کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-07-23 ساعت 04:28)najibi نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 23:40)saint نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 23:27)rayan.s نوشته:  مدیر محترمی که پست امروز من را در این تایپیک حذف کرده دلیلش رو لطفا" اعلام کنه.مرسی
سلام رایان عزیز
پست شما به صورت تاپیک در آمد
و حذف نشده
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4350

سلام دوستان.میشه بفرمایید دقیقا کدوم قسمت این لینک باید رفت نوشت؟رویwall شون که اصلا نمیشه نوشت!

. باید در بخش کامنت "از آلن بپرسید" اعتراضتان را در مورد طولانی بودن روند کلیرنس مطرح کنید. فقط دوستان لطفا" سوالات را در تایپیک مربوطه مطرح کنید. موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: najibi ، Hornet ، maaref ، tamanna ، sepinod ، nasnam ، satusa ، parastoo2011 ، Linspire ، California ، mim ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-23 ساعت 04:43)rayan.s نوشته:  
(2011-07-23 ساعت 04:28)najibi نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 23:40)saint نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 23:27)rayan.s نوشته:  مدیر محترمی که پست امروز من را در این تایپیک حذف کرده دلیلش رو لطفا" اعلام کنه.مرسی
سلام رایان عزیز
پست شما به صورت تاپیک در آمد
و حذف نشده

سلام دوستان.میشه بفرمایید دقیقا کدوم قسمت این لینک باید رفت نوشت؟رویwall شون که اصلا نمیشه نوشت!

. باید در بخش کامنت "از آلن بپرسید" اعتراضتان را در مورد طولانی بودن روند کلیرنس مطرح کنید. فقط دوستان لطفا" سوالات را در تایپیک مربوطه مطرح کنید. موفق باشید

باید اول گروه رو like کنید بعد میتونید رو wall کامنت بگذارید.
تشکر کنندگان: Hornet ، maaref ، tamanna ، rayan.s ، Linspire ، arash7 ، California ، najibi ، free_free ، SH1A2R3
دوستان عزیز من فکر کنم این دوشنبه هم سفارت انکارا آپدیت نکنه ولی جمعه 7/مرداد کلی از دوستان کلیرنس بشن علتش هم اینه الان سفارت شلوغه ولی از 10 روز دیگه به دلیل ماه رمضان سرشون خلوت می شه. دوستان برین فکر بلیط برای یک شنبه هفته بعد به بعد باشین و فکر بد هم به دلتون راه ندین.
2011AS25xxx -ANK-منتظر کلیرنس
تشکر کنندگان: Linspire ، Hornet ، maaref ، California ، bfarhadm ، tamanna ، najibi ، free_free ، farshad_sh ، sepinod ، SH1A2R3
(2011-07-23 ساعت 16:24)royce نوشته:  سلام

من از برندگان 2012 هستم
من قبلا تو یک شغل خصوصی کار می کردم و الان شغلم دولتی هست به نظر شما اگه فقط شغل قبلیم را بنویسم مشکلی پیش میاد چون کیس نامبر من یخورده بالاست می ترسم واسه طولانی شدن کلیرنس به مشکل بخورم اصلا اونا می تونن شغل شما رو متوجه بشن یا فقط به گفته های شما استناد می کنند؟
چجوری متوجه میشن که شما اطلاعات درست دادین یا غلط؟
برای سابقه کار واسه دیپلمه های 11 ساله بیمه هم لازمه؟

دوستانی که تجربه دارن لطفا پاسخ بدن

ممنون از راهنماییتون
شما باید تو تاپیک مخصوص خوتون سوالها رو مطرح کنید با این کار به مرتب موندن تایک کمک می کنید !!!
بهترین راه گفتن حقیقته اما باز خودتون بهتر می دونید

تشکر کنندگان: Hornet ، maaref ، California ، coming soon ، gadfly ، tamanna ، rayan.s ، najibi ، free_free ، frozen mind ، Ali Sepehr ، SH1A2R3
لطفا به این تاپیک سر بزنید !!!!!! خیلی فوری
تشکر کنندگان: sepinod ، California ، Hornet ، tamanna ، najibi ، free_free ، Ali Sepehr
سلام دوستان حتما توی فیس بوک وزارت امور خارجه در قسمت "از آلن بپرسید" کامنت بذارید خوشبختانه چند تا از دوستان پیام گذاشتن و تعداد زیادی که این کامنت ها لایک خوردن نشان میده که این دغدغه مهمی برای بسیاری از برندگان لاتاری آمریکا هست
خیلی ممنون

ببخشید هول شدم پیام های قبلی دوستان رو نخوندم مثل اینکه قبلا این موضوع مطرح شده الان پستم را ویرایش کردم ولی اگه صلاح دونستید پاکش کنید به هر حال ممنون از دوستان
اینم لینکش
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2...ke&theater
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: Linspire ، Hornet ، mim ، gadfly ، tamanna ، najibi ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 21:27)tamanna نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 19:48)lale نوشته:  شورشو دراوردن کسی چیزی به نظرش نمیرسه چیکار کنیم

چرا عزیزم اعصاب خودتو الکی خط خطی میکنی؟؟؟؟؟
فقط .......
اندکی صبر سحر نزدیک است..........(Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin)
به نظر من که همه بیخود نگرانن من خودم از همون آفیسر پرسیدم که تا آخر سپتامبر درست میشه گفت حتما پس نگران نباشید.
تشکر کنندگان: Linspire ، Ashkan78 ، Donkey chance ، Hornet ، tamanna ، samadi2050 ، vahidvm60 ، najibi ، free_free ، shahrooz59 ، California ، sepinod ، SH1A2R3
چه موج کلیری راه بیافته هفته اول ماه رمضون
موج مکزیکیه آزادیو میزاره جیب ساعتیش

بالاخره که چی مجبورن آپدیت کنن. بذار حالا همه رکورداشونو تو آپدیت نکردن بشکنن
اما این دفعه آپدیتش آپدیته هاااا
دوستان عزیز سوالی داشتم که خواستم از شما راهنمایی بگیرم.
اگر من روز یکشنبه برای گرفتن ویزا آنکارا برم تا چهارشنبه ویزام رو تحویل میدن تا با پرواز ایران ایر چهارشنبه برگردم.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
تشکر کنندگان: coming soon ، California ، tamanna ، sepinod ، free_free
دوستان اين مسئله سوال از آلن در فيس بوك را جدي بگيريد. و بقول يك بزرگواري بجاي آنكه در بنشنيد به تاريك لعنت بگيد شمعي روشن نماييد. یادتان باشه با اعتراض حدود 50 تا دانشجو در همین صفحه قانون ویزا دانشجویی را عوض کردند. لذا خواهشمند است اين مسئله را جدي بگيريد.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: Hornet ، sepinod ، satusa ، alirezagh ، Linspire ، gadfly ، najibi ، free_free ، mim ، California
ما هم که مصاحبه نرفتیم میتونیم اعتراض کنیم
فقط کامنت و امضا مهمه ؟
من میخوام پشتیبانی کنم اشکال نداره
تشکر کنندگان: alirezagh ، Linspire ، najibi ، free_free ، bita-p ، HOMAYON53 ، sunrise ، satusa ، sepinod ، mim ، California ، nasnam
(2011-07-24 ساعت 12:04)bfarhadm نوشته:  ما هم که مصاحبه نرفتیم میتونیم اعتراض کنیم
فقط کامنت و امضا مهمه ؟
من میخوام پشتیبانی کنم اشکال نداره

معلومه که اشکال نداره بلکه خیلی هم خوبه، ضمناً نه تنها شما که مصاحبه نرفتید می تونید کامنت بذارید بلکه هر کس دیگری هم می تونه کامنت بذاره، قرار نیست چک کنند ببینند چه کسانی مصاحبه دارند و اصلا چه کسانی برنده هستند و ...
تشکر کنندگان: Linspire ، Hornet ، free_free ، alirezagh ، bita-p ، satusa ، coming soon ، sepinod ، baz4baz ، najibi ، California ، HOMAYON53

بچه ها منم دیگه خسته شدم از این آپدیت نشدن سایت...

هر روز میام اینجا ببینم کی کلیر شده که تو جدول کلیرش کنم ولی هیچ خبری نیست...Sad

ولی ایم در عین حال خبر خوبی هم هست ..هر چی انتظار طولانی تر بشه اون لحظه سونامی نزدیک تره و قدرت اون هم بیشتره...
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
دوستان سلام
در پاسخ به ارسال برنامه مسافرتها ، همین چند دقیقه پیش ایمیلی از سفارت برام اومد که براتون می ذارم ، جالبه ، اگر بخوان پیگیری کنن ، پیگیری می کنن و اگر نخوان هم که خوب ...
یادمه که 2 هفته پیش ایمیل زده بودم برای بررسی کیسم که هنوز هیچ جوابی ندادن ، اما این درخواستی که خودشون کرده بودن رو خیلی زود پاسخ دادن که در دستور کارشون قرار گرفته
بنابراین : بچه های گل نگران نباشین ، اونا کار خودشونو بلدن و به بی صبری و نگرانی ما کاری ندارن ، انشاء الله کار هممون با هم درست میشه WinkWinkWink
Dear Sare***:

Please note that your email attachment containing your travel history has been printed out and passed onto the immigrant visa unit for review and processing. Please continue to monitor your case status on our website for future updates.
Thank you,
تشکر کنندگان: Ali Sepehr ، Ehaqiqi ، im-i ، satusa ، alisarshar ، Sooshians ، Hornet ، sepinod ، najibi ، mim ، California ، drmahmoodi ، samadi2050 ، vahidvm60 ، gadfly ، free_free ، AmericanHamid
دوستان عجله كنيد . كامنت هاي اين بخش - بخش فيس بوك سوال از آلن- واقعا كم هست. بايد تلاش بيشتر كرد. الان در جدول 2011 سيصد نفر ثبت نام كردن. پس حداقل بايد بچه هاي مهاجر سرا 150 تا كامنت بگذارن. اين واقعا انتظار من هست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: im-i ، sare ، satusa ، Sooshians ، Hornet ، coming soon ، najibi ، Ashkan78 ، California ، drmahmoodi ، gadfly ، Linspire ، free_free ، nasnam ، Ali Sepehr

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان