کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-07-19 ساعت 21:05)najibi نوشته:  
(2011-07-19 ساعت 18:01)sare نوشته:  
(2011-07-19 ساعت 17:46)Hornet نوشته:  دوستان براي اينكه حال و هواتون عوض بشه، لطفاً به من كمك كنيد:
با توجه به اينكه سايت ابوظبي Update شده و قسمت Note to Iranian Applicants به اون اضاف شده و ...
به سرم زده، يك ايميل بزنم به سفارت و بگم:
با توجه به اينكه بنده در تاريخ فلان مصاخبه داشتم و همچنين با عنايت به اضافه شدن اطلاعات جديد Note to Iranian Applicants در وب سايت شما، سوابق كاريم را جهت بررسي و كنكاش بيشتر به پيوست حضورتان ايفاد مينمايم.در اخر هم اضافه كنم كه اميدوارم اين مهم در روند كلير بنده تاثير گذار باشه
بعد هم رزومم رو براشون بفرستم Big GrinBig Grin

نظرتون چيه دوستان ؟؟؟CoolCool
علي عزيز
منم قصد همچين كاري رو داشتم ، اما نمي دونم درسته يا نه ، منظورم اينه كه بعد از برگشتن از مصاحبه به ذهنم رسيد كه سوابق كاري خودم رو بصورت مكتوب و تائيد شده بهشون بدم ، اما يكي از دوستان بهم گفت اگر مي خواستن ، خوب مي پرسيدن يا مي گفتن برامون ايميل كن
اينم بگم كه روز مصاحبه من اين مدرك رو همراهم داشتم ، اما اصلاً ازم نخواستن و منم ندادم بهشون
حالا به نظرم بزرگترا و با سابقه ها هم نظر بدن ، شايد منم همين كاري كه شما مي خواي انجام بدي رو انجام دادم
ارادتمند
شرایط ما هم خیلی مشابه هستش. همسرمن دو تا پاسپورت داشت که کپی های هر دو هم همراهمون بود.اون خانومی که مدارک رو اول گرفت قبل از مصاحبه با اون خانم بد اخلاقه, کپی پاس قدیمی رو نگاه کرد و ما گفتیم که همراه با مدارک دیگه ازمون بگیره گفت لازم نیست.ما تا خروجی ابوظبی هم رفتیم که بریم دوبی دوباره برگشتیم دم سفارت که کپیها رو تحویل بدیم ولی دیگه رفته بودن. نگهبان دم در گفت اگه چیزی دارین با پست بفرستین. حالا واقعا موندیم که آیا این کپیها رو باید فرستاد یا نه. توی این موقعیت یه ریسکه.چون ما نمیدونیم که اونا دقیقا الان تو چه مرحله ای از بررسی کیس ما هستند. اومدیم و مدارک رو فرستادیم انوقت فردا توی سایت زده بودreadyCool انوقت چی؟ ! Rolleyes
سلام نجيبي عزيز
منم با شما موافقم ، چون خودشون نخواستن و ما هم روز مصاحبه چون نخواستن بهشون نداديم ، بنابراين يكم ريسكش بالاس
شايد دليل بر عدم صداقت بشه يا ...
بي خيال بابا ، اين پروسه داره همه مارو هركول پوارس مي كنهBig GrinBig GrinBig Grin
ضمناً با صحبت رايان عزيز كه هنوز با همه گرفتاريهاشون توجهشون به بچه ها هست هم خيلي خيلي موافقم
تشکر کنندگان: REZA1390 ، maaref ، satusa ، Hornet ، najibi ، California
از بس این 5 july را در صفحه کلیرنس آنکارا تو این 2 هفته دیدم و حرص خوردم که فکر کنم اگر پام برسه اونور و موندگار شم هر سال بعد از تعطیلات 4th of july تن وبدنم بلرزه!
2011As25xxx-ankara
تشکر کنندگان: sepinod ، REZA1390 ، satusa ، sare ، Hornet ، یاشار و ماری ، Linspire ، maaref ، najibi ، samadi2050 ، California ، SH1A2R3
معمولا وقتي در يك دوشنبه غير تعطيل آپديت نميشه ديگه ميره تا جمعه البته يكي دو مورد استثنا هم بوده. با CRTL F5 و refresh كردن لحظه اي هم اون 5 جولاي متاسفانه پاك نميشه. بريد و آسوده باشيد تا جمعه ساعت 7، اگر چه خودم نميتونم به اين توصيه عمل كنم! Sad
تشکر کنندگان: coming soon ، Hornet ، sepinod ، REZA1390 ، nasnam ، Linspire ، maaref ، najibi ، vahidvm60 ، mim ، samadi2050 ، California ، SH1A2R3
برای اگاهی دوستان عزیز برسانم ما خانوار 4 نفره بودیم 2009 ثبت نام کردیم درتیر ماه 2010 نامه برنده شدنمان امد اخر شهریور ارسال کردیم نامه دوم نیامد از طریق ایمیل زمان و شرایط ار سال نامه دوم را دریافت کردیم بعداز ارسال نامه منتظر کارنت شدیم که در 9 اوریل کارنت شدنمان را دیدیم روز 2جون روز مصاحبه مان بود از مصاحبه قبول شدیم و الان منتظر کلیرنسمان هستیم.(سام)(ک ن.Smile
تشکر کنندگان: coming soon ، REZA1390 ، satusa ، gadfly ، maaref ، najibi ، vahidvm60 ، nasnam ، California ، im-i ، SH1A2R3
(2011-07-20 ساعت 10:42)ki**n نوشته:  برای اگاهی دوستان عزیز برسانم ما خانوار 4 نفره بودیم 2009 ثبت نام کردیم درتیر ماه 2010 نامه برنده شدنمان امد اخر شهریور ارسال کردیم نامه دوم نیامد از طریق ایمیل زمان و شرایط ار سال نامه دوم را دریافت کردیم بعداز ارسال نامه منتظر کارنت شدیم که در 9 اوریل کارنت شدنمان را دیدیم روز 2جون روز مصاحبه مان بود از مصاحبه قبول شدیم و الان منتظر کلیرنسمان هستیم.(سام)(ک ن.Smile

دوست عزیز انشاالله هممون به زودی زود کلیر بشیم ولی یک لطفی بکنید اگر مقدوره اطلاعاتتون رو برای آقای free free ارسال خصوصی بکنید . اگر به جدول تاپیک 2011در یک نگاه سری بزنید متوجه میشید که چه اطلاعاتی مورد نیاز هستش . پیشاپیش از شما ممنونم .
ای خدا بازم خودت هوای ما رو داشته باش .
اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: satusa ، gadfly ، Linspire ، REZA1390 ، maaref ، najibi ، vahidvm60 ، mim ، California ، Masoudpish
(2011-07-20 ساعت 00:14)obama نوشته:  اینا کلا تقلبیه. یه وقت گول نخورین پول به اینا بدین. پول فقط توی سفارت می گیرند
داداش توجه كني آدرس سفارت آمريكارو تو اينگليس داره ميده ولي اين طرف اسمو فاميليمو از كجا آورده؟!!!!!!!!!
يه عكس از ايميلمم گذاشتم... -->
تشکر کنندگان: maaref ، najibi ، California ، SH1A2R3
ماشالله من هر وقت این پایین صفحه رو می بینم همه جمعن و منتظر که یکی بیاد هورا بکشه بقیه هم خوشحالی در کنن
اقا از شما چه پنهون هر وقت کسی پست جدید میزاره فکر میکنم یکی کلیر شده و بدو بدو میام تبریک بگم اما ....
اقا داره عقده میشه ..... یکی زود کلر شه که کار دارم ....اورژانسیه

تشکر کنندگان: satusa ، Donantonio ، Hornet ، coming soon ، maaref ، najibi ، nasnam ، California ، im-i ، SH1A2R3
(2011-07-20 ساعت 11:22)farsiman نوشته:  
(2011-07-20 ساعت 00:14)obama نوشته:  
(2011-07-19 ساعت 21:21)farsiman نوشته:  U.S. Department of State U.S. Department of State sent this message to mohammad pajohesh (farsimen@yahoo.com)
Your registered name is included to show this message originated from U.S. Department of State.....s.
توروخدا كسي از دوستان ميدونه اين پيغام مربوط به چه سايتيه؟ من چندماه پيش ثبتنام كردم و العان جواب اومده.

اینا کلا تقلبیه. یه وقت گول نخورین پول به اینا بدین. پول فقط توی سفارت می گیرند

داداش توجه كني آدرس سفارت آمريكارو تو اينگليس داره ميده ولي اين طرف اسمو فاميليمو از كجا آورده؟!!!!!!!!!
يه عكس از ايميلمم گذاشتم...

دوست عزيز همانطور كه بقيه دوستان هم چند بار به شما هشدار دادند اين ايميلها جعلي هست. دلايل زيادي هم داره از جمله اينكه ويزا رو گارانتي كرده و پول خواسته و كمك هاي بعدي به شما رو تضمين كرده كه همه در مغايرت با پروسه رسمي لاتاري هست و مهمتر از همه اينكه از تنها مرجع معتبر لاتاري يعني KCC نمي باشد و اينكه اساسا از طريق ايميل خبر نمي دهند. بنابراين خودتون رو خسته و اذيت نكنيد. پيدا كردن ايميل و اسم و اطلاعات ديگران هم كار سختي نيست!
در ضمن از خودتون بپرسيد در كجا و كي ثبت نام كرديد؟ آيا در سايت رسمي ثبت نام كرده ايد؟ اگر اينطور است برويد و در سايت برنده شدن تون رو ببينيد.!!
تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390 ، gadfly ، najibi ، mim ، free_free ، California
(2011-07-19 ساعت 21:21)farsiman نوشته:  U.S. Department of State U.S. Department of State sent this message to mohammad pajohesh (farsimen@yahoo.com)
Your registered name is included to show this message originated from U.S. Department of State.
Dear mohammad pajohesh ,

Thank you for your email inquiry concerning the Diversity Visa Lotte
توروخدا كسي از دوستان ميدونه اين پيغام مربوط به چه سايتيه؟ من چندماه پيش ثبتنام كردم و العان جواب اومده.

داداش به خدا کلاهبرداریه به قرآن کلاه برداریه به پیر به پیغمبر کلاهبرداریه . تو این روزگاری که هک کردن سایتهایی با دیوارهای امنیتی در حد خدا داره مثل ماست میشه هک کردن یک ایمیل مثل مال من شما که دیگه اصلا در حد یک سر خاروندنه . حالا دیگه بیخیال این بحث شو چون واقعا این پست شما خیلی جا میگیره . اگه دوست داری پول بدی خوب بابا من شماره حساب میدم شما نصف این مبلغ رو واریز کن قبوله . Big Grin Big Grin به خدا همین ایمیل هم ( دقیقا همین ایمیل ) برای من هم ارسال شد . حله داداش ؟ Big Grin

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: maaref ، REZA1390 ، gadfly ، Linspire ، najibi ، satusa ، mim ، farsiman ، nasnam ، free_free ، California ، SH1A2R3
(2011-07-19 ساعت 17:46)Hornet نوشته:  دوستان براي اينكه حال و هواتون عوض بشه، لطفاً به من كمك كنيد:
با توجه به اينكه سايت ابوظبي Update شده و قسمت Note to Iranian Applicants به اون اضاف شده و ...
به سرم زده، يك ايميل بزنم به سفارت و بگم:
با توجه به اينكه بنده در تاريخ فلان مصاخبه داشتم و همچنين با عنايت به اضافه شدن اطلاعات جديد Note to Iranian Applicants در وب سايت شما، سوابق كاريم را جهت بررسي و كنكاش بيشتر به پيوست حضورتان ايفاد مينمايم.در اخر هم اضافه كنم كه اميدوارم اين مهم در روند كلير بنده تاثير گذار باشه
بعد هم رزومم رو براشون بفرستم Big GrinBig Grin

نظرتون چيه دوستان ؟؟؟CoolCool

دوستان عزيز سلام
ضمن عرض تشكر از دوستان عزيزم sare,najibi, coming soon, alisarshar, coming soon, nasnam كه در اين بحث شركت نمودند.
بنده به اين نتيجه ميرسم كه ايميل نزنم.
ولي به دوستاني كه دارن ميرن مصاحبه سفارت ابوظبي، پيشنهاد ميكنم سابقه كار، رزومه و يا هر چيز ديگه رو در اين خصوص با خودتون ببريد و به زور هم كه شده تحويل دهيد. پيشنهاد ميكنم در اين مورد سفر نامه دوست عزيز vahidvm60 را بخونيد.

خوب و خوش باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: REZA1390 ، drmahmoodi ، Linspire ، najibi ، alisarshar ، satusa ، coming soon ، maaref ، vahidvm60 ، mim ، samadi2050 ، nasnam ، free_free ، California
دوستان شیطان دیروز در من رخنه کرد و من باز یه ایمیل به انکارا زدم و هنوز دارم رفرش میکنم و هی اینباکس چک می کنم
هنوز خبری نیست و فکر نمی کنم از ایمیل خبری بشه باید وایستیم تا جمعه کا عالیجنابان مرحمت فرموده به دیده منت ابدیت کن سایت کذای شان رو که من بس این Update: July 5, 2011 رو میبینم بهم میریزم
تصمیم گرفتم یه ساعت روزه بگیرم و سایتشون رو چک نکنم اما چه کنیم که نمیشه و من باز چک میکنم
تشکر کنندگان: najibi ، REZA1390 ، satusa ، coming soon ، Hornet ، parastoo2011 ، sepinod ، alirezagh ، maaref ، mim ، free_free ، California ، im-i
Your registered name is included to show this message originated from U.S. Department of State.
Dear mohammad pajohesh ,

Thank you for your email inquiry concerning the Diversity Visa Lottery Program. We confirm again that you

دلاور این ایمیل جعلی هست برای اطمینان سری به ایمیل جعلی
بزنیدCool
تشکر کنندگان: satusa ، coming soon ، mim ، najibi ، free_free ، California ، im-i
Dear mohammad pajohesh ,
...
دوست عزيز سلام
يه سر به سايت سفارت آمريكا توي آنكارا بزن توي ستون سمت راست صفحه اول درباره ي اين ايميلها كامل توضيح داده. تمامش كلاهبرداري هست.
موفق باشي
تشکر کنندگان: Hornet ، Linspire ، maaref ، coming soon ، najibi ، free_free ، California
دوست عزيزي كه ايميل جعلي براتون اومده كه برنده شدين ، سلام
ببخشيد كه يكم رك خدمتتون مي گم ، اما اين تاپيك مختص بچه هائي هست كه مصاحبه رفتن و منتظر كلير هستن و كلي هم استرس دارن ، ممنون ميشم اگر لطف كني و همون صفحه ايميل هاي جعلي :
http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9%84%DB%8C
رو بخوني و همينطور در تاپيك برندگان 2012 مسائلتون رو مطرح كنين ، اينجا بچه ها منتظر كليرنس هستن و خلاصه يكم صبر و حوصله شون و اعصابشون خط خطي شده ،
ببخشيد كه اينجوري رك خدمتتون ميگم، اميدوارم ناراحت نشين
براي اينكه متوجه بشين امسال قبول شدين يا نه ، به سايت اوريجينال و اختصاصي وزارت خارجه ولايت كفرستان به آدرس :
http://www.dvlottery.state.gov/ESC/
مراجعه فرموده و كانفيرميشن نامبرتون رو وارد كنين
تنها مرجع قبولي در لاتاري و ادامه مراحل همين سايت هست
انشاء الله جزء برندگان لاتاري خواهيد بود ، فقط انرژي مثبت داشته باشيد و به خدا توكل كنيد. باتشكر از توجه شما
تشکر کنندگان: Linspire ، drmahmoodi ، Hornet ، satusa ، REZA1390 ، sorooshii ، sepinod ، alirezagh ، HOMAYON53 ، maaref ، rayan.s ، najibi ، AmericanHamid ، free_free ، California
سلام
الهی من برای همتون بمیرم که این سایت لعنتی چرا آپدیت نمی کنه ؟ وااای اینها مگه مردن ؟ بچه ها کاملا درکتون می کنم و براتون دعا می کنم . اما برای اینکه از نا امیدی در بیاین باید بگم این طرفشم خیلی سخته . منکه دچار وضعیت وحشتناکی شدم با این وقت کمی که داریم . نمی دونم چرا یک کم کنترل اوضاع از دستمون در اومده. حالا که نرفته اینه نمی دونم اونجا چیکار کنم ؟ برام دعا کنین.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان