کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
چرا 25ام روز يكشنبه بايد رفت سفارت؟ روزهاي ديگه ويزا رو نميدن؟ فاصله 25ام تا 30 ام يعني ديگه پاسپورت نميگيرن؟ آخرين روز گرفتن پاسپورت 25ام يعني يكشنبه است؟ 30 ام پاسپورت نميگيرن يا ويزا نميدن؟
(2011-07-21 ساعت 19:05)Ashkan78 نوشته:  درسته كه تعداد برنده هاي ايراني با خانواده 2780 نفره و حتي اگه 500 نفر هم اضافه بشه (به خاطر ازدواج و زاد و ولد برندگان محترم)، باز هم با 3500 يعني 7 درصد ويزاها نمي رسيم اما مد نظر داشته باشيد كه كلا 50 هزار ويزا وجود داره و روزي كه اين 50 هزار ويزا تموم شه، ديگه به هيچ كشوري ويزا نمي دن ... مي خواد به 7 درصد رسيده باشه، مي خواد نرسيده باشه.

تا حالا فقط ازبكستان سهميه 7 درصدش پر شده و علي الظاهر اتيوپي هم لب مرزه. اين از 7 درصد اما از اين كه چند ويزا از 50 هزار ويزاي موجود باقي مونده، اطلاعي ندارم.

(2011-07-21 ساعت 14:57)coming soon نوشته:  واقعا این ته نامردی اگه بخوان حتی به یکنفر از برندگان ایرانی لاتاری 2011 ویزا ندن . طبق قانون هر کشوری میتونه 7% از حدودا 50000 ویزا هر سال رو به خودش اختصاص بده یعنی 3500 ویزا و این در حالیه که کل برندگان ایران در لاتاری 2011 ، 2780 نفره .یعنی ما حتی به اندازه 7% هم برنده نداشتیم . با این شرایط ما 720 تا ویزا طلبکار میشیم چه برسه به اینکه نتونیم ویزا بگیریم . حالا به نظر شما این آخر نامردی نیست که به ما ایرانیها ویزا ندن . Sad Sad Sad

شماره کیس: 2011AS0004XXXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 30 تیر
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 30 مرداد
تاریخ کارنت شدن کیس: --
تاریخ دریافت نامه دوم: --
تاریخ مصاحبه: --
تاریخ دریافت کلیرنس: --
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، free_free ، mim ، SH1A2R3
شورشو دراوردن کسی چیزی به نظرش نمیرسه چیکار کنیم
تشکر کنندگان: Hornet ، nasnam ، tamanna ، bfarhadm ، satusa ، free_free ، SH1A2R3
روال كاري ابوظبي اينه كه يكشنبه ها گذرنامه تحويل مي گيره. البته توي سال هاي پيش، در هفته اخر سپتامبر، براي پرونده هاي لاتاري استثنا قائل شدن و هر روز پاسپورت تحويل گرفتن. اما اين يك قانون نيست.

يكشنبه هفته آخر هركي بره ابوظبي و برگه آبي داشته باشه، گذرنامه اش رو مي گيرن. اين خيلي خوبه كه هفته اخر گذرنامه تون توي سفارت باشه. اگه Clearance بياد كه سريع ويزا صادر مي شه و بهانه اي مبني بر اين كه گذرنامه به موقع تحويل داده نشده، باقي نمي مونه.

(2011-07-22 ساعت 19:37)peyman2011 نوشته:  چرا 25ام روز يكشنبه بايد رفت سفارت؟ روزهاي ديگه ويزا رو نميدن؟ فاصله 25ام تا 30 ام يعني ديگه پاسپورت نميگيرن؟ آخرين روز گرفتن پاسپورت 25ام يعني يكشنبه است؟ 30 ام پاسپورت نميگيرن يا ويزا نميدن؟

قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
تشکر کنندگان: shahrooz59 ، tamanna ، vahidvm60 ، satusa ، najibi ، Hornet ، California ، free_free ، mim ، AmericanHamid ، SH1A2R3
بچه ها کسی‌ خبر دارهِ که این لایحه تصویب شده یا نه؟من که میگم حتی اگه تصویب هم بشه شامل حال ۲۰۱۱ نمی‌شه!می‌بینید تورو خدا یه ویزا میخواهند بدهند جون ما رو میگیرند!خیلی‌ هم دلشون بخواد اینهمه آدم تحصیل کرده بروند کشورشون و کار کنند و با taxi که به دولت میدهند حقوق همین سفارتیها رو تامین کنند!

تشکر کنندگان: tamanna ، Houston-ian ، Hornet ، vahidvm60 ، najibi ، California ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 19:48)lale نوشته:  شورشو دراوردن کسی چیزی به نظرش نمیرسه چیکار کنیم

چرا عزیزم اعصاب خودتو الکی خط خطی میکنی؟؟؟؟؟
فقط .......
اندکی صبر سحر نزدیک است..........(Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin)
تشکر کنندگان: lale ، gadfly ، Hornet ، bfarhadm ، vahidvm60 ، satusa ، najibi ، California ، mim ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 13:44)vahidvm60 نوشته:  سلام دوستان
این لینک رو بخونید

http://judiciary.house.gov/news/07202011.html

خیلی تبریک بابت ویزاتون!بالاخره یه خبر خوب!یه سوال: شما چی‌ شد که این لینک رو گیر آوردین؟
تشکر کنندگان: najibi ، tamanna ، California ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 21:20)nasnam نوشته:  بچه ها کسی‌ خبر دارهِ که این لایحه تصویب شده یا نه؟من که میگم حتی اگه تصویب هم بشه شامل حال ۲۰۱۱ نمی‌شه!می‌بینید تورو خدا یه ویزا میخواهند بدهند جون ما رو میگیرند!خیلی‌ هم دلشون بخواد اینهمه آدم تحصیل کرده بروند کشورشون و کار کنند و با taxi که به دولت میدهند حقوق همین سفارتیها رو تامین کنند!

نه دوست عزیز،هنوز تصویب نشده،مراحل دیگه‌ای داره تا کاملا تأیید و تصویب بشه.استرس به خود راه ندهید.

The bill still must be passed in the U.S. House of Representatives and the U.S. Senate in order to become a law
تشکر کنندگان: nasnam ، lale ، satusa ، vahidvm60 ، coming soon ، najibi ، Hornet ، tamanna ، California ، free_free ، SH1A2R3
اين مساله مخالفت با لاتري بحث جديدي نيست ولي براي اين كار بايد مراحل مختلف راي گيري طي بشه و اگر تصويب شد تازه إز ٢ يا ٣ سال بعد إز تصويب أجرا ميشه

نگران نباشيد.
اين قضيه كلرنس فقط به اداره أف بي اي الان ربط داره و شما ميتونيد به سفارت مربوطه إيميل بزنيد و تقاضا ياد اوري كنيد.
الان عده زيادي دانشجو هستند كه تا اوائل سپتامبر كلاس هاشون شروع ميشه و أداره مربوطه عزيز هم سعي مي كنه پرونده هاي انها را در اولويت قرار بده.
من دعا بلد نيستم و ارتباطم با ٥ تن ال عبا خوب نيست ولي إز صميم قلب براي همه ارزوي موفقيت در اين
پروسه مي كنم
يكم ما شعير وطني يا خارجكي بزنيد در رگ و حرص نخوريد
تشکر کنندگان: maryam58 ، coming soon ، najibi ، maaref ، Hornet ، tamanna ، sepinod ، California ، joy ، free_free ، gadfly
(2011-07-22 ساعت 23:27)rayan.s نوشته:  مدیر محترمی که پست امروز من را در این تایپیک حذف کرده دلیلش رو لطفا" اعلام کنه.مرسی
سلام رایان عزیز
پست شما به صورت تاپیک در آمد
و حذف نشده
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4350
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، vahidvm60 ، coming soon ، najibi ، Hornet ، tamanna ، Ali Sepehr ، California ، free_free ، SH1A2R3
سلام به همه نوادگان ایوب پیامبر با این صبر و تحمل
من هنوز وقت مساهبارو نگرفتم هروقت میام مهاجرسرا اول میام اینجا ببینم شماها کلر شدین یا نه
امیدوارم زودتر اپدات کنن هم خیال شما راحت بشه هم ما بریم دنبال کارو زندگی خودمون
تشکر کنندگان: coming soon ، najibi ، maaref ، Hornet ، tamanna ، Linspire ، California ، joy ، free_free ، naeiji1974 ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 21:35)nasnam نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 13:44)vahidvm60 نوشته:  سلام دوستان
این لینک رو بخونید

http://judiciary.house.gov/news/07202011.html

خیلی تبریک بابت ویزاتون!بالاخره یه خبر خوب!یه سوال: شما چی‌ شد که این لینک رو گیر آوردین؟

ممنون
تو یکی از تالارهای برندگان 2012 دیدم

دوستان حق با Satusa و Hornet هست
فرستادن موج منفی تو این تاپیک که خود من هم در اون سهیم بوده ام نتیجه ای جز اعصاب خوردی برای همه نداره و الکی باعث میشه زندگی خارج از مهاجرسرا و لاتاری ما هم تحت الشعاع قرار بگیره
ضمن اینکه همه مایی که تو این تاپیک پست میذاریم الان دیگه دکترای کلیرنس داریم و در مورد همه موضوعات قابل پیش بینی و غیر قابل پیش بینی تو این راه صفحه ها مطلب نوشتیم و خوندیم

پس من از خودم شروع میکنم ، شما هم همه ادامه بدین
از این به بعد ، پست با بار اطلاعاتی منفی در این تاپیک ممنوع !
موفق باشید
تشکر کنندگان: Linspire ، shahrooz59 ، coming soon ، najibi ، nasnam ، maaref ، Hornet ، tamanna ، satusa ، California ، bfarhadm ، free_free ، mim ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 19:30)samadi2050 نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 10:50)sare نوشته:  سلام دوستان عزیزم
امروز اومدم اتفاقی سایت ابوظبی رو چک کردم و منتظر بودم تا مثل همیشه پیغام اپلیکیشن این پروسسینگ رو ببینم
اما با این پیام مواجه شدم و دلیل خوبیه که عزیزان در سفارت پیگیر کارها هستن :

ببخشید ساره جان،این پیغام را در سایت ابوظبی (http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx)
دیدید یا با ایمیل دریافت کردید ؟

سلام دوست عزیز
من این پیغام رو توی سایت ابوظبی دیدم و همونطور که عرض کردم خدمتتون ، پیام اپلیکیشن این پروسسینگ تغییر کرده
دقیقاً همون سایت رسمی سفارت :
http://www.abudhabiniv.net/ivo.aspx
اینم بگم که مسافرت های من خوشبختانه یا متاسفانه زیاد هستنBig Grin
تشکر کنندگان: najibi ، maaref ، Hornet ، tamanna ، California ، free_free
سلام مجدد به همه دوستان.
بعد از پست قبلی یه مقداری تو نت سرچ کردم و واژه اینکه چرا آنکارا آپدیت نمیکنه رو به انگلیسی جستجو کردم و به یه جوابی رسیدم که بد نیست اینجا هم بذارم
ظاهرا دوستای خارجیمونم نگران این قضیه کلیر و آپیدت آنکارا و غیره هستن. سوال اون دوست خارجیمون این بوده:

نقل قول:Why has the usa immigrant visa clearance at Ankara not been updated for 16 days?

و جواب دیگران به این سوال :
نقل قول:summer time is very busy and many interviewing officers transfer out to other embassies and new officers come in who need time to set up before getting completely up to speed.

لپ کلام اینکه آقا جون نگران نباشید ظاهرا تو تابستون این قضیه کلیر طولانی میشه به دلیلی که این جناب خارجی گفتن!
انشاالله که گربه ست!

این هم از منبع :
yahoo answer
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، sare ، coming soon ، najibi ، nasnam ، maaref ، Hornet ، tamanna ، sepinod ، California ، bfarhadm ، marjan59 ، free_free ، mim ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 18:21)satusa نوشته:  دوستان عزیز: هنوز یکروز از قضیه پرینتر نگذشته حالا بحث بی اساس دیگه ای راجع به لغو لاتاری و ... مطرح شده! که در حد اظهار نظر یک مرجعی راجع به این مساله هست. دوستان به اندازه کافی هممون اعصاب خوردی داریم لطفا دیگه هر موضوعی رو برای خودتون و بقیه بی جهت بزرگ نکنید و هر مساله ای رو مساوی با ندادن ویزا نکنید. تا دیشب هر کسی از ماجرای پرینتر، ندادن ویزا رو تفسیر می کرد که دیدید هیچ مشکلی نبود و ویزای دوستمون هم صادر شد.
کلیرنس مهاجرتی ها هم با دانشجویی قابل مقایسه نیست چون شرایط متفاوت هست و آپدیت کردن یا نکردن اونا ربطی به کلیر مهاجرتی ها نداره. ضمن اینکه از 5 جولای تا حالا اونا رو چندین بار آپدیت کرده اند و اگر هم قرار باشه امروز آپدیت کنه معمولا بعد از 7-7.5 هست.

موفق باشید.

satusa عزیز. هدف من از اینکه عنوان کردم که کلیر غیر مهاجرتی ها داره انجام میشه نا امید کردن و یا آیه یاس خوندن نیست. همه ما یه جورایی ذی نفع این قضیه هستیم و هر اتفاقی چه خوب و چه بد برای همه به یه اندازه مهمه! همه ما منتظر کلیر هستیم. اینی که من گفتم پیش خودم فکر کردم که به هر حال مرجع کلیر کردن به نظر من یه جا هست حالا اف بی آی یا هر ارگان دیگه . اینکه داره غیر مهاجرتی ها رو کلیر میکنه نشون میده که فعالن و دارن کارشون رو انجام میدن. پس نه تنها نباید نا امید بود بلکه باید خوشحال هم بود که به هر حال مرجعی که مسوول این قضیس داره کارو جلو میبره و صد البته به مهاجرتی ها هم میرسه.
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
تشکر کنندگان: najibi ، nasnam ، maaref ، tamanna ، Linspire ، sepinod ، satusa ، California ، joy ، vahidvm60 ، free_free ، SH1A2R3
(2011-07-22 ساعت 23:40)saint نوشته:  
(2011-07-22 ساعت 23:27)rayan.s نوشته:  مدیر محترمی که پست امروز من را در این تایپیک حذف کرده دلیلش رو لطفا" اعلام کنه.مرسی
سلام رایان عزیز
پست شما به صورت تاپیک در آمد
و حذف نشده
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=4350

سلام دوستان.میشه بفرمایید دقیقا کدوم قسمت این لینک باید رفت نوشت؟رویwall شون که اصلا نمیشه نوشت!
تشکر کنندگان: Hornet ، tamanna ، nasnam ، California ، free_free ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان