو آماده كنيم يا نه ؟
يادمه شما كه كيست اومد بخاطر تولد نوگلتون حدود 3-4 ماه زمان مصاحبه رو عقب انداختين ، خوب اين كلي استرس داشت ، كلي اذيت شدن داشت، نداشت؟ براتون نامه رسيد كه بايد مثلاً تا 10 روز ديگه ابوظبي باشين!!!
بگذريم ، انشاء الله خيلي زود زود همه مون تكليفمون يه سره بشه به سمت مجسمه آزادي سه تا دو نقطه دي
تشکر کنندگان: alisarshar ، satusa ، HOMAYON53 ، Hornet ، maaref ، REZA1390 ، najibi ، نگار 65 ، parastoo2011 ، sunrise ، California ، tamanna ، ramin_ad ، nahid.t ، aghdam ، mim ، free_free
دوستان عزيز! نيومدن در کار نيست. بايد کلير ما بياد بــــــــــــــــــــــــــايــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد!
اينم گفتم که خودم که کلي نگرانم بفهمم که بايد انرژي مثبت بدم Smile
پس همين روزا مياد آماده باشيم
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
امروز فردا نوبت کلر شماهاست
۱۰۰ در ۱۰۰
قرار همه کلر بشن هورا
منم فكر كنم امروز و فردا
مسئولان محترم اين كليرنس، پاي مباركشونو از رو ترمز بر دارن Big GrinBig Grin

اين حضرات نميدونن كه، اين سدي كه درست كردن و به قول دوستان عزيز آب پشتشو ميخوان با قطره چكون بريزن اينور، بالاخره بايد دريچه هاشو بازكنن، و الا ميايم اون سدو ميشكونيم Big Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: satusa ، gadfly ، mim ، Linspire ، najibi ، maaref ، نگار 65 ، alisarshar ، coming soon ، sepinod ، parastoo2011 ، tamanna ، California ، ramin_ad ، aghdam ، REZA1390 ، free_free
چرا اينقدر اين تاپيک سوت و کوره!!!!
خوب من اصلا استرس ندارم، ناخنهامو نمي جوم، موهامو نميکنم روزي صد دفعه سايت آنکارا رو چک نمي کنم و روزي صد دفعه هم به اين تاپيک سر نمي زنم چون مي دونم همه به زودي کلير ميشيم.TongueSmileShy
شماره کیس:2011AS00028XXX

سلام، ورود خودم رو به تاپيك كليرنس تبريك ميگم.
من ديروز يه مصاحبه داشتم با كلي سوال كه در نهايت به برگه آبي ختم شد. سعي ميكنم هرچه زودتر شرح ماجرا رو عرض كنم.
تشکر کنندگان: Linspire ، satusa ، najibi ، نگار 65 ، maaref ، Hornet ، sare ، gadfly ، coming soon ، sepinod ، tamanna ، bita-p ، Sooshians ، im-i ، samadi2050 ، California ، ramin_ad ، shitili ، aghdam ، REZA1390 ، mim ، free_free
خدا از دهنتون بشنوه
من که جز مهاجر سرا و ابدیت انکارا صفحه دیگه ای می تونم باز کنم ها
راستی من اصلا سوء هاضمه نگرفتم ها
کیس نامبر های علام شده رو هم حفظ نیستم ها
ایدی های در حال انتظار رو هم خفظ نیستم ها
ترکیب بچه های ابوظبی و انکارا رو هم حفظ نیستم ها
رفتار 2 سفارت در سپتامبر سال گذشته رو اصلا حفظ نیستم ها
ای خدا برسوننننننننننننننننننننننننننننننن
تشکر کنندگان: satusa ، najibi ، نگار 65 ، maaref ، gadfly ، coming soon ، sepinod ، tamanna ، REZA1390 ، Hornet ، alirezagh ، im-i ، samadi2050 ، California ، ramin_ad ، aghdam ، zohreh36 ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان