(2011-08-09 ساعت 18:34)saint نوشته: ای بابا عجب حکایتی شده
چرا همه چک می خورن ؟
مصاحبه های ماه آگوست اکثرا چک خوردن نمیدونم آیا دلیل خاصی داشته یا شانس ماها بوده
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
امروز هم که هیچ در حد پشم ؟
ولی :
مهم نیست ما محکم تراز این حرفهائیم و میگیم خدایا نظر تو بر نگردد.
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
سلام دوستان
بعد از یه غیبت نچندان طولانی خواستم خدمت تمام منتظران عزیز , دوستان خوبم عرض ادب کنم .راستی امروز یک نامه بعد از مدتها بدستم رسید باین مضمون :
We are pleased to inform you that your administrative processing has recently been completed and your case number is now announced in our web page http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html with an expiration date. You may now come to our office on Monday through Thursday during 1:00-1:30pm to collect your visas.
در صورتی که اصلا اثری از اثار شماره ما هم وجود نداره شاید ٥۰ بار این دکمه refresh رو زدم .... بابا بیخیال فکر کنم یا ما رو سرکار گذاشتند یا شماره ها رو اشتباه میکنند ..... در هر صورت در کنار دلهای شما انتظار کشیدن هم عالمی داره .... بامید اینکه با کلیر شدن اخرین نفر , این صفحه هم بتاریخ بپیونده .
2011-08-09 ساعت 19:46 (آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-09 ساعت 20:23 توسط nasnam.)
(2011-08-09 ساعت 16:13)golesang نوشته: ممنون از همه دوستانی که راهنمایی کردن پس با این حساب ما هم باید ....و الان ساعت حدودا 2.5 بعدازظهر یعنی همش چند ساعته که گذشته ولی من و همسرم مثل مریضها افتادیم تو خونه واقعا آفرین به تحملتون ....
golesangِ عزیز اصلا نگران نباشید.ما هم روز اول همینطور بودیم،هفتهٔ اول فقط خیلی سخته ولی بعد عادی میشه اصلا نگران نباشید حتما ویزاتون رو میگیرید.سفارتهای دیگه خیلی سختگیر نیستند.
(2011-08-09 ساعت 19:41)Alirezajoon نوشته: سلام دوستان
بعد از یه غیبت نچندان طولانی خواستم خدمت تمام منتظران عزیز , دوستان خوبم عرض ادب کنم .راستی امروز یک نامه بعد از مدتها بدستم رسید باین مضمون :
We are pleased to inform you that your administrative processing has recently been completed and your case number is now announced in our web page http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html with an expiration date. You may now come to our office on Monday through Thursday during 1:00-1:30pm to collect your visas.
در صورتی که اصلا اثری از اثار شماره ما هم وجود نداره شاید ٥۰ بار این دکمه refresh رو زدم .... بابا بیخیال فکر کنم یا ما رو سرکار گذاشتند یا شماره ها رو اشتباه میکنند ..... در هر صورت در کنار دلهای شما انتظار کشیدن هم عالمی داره .... بامید اینکه با کلیر شدن اخرین نفر , این صفحه هم بتاریخ بپیونده .
دوست خوبم دوتا شماره به کیس شما می خوره اگر مال شماست سریعاً می تونید جهت دریافت ویزا تشریف ببرید:
29269
29551
به هر حال با این پیغامی که به شما دادند یعنی شما کلیر شدید ...
موفق باشید
دوست خوبم دوتا شماره به کیس شما می خوره اگر مال شماست سریعاً می تونید جهت دریافت ویزا تشریف ببرید:
29269
29551
به هر حال با این پیغامی که به شما دادند یعنی شما کلیر شدید ...
موفق باشید
سلام دوست من .... نه متاسفانه ما جزو این دو شماره نیستم تعجب من هم از همین مورد بود در هر حال ظاهرا باید هنوز منتظر بود .
من هم بالاخره نتونستم بیشتراز این دووم بیارم و اولین موشک رو در قالب یک ایمیل توپ و حساب شده به سمت سفارت ابوظبی شلیک کردم که انشا الله به محض خوردن به هدف ، اطلاعات بدست آمده از میزان تلفات و همچنین شدت انفجار اون در مقیاس ریشتر رو به محضر شما ارائه خواهم داد .
مجددا ایمیل بزنید و موضوع رو بگید
متن این ایمیلشون رو هم بزارید یا همینو Reply کنید
حتما حتما حتما موضوع رو پیگیری کنید و سرسری ول نکنید
سلام.
دوستان يه سوالي.
ميدونيد چه ساعتي ميشه پاسپورتو تحويل سفارت داد. يعني ساعت خاصي داره؟
چون خودشون گفتن ساعت 13:30 .ولي ميدونم كه تو ماه رمضان كلا ساعت كاري تو امارات عوض ميشه.
اگه كسي اخيرا اونجا بوده ممنون ميشم كمك كنه.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
سلام به همه دوستان من دیروز مصاحبه داشتم همه چیز خوب پیش رفت فقط افیسر گفت که باید ادرسی تو امریکا بهشون بدم که که من گفتم ندارم گفت یعنی اصلا کسی رو ندارید اونجا گفتم نه متاسفانه گفتن برای ادامه کار حتما باید ادرس داشته باشید بعد هم یه برگه آبی دادند و گفتن توی سایت رو هر روز چک کن وقتی شمارت اومد با آدرس بیا مشکلی نیست ویزا بهت میدیم حالا من آنکارام نمیدونم باید برگردم میترسم برگردم 2-3 روزه جوابش بیاد کسی اطلاعی داره من باید چکار کنم ممنون
شماره کیس: 2011AS00033xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:15may
محل دریافت : تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 06jun 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: 10jun 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:10 jul
تاریخ مصاحبه: 9 August
هزینه ها:1500000 برای یک نفر
تاریخ کلیرنس:27 agust
دریافت ویزا:08 sep
عزیمت:22 nov
(2011-08-10 ساعت 12:31)manoch نوشته: سلام به همه دوستان من دیروز مصاحبه داشتم همه چیز خوب پیش رفت فقط افیسر گفت که باید ادرسی تو امریکا بهشون بدم که که من گفتم ندارم گفت یعنی اصلا کسی رو ندارید اونجا گفتم نه متاسفانه گفتن برای ادامه کار حتما باید ادرس داشته باشید بعد هم یه برگه آبی دادند و گفتن توی سایت رو هر روز چک کن وقتی شمارت اومد با آدرس بیا مشکلی نیست ویزا بهت میدیم حالا من آنکارام نمیدونم باید برگردم میترسم برگردم 2-3 روزه جوابش بیاد کسی اطلاعی داره من باید چکار کنم ممنون
دوست من ، من جوابم رو طبق درخواست خودتون ،به شکل پیام خصوصی براتون ارسال کردم .
موفق باشید