موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امکان داره مشکلی برای باقی مانده های 2011 افتاده باشه ؟
نمی خوام موج منفی بدم اما تا به حال سابق نداشته بعد از 2 هفته خماری باز هم ابدیت نکنه ابوظبی و هم انکارا ؟؟؟؟
موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-18 ساعت 18:40)saint نوشته: دوستان امکان داره مشکلی برای باقی مانده های 2011 افتاده باشه ؟
نمی خوام موج منفی بدم اما تا به حال سابق نداشته بعد از 2 هفته خماری باز هم ابدیت نکنه ابوظبی و هم انکارا ؟؟؟؟
هر چیزی ممکنه.اما به هر حال آپدیت نشدن امروز نشون می ده که در این 2 هفته هیچ کیسی کلیر نشده،و این خیلی خبر بدیه .در ضمن جواب ایمیل های ما رو هم که ندادند.
وقتی برنده شدیم ، قضیه ی مهاجرت رو خیلی ساده می دیدیم در حالی که نمی دونستیم بعضی از ما ،از نظر روانی باید هزینه ی زیادی براش بپردازیم که قطعا غیر قابل جبرانه .ای کاش جهان سومی نبودیم...........!!!!!!!!!!!!!!
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی عجیبه!مگه میشه پرینتر یک سفارت اینهمه زمان ببره که درست شه!!نکنه اینا یه جورایی همهٔ ما رو سر کار گذاشتن و معطل میکنن!نه بهتره بدبین نباشیم ): شاید حجم کاریشون بالاست!
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
من که نگفتم پرینتر هر دو سفارت خرابه
گفتم به بنده خدا اینجوری گفتن و در ضمن گفتن یکی دو روز دیگه خبر بگیره
من هم معتقدم خرابی پرینتر اونهم برای سفرات آ . م . ریکا یه چیز مسخره است و بهونه ای بیش نیست (هر چند که پرینترش هم خیلی تخصصی باشه)
اون ساختمونی که من دیدم لنگ پرینتر نمیمونه و 10 تا دیگه از همونا تو انبار داره
موضوعی که خیلی ملموس شده اینه که سفارتین منتظر موضوعی هستند که امیدوارم تا انتهای همین هفته برطرف بشه
ولی ممکن هم هست بدلیل همون کسری بودجه ای باشه که اوباما در نیمه جلسه بدلیل براورده نشدن خواسته هاش جلسه رو ترک کرده
هر چی که باشه مسلما همین روزا روشن میشه
ما رو بگوکه رکورد دار ماندن پاسپورت در سفارتیم (تا پس فردا میشه 10 روز)
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-18 ساعت 20:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-18 ساعت 21:00 توسط satusa.)
دوستان عزیز
آپدیت قبلی آنکارا 12 روز طول کشید و ایندفعه تا الان 13 روز شده. قبلا هم 10 روز و 11 روز طول کشیده بود. ما هفته اول june آنکارا بودیم و طبق جدول مصاحبه، بعد از ما تا آخر June فقط 4-5 تا کیس لاتاری آسیا مصاحبه داشتند و از طرفی در آخرین آپدیت 5 جولای اکثرا همون کسانی کلیر شدند که همان هفته اول june با ما مصاحبه شده بودند.
بنابراین من مساله غیر عادی از آنکارا نمیبینم و با اینکه اعصاب خودم از همه خراب تره ولی همه دوستان رو به آرامش دعوت میکنم و پیشنهاد می کنم انواع و اقسام فکرهای واهی از جمله این داستان پرینتر و ... مسایل مشابه رو برای خودتون بزرگ نکنید.
بالاخره پرینتر و کامپیوترها و یا شبکه اونا هم ممکنه مشکلی براش پیش بیاد و طبیعتا حل میشه.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. به همه. دوستان قدیمی که سال پیش این حال و روز الان مارو داشتن آیا سال پیش هم مورد های مشابه که دیر آپدیت بشه و .... بوده؟ ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارید در اختیار بذارین
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
خداوند متعال لعنتشون کنه داشتیم زندگیمون رو میکردیما این چه نونی بود اینا گذاشتن تو کاسه ما ها ؟ حالا جهت تسریع در امر کلیر شدنمون میخوام یک دعا بکنم ضمن اینکه تمرکز میکنید و دستاتون رو بالا میبرید یک آمین مشتی هم بگید شاید مستجاب شد :
الهم عجل صدور ویزانا از سون از پاسیبل
با عذر خواهی از مدیران سایت ( میتونید حذف کنید ) . باور کنید دیگه کارم تمومه اگه اتفاقی افتاد حلال کنید .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-18 ساعت 21:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-18 ساعت 21:57 توسط marjan59.)
سلام بچه ها من برنده اصلی بودم و من وپسرم ویزا رو یه ضرب گرفتیم و همسرم کلیرنس شد به خاطر سربازی میخوام بدونم ممکنه آخر سپتامبر بشه و کلیر اون نیاد؟ من همونجا از اون آفیسر پرسیدم که چون پروسه لاتاری آخر سپتامبر تموم میشه ماباید چیکار کنیم ؟ گفت سعی کنید تا 25 سپتامبر اینجا باشید. حالا شما فکر میکنید میشه تو یه خانواده 2نفر بگیرن یه نفر نگیره؟