موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من به شخصه تجربه بدي از ايميل زياد در مورد كشور فرانسه دارم و دليل رد شدن ويزاي فرانسه ام را فرستادن 10 روز يكبار ايميل براي اطلاع از صدور ويزا مي دانم. در مورد اين قسمت اضافه شده به وبسايت سفارت آمريكا در ابوظبي، قسمت مربوط به كيس لاتاري:
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant's entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.
كه به طور خلاصه اشاره كرده كه همه سوابق شغلي بايد به طور دقيق اشاره بشود (در فرمهاي DS-230 I II) و اگر اين فرم دقيق و به جزئيات پر شده باشد تا زمان دعوت به مصاحبه اين پروسه تمام مي شود و يا در مدت كوتاهي پس از مصاحبه تكميل مي شود. همچنين تاكيد كرده كه تمام سوابق شغلي و سفر به آمريكا (نه فقط 10 سال گذشته) با تاربخ دقيق بايد ذكر شود.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-16 ساعت 14:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-16 ساعت 14:46 توسط coming soon.)
(2011-07-16 ساعت 12:57)mohah نوشته: من به شخصه تجربه بدي از ايميل زياد در مورد كشور فرانسه دارم و دليل رد شدن ويزاي فرانسه ام را فرستادن 10 روز يكبار ايميل براي اطلاع از صدور ويزا مي دانم. در مورد اين قسمت اضافه شده به وبسايت سفارت آمريكا در ابوظبي، قسمت مربوط به كيس لاتاري:
Administrative Processes: Most applicants from Iran require some type of administrative process before traveling to the U.S. Every attempt is made to obtain the proper administrative process before the interview. By filling out Forms DS-230 Part I and II accurately and completely, the process will be quicker. The applicant's entire employment history is needed, not just the past ten years. Responses such as "retired" or "self-employed" without an explanation of where the applicant worked will lead to delays in visa issuance. In addition, dates of every trip (not just the year) to the United States must be provided, not just the last three trips. If the applicant has stayed more than six months in the U.S. on a tourist visa, the applicant must bring to the interview copies of letters from DHS granting a visa extension. Administrative processes are completed within six months or more and our office does not have any control over them.
كه به طور خلاصه اشاره كرده كه همه سوابق شغلي بايد به طور دقيق اشاره بشود (در فرمهاي DS-230 I II) و اگر اين فرم دقيق و به جزئيات پر شده باشد تا زمان دعوت به مصاحبه اين پروسه تمام مي شود و يا در مدت كوتاهي پس از مصاحبه تكميل مي شود. همچنين تاكيد كرده كه تمام سوابق شغلي و سفر به آمريكا (نه فقط 10 سال گذشته) با تاربخ دقيق بايد ذكر شود.
من فکر میکنم این بحث رو سفارت ابوظبی جدیدا جهت متقاضیان ایرانی در آخرین تغییراتش در روز 15 جولای به سایت خودش اضافه کرده یعنی قبلا این جور مدارک مثل سوابق شغلی جزء مدارک خواسته شده نبود برای همین هم من شرح سوابق شغلی خودم رو به اونها ارائه نکردم . اگر من اشتباه میکنم دوستان اصلاح کنند .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یک سوال دارم من طرفای عید نوروز به ترکیه رفته بودم الان هم می خوام برم عراق آیا فکر می کنید برام مشکل پیدا می کنه ؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
درود
من امروز در اصفهان یک آزانسی پیدا کردم که قرار شد با 250.000تومان پاسپورتم را بهشون بدم تا برام ویزارو بگیرند.راستش میخاستم خودم برم ویزا رو بگیرم ولی فکر کردم از هزینه ها کم کنم برای آمریکا به این پول بیشتر احتیاج دارم.ولی یکم هم نگران هستم .نمیدونم چیکار کنم؟
موضوعها: 28
رتبه:
50
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یک هفته است که اومدم لس آنجلس. دل قوی دارین که همه چیز درست میشه و ایشالله همگی ویزا رو می گیرید. من ۲ ماه توی ترکیه موندم ولی بالاخره ویزا رو گرفتم و اومدم. کلا هم ۲ بار به سفارت ایمیل زدم.
به امید اینکه همه بچه های این تاپیک عاقبت به خیر بشند.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
درود
یک سوال .برای گرفتن ویزا فقط پاسپورت رو میخاد یا برگه آبی هم باید باشه .؟
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-07-17 ساعت 12:53)AmericanHamid نوشته: درود
یک سوال .برای گرفتن ویزا فقط پاسپورت رو میخاد یا برگه آبی هم باید باشه .؟
برگه آبي هم بايد باشه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-17 ساعت 06:59)WIKIMAN نوشته: دوستان من یک هفته است که اومدم لس آنجلس. دل قوی دارین که همه چیز درست میشه و ایشالله همگی ویزا رو می گیرید. من ۲ ماه توی ترکیه موندم ولی بالاخره ویزا رو گرفتم و اومدم. کلا هم ۲ بار به سفارت ایمیل زدم.
به امید اینکه همه بچه های این تاپیک عاقبت به خیر بشند.
دوست عزیز
اولا بخاطر صبر و ایستادگیتون بهتون تبریک میم.دوما به خاطر گرفتن ویزا و سوما بخاطر اینکه پاتون به امریکا رسید، بهتون تبریک میگم.
امیدوارم هرجا که هستین موفق باشید.
من یه سوالی برام پیش اومده البته مربوط به این تاپیک نمیشه و از همه عذر میخوام.
اینکه شما 2 ماه توی ترکیه کجا موندین؟ اگه هتل قیمت مناسبی سراغ دارین لطفا به ما هم معرفی کنین،دعای خیر بچه های مهاجرسرا پشتتونه
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلا دوستان عزیز و به خصوص فری فری عزیز
اینو که میخوام بپرسم مربوط به این تاپیک نیست ولی مثل اینکه استرس این بحث باعث شده کسی دیگه سراغ جدول رو نمیگیره یا اینکه جدول واسشون دیگه مهم نیست. آیا کسی خبر داره چجوری میشه به جدول دسترسی پیدا کرد و موقعیت اون کجاست چون تاپیکش هم حذف شده.مسئول محترم جدول لطفآ راهنمایی بفرمائید.جهت اطلاع دوستان امروز 108 روز از مصاحبه من گذشته و هنوز از این یانکیها هیچ خبری نیست.
باتشکر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام ,
آيا امكان داره قبل از رفتن به سفارت جهت دريافت ويزا از كلير شدنمون كاملا مطمئن بشيم , چون تو يكي از پستها خوندم كه با اينكه تو سايت كلير شدنشان اعلام شده بود ولي هنگام مراجعه به سفارت بهشون گفتن كه ويزاي يكنفرتون آماده است؟!!
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]