موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
از بس این 5 july را در صفحه کلیرنس آنکارا تو این 2 هفته دیدم و حرص خوردم که فکر کنم اگر پام برسه اونور و موندگار شم هر سال بعد از تعطیلات 4th of july تن وبدنم بلرزه!
2011As25xxx-ankara
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-20 ساعت 11:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-20 ساعت 11:07 توسط coming soon.)
(2011-07-20 ساعت 10:42)ki**n نوشته: برای اگاهی دوستان عزیز برسانم ما خانوار 4 نفره بودیم 2009 ثبت نام کردیم درتیر ماه 2010 نامه برنده شدنمان امد اخر شهریور ارسال کردیم نامه دوم نیامد از طریق ایمیل زمان و شرایط ار سال نامه دوم را دریافت کردیم بعداز ارسال نامه منتظر کارنت شدیم که در 9 اوریل کارنت شدنمان را دیدیم روز 2جون روز مصاحبه مان بود از مصاحبه قبول شدیم و الان منتظر کلیرنسمان هستیم.(سام)(ک ن.
دوست عزیز انشاالله هممون به زودی زود کلیر بشیم ولی یک لطفی بکنید اگر مقدوره اطلاعاتتون رو برای آقای free free ارسال خصوصی بکنید . اگر به جدول تاپیک 2011در یک نگاه سری بزنید متوجه میشید که چه اطلاعاتی مورد نیاز هستش . پیشاپیش از شما ممنونم .
ای خدا بازم خودت هوای ما رو داشته باش .
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
ماشالله من هر وقت این پایین صفحه رو می بینم همه جمعن و منتظر که یکی بیاد هورا بکشه بقیه هم خوشحالی در کنن
اقا از شما چه پنهون هر وقت کسی پست جدید میزاره فکر میکنم یکی کلیر شده و بدو بدو میام تبریک بگم اما ....
اقا داره عقده میشه ..... یکی زود کلر شه که کار دارم ....اورژانسیه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-20 ساعت 11:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-20 ساعت 11:51 توسط coming soon.)
(2011-07-20 ساعت 11:22)farsiman نوشته: (2011-07-20 ساعت 00:14)obama نوشته: (2011-07-19 ساعت 21:21)farsiman نوشته: U.S. Department of State U.S. Department of State sent this message to mohammad pajohesh (farsimen@yahoo.com)
Your registered name is included to show this message originated from U.S. Department of State.
Dear mohammad pajohesh ,
Thank you for your email inquiry concerning the Diversity Visa Lotte
توروخدا كسي از دوستان ميدونه اين پيغام مربوط به چه سايتيه؟ من چندماه پيش ثبتنام كردم و العان جواب اومده.
اینا کلا تقلبیه. یه وقت گول نخورین پول به اینا بدین. پول فقط توی سفارت می گیرند
داداش توجه كني آدرس سفارت آمريكارو تو اينگليس داره ميده ولي اين طرف اسمو فاميليمو از كجا آورده؟!!!!!!!!!
يه عكس از ايميلمم گذاشتم...
داداش به خدا کلاهبرداریه به قرآن کلاه برداریه به پیر به پیغمبر کلاهبرداریه . تو این روزگاری که هک کردن سایتهایی با دیوارهای امنیتی در حد خدا داره مثل ماست میشه هک کردن یک ایمیل مثل مال من شما که دیگه اصلا در حد یک سر خاروندنه . حالا دیگه بیخیال این بحث شو چون واقعا این پست شما خیلی جا میگیره . اگه دوست داری پول بدی خوب بابا من شماره حساب میدم شما نصف این مبلغ رو واریز کن قبوله . به خدا همین ایمیل هم ( دقیقا همین ایمیل ) برای من هم ارسال شد . حله داداش ؟
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
موضوعها: 1
رتبه:
63
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان شیطان دیروز در من رخنه کرد و من باز یه ایمیل به انکارا زدم و هنوز دارم رفرش میکنم و هی اینباکس چک می کنم
هنوز خبری نیست و فکر نمی کنم از ایمیل خبری بشه باید وایستیم تا جمعه کا عالیجنابان مرحمت فرموده به دیده منت ابدیت کن سایت کذای شان رو که من بس این Update: July 5, 2011 رو میبینم بهم میریزم
تصمیم گرفتم یه ساعت روزه بگیرم و سایتشون رو چک نکنم اما چه کنیم که نمیشه و من باز چک میکنم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
الهی من برای همتون بمیرم که این سایت لعنتی چرا آپدیت نمی کنه ؟ وااای اینها مگه مردن ؟ بچه ها کاملا درکتون می کنم و براتون دعا می کنم . اما برای اینکه از نا امیدی در بیاین باید بگم این طرفشم خیلی سخته . منکه دچار وضعیت وحشتناکی شدم با این وقت کمی که داریم . نمی دونم چرا یک کم کنترل اوضاع از دستمون در اومده. حالا که نرفته اینه نمی دونم اونجا چیکار کنم ؟ برام دعا کنین.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه