موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[[/quote]
سلام به همه دوستان
نويد جان اون پستي روكه گفتي مطالعه كردم خيلي ممنون.
احتمالا پاسها رو مي فرستم كه آشنايي كه در دبي دارم بره سفارت .
فقط يك مورد، در روز مصاحبه تو سفارت از من و همسرم مدارك ساپورت مالي خواستن كه ما همراهمون نبود يعني بر اثر يك اشتباه در ترجمه مدارك لازم براي سفارت كسي كه مترجم بود به ما نگفت مدارك ساپورت مالي مي خواد . اما ما به خاطر پيشنهاد دوستان سند خانه و ترجمه اونو برده بوديم . خلاصه تو سفارت ما مدارك ساپورت مالي دوستي كه تو آمريكا داريم رو اصلا نداشتيم . آفيسر اول موقع تحويل مدارك از ما مدارك ساپورت ايران رو نگرفت به ما گفت ساپورت دارين من گفتم آره و بعد گفت مدارك كه من گفتم نداريم و ديگه چيزي نگفت . روال معمولي پرداخت پول و انگشت نگاري از هر دومون انجام شد . آفيسر سوم فقط به من برگه آبي داد و به همسرم نداد ( برنده لاتاري من هستم ) و اصلا چيزي در مورد ساپورت نگفت و در آخر گفت مداركتون از نظر من كامله و سايت رو چك كنيد موقع اومدن به سفارت هم هر دو پاس رو بيارين .
رو سايت هم كه كيس نامبرم جهت گرفتن ويزا ok شد هيچ اشاره اي به اين مطلب نشده كه مدركي ميخواد ، اما سوال من اينه كه واقعا ساپورت نمي خواهد؟
يعني ممكنه مدارك ساپورت را بدون اينكه به ما اصلا بگن يك مرتبه تو سفارت بخوان؟ من نگرانم در اين مورد.
[/quote]
يعني به جاش اون ترجمه سند رو ازتون گرفت؟
اگه گرفته به نظرم ديگه چيز ديگه ايي نياز نيست.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-15 ساعت 17:46)Ehsan2011 نوشته: سلام دوستان عزیز
ما امروز از ابو ظبی جواب گرفتیم و ویزا رو زده که آمادست، حالا نمیدونم ویزا همسرم هست یا هردو به هر حال. خیلی خوشحالم و امیدوارم که همه هر چه زودتر جوابشون رو بگیرن و یک هوررررررررا بکشن اینطوری هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا/
بهت تبریک میگم
فقط یه سوالی چه ساعتی چک کردی و اینکه اگر شب چک کردی تو روز چک کرده بودی نبود قصد من از این سوال اینه که ببینم چه ساعتی تقریبا کلیر شدی که اگر روز نبوده و شب بوده به این معنی هست که مستقیم از خود آمریکا آپدیت شده
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-16 ساعت 18:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 18:06 توسط gadfly.)
با سلام خدمت همه دوستان خوب
جهت اطلاع شما عرض می کنم ما امروز رسماً وارد ماه هفتم انتظار شدیم و ایمیلی که به سفارت زدم جواب داد هنوز باید مشغول سماق مکیدن باشیم . حقیقت اینست که این روزها یکی از تفریحات من سر زدن به جدول فری فری عزیز و مشاهده افزایش رقم ستون انتظارمان شده است . از بیکاری و غصه خوردن و اعصاب خوردی ، فکر می کنم بهتر باشد یاشارخان عزیز و saint گرامی و سایر دوستان منتظر ، اینقدر بیقراری نکنید . بیایید همه با هم به دنیا و مافیها قهقهه بزنیم و بخندیم . دوستی می گفت : بی خیال باش تا کامروا باشی
ارادتمند
gadfly هفت ماهه
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بهت تبریک میگم
فقط یه سوالی چه ساعتی چک کردی و اینکه اگر شب چک کردی تو روز چک کرده بودی نبود قصد من از این سوال اینه که ببینم چه ساعتی تقریبا کلیر شدی که اگر روز نبوده و شب بوده به این معنی هست که مستقیم از خود آمریکا آپدیت شده
[/quote]
سلام دوست من
من صبح همون روز چک کردم نشده بود و میدیدم که بچهها میگفتن که نمیتونن وصل شوند به سرور... بد ظهر چک کردم نهسده بود. بعد از زهر حول هوش ۴ به وقت ایران بود که زدم و جواب مثبت بود.
نظر من اینه که سفارت امریکا در هر کشوری سایت خودشو آپدیت میکنه ، و ظاهراً پایان وقت اداری این کار رو انجام میدهند، چون از صبح مشغول کارهای کسانی هستند که مراجعه میکنند. مثل بانک ها
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها جریان چیه؟ چرا این مدلی شدین؟ فکر کنین من با سربازی س.پ.ا.ه، کار دولتی، مدرک فوق لیسانس، سفر به عربستان، اسم عربی و... تازه 7 سپتامبر میخوام برم مصاحبه یعنی 23 روز بیشتر وقت واسه کلیر شدن ندارم اما اصلا حاضر نیستم لحظه ای ناراحت باشم...من واقعا دوست ندارم ناراحتی و اعصاب خوردی شما رو هم ببینم... تازه به خاطر اینکه اعتماد به نفس و حال کنین من واسه ترم Fall 2012 به عنوان کسی که Permanent Resident آمریکاست Apply کردم و دارم کم کم OK رو میگرفتم... پس به سلامتی همه بچه های مهاجرسرا از اون بالا جدولی ها تا ما پایین جدولی ها... پرچم بالاست...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
منتظران کلیرشدن موافقند مستقیماً با FBI تماس بگیریم ؟
ایمیلش اینه: info@fbi.gov
اما نمیدونم موُثره یا نه ؛ شاید هم تاُثیر برعکس داشته باشه!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي دوستان
ما هم تازه رسيديم البته با ويزاي يك ضرب چند تا از دوستان هم كه من ديديم يه ضرب گرفتن اصلا نگران نباشيد باور كنيد به سرعت دارن روي پرونده هاي كيسهاي لاتاري كار ميكنن تا زودتر ببندند جو سفارت خيلي مثبت بود تمام اولويت كاري تو سفارت نسبت به كيسهاي ديگه رو پرونده هاي ما بود تا 9:30 صبح هم كار همه ما تمام شده بود مطمئن باشيد بزودي سونامي كليرنس شروع ميشه
يادتون باشه فقط به خاطر 2 شماره مصاحبه من يك ماه عقب افتاد همون موقع به فال نيك گرفتم چون واقعا به يك ضرب گرفتنش مي ارزيد لطفا فقط مثبت بيانديشيد
از كليه دوستاني كه دانش و تجربياتشان را در اختيار ما گذاشتن و همينطور خانم مليكا كه زحمت زيادي براي ما كشيدن كه باعث شد اصلا احساس نكنيم براي مصاحبه رفتيم و بيشتر برامون سفر سياحتي بود تشكر ميكنم
هورا هم ميذارم روزي كه اخرين نفر هم از بچه هاي 2011 ويزاشو به سلامتي بگيره