کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
خيلی عذر میخوام كه سئوالمو اينجا ميپرسم، چون بقيه جاها كسی اكتيو نيست.
ميشه بگين برای كسانی كه برنده میشن، تو سايت چه متنی نوشته می‌شه؟
you won يا You has been selected يا Dear select يا ....

اگه عكسی از صفحه اعلام برندگيتونو بذارين خيلی ممنون ميشم.
بازم انتظار...
چشم انتظاری جاذبه‌ای قوی دارد.
منتظر چیزهایی باش که می‌خواهی...
نه چیزهایی که نمی‌خواهی.

arAsh
تشکر کنندگان: REZA1390 ، tamanna ، California ، free_free
(2011-07-14 ساعت 10:22)USA Citizen نوشته:  خيلی عذر میخوام كه سئوالمو اينجا ميپرسم، چون بقيه جاها كسی اكتيو نيست.

دوست عزيز انشاء الله كه برنده بشين ، اما اين متن مربوط به برندگان 2011 هست
Dear Selectee,
Based on the information and confirmation number provided, you should have received a letter by
mail from the United States Department of State’s Kentucky Consular Center (KCC) notifying you
that your Diversity Visa entry was selected in the DV-2011 lottery.
If you have not yet received your selectee letter, please do not contact KCC until after August 1,
2010. International mail delivery delays of one month or more are normal. KCC will not respond to
questions they receive before August 1, 2010 regarding non-receipt of selectee letters. If you still
have not received your selectee letter by August 1, 2010, however, you may contact KCC by
email at kccdv@state.gov.
البته اينم بگم نامه اول ما هرگز نرسيد
تشکر کنندگان: USA Citizen ، AmericanHamid ، tamanna ، najibi ، California ، aghdam ، free_free ، maaref
(2011-07-14 ساعت 10:47)sare نوشته:  
(2011-07-14 ساعت 10:22)USA Citizen نوشته:  خيلی عذر میخوام كه سئوالمو اينجا ميپرسم، چون بقيه جاها كسی اكتيو نيست.

دوست عزيز انشاء الله كه برنده بشين ، اما اين متن مربوط به برندگان 2011 هست
Dear Selectee,
Based on the information and confirmation number provided, you should have received a letter by
mail from the United States Department of State’s Kentucky Consular Center (KCC) notifying you
that your Diversity Visa entry was selected in the DV-2011 lottery.
If you have not yet received your selectee letter, please do not contact KCC until after August 1,
2010. International mail delivery delays of one month or more are normal. KCC will not respond to
questions they receive before August 1, 2010 regarding non-receipt of selectee letters. If you still
have not received your selectee letter by August 1, 2010, however, you may contact KCC by
email at kccdv@state.gov.

ممنون از جوابتون. پس شما چه طوري از كيس نامبرتون مطلع شدين؟

.
بازم انتظار...
چشم انتظاری جاذبه‌ای قوی دارد.
منتظر چیزهایی باش که می‌خواهی...
نه چیزهایی که نمی‌خواهی.

arAsh
تشکر کنندگان: coming soon ، tamanna ، California ، free_free ، maaref
(2011-07-14 ساعت 11:00)USA Citizen نوشته:  
(2011-07-14 ساعت 10:47)sare نوشته:  [quote='USA Citizen' pid='118313' dateline='1310622766']
خيلی عذر میخوام كه سئوالمو اينجا ميپرسم، چون بقيه جاها كسی اكتيو نيست.
مي

ممنون از جوابتون. پس شما چه طوري از كيس نامبرتون مطلع شدين؟

.

بعد از 8 ماه دربدري و بدبختي از كي سي سي با ايميل گرفتيم ، اينكه ديگه نامه اي براي اعلام برنده شدن شما 2012 هائي ارسال نميشه كه برنده شدنتون رو بفهميم ، نتيجه زحمات و پيشنهاد حقير و بر و بچه هاي گل بدون كيس مهاجر سراس ، برين حالشو ببرين كه همين الان بعد از برنده شدن كيس دار ميشين
(2011-07-14 ساعت 02:31)rayan.s نوشته:  دوستان قبلا" گفتم بازم میگم تا دیر نشده برید تو صفحه وزارت امورخارجه آمریکا در فیس بوک و بابت طولانی بودن روند کلیرنس اعتراض کنید. زیر هر پست که باشه مهم نیست حتما" ارسالهاتون را میخونند.به هر حال زمان به سرعت میگذره و چاره ایی بعدا" نخواهید داشت.موفق باشید.
-به امید کلییر شدن همه عزیزان
http://www.facebook.com/USAdarFarsi
-به جایی اینکه تاریکی رو لعنت کنید یک چراغ روشن کنید!

دوستان منتظر ، مخصوصاً بالاي جدولي ها ، آيا كسي زحمت اين كار رو كشيده؟
آيا كامنتي چيزي گذاشتين؟
من از شركت نميتونم وارد فيس بوك بشم.عصر از خونه وارد صفحه مربوطه ميشم و كامنت ميگذارم.دوستان ديگه هم اگر انجام دادن لطفا اعلام كنند.
تشکر کنندگان: نگار 65 ، Hornet ، bfarhadm ، sepinod ، sare ، tamanna ، najibi ، California ، free_free ، maaref
(2011-07-14 ساعت 02:31)rayan.s نوشته:  دوستان قبلا" گفتم بازم میگم تا دیر نشده برید تو صفحه وزارت امورخارجه آمریکا در فیس بوک و بابت طولانی بودن روند کلیرنس اعتراض کنید. زیر هر پست که باشه مهم نیست حتما" ارسالهاتون را میخونند.به هر حال زمان به سرعت میگذره و چاره ایی بعدا" نخواهید داشت.موفق باشید.
-به امید کلییر شدن همه عزیزان
http://www.facebook.com/USAdarFarsi
-به جایی اینکه تاریکی رو لعنت کنید یک چراغ روشن کنید!

سلام ،من حدود 2ماه پیش یک کامنت واسشون گذاشتم وبه دوستان هم توصیه کردم حتما یه پست بذارن .اگر لازم باشه دوباره میذارم.
.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: sare ، tamanna ، sepinod ، Hornet ، najibi ، California ، aghdam ، free_free ، jamirfakhri ، maaref
با سلام به مهاجرسرایی ها
دوستان من و همسرم 30 می مصاحبه داشتیم و به همسرم FBI Check خورد، بعد از یک ماه ایمیل اول و بعد از 40 روز ایمیل دوم رو فرستادیم و خواستیم که آخرین وضعیت پرونده رو بدونیم.
2 روز پیش این جواب رو دادن:
Dear ...
Thank you for your email. Please note that your case number is now active on our website and you may check for future updates on your case by entering your case number ------------
اما از دو روز پیش تا الان همچنان هر بار که تو سایت چک می کردیم ای پیام رو میدیدیم. Case number not found.
اما الان که چک کردم دیدم پیام عوض شده و جلوی Case Status نوشته شده: Application in processing
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
تشکر کنندگان: sunrise ، im-i ، Hornet ، najibi ، California ، free_free ، AmericanHamid ، final destination ، maaref
(2011-07-14 ساعت 16:59)maryam58 نوشته:  با سلام به مهاجرسرایی ها
دوستان من و همسرم 30 می مصاحبه داشتیم و به همسرم FBI Check خورد، بعد از یک ماه ایمیل اول و بعد از 40 روز ایمیل دوم رو فرستادیم و خواستیم که آخرین وضعیت پرونده رو بدونیم.
2 روز پیش این جواب رو دادن:
Dear ...
Thank you for your email. Please note that your case number is now active on our website and you may check for future updates on your case by entering your case number ------------
اما از دو روز پیش تا الان همچنان هر بار که تو سایت چک می کردیم ای پیام رو میدیدیم. Case number not found.
اما الان که چک کردم دیدم پیام عوض شده و جلوی Case Status نوشته شده: Application in processing

دوست عزیز درود برشما انشالله بزودی به Ready تغییر نماید.پرونده شما در حال بررسی است منتظر باشیدبزودی خبرهای خوش در راه است.

سفارت ابوظبی
تاریخ مصاحبه اواسط 2010JUN
نوع ویزا سرمایه گذاری
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، Linspire ، California ، free_free ، AmericanHamid ، maaref ، final destination
دوستان بنده ۱۰ روز پیش ایمیل زدم جواب ندادند.دیشب دوباره ایمیل زدم جواب دادندSad:
Dear DV Applicant,
Please follow the instructions you were given at the interview and continue to monitor your case from our website. When there are any updates on your case, we will update the status there.
Regards,
U.S. Embassy Abu Dhabi
(2011-07-14 ساعت 17:33)najibi نوشته:  دوستان بنده ۱۰ روز پیش ایمیل زدم جواب ندادند.دیشب دوباره ایمیل زدم جواب دادندSad:
Dear DV Applicant,
Please follow the instructions you were given at the interview and continue to monitor your case from our website. When there are any updates on your case, we will update the status there.
Regards,
U.S. Embassy Abu Dhabi

معلوم نیست دارن چی و چک میکنن ! Cool
فقط تنها کاری که مشخصه دارن میکنن، اینه که دارن مارو حرص میدن Big Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
این هفته هم گذشت و به غیر ازکیس Americanhamid عزیز خبری از این سفارت بی بخار ابوظبی نشد که نشد . پس با قلبی شکسته و روحی خراب و روانی پریش پرونده این هفته رو می بندیم Sad و دل به امید الطاف الهی در هفته دیگه خواهیم بست Shy تا اینکه شاید انشاالله :

گردی از رهگذر دوست به کوری رقیب

بهر آسایش این دیده خونبار بیار

تا الان 40 روز Cool
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: mim ، California ، Linspire ، nastaran86 ، aghdam ، sepinod ، najibi ، im-i ، tamanna ، Hornet ، gadfly ، ramin_ad ، HAMEDMIM ، bfarhadm ، free_free ، AmericanHamid ، sunrise ، maaref ، samadi2050 ، REZA1390 ، SH1A2R3
بابا این ابوظبیا کلا اسلوموشن کار میکنن
پاسپورتای مارو هم که گرفتن با اینکه توی کلیر نوشته بود 7-4 روز به بنده خدا گفتن دوشنبه یعنی 8 روز بعد بره بگیره
تشکر کنندگان: gadfly ، California ، aghdam ، sepinod ، najibi ، tamanna ، coming soon ، Hornet ، ramin_ad ، bfarhadm ، free_free ، im-i ، maaref ، REZA1390 ، SH1A2R3
59 روز نبوووود ؟ رفتیم ها نیسسسسسسسسسسسسسست ؟
تشکر کنندگان: zohreh36 ، najibi ، im-i ، tamanna ، Hornet ، ramin_ad ، bfarhadm ، free_free ، rayan.s ، sepinod ، baz4baz ، final destination ، California ، REZA1390 ، SH1A2R3
سلام دوستان دیروز ویزام اومد انشاله هرچه زودتر بقیه دوستان کلیر بشن.ولی مطلبی رو که میخوام بگم اینه که دیروز بعد از اینکه سوار هواپیما شدم بعد از نیم ساعت پرواز خلبان اعلام کرد برای سوخت گیری باید بریم ارومیه همه ناراحت شدند واز مهماندارها هی سوال میکردند که برای چی باید بریم ارومیه ومهماندار هم اعلام کرد از امروز انکارا سوخت نمیده به ایران.خلاصه بعد از یکساعت باز مجددا خلبان اعلام کرد بعلت باد زیادی که بوده سوخت کمتر مصرف شده و مستقیم میریم فرودگاه امام خمینی که همه خیلی خوشحال شدن.در هر صورت از این به بعد یکساعت جهت سوخت گیری به ساعت پروازتون اضافه کنید .خواستم اطلاع رسونی کرده باشم با تشکر
دوستان عزیز کلیر آلود ....

امیدوارم زودتر کلیر شید......من که از روی این مرحله پریدم..هیچوقت فکر نمی کردم از رو این تاپیک بپرم و همیشه فکر می کردم که این غول مرحله آخره...

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: Linspire ، SALAR110 ، sepinod ، tamanna ، bfarhadm ، baz4baz ، Hornet ، mim ، REZA1390 ، najibi ، gadfly ، coming soon ، farzad.s ، aghdam ، maaref ، samadi2050 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان