کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-07-14 ساعت 14:17)sunrise نوشته:  
(2011-07-14 ساعت 02:31)rayan.s نوشته:  دوستان قبلا" گفتم بازم میگم تا دیر نشده برید تو صفحه وزارت امورخارجه آمریکا در فیس بوک و بابت طولانی بودن روند کلیرنس اعتراض کنید. زیر هر پست که باشه مهم نیست حتما" ارسالهاتون را میخونند.به هر حال زمان به سرعت میگذره و چاره ایی بعدا" نخواهید داشت.موفق باشید.
-به امید کلییر شدن همه عزیزان
http://www.facebook.com/USAdarFarsi
-به جایی اینکه تاریکی رو لعنت کنید یک چراغ روشن کنید!

سلام ،من حدود 2ماه پیش یک کامنت واسشون گذاشتم وبه دوستان هم توصیه کردم حتما یه پست بذارن .اگر لازم باشه دوباره میذارم.
.

سلام به دوستان
من هم دوتا کامنت گذاشتم.
تشکر کنندگان: AmericanHamid ، rayan.s ، sepinod ، tamanna ، Hornet ، najibi ، coming soon ، free_free ، maaref ، SH1A2R3
درودی دگر بار
پس از اینکه من از کلیر شدنم از طریق ایمیل آگاه شدم و در سایت هم همش case number not found رو میزد بالاخره امروز در سایت هم چشمم به جمال Ready روشن شد.و برای من این صفحه هم تغییر کرد. به امید کلیر شدن همه دوستان.
پیروز باشید.
تشکر کنندگان: sepinod ، im-i ، tamanna ، bfarhadm ، Hornet ، mim ، najibi ، Vahidn ، gadfly ، coming soon ، HAMEDMIM ، free_free ، satusa ، farzad.s ، aghdam ، California ، maaref ، samadi2050 ، vahidvm60 ، sare ، Ali Sepehr ، SH1A2R3
سلام دوستان مهاجر
میدونم جای این حرف اینجا نیست از همه عذر خواهی میکنم.nazem عزیز اگه لازم دونست پاکش کنه.
بعد از 1 سال و خورده ای چشم انتظاری بالاخره نوبت منم شد.ولی ی اتفاق غیر منتظره ی وحشتناک برام پیش اومده که میتونه مانع رفتنم شه .شبو روزم شده غصه خوردن و اشک ریختن.شماها بهترین دوستای منین. برام دعا کنین به دعای همتون احتیاج دارم
tamana جان امیدوارم خدا کمکت کنه ..............................
تشکر کنندگان: sunrise ، Hornet ، tamanna ، sepinod ، Sooshians ، free_free ، aghdam ، maaref ، SH1A2R3
(2011-07-15 ساعت 09:20)tamanna نوشته:  سلام دوستان مهاجر
میدونم جای این حرف اینجا نیست از همه عذر خواهی میکنم.nazem عزیز اگه لازم دونست پاکش کنه.
بعد از 1 سال و خورده ای چشم انتظاری بالاخره نوبت منم شد.ولی ی اتفاق غیر منتظره ی وحشتناک برام پیش اومده که میتونه مانع رفتنم شه .شبو روزم شده غصه خوردن و اشک ریختن.شماها بهترین دوستای منین. برام دعا کنین به دعای همتون احتیاج دارم

تمنای عزیز به خدا توکل کن و امیدوار باش و مطمئن باش بی جواب نمی ذارت و بدون که ما همه از ته دل واست دعا میکنیم واز خدای مهربون می خواهیم که مشکل شما هر چه زودتر و به بهترین نحو ممکن برطرف بشه،انشالله هر چه زودتر یک پستی بذاری که خوشحال و خندان باشی دوست عزیزSmile
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st

tamannaعزیزتوی هرکارخدامصلحتی هست اینوبدون همون طورکه توی لاتاری برنده شدی اگرخدابخوادوسرنوشتت این باشه همه چیزخودبه خوددرست می شه .من واست بهترین هاروازخدامی خوام .
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، mim ، zohreh36 ، sepinod ، coming soon ، free_free ، AmericanHamid ، aghdam ، California ، maaref ، SH1A2R3
tamanna عزیز
به خدا توکل کن، حتماً بهترینها برات اتفاق خواهد افتاد. مطمئن باش بچه های اینجا از صمیم قلب برات دعا میکنن

خوب و خوش باشی
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
(2011-07-15 ساعت 10:39)Hornet نوشته:  
tamanna عزیز
به خدا توکل کن، حتماً بهترینها برات اتفاق خواهد افتاد. مطمئن باش بچه های اینجا از صمیم قلب برات دعا میکنن

خوب و خوش باشی
تمنا خانم انشاله مشکلتون حل میشه ولی اگر میشه وفضولی نیست بگین چی شده دعا ها گیرا تر میشه

تشکر کنندگان: Sooshians ، HAMEDMIM ، free_free ، bfarhadm ، AmericanHamid ، California ، maaref ، SH1A2R3
دوستان خوب مهاجرسرا
همگی خودتون و آماده کنید که یک فستیوال هورا کشیدن داریم .به همین مناسبت ،به نیابت از منتظران کلیر،تفالی به دیوان خواجه حافظ شیرازی زدم که ایشان ،فرمودند:
بیا که رایت منصور پادشاه رسید
نوید فتح و بشارت به مهر و ماه رسید
جمال بخت ز روی ظفر نقاب انداخت
کمال عدل به فریاد دادخواه رسید
کجاست صوفی دجال فعل ملحد شکل
بگو بسوز که مهدی دین پناه رسید
خوب این هم انرژی مثبت برای فائق شدن بر نگرانی و استرس امروز ......
به هر حال امیدوارم که امروز یک سونامی کلیر در هر دو سفارت رخ بده.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.

تمنای عزیز
ما همه جوره هستیم اگر کاری از دستمون بر میاد بگو
نازم جون میدونم جاش اینجا نیست ولی پاکش نکن :Rolleyes
تشکر کنندگان: free_free ، sepinod ، tamanna ، baz4baz ، coming soon ، HAMEDMIM ، REZA1390 ، California ، maaref
کسی خبر داره این عالیجنابان انکارا سایتشون رو کی ابدیت می کنن ؟
تشکر کنندگان: najibi ، sepinod ، tamanna ، aghdam ، REZA1390 ، im-i ، free_free
ظاهرا امروز هم آنکارا سر کارمون گذاشت و بعد از 10 روز آپدیت نکرد Sad
دیگه دارن رو اعصابمون راه میرن. خدایا کی میشه از دست این جماعت خلاص شد.
تشکر کنندگان: Linspire ، najibi ، sepinod ، tamanna ، aghdam ، REZA1390 ، California ، free_free ، mim
تازگی ها کسی جواب ایمیل از انکارا گرفته ؟؟
دیگه ایمیل هم جواب نمی دن ......
تشکر کنندگان: najibi ، sepinod ، tamanna ، REZA1390 ، im-i ، California ، free_free
فکر کنم این سفارتی ها خودشون هم نشسته اند و دارن سایت برندگان 2012 را چک میکنن یادشون رفته که امروز جدول کلییر رو آپدیت کنند!!
تشکر کنندگان: najibi ، sepinod ، tamanna ، REZA1390 ، California ، maaref ، Linspire ، free_free
(2011-07-15 ساعت 20:13)saint نوشته:  تازگی ها کسی جواب ایمیل از انکارا گرفته ؟؟
دیگه ایمیل هم جواب نمی دن ......
سلام دوست عزيز
بله يريروز زحمت كشيدند وجواب ايميل منو دادند و گفتند كه هنوز بايد صير كني. واقعآ زحمت ميكشن اين دوستان آنكارايي. 110 روز هم گذشت
به اميد موفقيت همگي

تشکر کنندگان: najibi ، satusa ، gadfly ، sepinod ، tamanna ، REZA1390 ، California ، Linspire ، maaref ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان