کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-07-22 ساعت 14:12)farshad_sh نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 13:44)vahidvm60 نوشته:  سلام دوستان
این لینک رو بخونید

http://judiciary.house.gov/news/07202011.html

سلام به همه دوستان کسی میدونه جریان این قضیه چیه؟ من چیزی متوجه نشدم لطفا کسانی که فهمیدم یه اطلاع رسانی بکنن ممنون

سلام فرشاد جان
والا تا جایی که سواد ناقص ما قد میده صحبت از لایحه ای میکنه که میخواد لاتاری رو منتفی کنه
دلیلشون هم اینه که لاتاری باعث میشه تر؟و؟ریس؟تهایی که دشمن آمریکا هستند به راحتی بتونن به خاک آمریکا و با کمک دولت آمریکا وارد بشن.
بسیار بسیار نشنالیستیک هست موضوع
البته بعیده که این موضوعات در کنگره و هیات دولتو اینجور جاها رای بیاره
ولی اینکه یک سایت پسوند gov اون رو نوشته برای من جای سوال داشت
موفق باشید
تشکر کنندگان: Linspire ، farshad_sh ، free_free ، AmericanHamid ، Hornet ، tamanna ، California ، samadi2050 ، najibi ، mim
آخه یکی نیست به این یانکی ها بگه آخه یه ت.ر.و--ر ی ست منتظره که لاتاری برنده بشه و بیاد به خاک آمریکا؟ یعنی فقط همین راه رو بلدن؟ آخه کدوم ت. میاد کلی صبرکنه و هر سال لاتاری شرکت کنه و منتظر بشه که برنده بشه حالا بره اونجا و عملیات تر. انجام بده؟؟!!!!
اینا هم دل خجسته ای دارن!

-------
سلام مجدد. میخواستم یه پست جدید بزنم اما دیدم ممکنه شلوغ بشه اینو ویرایش کردم.
الان داشتم تو یکی از سایتهایی که مختص برو بچه هایی هستش که دارن به صورت دانشجویی میرن آمریکا چرخ میزدم که یه چیزایی دیدم که نزدیکه ۲ تا شاخ روی سرم سبز بشه!
اینکه ۲ ۳ تا از اونا که توی آنکارا مصاحبه داشتن ۱۸ جولای و ۱۹ جولای کلیر شدن! و امروز ۲۲ جولای هستش! یعنی ۲ الی ۳ روز پیش پروسه کلیر اینا تموم شده و توی سایت اومده اما نمیدونم که مال ماها چرا گیر کرده؟
در ضمن من فکر میکنم که صفحه آپدیت ویزای تحصیلی از لاتاری مجزاست درسته؟ باید بگردم ببینم این صفحه لعنتی رو تو سایت آنکارا پیدا میکنم یا نه.
این پست رو زدم که بگم ظاهراْ سر لاتاری فعلا گیر کردن در صورتی که ویزاهای دیگه داره انجام میشه
--
بله! Update: July 19, 2011 اینا داره آپدیت میشه فعلا لاتاری معطل مونده!
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: satusa ، Linspire ، alirezamk ، joy ، vahidvm60 ، AmericanHamid ، Hornet ، tamanna ، Rainy ، California ، samadi2050 ، najibi ، free_free ، SH1A2R3
کلا کلیر ویزا های مهاجرتی ابدیت نشده چه لاتاری چه خانوادگی ......
با اون خبر راجعب ویزا من دیگه نمی دونم چی باید بگم و چی قراره به سرمون بیارن ؟؟؟؟
امروز هم فعلا که خبری نیست به هر حال باید امیدوار باشیم .....
تشکر کنندگان: Hornet ، zohreh36 ، sepinod ، vahidvm60 ، tamanna ، California ، im-i ، bfarhadm ، najibi ، mim ، free_free ، SH1A2R3
سلام بر منتظران حقیقی‌

نمیدونم این وضع تا کی‌ ادامه داره؟؟؟؟!!!!! همش دارم صفحه رو رفرش می‌کنم شاید فرجی بشه... خدای من نکنه شوخیشون گرفته ؟؟؟؟؟؟ یا اینکه تست تحمله!!!! فکر می‌کنین به تماس تلفنی جواب درستی‌ میدن؟ نکنه زنگ بزنم لج کنن بیشتر علاف کننSad

[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
[/font]

[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
تشکر کنندگان: sepinod ، Hornet ، tamanna ، najibi ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 17:16)joy نوشته:  سلام بر منتظران حقیقی‌

نمیدونم این وضع تا کی‌ ادامه داره؟؟؟؟!!!!! همش دارم صفحه رو رفرش می‌کنم شاید فرجی بشه... خدای من نکنه شوخیشون گرفته ؟؟؟؟؟؟ یا اینکه تست تحمله!!!! فکر می‌کنین به تماس تلفنی جواب درستی‌ میدن؟ نکنه زنگ بزنم لج کنن بیشتر علاف کننSad

سلام من الان تماس گرفتم اما جواب نمی دن و این پیغام اتوماتیک تکرار می شه که فقط سایتو چک کنید.اما خوب اگر امروز آپدیت نشه که به احتمال زیاد هم نمی شه و دوشنبه هم خبری از آپدیت نشه ،همه باید سه شنبه ایمیل بزنیم شاید جواب دادند
هر چند امیدوارم کار به چنین جایی نرسه اما فکر می کنم وضعیت نگران کننده است.
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
تشکر کنندگان: joy ، Linspire ، Hornet ، tamanna ، California ، najibi ، free_free ، SH1A2R3
واقعا حالم از دیدن : Update: July 5, 2011 بهم می‌خوره:[
[/font]

تشکر کنندگان: Hornet ، California ، bfarhadm ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 17:24)sepinod نوشته:  

سلام من الان تماس گرفتم اما جواب نمی دن و این پیغام اتوماتیک تکرار می شه که فقط سایتو چک کنید.اما خوب اگر امروز آپدیت نشه که به احتمال زیاد هم نمی شه و دوشنبه هم خبری از آپدیت نشه ،همه باید سه شنبه ایمیل بزنیم شاید جواب دادند

همیشه ساعت 7 آپدیت میکنه چرا اینقدر استرس تولید میکنید
تشکر کنندگان: Linspire ، vahidvm60 ، Hornet ، satusa ، tamanna ، California ، najibi ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 17:27)lale نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 17:24)sepinod نوشته:  

همیشه ساعت 7 آپدیت میکنه چرا اینقدر استرس تولید میکنید

ببخشید لاله عزیز، تسلیمم نمیدونستم ساعت چند آپدیت می‌شهWink
رفتیم تا ساعت ۷ Big Grin

[/font]

تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، California ، bfarhadm ، najibi ، free_free ، SH1A2R3
سلام دوستان Big GrinBig GrinBig Grin
بیایید مثل قبل با روحیه و قوی، دوباره مسائیل را دنبال کنیم (من خودم تو هفته گذشته حسابی بی قراری میکردمTongue )
من خیلی امیدوارم که هفته اینده سونامی در راهه و این سد رو میشکونه و خیلی از ماها رو با خودش میبره.Wink
بیایید دوباره شور، شوق و جو مثبت رو به این تاپیک بر گردونیم.Shy
برای هم دعا کنیمBig GrinBig Grin

خوب و خوش باشیدBig Grin
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
دوستان عزیز: هنوز یکروز از قضیه پرینتر نگذشته حالا بحث بی اساس دیگه ای راجع به لغو لاتاری و ... مطرح شده! که در حد اظهار نظر یک مرجعی راجع به این مساله هست. دوستان به اندازه کافی هممون اعصاب خوردی داریم لطفا دیگه هر موضوعی رو برای خودتون و بقیه بی جهت بزرگ نکنید و هر مساله ای رو مساوی با ندادن ویزا نکنید. تا دیشب هر کسی از ماجرای پرینتر، ندادن ویزا رو تفسیر می کرد که دیدید هیچ مشکلی نبود و ویزای دوستمون هم صادر شد.
کلیرنس مهاجرتی ها هم با دانشجویی قابل مقایسه نیست چون شرایط متفاوت هست و آپدیت کردن یا نکردن اونا ربطی به کلیر مهاجرتی ها نداره. ضمن اینکه از 5 جولای تا حالا اونا رو چندین بار آپدیت کرده اند و اگر هم قرار باشه امروز آپدیت کنه معمولا بعد از 7-7.5 هست.

موفق باشید.
تشکر کنندگان: Hornet ، Linspire ، coming soon ، California ، sare ، nastaran86 ، gadfly ، alirezagh ، joy ، tamanna ، nasnam ، bfarhadm ، vahidvm60 ، farshad_sh ، najibi ، sepinod ، sunrise ، mim ، free_free ، SH1A2R3
دوستان من هم خسته شدم ديگه.به خدا تصميم گرفتم ديگه مهاجرسرا نيام آخه اين روزها هر موقع ميام يه چيز منفي مي خونم.من دوست دارم از اين انجمن چيز ياد بگيرم و چيزهايي كه بلدم رو ياد بدم.من هنوز مصاحبه نرفتم.2 هفته ديگه مصاحبه دارم.ولي بازم ميگم انرژي مثبت داشته باشين.درست ميشه.ببينيد قسمت شما و من وهمسرم چيه.من كه فقط دنبال اينم كه تكليفم روشن شه.ولي اميدم اينه كه همه كارشون درست ميشه.خوشحال باشين همگي!
هورااااااااااااااااااااااا
کیس نامبر: 2011AS38xxx
كنسولگري : آنكارا
تاریخ دریافت نامه قبولی : March 2011 اي ميل
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: َAugust 2010
تاریخ دریافت نامه دوم : June 2011
تاریخ مصاحبه : August-10, 2011
تاریخ دریافت ویزا : 12 آگوست
تاریخ ورود به آمریکا: ۷ اکتبر ۲۰۱۱
ایالت : Kentacky- (Louisville
تشکر کنندگان: gadfly ، samadi2050 ، Hornet ، tamanna ، bfarhadm ، baz4baz ، vafa628 ، free_free ، SH1A2R3
این هم از ساعت 7 و این هم از جمعه ......
تشکر کنندگان: Hornet ، joy ، tamanna ، free_free ، SH1A2R3
قصه ما به سر رسید کلیر به جمعه نرسید
تشکر کنندگان: Hornet ، farzad-it ، joy ، tamanna ، im-i ، bfarhadm ، sepinod ، free_free ، AmericanHamid ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 10:50)sare نوشته:  سلام دوستان عزیزم
امروز اومدم اتفاقی سایت ابوظبی رو چک کردم و منتظر بودم تا مثل همیشه پیغام اپلیکیشن این پروسسینگ رو ببینم
اما با این پیام مواجه شدم و دلیل خوبیه که عزیزان در سفارت پیگیر کارها هستن :

ببخشید ساره جان،این پیغام را در سایت ابوظبی (http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx)
دیدید یا با ایمیل دریافت کردید ؟
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
تشکر کنندگان: Linspire ، Hornet ، tamanna ، bfarhadm ، najibi ، free_free ، SH1A2R3
بچه ها من دیشب خیلی برای همتون دعا کرده بودم ولی مثل اینکه دعاهای منم بی اثر بود بازم آپدیت نشــــــــــــــــــــــده.
تشکر کنندگان: Linspire ، Hornet ، shahrooz59 ، REZA1390 ، satusa ، joy ، nasnam ، tamanna ، gadfly ، im-i ، maryam58 ، najibi ، sepinod ، free_free ، kamrani.navid ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان