کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
دوستان امکان داره مشکلی برای باقی مانده های 2011 افتاده باشه ؟
نمی خوام موج منفی بدم اما تا به حال سابق نداشته بعد از 2 هفته خماری باز هم ابدیت نکنه ابوظبی و هم انکارا ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: REZA1390 ، sepinod ، im-i ، سروناز ، coming soon ، Hornet ، najibi ، tamanna ، California ، SH1A2R3
(2011-07-18 ساعت 18:40)saint نوشته:  دوستان امکان داره مشکلی برای باقی مانده های 2011 افتاده باشه ؟
نمی خوام موج منفی بدم اما تا به حال سابق نداشته بعد از 2 هفته خماری باز هم ابدیت نکنه ابوظبی و هم انکارا ؟؟؟؟

هر چیزی ممکنه.اما به هر حال آپدیت نشدن امروز نشون می ده که در این 2 هفته هیچ کیسی کلیر نشده،و این خیلی خبر بدیه .در ضمن جواب ایمیل های ما رو هم که ندادند.
وقتی برنده شدیم ، قضیه ی مهاجرت رو خیلی ساده می دیدیم در حالی که نمی دونستیم بعضی از ما ،از نظر روانی باید هزینه ی زیادی براش بپردازیم که قطعا غیر قابل جبرانه .ای کاش جهان سومی نبودیم...........!!!!!!!!!!!!!!
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: REZA1390 ، Linspire ، coming soon ، Hornet ، nasnam ، najibi ، samadi2050 ، tamanna ، AmericanHamid ، silia ، bfarhadm ، aghdam ، mohah ، mim ، farzad.s ، California ، SH1A2R3
(2011-07-18 ساعت 18:40)saint نوشته:  دوستان امکان داره مشکلی برای باقی مانده های 2011 افتاده باشه ؟

من بعید میدونم؛ حداقل سفارت آنکارا چون لیست کیس های لاتاری و غیره رو با هم آپدیت میکنه پس اگر هم مشکلی باشه، نمیتونه تنها برای کیس های لاتاری باشه، چون کلا" لیستشو آپدیت نکرده. برداشت من اینه که تقارن این روزها با زمان اعلام نتایج 2012 ممکنه این آپدیت ها رو تحت تاثیر قرار داده باشه، چون وقتی هر دو سفارت آپدیت نمی کنند به این معنا خواهد بود که مرجعی بالاتر آپدیت رو نمی رسونه که می تونه KCC یا همون سازمان هایی باشه که پروسه های اداری و FBI Check رو انجام میده.
(2011-07-18 ساعت 19:03)sepinod نوشته:  وقتی برنده شدیم ، قضیه ی مهاجرت رو خیلی ساده می دیدیم در حالی که نمی دونستیم بعضی از ما ،از نظر روانی باید هزینه ی زیادی براش بپردازیم که قطعا غیر قابل جبرانه .ای کاش جهان سومی نبودیم...........!!!!!!!!!!!!!!

نه دوست من، موضوع فقط جهان سومی بودن نیست... مگه این همه کشوری که اطراف ما هستند جهان سومی نیستند؟
باور کنید وقتی این ترکها رو میدیدم که توی سفارت به راحتی مصاحبه میشدند و میرفتند UPS واسه گرفتن ویزا، همش با خودم می گفتم گناه ما چی بوده که باید تقاص کارهای یه عده دیگه رو پس بدیم.
تشکر کنندگان: im-i ، REZA1390 ، Linspire ، sepinod ، nasnam ، satusa ، najibi ، tamanna ، AmericanHamid ، joy ، silia ، bfarhadm ، aghdam ، farzad.s ، obama ، California ، SH1A2R3
سلام دوستان منتظر
روزی که آفیسر برگه آبی را به من داد گفتم : یعنی شما من را اف.بی .ای چک می کنید ؟ گفت »: نه این یک سری مراحل اداری است که باید طی شود و اونقدر عصبانی بودم که نفهمیدم گفت چه مدت طول می کشه.
ولی اینکه پرینتر 2 سنتر با هم خراب بشه فکر کنم عجیبه.
باز هم امیدوارم اینها اکثر کلیرنس ها را برای ماه رمضان که فصل خلوتی ترکیه و ابوظبی است گذاشته اند تا تو اون ماه بی کار نباشند!

آنکارا -منتظر کلیرنس-43 روز گذشته!-201125xxx
(2011-07-18 ساعت 17:04)saint نوشته:  هورنت این آزمایش اعصابه
پرونده رو برسی میکنن ببینن چه قدر جا داره اعصابتو خط خطی کنن تو هم جیک نزنی

مگه می دونند ما کی هستیم اینجا ! نکنه این سایت رو می شناسند !Big Grin
تشکر کنندگان: REZA1390 ، alirezagh ، Linspire ، gadfly ، sepinod ، Hornet ، nasnam ، satusa ، najibi ، samadi2050 ، tamanna ، mim ، obama ، California ، SH1A2R3
خیلی‌ عجیبه!مگه می‌شه پرینتر یک سفارت اینهمه زمان ببره که درست شه!!نکنه اینا یه جورایی همهٔ ما رو سر کار گذاشتن و معطل می‌کنن!نه بهتره بدبین نباشیم ): شاید حجم کاریشون بالاست!

تشکر کنندگان: REZA1390 ، tamanna ، satusa ، Hornet ، Linspire ، najibi ، California ، SH1A2R3
من که نگفتم پرینتر هر دو سفارت خرابه
گفتم به بنده خدا اینجوری گفتن و در ضمن گفتن یکی دو روز دیگه خبر بگیره
من هم معتقدم خرابی پرینتر اونهم برای سفرات آ . م . ریکا یه چیز مسخره است و بهونه ای بیش نیست (هر چند که پرینترش هم خیلی تخصصی باشه)
اون ساختمونی که من دیدم لنگ پرینتر نمیمونه و 10 تا دیگه از همونا تو انبار داره
موضوعی که خیلی ملموس شده اینه که سفارتین منتظر موضوعی هستند که امیدوارم تا انتهای همین هفته برطرف بشه
ولی ممکن هم هست بدلیل همون کسری بودجه ای باشه که اوباما در نیمه جلسه بدلیل براورده نشدن خواسته هاش جلسه رو ترک کرده
هر چی که باشه مسلما همین روزا روشن میشه
ما رو بگوکه رکورد دار ماندن پاسپورت در سفارتیم (تا پس فردا میشه 10 روز)
تشکر کنندگان: samadi2050 ، REZA1390 ، tamanna ، satusa ، Hornet ، coming soon ، Linspire ، sepinod ، najibi ، alirezagh ، aghdam ، California ، SH1A2R3
(2011-07-18 ساعت 16:27)Hornet نوشته:  دوستان كسي ايميلي، تلفني، نشوني و ... از اين آقاي Administrative كه داره پرونده هاي مارو Processes ميكنه رو داره ؟
اگه دارين خدايش بدين،‌ميخوام از خجالت خودشو و دار و دستش در بيام Big GrinBig GrinBig Grin

خیلی با حال بود ،دستت درد نکنه، تو روزای بلاتکلیفی خندیدن نعمت است .
(2011-07-18 ساعت 14:34)najibi نوشته:  این پروسه کلیررنس پروسه ای بسیار بی نظم و کلا انتروپیک هستش. مثلا بنده برنده اصلی،خانم، و فاقد شغل دولتی هستم. رشته تحصیلیم هم که زبان انگلیسیه. همسرم هم معاف شده و شغلش خصوصی هستش. خوب حالا یکی بگه چرا ما کلیرنس خوردیم و تا چند روز دیگه میشه یک ماه انتظار؟!Tongue
دیدین نمیتونید جواب بدیدWink. پس کلا نگران نباشید که همه چی دست شانسه و سرنوشت. البته من همیشه میگم که سرنوشت رو ما خودمون میسازیم ولی الان از ان حالت های خاصیه که ما دیگه همه تلاشمون رو کردیم و دیگه نتیجه رو باید به دست سرنوشت بسپریم. امیدوارم که همه دوستان خوب و مهربان مهاجرسرا هر چه زودتر از این برزخ رفتن یا نرفتن راحت بشن. حد اقل واسه ما که برزخه چون همه چی رو هولدholdRolleyes کردیم تا تکلیفمون معلوم بشه.

کیس ما هم دست کمی از شما ندارد ،خانم بنده برنده هستند و دبیر آموزش و پرورش ، در مورد کیس ما نیز برگ آبی فقط به ایشان دادند .تاز طرفی من میترسم اگه پروسه کلیر همسرم تموم بشه تازه بریم سفارت یه برگه جدید و نو آبی رنگ به من بدهند !!Smileخنده داره نه ؟Wink
تشکر کنندگان: tamanna ، satusa ، REZA1390 ، Hornet ، najibi ، AmericanHamid ، free_free ، gadfly ، bfarhadm ، aghdam ، maaref ، coming soon ، California ، SH1A2R3
(2011-07-18 ساعت 20:19)vahidvm60 نوشته:  من که نگفتم پرینتر هر دو سفارت خرابه
گفتم به بنده خدا اینجوری گفتن و در ضمن گفتن یکی دو روز دیگه خبر بگیره
من هم معتقدم خرابی پرینتر اونهم برای سفرات آ . م . ریکا یه چیز مسخره است و بهونه ای بیش نیست (هر چند که پرینترش هم خیلی تخصصی باشه)
اون ساختمونی که من دیدم لنگ پرینتر نمیمونه و 10 تا دیگه از همونا تو انبار داره
موضوعی که خیلی ملموس شده اینه که سفارتین منتظر موضوعی هستند که امیدوارم تا انتهای همین هفته برطرف بشه
ولی ممکن هم هست بدلیل همون کسری بودجه ای باشه که اوباما در نیمه جلسه بدلیل براورده نشدن خواسته هاش جلسه رو ترک کرده
هر چی که باشه مسلما همین روزا روشن میشه
ما رو بگوکه رکورد دار ماندن پاسپورت در سفارتیم (تا پس فردا میشه 10 روز)

آقا اگه به خاطر پرینتر کلیر مارو اعلام نمیکنن ما حاضریم برای هر سفارت 2تا پرینتر رنگی بگیریم و با DHL بفرستیم با هزینه شخصیBig GrinWinkSmile
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: satusa ، REZA1390 ، vahidvm60 ، Linspire ، najibi ، free_free ، silia ، alirezagh ، Hornet ، tamanna ، aghdam ، maaref ، coming soon ، California ، SH1A2R3
دوستان عزیز
آپدیت قبلی آنکارا 12 روز طول کشید و ایندفعه تا الان 13 روز شده. قبلا هم 10 روز و 11 روز طول کشیده بود. ما هفته اول june آنکارا بودیم و طبق جدول مصاحبه، بعد از ما تا آخر June فقط 4-5 تا کیس لاتاری آسیا مصاحبه داشتند و از طرفی در آخرین آپدیت 5 جولای اکثرا همون کسانی کلیر شدند که همان هفته اول june با ما مصاحبه شده بودند.
بنابراین من مساله غیر عادی از آنکارا نمیبینم و با اینکه اعصاب خودم از همه خراب تره ولی همه دوستان رو به آرامش دعوت میکنم و پیشنهاد می کنم انواع و اقسام فکرهای واهی از جمله این داستان پرینتر و ... مسایل مشابه رو برای خودتون بزرگ نکنید.
بالاخره پرینتر و کامپیوترها و یا شبکه اونا هم ممکنه مشکلی براش پیش بیاد و طبیعتا حل میشه.
تشکر کنندگان: REZA1390 ، vahidvm60 ، Linspire ، sepinod ، nasnam ، najibi ، nastaran86 ، free_free ، alirezagh ، Hornet ، shahrooz59 ، tamanna ، gadfly ، bfarhadm ، aghdam ، coming soon ، maaref ، Rainy ، farzad.s ، California ، mim ، SH1A2R3
احتمالا تا آخر این هفته همگی‌ خبرای خوب میشنویم،از آنکارا از ابوظبی و ما هم از مالزی!الان هم گرفتارن چون خیلی‌ها رو دارن کلیر می‌کنن.مگه نه؟بهتره اینجوری فکر کنیم که هم انرژی مثبت ساطع کنیم و هم خودمون کمتر اذیت بشیم!
حالا بازم خوش به‌حال شماها،حد اقل یه سایتی رو دارید که هی‌ چک کنید،ما چی‌ که گفتن بهتون زنگ می‌زنیم!الان ۳۴ روزه که با هر زنگ تلفن میپریم رو هواSmile)
(2011-07-18 ساعت 20:42)samadi2050 نوشته:  
(2011-07-18 ساعت 16:27)Hornet نوشته:  دوستان كسي ايميلي، تلفني، نشوني و ... از اين آقاي Administrative كه داره پرونده هاي مارو Processes ميكنه رو داره ؟
اگه دارين خدايش بدين،‌ميخوام از خجالت خودشو و دار و دستش در بيام Big GrinBig GrinBig Grin

خیلی با حال بود ،دستت درد نکنه، تو روزای بلاتکلیفی خندیدن نعمت است .
(2011-07-18 ساعت 14:34)najibi نوشته:  این پروسه کلیررنس پروسه ای بسیار بی نظم و کلا انتروپیک هستش. مثلا بنده برنده اصلی،خانم، و فاقد شغل دولتی هستم. رشته تحصیلیم هم که زبان انگلیسیه. همسرم هم معاف شده و شغلش خصوصی هستش. خوب حالا یکی بگه چرا ما کلیرنس خوردیم و تا چند روز دیگه میشه یک ماه انتظار؟!Tongue
دیدین نمیتونید جواب بدیدWink. پس کلا نگران نباشید که همه چی دست شانسه و سرنوشت. البته من همیشه میگم که سرنوشت رو ما خودمون میسازیم ولی الان از ان حالت های خاصیه که ما دیگه همه تلاشمون رو کردیم و دیگه نتیجه رو باید به دست سرنوشت بسپریم. امیدوارم که همه دوستان خوب و مهربان مهاجرسرا هر چه زودتر از این برزخ رفتن یا نرفتن راحت بشن. حد اقل واسه ما که برزخه چون همه چی رو هولدholdRolleyes کردیم تا تکلیفمون معلوم بشه.

کیس ما هم دست کمی از شما ندارد ،خانم بنده برنده هستند و دبیر آموزش و پرورش ، در مورد کیس ما نیز برگ آبی فقط به ایشان دادند .تاز طرفی من میترسم اگه پروسه کلیر همسرم تموم بشه تازه بریم سفارت یه برگه جدید و نو آبی رنگ به من بدهند !!Smileخنده داره نه ؟Wink

سلام به شما دوست عزیز،کیس ما هم همینطور شد بعد از 14روز که همسرم کلیر شد تازه یادشون افتاد که به من هم باید برگه آبی میدادندBig Grin،و در مورد صحبت های دوستانی که عقیده دارند شغل و سربازی و داشتن اسپانسر و .. . رابطه ی مستقیم با کلیرنس داره اما من اینطور فکر نمی کنم،چون ما هم اسپانسر داشتیم هم همسرم شغل نیمه دولتی داشت اما خیلی زود کلیر شد در حالیکه من خانه دار هستم 6 ماه که منتظر هستم ،شماامیدوار باشید انشالله که به بلای مشابه ما دچار نخواهید شدSmile.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
سلام. به همه. دوستان قدیمی که سال پیش این حال و روز الان مارو داشتن آیا سال پیش هم مورد های مشابه که دیر آپدیت بشه و .... بوده؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید در اختیار بذارین
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: Linspire ، najibi ، free_free ، REZA1390 ، alirezagh ، tamanna ، coming soon ، maaref ، Donantonio ، sepinod ، mim ، California ، SH1A2R3
خداوند متعال لعنتشون کنه داشتیم زندگیمون رو میکردیما این چه نونی بود اینا گذاشتن تو کاسه ما ها ؟ حالا جهت تسریع در امر کلیر شدنمون میخوام یک دعا بکنم ضمن اینکه تمرکز میکنید و دستاتون رو بالا میبرید یک آمین مشتی هم بگید شاید مستجاب شد :

الهم عجل صدور ویزانا از سون از پاسیبل

با عذر خواهی از مدیران سایت ( میتونید حذف کنید ) . باور کنید دیگه کارم تمومه اگه اتفاقی افتاد حلال کنید .
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

سلام بچه ها من برنده اصلی بودم و من وپسرم ویزا رو یه ضرب گرفتیم و همسرم کلیرنس شد به خاطر سربازی میخوام بدونم ممکنه آخر سپتامبر بشه و کلیر اون نیاد؟ من همونجا از اون آفیسر پرسیدم که چون پروسه لاتاری آخر سپتامبر تموم میشه ماباید چیکار کنیم ؟ گفت سعی کنید تا 25 سپتامبر اینجا باشید. حالا شما فکر میکنید میشه تو یه خانواده 2نفر بگیرن یه نفر نگیره؟
تشکر کنندگان: free_free ، REZA1390 ، Hornet ، tamanna ، shahrooz59 ، bfarhadm ، coming soon ، Ehsan2011 ، maaref ، mim ، California ، SH1A2R3
(2011-07-18 ساعت 21:54)marjan59 نوشته:  سلام بچه ها من برنده اصلی بودم و من وپسرم ویزا رو یه ضرب گرفتیم و همسرم کلیرنس شد به خاطر سربازی میخوام بدونم ممکنه آخر سپتامبر بشه و کلیر اون نیاد؟ من همونجا از اون آفیسر پرسیدم که چون پروسه لاتاری آخر سپتامبر تموم میشه ماباید چیکار کنیم ؟ گفت سعی کنید تا 25 سپتامبر اینجا باشید. حالا شما فکر میکنید میشه تو یخ خانواده 2نفر بگیرن یه نفر نگیره؟

دوست عزیز اگه این تاپیک رو با دقت بخونید میبینید که سوال شما بارها پاسخ داده شده. بله.این امکان متاسفانه وجود داره و اگه یه فرد خانواده که برنده اصلی هم نیستش تا آخر سپتامبر کلیر نشه انوقت برنده اصلی باید بدون همراهش بره و پروسه مهاجرت خانوادگی رو برای اون فرد همراه پیگیری کنه.امیدورام که همسرتون هم هر چه زودتر کلیر بشن.
تشکر کنندگان: nastaran86 ، satusa ، free_free ، REZA1390 ، Hornet ، tamanna ، shahrooz59 ، aghdam ، coming soon ، maaref ، mim ، California ، marjan59 ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان