کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-07-17 ساعت 16:37)Rainy نوشته:  دوستان سلام ,
آيا امكان داره قبل از رفتن به سفارت جهت دريافت ويزا از كلير شدنمون كاملا مطمئن بشيم , چون تو يكي از پستها خوندم كه با اينكه تو سايت كلير شدنشان اعلام شده بود ولي هنگام مراجعه به سفارت بهشون گفتن كه ويزاي يكنفرتون آماده است؟!!
خيلي ها قبل از رفتن به سفارت با ايميل از كلير شدنشون مطمئن شدن و بعد رفتن ويزاشونو گرفتن.
شما هم حتما ايميل بزنين.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: Rainy ، najibi ، REZA1390 ، Ashkan78 ، free_free ، maaref ، California ، SH1A2R3
(2011-07-17 ساعت 16:29)ali1973 نوشته:  سلا دوستان عزیز و به خصوص فری فری عزیز
اینو که میخوام بپرسم مربوط به این تاپیک نیست ولی مثل اینکه استرس این بحث باعث شده کسی دیگه سراغ جدول رو نمیگیره یا اینکه جدول واسشون دیگه مهم نیست. آیا کسی خبر داره چجوری میشه به جدول دسترسی پیدا کرد و موقعیت اون کجاست چون تاپیکش هم حذف شده.مسئول محترم جدول لطفآ راهنمایی بفرمائید.جهت اطلاع دوستان امروز 108 روز از مصاحبه من گذشته و هنوز از این یانکیها هیچ خبری نیست.
باتشکر

دوست من انشا الله هر چی زودتر هممون کلیر بشیم . دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره . برای دیدن جدول هم برید به آدرس زیر :

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...#pid119912

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: vahidvm60 ، REZA1390 ، najibi ، Hornet ، tamanna ، Linspire ، free_free ، maaref ، California ، mim ، obama ، SH1A2R3
(2011-07-17 ساعت 16:29)ali1973 نوشته:  سلا دوستان عزیز و به خصوص فری فری عزیز
اینو که میخوام بپرسم مربوط به این تاپیک نیست ولی مثل اینکه استرس این بحث باعث شده کسی دیگه سراغ جدول رو نمیگیره یا اینکه جدول واسشون دیگه مهم نیست. آیا کسی خبر داره چجوری میشه به جدول دسترسی پیدا کرد و موقعیت اون کجاست چون تاپیکش هم حذف شده.مسئول محترم جدول لطفآ راهنمایی بفرمائید.جهت اطلاع دوستان امروز 108 روز از مصاحبه من گذشته و هنوز از این یانکیها هیچ خبری نیست.
باتشکر

دوست عزیز سلام
جدول برگشته در تاپیک خودش موجوده
ظاهرا فری فری سرور رو عوض کرده بوده
ضمنا فری فری نوید آمدن جدولی با فرمت جدید رو داده که انشالا به پایان ماه سپتامبر به مهاجرسرا برسه Big Grin Wink
موفق باشید و به امید کلیرتان
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، tamanna ، Linspire ، Sooshians ، alisarshar ، HAMEDMIM ، coming soon ، gadfly ، free_free ، HOMAYON53 ، maaref ، California ، obama ، SH1A2R3
وضعیت حال حاضر کیس من : در حال عذاب دادن من وورق زدن پرونده همراه با کیک وشکلات انگار یه صفحه اش هم گم شده افیسر هم که حال نداره بگرده دنبالش کیس من رو با یه شوت دقیق پرت میکنه پشت کمد و میره دنبال کار خودش و منو اینجا با هزار تا فکر و خیال ول میکنه به امون خدا
حاجی حاجی وا.شنگتون
Big Grinاین پستو زدم یکم از این حال و هو در بیاین و بدونین تنها نیستن دوستان خوب من Big Grin
(2011-07-17 ساعت 16:37)Rainy نوشته:  دوستان سلام ,
آيا امكان داره قبل از رفتن به سفارت جهت دريافت ويزا از كلير شدنمون كاملا مطمئن بشيم , چون تو يكي از پستها خوندم كه با اينكه تو سايت كلير شدنشان اعلام شده بود ولي هنگام مراجعه به سفارت بهشون گفتن كه ويزاي يكنفرتون آماده است؟!!

دوست عزیز
پائین همون صفحه ای که شماره های کلیر شده رو میزنه نوشته اگه جلوی شماره شما علامت(*) هست یعنی تمام اعضا کلیر نشدن و باید با سفارت تماس بگیرید
(*) Not all family members have been cleared. Please contact us.
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.Smile
تشکر کنندگان: coming soon ، Donkey chance ، REZA1390 ، najibi ، free_free ، Hornet ، tamanna ، maaref ، California ، obama ، SH1A2R3
دوستان عزیز منتظر سلام
امیدوارم هرچه زودتر کلیر بیاد و ویزا رو بگیرین و خداحافظ ایران.

یه سوالی دارم میخوام نظر پیشکسوتان در این راه رو بدونم.
احتمالا 1ماه دیگه مصاحبه دارم و ترس کلیر داره منو میکشه ، به نظر شما من با شرایط ذیل کلیر میخورم؟
خانم،مجرد،رشته حسابداری،سابقه کاری پر شده در فرم(متاسفانه)در شرکت خصوصی ، اسپانسر هم دارم.

ممنون از راهنماییتون.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
تشکر کنندگان: REZA1390 ، free_free ، tamanna ، maaref ، California ، SH1A2R3
دوستان و هم دردان عزیز Smile ای منتظران کلیر بدانید و آگاه باشید که فردا ۲ شنبه قرار دیگه جدی جدی بترکونیم Smile دیگه خداییش فردا باید آپدیت بشه و کلی شماره اعلام بشه و مطمئنم که خیلی از ماها هم توشیم .. منتظر هوراهای جانانه همه هستیم Smile
به امید فردا
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
(2011-07-17 ساعت 23:47)silia نوشته:  دوستان عزیز منتظر سلام

احتمالا 1ماه دیگه مصاحبه دارم و ترس کلیر داره منو میکشه ، به نظر شما من با شرایط ذیل کلیر میخورم؟
خانم،مجرد،رشته حسابداری،سابقه کاری پر شده در فرم(متاسفانه)در شرکت خصوصی ، اسپانسر هم دارم.

ممنون از راهنماییتون.

با کسب رخصت از پیشکسوتان Wink
عرض شود که نحوه روند کلیرنس مثل مثلث برمودا همچنان در هاله ابهام قرار داره ولی حدس هایی زده میشه. شما میتونید به جدول 2011 مراجعه کنید و شرایطتون رو مقایسه کنید (چون بچه ها پارامترهای زیادی رو در نظر گرفتن ) ولی اینکه کارتون تو شرکت خصوصی بوده از دولتی که بهتر هست ،من با این استدلال که میگن اسپانسر روند کلیرنس رو طولانی میکنه هم زیاد موافق نیستم چون من اسپانسر نداشتم و الان 7 ماهه که منتظرالکلیر هستم .
در ضمن تجربه نشان داده که روند کلیرنس برای افرادی که در اواخر دوره مصاحبه میکنند سریع تر انجام میشه (گویا !) پس نگران نباشید همه کلیر میشن انشالله
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: sepinod ، REZA1390 ، bfarhadm ، Hornet ، Linspire ، satusa ، drmahmoodi ، tamanna ، coming soon ، maaref ، Donantonio ، gadfly ، free_free ، aghdam ، najibi ، Rainy ، samadi2050 ، silia ، Ehsan2011 ، SH1A2R3
امروز روزیه که باید شاهد کلر شدن خیلی از دوستانمون باشیم
من پست رو تحویل میگیرم و چشم ازش بر نمیدارم
پنبه تو گوشتون بزارید که صدای هورا خیلی بلنده
و خیلی زیاد
دوستان عزیز، فقط برای اینکه یه ذره حال و هوای اینجا رو عوض کنم باید بگم که ما که نامه اول رو نگرفته بودیم و موقع ثبت نام 2012 خیلی بلا تکلیف بودیم، برای لاتاری 2012 هم ثبت نام کردیم و در نهایت تعجب، امسالم اسم من به عنوان برنده در اومد......امیدوارم همه به زودی خبر کلیر شدنشونو بشنون.....
تشکر کنندگان: REZA1390 ، maaref ، Donantonio ، Hornet ، Linspire ، bfarhadm ، satusa ، bita-p ، alirezagh ، sare ، naeiji1974 ، free_free ، sepinod ، aghdam ، najibi ، tamanna ، California ، samadi2050 ، silia ، Ehsan2011 ، SH1A2R3

ممنون از راهنماییتون.
بعید می دونم که شما کلیر داشته باشین، ولی هیچ چیزی تو سفارت صد در صد قابل پیش بینی نیست و همه چیز بستگی به آفیسری داره که با شما مصاحبه می کنه چون به اون اختیار تام دادن تا هر کاری رو که صلاح می دونه انجام بده. تنها کاری که شما می تونید انجام بدین اینه که همه مدارکتون تکمیل باشه و چیزی رو دروغ نگید و یا اشتباه پر نکنید.
شماره کیس:2011AS00020XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May-2010
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May-2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 09-SEP
تشکر کنندگان: Hornet ، REZA1390 ، satusa ، alirezagh ، free_free ، najibi ، tamanna ، California ، AmericanHamid ، silia ، SH1A2R3
دوستان، برای آنکارا چون از طریق سایت نمیشه متوجه شد آیا پروسه اداری به جریان افتاده یا نه، لازمه با ایمیل این موضوع تایید شه؟ و سوال دیگه اینکه به نظرتون فرم نه سوالی در مدت کلیرنس چقدر می تونه موثر باشه؟
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، sepinod ، California ، REZA1390 ، SH1A2R3
(2011-07-18 ساعت 11:28)Donantonio نوشته:  

ممنون از راهنماییتون.
بعید می دونم که شما کلیر داشته باشین، ولی هیچ چیزی تو سفارت صد در صد قابل پیش بینی نیست و همه چیز بستگی به آفیسری داره که با شما مصاحبه می کنه چون به اون اختیار تام دادن تا هر کاری رو که صلاح می دونه انجام بده. تنها کاری که شما می تونید انجام بدین اینه که همه مدارکتون تکمیل باشه و چیزی رو دروغ نگید و یا اشتباه پر نکنید.
دوست من درسته که ویزا آفیسر همه کاره است ولی اینطوری هم نیست که هر کار دلش میخواد بکنه من معتقدم که تمام تام الاختیار بودن آفیسر هم باید در چهارچوب قوانین و ضابطه هایی باشه که براشون توضیح دادن مثلا کلیرنس خوردن کسانی که خدمت سربازی رفتن و یا کار دولتی دارن اجتناب ناپذیره چون برای آفیسر تشریح شده که هر کسی که متقاضی هست و ایرانیه و سربازی و شغل دولتی یا بعضا خصوصی داشته باید از فیلتر رد شه حالا مگه ویزا آفیسر میتونه قانون رو ندیده بگیره و سر خود عمل کنه چون به هر حال اونها هم مسئول هستند و در صورت بروز اتفاق باید پاسخگو باشن ولی در شرایطی که قانون دست اونا رو باز گذاشته شاید بتونن از اختیارات خودشون استفاده کنن. گواه صحبتهام رو هم این میگیرم که شما یک نفر پیدا نمی کنی که سربازی رفته باشه شغل دولتی یا آزاد هم داشته باشه و لی کلیر نس نخورده باشه . البته اینها همه برداشتهای شخصی و تجربی بنده هستش.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: satusa ، alirezagh ، Hornet ، REZA1390 ، free_free ، najibi ، mim ، tamanna ، sepinod ، California ، gadfly ، AmericanHamid ، Linspire ، shahrooz59 ، silia ، SH1A2R3
ميبينم كه اكثر دوستان منتظر توي اين تاپيك آنلاين هستند و چشم انتظار.
دوشنبه ها معمولا حدود ساعت 3-4 آپديت ميكنه!
خدايا خودت شادي رو به اين جمع اميدوار تزريق كن!!
تشکر کنندگان: REZA1390 ، nastaran86 ، alirezagh ، free_free ، sepinod ، najibi ، mim ، tamanna ، coming soon ، California ، Linspire ، Hornet ، samadi2050 ، silia ، bfarhadm ، obama ، SH1A2R3
(2011-07-18 ساعت 13:31)satusa نوشته:  ميبينم كه اكثر دوستان منتظر توي اين تاپيك آنلاين هستند و چشم انتظار.
دوشنبه ها معمولا حدود ساعت 3-4 آپديت ميكنه!
خدايا خودت شادي رو به اين جمع اميدوار تزريق كن!!

میگم satusa جان، ما هم می تونیم منتظر باشیم؟! Wink هنوز یک هفته نشده Big Grin
تشکر کنندگان: satusa ، free_free ، REZA1390 ، najibi ، tamanna ، coming soon ، California ، Linspire ، Hornet ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان