موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
چرا 25ام روز يكشنبه بايد رفت سفارت؟ روزهاي ديگه ويزا رو نميدن؟ فاصله 25ام تا 30 ام يعني ديگه پاسپورت نميگيرن؟ آخرين روز گرفتن پاسپورت 25ام يعني يكشنبه است؟ 30 ام پاسپورت نميگيرن يا ويزا نميدن؟
(2011-07-21 ساعت 19:05)Ashkan78 نوشته: درسته كه تعداد برنده هاي ايراني با خانواده 2780 نفره و حتي اگه 500 نفر هم اضافه بشه (به خاطر ازدواج و زاد و ولد برندگان محترم)، باز هم با 3500 يعني 7 درصد ويزاها نمي رسيم اما مد نظر داشته باشيد كه كلا 50 هزار ويزا وجود داره و روزي كه اين 50 هزار ويزا تموم شه، ديگه به هيچ كشوري ويزا نمي دن ... مي خواد به 7 درصد رسيده باشه، مي خواد نرسيده باشه.
تا حالا فقط ازبكستان سهميه 7 درصدش پر شده و علي الظاهر اتيوپي هم لب مرزه. اين از 7 درصد اما از اين كه چند ويزا از 50 هزار ويزاي موجود باقي مونده، اطلاعي ندارم.
(2011-07-21 ساعت 14:57)coming soon نوشته: واقعا این ته نامردی اگه بخوان حتی به یکنفر از برندگان ایرانی لاتاری 2011 ویزا ندن . طبق قانون هر کشوری میتونه 7% از حدودا 50000 ویزا هر سال رو به خودش اختصاص بده یعنی 3500 ویزا و این در حالیه که کل برندگان ایران در لاتاری 2011 ، 2780 نفره .یعنی ما حتی به اندازه 7% هم برنده نداشتیم . با این شرایط ما 720 تا ویزا طلبکار میشیم چه برسه به اینکه نتونیم ویزا بگیریم . حالا به نظر شما این آخر نامردی نیست که به ما ایرانیها ویزا ندن .
شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
شورشو دراوردن کسی چیزی به نظرش نمیرسه چیکار کنیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی خبر دارهِ که این لایحه تصویب شده یا نه؟من که میگم حتی اگه تصویب هم بشه شامل حال ۲۰۱۱ نمیشه!میبینید تورو خدا یه ویزا میخواهند بدهند جون ما رو میگیرند!خیلی هم دلشون بخواد اینهمه آدم تحصیل کرده بروند کشورشون و کار کنند و با taxi که به دولت میدهند حقوق همین سفارتیها رو تامین کنند!
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اين مساله مخالفت با لاتري بحث جديدي نيست ولي براي اين كار بايد مراحل مختلف راي گيري طي بشه و اگر تصويب شد تازه إز ٢ يا ٣ سال بعد إز تصويب أجرا ميشه
نگران نباشيد.
اين قضيه كلرنس فقط به اداره أف بي اي الان ربط داره و شما ميتونيد به سفارت مربوطه إيميل بزنيد و تقاضا ياد اوري كنيد.
الان عده زيادي دانشجو هستند كه تا اوائل سپتامبر كلاس هاشون شروع ميشه و أداره مربوطه عزيز هم سعي مي كنه پرونده هاي انها را در اولويت قرار بده.
من دعا بلد نيستم و ارتباطم با ٥ تن ال عبا خوب نيست ولي إز صميم قلب براي همه ارزوي موفقيت در اين
پروسه مي كنم
يكم ما شعير وطني يا خارجكي بزنيد در رگ و حرص نخوريد
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه نوادگان ایوب پیامبر با این صبر و تحمل
من هنوز وقت مساهبارو نگرفتم هروقت میام مهاجرسرا اول میام اینجا ببینم شماها کلر شدین یا نه
امیدوارم زودتر اپدات کنن هم خیال شما راحت بشه هم ما بریم دنبال کارو زندگی خودمون
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد به همه دوستان.
بعد از پست قبلی یه مقداری تو نت سرچ کردم و واژه اینکه چرا آنکارا آپدیت نمیکنه رو به انگلیسی جستجو کردم و به یه جوابی رسیدم که بد نیست اینجا هم بذارم
ظاهرا دوستای خارجیمونم نگران این قضیه کلیر و آپیدت آنکارا و غیره هستن. سوال اون دوست خارجیمون این بوده:
نقل قول:Why has the usa immigrant visa clearance at Ankara not been updated for 16 days?
و جواب دیگران به این سوال :
نقل قول:summer time is very busy and many interviewing officers transfer out to other embassies and new officers come in who need time to set up before getting completely up to speed.
لپ کلام اینکه آقا جون نگران نباشید ظاهرا تو تابستون این قضیه کلیر طولانی میشه به دلیلی که این جناب خارجی گفتن!
انشاالله که گربه ست!
این هم از منبع :
yahoo answer
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-22 ساعت 18:21)satusa نوشته: دوستان عزیز: هنوز یکروز از قضیه پرینتر نگذشته حالا بحث بی اساس دیگه ای راجع به لغو لاتاری و ... مطرح شده! که در حد اظهار نظر یک مرجعی راجع به این مساله هست. دوستان به اندازه کافی هممون اعصاب خوردی داریم لطفا دیگه هر موضوعی رو برای خودتون و بقیه بی جهت بزرگ نکنید و هر مساله ای رو مساوی با ندادن ویزا نکنید. تا دیشب هر کسی از ماجرای پرینتر، ندادن ویزا رو تفسیر می کرد که دیدید هیچ مشکلی نبود و ویزای دوستمون هم صادر شد.
کلیرنس مهاجرتی ها هم با دانشجویی قابل مقایسه نیست چون شرایط متفاوت هست و آپدیت کردن یا نکردن اونا ربطی به کلیر مهاجرتی ها نداره. ضمن اینکه از 5 جولای تا حالا اونا رو چندین بار آپدیت کرده اند و اگر هم قرار باشه امروز آپدیت کنه معمولا بعد از 7-7.5 هست.
موفق باشید.
satusa عزیز. هدف من از اینکه عنوان کردم که کلیر غیر مهاجرتی ها داره انجام میشه نا امید کردن و یا آیه یاس خوندن نیست. همه ما یه جورایی ذی نفع این قضیه هستیم و هر اتفاقی چه خوب و چه بد برای همه به یه اندازه مهمه! همه ما منتظر کلیر هستیم. اینی که من گفتم پیش خودم فکر کردم که به هر حال مرجع کلیر کردن به نظر من یه جا هست حالا اف بی آی یا هر ارگان دیگه . اینکه داره غیر مهاجرتی ها رو کلیر میکنه نشون میده که فعالن و دارن کارشون رو انجام میدن. پس نه تنها نباید نا امید بود بلکه باید خوشحال هم بود که به هر حال مرجعی که مسوول این قضیس داره کارو جلو میبره و صد البته به مهاجرتی ها هم میرسه.
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر