موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-10 ساعت 13:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-10 ساعت 13:27 توسط golesang.)
سلام دوستان
راستش یه سوال داشتم من خیلی نگرانم چون سفرنامه هارو که خوندم دیدم همه اونهاییکه کلیرنس خوردن برگه 9 سوالی بهشون دادن که باید پر کنند ولی به ما اصلا چنین چیزی ندادن و اینکه از ما اصلا عکسامونو نگرفتن حتی پاسپورت رو نخواستن من مال خودم و همسرم رو دادم ولی مال بچه هامونو گفت نمیخواد بدی حتی شناسنامه بچه هامونو نگرفتن فقط برگه تولدشونو گرفتن و گفتن همین کافیه تو مصاحبه هم اصلا سوال خاصی ازمون نپرسیدن فقط از من پرسیدن که چندساله اینجایی و اینکه آیا درس میخونی که من گفتم قبلا درس خوندم و از همسرم پرسید که ازدواج و فرزند دیگه ای هم داشته یانه همین فقط موقع تحویل مدارک اون خانومه ازم در مورد کارم پرسید و من چون فعلا دوتا شرکت دارم یکیشو که کار اصلیمه بهش گفتم و در مورد اون یکی خواستم بگم اصلا گوش نکرد فقط از من و همسرم پرسید و خیلی هم روش تاکید داشت که ما تو چه کشورهایی بیشتر از 6 ماه بودیم که گفتیم غیر ایران فقط تو همینجا بودیم که با یه حالت تعجبی چند بار تکرار کرد که یعنی جای دیگه ای نبودین راستش اینا رو که کنار هم میزارم کمی دلهره میگیرم چرا برگه 9 سوالی رو بهمون ندادن و عکس و کپی پاسپورتمونو نخواستن ممکنه نمیخوان بهمون ویزا بدن ؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
برگه ٩ سؤالي فقط مال انكارا و أبوظبي هست و به من هم ندادند.
مدارك را كه تحويل مي گيرند يعني مشكلي نداريد ولي خوب اقامت زياد در كشور خارجي را دارن بررسي مي كنند كه اسمتون در ليست خاصي نيست يا...
اين پروسه أف بي اي كمي سر كاريه چون مثلا اگر شما فعاليت مشكوكي در كشوري كه زندگي مي كنيد انجام مي داديد پليس انجا حتما مطلع مي شد و به شما
عدم سو پيشينه نمي داد.
أصولا كشور ها اطلاعات خاص را با هم رد و بدل مي كنند . ايشالا كه تشابه اسمي نداشته باشين و زود جوابتون بياد.
تحصيلات مهندسي و داراي كاربرد دو گانه نداشتيد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم تازه از مصاحبه برگشتیم. راستش نمیدونم چرا وقتی میرفتیم مصاحبه خیلی خوشحال بودم و فکر میکردم با رسید ups میایم هتل ولی با یک برگه آبی اومدیم هتل و خستگی این سفر بر تن.
آفیسر از ما زیاد سوال نکرد فقط اشتباهاتمون رو گفتیم گفت اصلاح میکنم. قسم و راجع به کار من و همسرم. و سربازی من (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) بعد برگه آبی.
حالا 2 سوال برام مطرح شد که اگه میشه لطفا کمک..............................ک.
1. چرا یک برگه آبی با اسم همسرم که برنده اصلیه به ما داد؟
2. برگه 9 سوالی چیه و چرا به ما نداد؟
ممنون میشم از راهنماییاتون
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-10 ساعت 14:27)شهاب دریانی نوشته: سلام دوستان
من و همسرم تازه از مصاحبه برگشتیم. راستش نمیدونم چرا وقتی میرفتیم مصاحبه خیلی خوشحال بودم و فکر میکردم با رسید ups میایم هتل ولی با یک برگه آبی اومدیم هتل و خستگی این سفر بر تن.
آفیسر از ما زیاد سوال نکرد فقط اشتباهاتمون رو گفتیم گفت اصلاح میکنم. قسم و راجع به کار من و همسرم. و سربازی من (سپاه پاسداران انقلاب اسلامی) بعد برگه آبی.
دوست عزیز اکثر آقایون کلیرنس میخورن و اینکه شما وقتی کلیر میخورید و برگه آبی رو می برید برای ویزا چون همسر شما برنده هستش و پرونده به اسم ایشون هستش لازمه که اسم ایشون هم تو برگه آبی باشه و 9 سوالی هم اگر دوست داشته باشن و براشون مشخص نباشه دلیل اینکه برای چی می خوای بری امریکا بهت میدن من هم که کلیرنس خوردم برگه نه سوالی رو بهم ندادن .
موفق باشید
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-10 ساعت 14:24)planetearth نوشته: برگه ٩ سؤالي فقط مال انكارا و أبوظبي هست و به من هم ندادند.
مدارك را كه تحويل مي گيرند يعني مشكلي نداريد ولي خوب اقامت زياد در كشور خارجي را دارن بررسي مي كنند كه اسمتون در ليست خاصي نيست يا...
اين پروسه أف بي اي كمي سر كاريه چون مثلا اگر شما فعاليت مشكوكي در كشوري كه زندگي مي كنيد انجام مي داديد پليس انجا حتما مطلع مي شد و به شما
عدم سو پيشينه نمي داد.
أصولا كشور ها اطلاعات خاص را با هم رد و بدل مي كنند . ايشالا كه تشابه اسمي نداشته باشين و زود جوابتون بياد.
تحصيلات مهندسي و داراي كاربرد دو گانه نداشتيد؟
رشته تحصیلی من پتروشیمی هست البته من تو رشته خودم کار نمیکنم کارم آزاده و اینکه پلیس ا.ط.لا. عا.تی رومانی خیلی قویه و مطمئنا اگه ما مشکلی داشتیم حتما برای سوء پیشینه بهمون گیر میدادن وایییی چقدر سردرگمی بده
یکی از دوستانم از طریق خانوادگی گرین کارت گرفت و همینجا برای بچه 7 سالش اقدام کرده بود و ماه قبل مصاحبه داشت میگفت برای بچه اون هم همینو گفتن که مدارکتونو بررسی کنیم و 10 روز بعدش زنگ زدن که بیایید ویزا بگیرید خداکنه مال ما هم همینطور باشه و گفته آفیسر بشه که گفت احتمالا یک هفته طول میکشه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-10 ساعت 14:49
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-10 ساعت 14:52 توسط شهاب دریانی.)
ممنون از شما دوست عزیز
یه چیز دیگه اینکه به من گفت تا 2 هفته هر چند روز یه بار سایتو چک کنم!!!
نفهمیدم یعنی 2 هفته ای قراره بهمون ویزا بدن یا اگه تا 2 هفته نبود دیگه نگردم؟؟؟
(2011-08-10 ساعت 14:41)آرتين نوشته: (2011-08-10 ساعت 14:27)شهاب دریانی نوشته: سلام دوستان
دوست عزیز اکثر آقایون کلیرنس میخورن و اینکه شما وقتی کلیر میخورید و برگه آبی رو می برید برای ویزا چون همسر شما برنده هستش و پرونده به اسم ایشون هستش لازمه که اسم ایشون هم تو برگه آبی باشه و 9 سوالی هم اگر دوست داشته باشن و براشون مشخص نباشه دلیل اینکه برای چی می خوای بری امریکا بهت میدن من هم که کلیرنس خوردم برگه نه سوالی رو بهم ندادن .
موفق باشید
ممنون از شما دوست عزیز
ممنون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-10 ساعت 15:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-10 ساعت 15:07 توسط آرتين.)
[/quote]
ممنون از شما دوست عزیز
ممنون
[/quote]
به من هم گفتم دقیقا دو هفته سه شنبه ها و جمعه ها سایت آپدیت میشه و میتونید چک کنید ولی اصلا نگران نباش بخاطر اینکه به بعضی از دوستان گفته بودن دو هفته ولی یک ماه و حتی بیشتر هم طول کشید شما به چک کردنتون تا آخرین لحظه ادامه بدید انشاالله که تو همین دو هفته ای که گفتن بیاد البته این رو هم خدمتون عرض کنم که چون آخرین ماه ها هستش زودتر مراحل کاریشون رو انجام میدن .به امید گرفته هرچه زودتر ویزا.
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، تا حالا کسی با سفارت آنکارا به صورت تلفنی تماس داشته و پاسخ بگیره؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از شما دوست عزیز
ممنون
[/quote]
به من هم گفتم دقیقا دو هفته سه شنبه ها و جمعه ها سایت آپدیت میشه و میتونید چک کنید ولی اصلا نگران نباش بخاطر اینکه به بعضی از دوستان گفته بودن دو هفته ولی یک ماه و حتی بیشتر هم طول کشید شما به چک کردنتون تا آخرین لحظه ادامه بدید انشاالله که تو همین دو هفته ای که گفتن بیاد البته این رو هم خدمتون عرض کنم که چون آخرین ماه ها هستش زودتر مراحل کاریشون رو انجام میدن .به امید گرفته هرچه زودتر ویزا.
[/quote]
ممنون از شما دوست عزیز