موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-15 ساعت 11:38)farrokh 1354 نوشته: سلام به همگي
يك سووال از با تجربه هادارم
من براي گرفتن ويزاها مي توانم هر يك شنبه اي كه پيش رو داريم برم سفارت در ساعت 1 و گفتن ممكنه 4 تا 7 روز طول بكشه حالا من هم مي تونم خودمم برم هم اينكه به يكي از آشناها تو دوبي برسونم پاس ها رو كه اون ببره سفارت سر ساعت مقرر در يك شنبه
سئوالم اينه كه به نظرتون خودم برم يا بسپارم به آشناها؟ كسي از دوستان تجربه دارن براي راهنمايي؟
اگر آشناي مطمئن دارين بسپرين به اون چون اين روزا ظاهرا سرشون شلوغه يكشنبه كه تحويل بديد دوشنبه بعدش تحويل ميگيرين. منظورم اينه كه زمان زيادي رو بايد تو امارات بگذرونين.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نويد جان ممنون از جوابت
اما يك چيزي نگرانم مي كنه
امكان داره كه مدركي يا چيزي بخوان كه بايد تحويل سفارت بديم يا نه ؟
تو برگه آبي چيزي نگفتن و در هنگامي كه سايت رو چك مي كردم ، موقعي كه گفتن ويزاها آماده است چيزه خاصي نگفتن مثلا اشاره با اينكه مدركي كمه يا هر چيز ديگه ..... اما مي خوام بدونم به نظر شما ممكنه هنگام تحويل پاسها به سفارت
مدركي يا چيزي بخوان ؟
همراه پاسهامون بايد چه چيزهاي ديگه اي بفرستيم سفارت ؟
برگه آبي و پرينتي از جواب سايت و يا ..........
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
ما امروز از ابو ظبی جواب گرفتیم و ویزا رو زده که آمادست، حالا نمیدونم ویزا همسرم هست یا هردو به هر حال. خیلی خوشحالم و امیدوارم که همه هر چه زودتر جوابشون رو بگیرن و یک هوررررررررا بکشن اینطوری هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا/
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان منتظر كليرنس , نظرم اينه كه زياد هم نگران و مضطرب نباشيد چون حالا يك ماه و نيم ديگه وقت مونده و تا اون موقع هم چون ديگه بايد به يه آمار نهايي برسن و وضعييت افراد باقيمانده رو سريعا مشخص كنند حداقل 10 باري كل ليست آپديت خواهد شد. انشالله دوستان گلمون حتما" بزودي زود كلير ميشن
Take it easy and be hopeful
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خوش به حالتون دعا کنید امشب آنکارا هم ]پدیت شـــــــــــــــــــه
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان باتجربه ، میشه لطفا یکی بگه دیرترین ساعتی که سایت آنکارا ممکنه آپدیت بشه ؛ ساعت چنده؟
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد؛ منتظر چیزهای خوب باش.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-15 ساعت 16:48)farrokh 1354 نوشته: نويد جان ممنون از جوابت
اما يك چيزي نگرانم مي كنه
امكان داره كه مدركي يا چيزي بخوان كه بايد تحويل سفارت بديم يا نه ؟
تو برگه آبي چيزي نگفتن و در هنگامي كه سايت رو چك مي كردم ، موقعي كه گفتن ويزاها آماده است چيزه خاصي نگفتن مثلا اشاره با اينكه مدركي كمه يا هر چيز ديگه ..... اما مي خوام بدونم به نظر شما ممكنه هنگام تحويل پاسها به سفارت
مدركي يا چيزي بخوان ؟
همراه پاسهامون بايد چه چيزهاي ديگه اي بفرستيم سفارت ؟
برگه آبي و پرينتي از جواب سايت و يا ..........
خواهش میکنم.
نه چیز دیگه ای نمی خوان . همون برگه آبی کفایت میکنه[/code][/quote]. اتفاقا من این سوال و چند روز پیش پرسیدم که دوستمون اشکان جواب دادن. (پست شماره 3485 همین موضوع)
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان امروز که سایت آنکارا آپدیت نشد امکان داره فردا آپدیت بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-15 ساعت 15:59)shahab_java نوشته: سلام. قضیه 9 سوال چیه؟ من که مصاحبه هم شدم و خبری نبود از 9 سوال!! میشه یکی توضیح بده؟ نگران شدم!!
خیلی خیلی ممنون
اگه برگه آبی administrative provessing گرفتی ممکنه لازم باشه یه سری سوال راجع به شغل تحصیلات سفرهای خارجی و...جواب بدی.آفیسر روز مصاحبه بهت میگه که سوالا رو برات ایمیل میکنه.اگه نگفته لازم نبوده .من امروز ایمیلو گرفتم.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
یه مطلب در مورد کلیرنس اینکه من یکی از دوستام در سال 2007 که عضو تیم نوجوانان واترپلو ایران بوده و تیم برای مسابقاتی قرار بوده به آمریکا اعزام بشه کل تیم رو برای اخذ ویزا به کنسولگری دوبی میبرند
من امروز ویزای سال 2007 ایشون رو که دیدم توش تاریخ دریافت کلیرنس رو زده بود.(ظاهرا اون موقع تو ویزا میزده ولی الان برا ما که نزده) البته این دوست من بعد از یک ماه کلیر شده بود و ویزا گرفته بود
ولی میخوام بگم که حتی برای یک تیم ورزشی هم که مسابقه هم دارند در آمریکا این موضوع کلیرنس هست. با اینکه دوستم میگفت که تو کنسولگری بسیار گرم ازشون استقبال کردند و نفری 1000$ هزینه خرید بلیط رو هم در کنسولگری بهشون دادند. (که مسئولین فدراسیون بیرون سفارت ازشون گرفتند)
تازه دوست من در اون زمان دانشجو بوده و هیچ سربازیو ... هم نداشته
موفق باشید و به امید کلیر همتونم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-15 ساعت 20:01)HAMEDMIM نوشته: (2011-08-15 ساعت 11:45)aghdam نوشته: (2011-08-15 ساعت 09:38)HAMEDMIM نوشته: دوستان عزیز میدونم اینجا جای این سوال نیست ولی چون رفت آمد تو این تاپیک زیادِ گفتم اینجا بپرسم، با عرض شرمندگی..
من تو فایل هایی که پارسال برا kcc فرستادم دانشگاهم رو برا اساس عرفی که هست تو ایران زدم آزاد، چون ما هیچوقت تو ایران نمیگیم آزاد اسلامی ولی توی ترجمه قاعدتا نوشته آزاد اسلامی،،،
به نظرتون مهم هست، و باید اونجا توضیحی بدم یا نه؟
و دوستانه دیگه هم که دانشگاه آزاد درس خوندن همین کار رو کردن یا نه؟
ممنون میشم از دوستان کسی جواب بده
رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
دوست عزیز ، سلام
بله ، من هم نوشتم Tehran Azad University
Aghdam عزیز و alisarshar عزیز ممنون، دستتون درد نکنه فقط من یک چیزو نفهمیدم،، دوست خوبمون alisarshar که میگه همراه ترجمه باید اصل یا کپی مدارکت رو ببری، من بازم جوابم رو نگرفتم،،،، من میخوام بدونم مثلا من ودوست خوبمونAghdamعزیز که تو فرمهامون نوشیم Azad university-tehran و قید اسلامی رو علام نکردیم، براشون جای سوال و توضیح و اصلاح داره یا خودشون میدونن "azad university" va "islamic azad university هردوش یکی هست و ما یک دانشگاه آزاد بیشتر تو ایران نداربم؟
دوست عزیز ، سلام
طبیعتاً باید این موضوع رو بدونن !
ولی خوب اگه شک داری ، می تونید موقع مصاحبه بهشون بگید که منظورتون همون دانشگاه آزاد اسلامی بوده . . . شاید منم گفتم
شماره کیس : 2011AS44XXX
تاریخ ورود به آمریکا : 2012 Feb