کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-08-09 ساعت 18:56)golesang نوشته:  
(2011-08-09 ساعت 18:34)saint نوشته:  ای بابا عجب حکایتی شده
چرا همه چک می خورن ؟

مصاحبه های ماه آگوست اکثرا چک خوردن نمیدونم آیا دلیل خاصی داشته یا شانس ماها بوده

من این روند رو که میبینم دارم کم کم به این نتیجه می‌رسم که من 12سپتامبری اصلا نرم مصاحبه سنگین ترم...

چون فقط ۳ نفر بودن که تا حالا کلیرشون زیر ۱۸ روز اومده، البته به استثنای کسایی که شانس آوردنو همون روز ویزا گرفتن..

چک ۱۰ روز بسته دیگه حالا نه ۲ هفته، چه خبره ؟؟؟؟

واقعا برام عجیبه....چی‌ بگم؟

به خصوص اینکه اینجور که من جدولها رو دیدم اصلا سالهای پیش اینجور نبوده.

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
تشکر کنندگان: Linspire ، coming soon ، im-i ، HOMAYON53 ، Ehsan2011 ، vahidvm60 ، California ، najibi ، free_free ، behzad7
(2011-08-10 ساعت 12:31)manoch نوشته:  سلام به همه دوستان من دیروز مصاحبه داشتم همه چیز خوب پیش رفت فقط افیسر گفت که باید ادرسی تو امریکا بهشون بدم که که من گفتم ندارم گفت یعنی اصلا کسی رو ندارید اونجا گفتم نه متاسفانه گفتن برای ادامه کار حتما باید ادرس داشته باشید بعد هم یه برگه آبی دادند و گفتن توی سایت رو هر روز چک کن وقتی شمارت اومد با آدرس بیا مشکلی نیست ویزا بهت میدیم حالا من آنکارام نمیدونم باید برگردم میترسم برگردم 2-3 روزه جوابش بیاد کسی اطلاعی داره من باید چکار کنم ممنون

دوست من
بهترين كار اين هست كه با يك وكيل در امريكا تماس بگيريد و ادرس دفتر وكالت ان ها را بدهيد.
در مورد زمان براي كلير شدن بايد بگم كه إمكان هر مساله اي هست
تشکر کنندگان: Linspire ، Ehsan2011 ، California ، free_free ، manoch
نا أميد نشيد دوست من
مداركتون را كامل كنيد تا زمان مصاحبه
شما إز بين ١٢ ميليون نفر انتخاب شديد پس خوش شانس بوديد و به خودتون إيمان داشته باشيد.

(2011-08-10 ساعت 12:48)saint نوشته:  من هم کمی نگرانم ولی از آنجا که افسر میگه تا 1 ماه دیگه چک کن میگم حتما ویزا موجوده که میگه چک کن .....

در ٢ سال گذشته تعداد ويزا هاي صادر شده زير ٥٠٠٠٠ تا بوده و حتي زياد هم امده گرچه پارسال به عده اي إز دوستان در أبوظبي گفتن ويزا تموم شده ولي در تركيه چنين چيزي نبود.
ماه سپتامبر سرعت كلير شدن زياد ميشه ولي اگوست اكثر وقت صرف دانشجو ها ميشه چون كلاس ها سپتامبر شروع ميشه
تشکر کنندگان: coming soon ، im-i ، Linspire ، birahe ، golesang ، bfarhadm ، mim ، shahrooz59 ، vahidvm60 ، California ، nasnam ، najibi ، free_free ، Sooshians ، HAMEDMIM
سلام دوستان
راستش یه سوال داشتم من خیلی نگرانم چون سفرنامه هارو که خوندم دیدم همه اونهاییکه کلیرنس خوردن برگه 9 سوالی بهشون دادن که باید پر کنند ولی به ما اصلا چنین چیزی ندادن و اینکه از ما اصلا عکسامونو نگرفتن حتی پاسپورت رو نخواستن من مال خودم و همسرم رو دادم ولی مال بچه هامونو گفت نمیخواد بدی حتی شناسنامه بچه هامونو نگرفتن فقط برگه تولدشونو گرفتن و گفتن همین کافیه تو مصاحبه هم اصلا سوال خاصی ازمون نپرسیدن فقط از من پرسیدن که چندساله اینجایی و اینکه آیا درس میخونی که من گفتم قبلا درس خوندم و از همسرم پرسید که ازدواج و فرزند دیگه ای هم داشته یانه همین فقط موقع تحویل مدارک اون خانومه ازم در مورد کارم پرسید و من چون فعلا دوتا شرکت دارم یکیشو که کار اصلیمه بهش گفتم و در مورد اون یکی خواستم بگم اصلا گوش نکرد فقط از من و همسرم پرسید و خیلی هم روش تاکید داشت که ما تو چه کشورهایی بیشتر از 6 ماه بودیم که گفتیم غیر ایران فقط تو همینجا بودیم که با یه حالت تعجبی چند بار تکرار کرد که یعنی جای دیگه ای نبودین راستش اینا رو که کنار هم میزارم کمی دلهره میگیرم چرا برگه 9 سوالی رو بهمون ندادن و عکس و کپی پاسپورتمونو نخواستن ممکنه نمیخوان بهمون ویزا بدن ؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: Linspire ، bfarhadm ، coming soon ، vahidvm60 ، California ، najibi ، free_free ، behzad7
احساسم میگه توی آپدیت بعدی خودم و خیلی از دوستان کلیر میشیم. امیدوارم همینطور باشهSmile
توی این یک سالی که منتظر بودم خیلی چیزها از لاتاری یاد گرفتم. اینکه زندگی با همه خوبی و بدیهاش ادامه داره و گاهی میتونه به شدت هیجان انگیز بشه. و اینکه با شادی دیگران شاد بشم و موقع دلواپسی کنارشون بمونم.
امیدوارم همــــــــــــمون به آرزوهای قشنگمون برسیم.

پس فقط و فقط به روزهای موفقیت آمیز فکر کنیم و هرگونه ناامیدی رو بندازیم دور.Smile
برگه ٩ سؤالي فقط مال انكارا و أبوظبي هست و به من هم ندادند.
مدارك را كه تحويل مي گيرند يعني مشكلي نداريد ولي خوب اقامت زياد در كشور خارجي را دارن بررسي مي كنند كه اسمتون در ليست خاصي نيست يا...
اين پروسه أف بي اي كمي سر كاريه چون مثلا اگر شما فعاليت مشكوكي در كشوري كه زندگي مي كنيد انجام مي داديد پليس انجا حتما مطلع مي شد و به شما
عدم سو پيشينه نمي داد.
أصولا كشور ها اطلاعات خاص را با هم رد و بدل مي كنند . ايشالا كه تشابه اسمي نداشته باشين و زود جوابتون بياد.
تحصيلات مهندسي و داراي كاربرد دو گانه نداشتيد؟
تشکر کنندگان: golesang ، coming soon ، Linspire ، California ، nasnam ، najibi ، free_free
سلام دوستان
من و همسرم تازه از مصاحبه برگشتیم. راستش نمیدونم چرا وقتی میرفتیم مصاحبه خیلی خوشحال بودم و فکر میکردم با رسید ups میایم هتل ولی با یک برگه آبی اومدیم هتل و خستگی این سفر بر تن.
آفیسر از ما زیاد سوال نکرد فقط اشتباهاتمون رو گفتیم گفت اصلاح میکنم. قسم و راجع به کار من و همسرم. و سربازی من (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) بعد برگه آبی.
حالا 2 سوال برام مطرح شد که اگه میشه لطفا کمک..............................ک.
1. چرا یک برگه آبی با اسم همسرم که برنده اصلیه به ما داد؟
2. برگه 9 سوالی چیه و چرا به ما نداد؟
ممنون میشم از راهنماییاتون
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
تشکر کنندگان: coming soon ، golesang ، mim ، im-i ، California ، nasnam
(2011-08-10 ساعت 14:27)شهاب دریانی نوشته:  سلام دوستان
من و همسرم تازه از مصاحبه برگشتیم. راستش نمیدونم چرا وقتی میرفتیم مصاحبه خیلی خوشحال بودم و فکر میکردم با رسید ups میایم هتل ولی با یک برگه آبی اومدیم هتل و خستگی این سفر بر تن.
آفیسر از ما زیاد سوال نکرد فقط اشتباهاتمون رو گفتیم گفت اصلاح میکنم. قسم و راجع به کار من و همسرم. و سربازی من (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) بعد برگه آبی.
دوست عزیز اکثر آقایون کلیرنس میخورن و اینکه شما وقتی کلیر میخورید و برگه آبی رو می برید برای ویزا چون همسر شما برنده هستش و پرونده به اسم ایشون هستش لازمه که اسم ایشون هم تو برگه آبی باشه و 9 سوالی هم اگر دوست داشته باشن و براشون مشخص نباشه دلیل اینکه برای چی می خوای بری امریکا بهت میدن من هم که کلیرنس خوردم برگه نه سوالی رو بهم ندادن .
موفق باشید

Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: coming soon ، golesang ، im-i ، vahidvm60 ، California ، REZA1390 ، mim ، najibi ، free_free ، آمریکا ، nimal1
(2011-08-10 ساعت 14:24)planetearth نوشته:  برگه ٩ سؤالي فقط مال انكارا و أبوظبي هست و به من هم ندادند.
مدارك را كه تحويل مي گيرند يعني مشكلي نداريد ولي خوب اقامت زياد در كشور خارجي را دارن بررسي مي كنند كه اسمتون در ليست خاصي نيست يا...
اين پروسه أف بي اي كمي سر كاريه چون مثلا اگر شما فعاليت مشكوكي در كشوري كه زندگي مي كنيد انجام مي داديد پليس انجا حتما مطلع مي شد و به شما
عدم سو پيشينه نمي داد.
أصولا كشور ها اطلاعات خاص را با هم رد و بدل مي كنند . ايشالا كه تشابه اسمي نداشته باشين و زود جوابتون بياد.
تحصيلات مهندسي و داراي كاربرد دو گانه نداشتيد؟
رشته تحصیلی من پتروشیمی هست البته من تو رشته خودم کار نمیکنم کارم آزاده و اینکه پلیس ا.ط.لا. عا.تی رومانی خیلی قویه و مطمئنا اگه ما مشکلی داشتیم حتما برای سوء پیشینه بهمون گیر میدادن وایییی چقدر سردرگمی بده
یکی از دوستانم از طریق خانوادگی گرین کارت گرفت و همینجا برای بچه 7 سالش اقدام کرده بود و ماه قبل مصاحبه داشت میگفت برای بچه اون هم همینو گفتن که مدارکتونو بررسی کنیم و 10 روز بعدش زنگ زدن که بیایید ویزا بگیرید خداکنه مال ما هم همینطور باشه و گفته آفیسر بشه که گفت احتمالا یک هفته طول میکشه

شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
تشکر کنندگان: im-i ، vahidvm60 ، California ، mim ، najibi ، free_free
ممنون از شما دوست عزیز
یه چیز دیگه اینکه به من گفت تا 2 هفته هر چند روز یه بار سایتو چک کنم!!!
نفهمیدم یعنی 2 هفته ای قراره بهمون ویزا بدن یا اگه تا 2 هفته نبود دیگه نگردم؟؟؟

(2011-08-10 ساعت 14:41)آرتين نوشته:  
(2011-08-10 ساعت 14:27)شهاب دریانی نوشته:  سلام دوستان
دوست عزیز اکثر آقایون کلیرنس میخورن و اینکه شما وقتی کلیر میخورید و برگه آبی رو می برید برای ویزا چون همسر شما برنده هستش و پرونده به اسم ایشون هستش لازمه که اسم ایشون هم تو برگه آبی باشه و 9 سوالی هم اگر دوست داشته باشن و براشون مشخص نباشه دلیل اینکه برای چی می خوای بری امریکا بهت میدن من هم که کلیرنس خوردم برگه نه سوالی رو بهم ندادن .
موفق باشید

ممنون از شما دوست عزیز

ممنون
تشکر کنندگان: California ، free_free

[/quote]

ممنون از شما دوست عزیز

ممنون
[/quote]

به من هم گفتم دقیقا دو هفته سه شنبه ها و جمعه ها سایت آپدیت میشه و میتونید چک کنید ولی اصلا نگران نباش بخاطر اینکه به بعضی از دوستان گفته بودن دو هفته ولی یک ماه و حتی بیشتر هم طول کشید شما به چک کردنتون تا آخرین لحظه ادامه بدید انشاالله که تو همین دو هفته ای که گفتن بیاد البته این رو هم خدمتون عرض کنم که چون آخرین ماه ها هستش زودتر مراحل کاریشون رو انجام میدن .به امید گرفته هرچه زودتر ویزا.CoolSmile
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: im-i ، California ، najibi ، free_free ، آمریکا
دوستان، تا حالا کسی با سفارت آنکارا به صورت تلفنی تماس داشته و پاسخ بگیره؟
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، California ، free_free ، coming soon
سلام دوستان
الان كه سايت رو دوباره چك كردم ، وضعيت كيسم تغيير كرده و دوباره ازم مسافرتها رو خواستن ، نمي دونم ، يه بار براشون گويا كافي نيست و دوباره بايد بفرستم يا ...
خدايا به دادمون برس از دست اينا

Please email us complete travel history including, name of the countries, date and purpose of visit, and duration of stay
.
تشکر کنندگان: im-i ، HOMAYON53 ، kamrani.navid ، vahidvm60 ، California ، nasnam ، najibi ، free_free ، sepinod
(2011-08-10 ساعت 11:38)alisarshar نوشته:  اينم اطلاعاتي در مورد FBI CLEARANCE :

سلام. شاید این فایل پیوستی که من گذاشتم به صورت دقیقتری کلیرانس رو توضیح داده باشه!

فایل‌های پیوست
.pdf   security checks.pdf (اندازه 41.9 KB / تعداد دانلود: 178)
تشکر کنندگان: sare ، Hornet ، alisarshar ، golesang ، Linspire ، im-i ، coming soon ، California ، jasmine2953 ، nasnam ، najibi ، joy ، free_free ، sepinod ، vahidvm60

ممنون از شما دوست عزیز

ممنون
[/quote]

به من هم گفتم دقیقا دو هفته سه شنبه ها و جمعه ها سایت آپدیت میشه و میتونید چک کنید ولی اصلا نگران نباش بخاطر اینکه به بعضی از دوستان گفته بودن دو هفته ولی یک ماه و حتی بیشتر هم طول کشید شما به چک کردنتون تا آخرین لحظه ادامه بدید انشاالله که تو همین دو هفته ای که گفتن بیاد البته این رو هم خدمتون عرض کنم که چون آخرین ماه ها هستش زودتر مراحل کاریشون رو انجام میدن .به امید گرفته هرچه زودتر ویزا.CoolSmile
[/quote]

ممنون از شما دوست عزیز
تشکر کنندگان: Hornet ، آرتين ، im-i ، Linspire ، California ، nasnam ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان