موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم چرا از جمعه تا بحال صفحه اعلام کلیرنس کیس نامبرها کامل لود نمیشه و آخرین کیس ۱۹۹۸ هستش و اصلا کیسهای اعلام شده قبلی رو هم نشون نمیده، نمیدونم مشکل از سیستم منه یا از وبسایتشون ؟؟؟؟؟؟ فکر کنم دارم دیونه میشم!
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا[/font]
[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-18 ساعت 23:14)alirezagh نوشته: (2011-07-18 ساعت 23:02)joy نوشته: نمیدونم چرا از جمعه تا بحال صفحه اعلام کلیرنس کیس نامبرها کامل لود نمیشه و آخرین کیس ۱۹۹۸ هستش و اصلا کیسهای اعلام شده قبلی رو هم نشون نمیده، نمیدونم مشکل از سیستم منه یا از وبسایتشون ؟؟؟؟؟؟ فکر کنم دارم دیونه میشم!
دوست عزیز سایت موردی نداره، اما بالا اومدن و نیومدنش هم فعلا" که فرقی نمی کنه. گشتم نبود، نگرد نیست.
جسارتا":
ctrl+f5 رو امتحان کن.
کامپیوتر رو reset کن.
مرورگرتو عوض کن.
اگه نشد : ویندوزتو عوض کن
ببین پات رو سیم نباشه
کامپیوترت رو عوض کن
شرکت سرویس دهنده اینترنتت رو عوض کن
کشورت رو عوض کن
بالاخره درست می شه ولی اگه نشد هم نگران نباش ،اگه درست می شد تازه می رسیدی به جایی که دوستان هستند . . . می دیدی که آپدیتی نیست
ببخشید مزاح کردم ، خواستم روحیه دوستان عوض بشه
انشاالله که تو همین هفته همه دوستان کلییرشون رو بگیرند و اونایی که تازه میرند مصاحبه ، یکضرب ویزاشون رو بگیرند .
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاني كه كلير نشديد,
اصلا نگران نباشيد سري قبل هم با كمي تاخير ولي دست پر نتايج رو اعلام كردن و من مطمئنم اين سري هم كه با توجه به سري قبل زياد دير هم نشده, حتما" دست پرتر سايت رو آپديت ميكنن ضمنا با توجه به آخرين آپديت مشخص شد كه پروسه كليرنس كمي كوتاهتر شده
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم سلام
منتظران واقعي سلام
راستي اگر قرار بود منتظر يه منجي هم باشيم ، اينجوري منتظر بوديم ؟
خدا كنه كه ...
عزيزان براتون بگم كه :
ctrl+f5 رو امتحان کردن
کامپیوتر رو reset كردن
مرورگر روعوض كردن
ویندوز رو عوض كردن
پا رو از رو سیم برداشتن
کامپیوتر رو عوض كردن
شرکت سرویس دهنده اینترنتت رو عوض كردن
کشور رو عوض كردن
پرينتر رو درست كردن
و ... (يعني هر كاري كه فكر ميكني و به مخيله ات مي رسه)
هيچ فايده اي نداره ، چون متاسفانه دوستاني در بين جمع ما مهاجرسرائي ها هستن كه يواشكي پاسپورتاشون رو مي فرستن دبي براي گرفتن ويزا اونم بعد از كليرنس
راستشو بخواين ديشب حوالي ساعت 8:30 بود كه زنگ زدم براي يه كاري به خانم مليكا ، گفتم اين سفارتي ها چه مرگشونه كه هيچي اعلام نمي كنن ، الان تقريباً 2 هفته اس كه هيچكي كلير نشده
گفت نه ، من الان 11 تا پاسپورت دستم رسيده بود كه روز يكشنبه بردم سفارت براي ويزا
گفتم مطمئنين؟ گفت بله ، گفتم پس از بچه هاي مهاجرسرا نبودن ، گفت چرا ، از بچه هاي مهاجرسرا بودن و الانم پاسپورتاشون سفارته تا ويزا توشون درچ بشه (توجه داشته باشين كه اين دوستان عزيز تازه كلير شدن و صداشم در نميارن)
خوب ، اينم از مزاياي ايراني بازي و به خيال خود زرنگ بودنه كه از اطلاعات ديگران آدم استفاده كنه و هيچ اطلاعاتي به ديگران نده و يه عده آقا پسر و دختر خانم گل اينجا مثل ماهي تو ماهيتابه جلز و ولز كنن كه چرا آپديت نميشه ، چرا كلير نميشيم و غيره.
ياد حرف رايان افتادم كه گفته بود : لعنت بر پدر و مادر كسي كه از اطلاعات ديگران استفاده كنه و به ديگران اطلاعات نده
بگذريم سرتونو درد آوردم ، فقط درد دل بود
از ماست كه بر ماست
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
Sare عزيز
همه ما ميدونيم كه، اگه دوستان اطلاعاتي هم به ديگران ميدن براي اين نيست كه كسي بياد بگه دستت درد نكنه، مطمئناً دوستاني كه اطلاعات ميدن براي دل خودشون اين كارو ميكنن و به قول قديميها " نون دلشون و هم ميخورن"، تكليف اون دسته از دوستاني كه شما ذكر كردين (افرادي كه اطلاعات نميدن) هم كه مشخصه و خدا رو شكر تعداد آنها روز به روز رو به افزايشه، اينا رو گفتم كه به اين نكته اشاره كنم كه اين دوستان پيش خودشون فكر نكنن كه زرنگ تشريف دارن، چون كار كردن براي دل چيزيه كه اين دوستان تو خواب هم نميتونن ببينن و براشون قابل درك نيست.
كلاً ولش كنيد، از اين حرفها هم خسته شدم ...
خوب و خوش باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس
انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-19 ساعت 10:50)sare نوشته: دوستان عزيزم سلام
منتظران واقعي سلام
راستي اگر قرار بود منتظر يه منجي هم باشيم ، اينجوري منتظر بوديم ؟
خدا كنه كه ...
عزيزان براتون بگم كه :
ctrl+f5 رو امتحان کردن
کامپیوتر رو reset كردن
مرورگر روعوض كردن
ویندوز رو عوض كردن
پا رو از رو سیم برداشتن
کامپیوتر رو عوض كردن
شرکت سرویس دهنده اینترنتت رو عوض كردن
کشور رو عوض كردن
پرينتر رو درست كردن
و ... (يعني هر كاري كه فكر ميكني و به مخيله ات مي رسه)
هيچ فايده اي نداره ، چون متاسفانه دوستاني در بين جمع ما مهاجرسرائي ها هستن كه يواشكي پاسپورتاشون رو مي فرستن دبي براي گرفتن ويزا اونم بعد از كليرنس
راستشو بخواين ديشب حوالي ساعت 8:30 بود كه زنگ زدم براي يه كاري به خانم مليكا ، گفتم اين سفارتي ها چه مرگشونه كه هيچي اعلام نمي كنن ، الان تقريباً 2 هفته اس كه هيچكي كلير نشده
گفت نه ، من الان 11 تا پاسپورت دستم رسيده بود كه روز يكشنبه بردم سفارت براي ويزا
گفتم مطمئنين؟ گفت بله ، گفتم پس از بچه هاي مهاجرسرا نبودن ، گفت چرا ، از بچه هاي مهاجرسرا بودن و الانم پاسپورتاشون سفارته تا ويزا توشون درچ بشه (توجه داشته باشين كه اين دوستان عزيز تازه كلير شدن و صداشم در نميارن)
خوب ، اينم از مزاياي ايراني بازي و به خيال خود زرنگ بودنه كه از اطلاعات ديگران آدم استفاده كنه و هيچ اطلاعاتي به ديگران نده و يه عده آقا پسر و دختر خانم گل اينجا مثل ماهي تو ماهيتابه جلز و ولز كنن كه چرا آپديت نميشه ، چرا كلير نميشيم و غيره.
ياد حرف رايان افتادم كه گفته بود : لعنت بر پدر و مادر كسي كه از اطلاعات ديگران استفاده كنه و به ديگران اطلاعات نده
بگذريم سرتونو درد آوردم ، فقط درد دل بود
از ماست كه بر ماست
ببخشيد مي خوام يك بحث حاشيه اي مطرح كنم اگر مديران خواستن و صلاح دونستن حذفش كنن.
يكي از مسائلي كه باعث مي شه ما بخوايم از كشور خودمون بريم شرايط اجتماعي و ... هست. يك ديگرش كه به نظر من بزرگترينش هست فرار از دست همون دست آدمايي - كه بقول هورنت داره زياد هم ميشه- كه شما ازشون اسم بردين هست. براي همين خيلي ها وقتي ميرن اونور اولين چيزي كه مي گن اينه كه دور ايرانياي كه فكر مكنن زرنگن رو خط بكش چون براي خودت دردسر ميشه.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
خدا رو شکر که من يکي جزو آنکارايي ها هستم که معلومه هنوز کلير نشدم سايت آپديت نشده شاهدمه
ولي به هر حال دوستان اين شرايطيه که داريم توش زندگي ميکنم البته به نوعي زندگي! همه جا اين قضيه حکم فرماست و نميشه عوضش کرد. خوشحالم که هنوز کساني هستند که از جون و دل و به قول دوست خوبم واسه دل خودشون به ديگران کمک ميکنن. شک نکنيد که نتيجه اي کمک کردن و ياري رسوندن يه جايي که فکرشو نميکنيد رو ميبينيد. حکايت اون شعر که ميگه تو نيکي مي کن و در دجله انداز که ايزد در بيابانت دهد باز. البته شما تو يکي از رود هاي ايران بندازي بهتره گرچه اون موقع که شاعر اين شعر رو گفته احتمالاً دجله مال ايران بوده (مثل خيلي جاهاي ديگه که الان واسه ما شاخ شدن همين ترکيه خودمونو ميگم!)
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-19 ساعت 17:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-19 ساعت 17:53 توسط coming soon.)
(2011-07-19 ساعت 16:37)pefa نوشته: (2011-07-18 ساعت 13:14)coming soon نوشته: دوست من درسته که ویزا آفیسر همه کاره است ولی اینطوری هم نیست که هر کار دلش میخواد بکنه من معتقدم که تمام تام الاختیار بودن آفیسر هم باید در چهارچوب قوانین و ضابطه هایی باشه که براشون توضیح دادن مثلا کلیرنس خوردن کسانی که خدمت سربازی رفتن و یا کار دولتی دارن اجتناب ناپذیره چون برای آفیسر تشریح شده که هر کسی که متقاضی هست و ایرانیه و سربازی و شغل دولتی یا بعضا خصوصی داشته باید از قیل.تر رد شه حالا مگه ویزا آفیسر میتونه قانون رو ندیده بگیره و سر خود عمل کنه چون به هر حال اونها هم مسئول هستند و در صورت بروز اتفاق باید پاسخگو باشن ولی در شرایطی که قانون دست اونا رو باز گذاشته شاید بتونن از اختیارات خودشون استفاده کنن. گواه صحبتهام رو هم این میگیرم که شما یک نفر پیدا نمی کنی که سربازی رفته باشه شغل دولتی یا آزاد هم داشته باشه و لی کلیر نس نخورده باشه . البته اینها همه برداشتهای شخصی و تجربی بنده هستش.
ظاهرا قانونی به این شکلی که شما تفسیر کردین، وجود نداره.
در رد نظر شما، عرض میکنم که همسر Miss delay بدون کلر، ویزا گرفت این در حالی بود که 3پاه خدمت کرده بود.
خودمم که اینشالله همینطور میشم.
اگر به آخر پست من توجه کرده باشی نوشتم که این نظر شخصی من هست و هیچ اصراری به درست بودن این ندارم ولی با تمام احترامی که برای اعضا محترم سایت قائل هستم خصوصا اعضا فعال و با سابقه میخوام این رو بگم که همونجوری که یکسری افراد هستند که با هزارتا قسم حضرت عباس و غیره نمی تونی اونها رو قانع کنی که یک اطلاعات درست و درمون از خودشون تو سایت ارائه بدن تا لااقل حق نون ونمک این سایت رعایت بشه من فکر میکنم که ممکنه کسانی هم باشن که اطلاعات درست وارد نکنن . مثلا پست یکی از دوستان رو خونده بودم که نه تنها نمی تونست ویزا یکضرب بگیره بلکه امسال هم عنوان کرده که مجددا لاتاری 2012 قبول شده .بابا بعد از این همه گدایی دیگه زشته ما ندونیم شب جمعه کی هستش . ( ببخشید برای این ادبیاتم ) لذا من خودم به شخصه حس میکنم بعضی اطلاعاتی که به free free عزیز میرسه 100 در صد صحیح نیست . البته بازم این نظر شخصی منه و اصراری ندارم که بگم درسته . پس ما هم بایداطلاعات دیگران رو ببینیم و با توجه به تجربیات خودمون و دیگران و آمار واحتمال نتیجه گیری کنیم .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر