کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
[[/quote]

سلام به همه دوستان
نويد جان اون پستي روكه گفتي مطالعه كردم خيلي ممنون.
احتمالا پاسها رو مي فرستم كه آشنايي كه در دبي دارم بره سفارت .

فقط يك مورد، در روز مصاحبه تو سفارت از من و همسرم مدارك ساپورت مالي خواستن كه ما همراهمون نبود يعني بر اثر يك اشتباه در ترجمه مدارك لازم براي سفارت كسي كه مترجم بود به ما نگفت مدارك ساپورت مالي مي خواد . اما ما به خاطر پيشنهاد دوستان سند خانه و ترجمه اونو برده بوديم . خلاصه تو سفارت ما مدارك ساپورت مالي دوستي كه تو آمريكا داريم رو اصلا نداشتيم . آفيسر اول موقع تحويل مدارك از ما مدارك ساپورت ايران رو نگرفت به ما گفت ساپورت دارين من گفتم آره و بعد گفت مدارك كه من گفتم نداريم و ديگه چيزي نگفت . روال معمولي پرداخت پول و انگشت نگاري از هر دومون انجام شد . آفيسر سوم فقط به من برگه آبي داد و به همسرم نداد ( برنده لاتاري من هستم ) و اصلا چيزي در مورد ساپورت نگفت و در آخر گفت مداركتون از نظر من كامله و سايت رو چك كنيد موقع اومدن به سفارت هم هر دو پاس رو بيارين .
رو سايت هم كه كيس نامبرم جهت گرفتن ويزا ok شد هيچ اشاره اي به اين مطلب نشده كه مدركي ميخواد ، اما سوال من اينه كه واقعا ساپورت نمي خواهد؟
يعني ممكنه مدارك ساپورت را بدون اينكه به ما اصلا بگن يك مرتبه تو سفارت بخوان؟ من نگرانم در اين مورد.

[/quote]

يعني به جاش اون ترجمه سند رو ازتون گرفت؟
اگه گرفته به نظرم ديگه چيز ديگه ايي نياز نيست.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان: tamanna ، Hornet ، California ، Ehsan2011 ، free_free ، nasnam ، coming soon ، samadi2050 ، SH1A2R3
(2011-08-15 ساعت 17:46)Ehsan2011 نوشته:  سلام دوستان عزیز

ما امروز از ابو ظبی‌ جواب گرفتیم و ویزا رو زده که آمادست، حالا نمیدونم ویزا همسرم هست یا هردو به هر حال. خیلی‌ خوشحالم و امیدوارم که همه هر چه زودتر جوابشون رو بگیرن و یک هوررررررررا بکشن اینطوری هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا/

بهت تبریک میگم
فقط یه سوالی چه ساعتی چک کردی و اینکه اگر شب چک کردی تو روز چک کرده بودی نبود قصد من از این سوال اینه که ببینم چه ساعتی تقریبا کلیر شدی که اگر روز نبوده و شب بوده به این معنی هست که مستقیم از خود آمریکا آپدیت شده
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
تشکر کنندگان: tamanna ، maryam58 ، Hornet ، California ، REZA1390 ، vahidvm60 ، Sooshians ، najibi ، free_free ، nasnam ، coming soon ، آرتين ، SH1A2R3
با سلام خدمت همه دوستان خوب
جهت اطلاع شما عرض می کنم ما امروز رسماً وارد ماه هفتم انتظار شدیم و ایمیلی که به سفارت زدم جواب داد هنوز باید مشغول سماق مکیدن باشیم . حقیقت اینست که این روزها یکی از تفریحات من سر زدن به جدول فری فری عزیز و مشاهده افزایش رقم ستون انتظارمان شده است . از بیکاری و غصه خوردن و اعصاب خوردی ، فکر می کنم بهتر باشد Big Grin یاشارخان عزیز و saint گرامی و سایر دوستان منتظر ، اینقدر بیقراری نکنید . بیایید همه با هم به دنیا و مافیها قهقهه بزنیم و بخندیم . دوستی می گفت : بی خیال باش تا کامروا باشی Tongue
ارادتمند
gadfly هفت ماههBig Grin
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
(2011-08-16 ساعت 10:02)farshad_sh نوشته:  سلام. البته توي ويزاي من که تاريخ دريافت کليرنس رو زده بود. ولي تو پاس همسرم نزده بود احتمالاً به خاطر اين بوده که برنده اصلي من بودم. ولي با اين حال ميدونم که توي ويزا ها تاريخ دريافت کليرنس رو ميزنه

فرشاد جان ما که از ابوظبی بودیم نه در ویزای من که برنده اصلی ام و نه مال همسرم تاریخ دریافت کلیرنس رو نزده
البته همسرم کلیر نخورد و فقط خودم نوش جان کردم
حالا فکرم نکنم خیلی مهم باشه
موفق باشی
تشکر کنندگان: Ehsan2011 ، California ، najibi ، free_free ، nasnam ، coming soon ، samadi2050 ، REZA1390 ، A.K
(2011-08-16 ساعت 18:05)gadfly نوشته:  .
.
.
ارادتمند
gadfly هفت ماههBig Grin

ايشا الله دو ماه ديگه زانوي خير زمين ميزاري gadfly عزيز و به سلامتي سبك ميشي، خوب بگو ببينم ،‌پسره يا دختر به سلامتي Wink
البته ببخشيد، شوخي كردم دوست عزيزم، خواستم جو يكم عوض شه، اميدورام ناراحت نشده باشي، در غير اينصورت عذر خواهي منو بپذيريد.Cool

من مدتيه كه اين دور و برا پست نگذاشتم، و نمي خواستم هم كه بزارم، چون واقعاً خيلي خيلي گرفتارم و كمي هم بي حوصله. ولي وقتي ميبينم حال دوستان گلم اينطوريه، خيلي اذيت ميشم و مجبور شدم سكوتم رو بشكنم (شبيه دكلمه هاي فيلمهاي هندي شد)Big GrinBig Grin

دوستان عزيز مطمئنم كه هممون از اين وضعيت به خوبي گذر ميكنيم، اگه يك نگاهي به جدول 2010 بندازيد ميبينيد كه پارسال درصد كمي از دوستان، ويزا نگرفتن، پس اميدوار باشيد، لطفاً. اگر هم نشد كه خوب حتماً اينجوري بهتره.
بياييد همگي به اين آشنايي كه با هم داريم، دلگرم باشيم، فرض كنيد مهاجر سرا نبود، و ما همديگرو نميشناختيم و از اوضاع هم خبر نداشتيم، اونوقت تصور كنيد در چه فضاي مبهمي قرار داشتيم، خواهش ميكنم يك بار ديگه مواردي رو كه از طريق اين سايت و دوستانمون در اين سايت فهميديم و بهمون كمك كرد كه به اينجا برسيم رو مرور كنيد، پس اين خودش يك نوع دلگرميه.

من اين روزها زماني كه وقت آزاد پيدا ميكنم، بيشتر به تاپيك بچه هاي 2012 سر ميزنم و سعي ميكنم با پرداختن به مسايل اونا سر خودمو گرم كنم، پيشنهاد ميكنم شما هم سري به اين دوستان بزنيد Big Grin

ببخشيد رفتم بالاي منبرWink
همگي خوب و خوش باشيدBig GrinBig Grin
و با انرژي مثبت گزران زندگي كنيد

دوستان عزيز در جدول پيوست (2010 در يك نگاه) چند رنگ داریم :

سبز تیره : کسانی که از قبل کلیر شده بودند
سبز روشن (فسفری) : کسانی که روزهای آخر کلیر شدند و ویزا گرفتند
رنگ قرمز:کسانی که ویزا نگرفتند
رنگ سفید :کسانی که اطلاعاتی از وضعیتشو نداریم و امیدوارم خودشون یا کسانی که از وضعیتشون اطلاع دارن من رو در جریان بزارن

دوست دار همه شما
Hornet Big Grin

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز

بهت تبریک میگم
فقط یه سوالی چه ساعتی چک کردی و اینکه اگر شب چک کردی تو روز چک کرده بودی نبود قصد من از این سوال اینه که ببینم چه ساعتی تقریبا کلیر شدی که اگر روز نبوده و شب بوده به این معنی هست که مستقیم از خود آمریکا آپدیت شده
[/quote]

سلام دوست من

من صبح همون روز چک کردم نشده بود و میدیدم که بچه‌ها میگفتن که نمیتونن وصل شوند به سرور... بد ظهر چک کردم نهسده بود. بعد از زهر حول هوش ۴ به وقت ایران بود که زدم و جواب مثبت بود.

نظر من اینه که سفارت امریکا در هر کشوری سایت خودشو آپدیت می‌کنه ، و ظاهراً پایان وقت اداری این کار رو انجام میدهند، چون از صبح مشغول کارهای کسانی‌ هستند که مراجعه میکنند. مثل بانک ها
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: Hornet ، vahidvm60 ، California ، gadfly ، maryam58 ، final destination ، najibi ، free_free ، mim ، coming soon ، آرتين ، A.K ، SH1A2R3
(2011-08-16 ساعت 12:09)marjan59 نوشته:  ببخشید میتونم بپرسم کجای ویزا تاریخ کلیرنس رو میزنه؟؟؟

مرجان جان در ویزای دوست من اونجایی که زیر Passport Number هست.
زیر قسمت Annotation * نوشته بود Clearence recieved 10May2007
در ویزای من و همسرم هم هیچ اشاره ای به این موضوع تاریخ کلیرنس نشده.
ولی در هر صورت هدف من از مطرح کردن این موضوع این بود که این پروسه شامل حال همه ایرانیها حتی کسانی که برای مسابقات ورزشی میرند آمریکا میشه.

موفق باشید

تشکر کنندگان: Hornet ، California ، maryam58 ، najibi ، free_free ، coming soon ، Ehsan2011 ، آرتين ، A.K ، SH1A2R3
(2011-08-16 ساعت 18:05)gadfly نوشته:  بحقیقت اینست که این روزها یکی از تفریحات من سر زدن به جدول فری فری عزیز و مشاهده افزایش رقم ستون انتظارمان شده است . از بیکاری و غصه خوردن و اعصاب خوردی ، فکر می کنم بهتر باشد Big Grin یاشارخان عزیز و saint گرامی و سایر دوستان منتظر ، اینقدر بیقراری نکنید . بیایید همه با هم به دنیا و مافیها قهقهه بزنیم و بخندیم . دوستی می گفت : بی خیال باش تا کامروا باشی Tongue
ارادتمند
gadfly هفت ماههBig Grin
من هم این روزها را با جدول فری فری می گذرانم به یاد دوستانی که خارج و داخل از مهاجر سرا داشتیم و الان همشون رفتن ینگه دنیا آهی میکشم و زیر لب زمزمه می کنم:
تو میروی ..
قطار می رود ...
تمام ایستگاه می رود ....
و من چه قدر ساده ام ! ....
که سال های سال در انتظار تو ....
کنار این قطار رفته ایستاده ام .....
و همچنان به نرده های ایستگاه رفته تکیه داده ام ......

نه شوخی کردم اینقدر ها هم دلگیر نیستم Big Grin
راستی چرا من تو جدول فری فری سقوط کردم؟ جای اینکه هی بریم بالاتر سقوط هم داریم می کنیم Wink
در ضمن جهت اطلاع بنده رفتم گواهینامه خودم را بین المللی کردم می خواهم اگه کلیرنس نیامد هفته آخر سپتامبر را تو ماشین جلوی سفارت پاتق کنم Big Grin
راستی gadfly جان شما هم رمان خرمگس را خوندید یا همینجوری اسمت شد gadfly?
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
ايشا الله دو ماه ديگه زانوي خير زمين ميزاري gadfly عزيز و به سلامتي سبك ميشي، خوب بگو ببينم ،‌پسره يا دختر به سلامتي Wink
البته ببخشيد، شوخي كردم دوست عزيزم، خواستم جو يكم عوض شه، اميدورام ناراحت نشده باشي، در غير اينصورت عذر خواهي منو بپذيريد.Cool
.
.
.
دوست دار همه شما
Hornet Big Grin
-----------------------
Hornet عزیز سلام

نه بابا ناراحتی چیه ؟ کلی هم خندیدم ، دستت درد نکنه . آخه این قصه دو ماه پیش برای دکتر محمودی عزیز اتفاق افتاد و من هم جسارت کردم و به خودم اجازه دادم با استاد عزیز و بزرگوارم کمی شوخی کنم Smile حالا بلا سر خودم هم اومد تا قدر عافیت رو بدونم . Big Grin حقیقتش سونوگرافی نرفتم که جنسیت این جنین چموش رو معلوم کنم ولی بزار بیاد بعد بلایی سرش میارم تا بدونه نباید اینقدر مردم منتظر رو اذیت کنه Tongue

مخلص همه بچه های خوب مهاجرسرا
gadfly

پ. ن : جناب دکتر محمودی مقدم المنتظران عزیز کیس شما پست ترم شد ، دست به چاقو بشید ، استاد !Wink
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
بچه ها جریان چیه؟ چرا این مدلی شدین؟ فکر کنین من با سربازی س.پ.ا.ه، کار دولتی، مدرک فوق لیسانس، سفر به عربستان، اسم عربی و... تازه 7 سپتامبر میخوام برم مصاحبه یعنی 23 روز بیشتر وقت واسه کلیر شدن ندارم اما اصلا حاضر نیستم لحظه ای ناراحت باشم...من واقعا دوست ندارم ناراحتی و اعصاب خوردی شما رو هم ببینم... تازه به خاطر اینکه اعتماد به نفس و حال کنین من واسه ترم Fall 2012 به عنوان کسی که Permanent Resident آمریکاست Apply کردم و دارم کم کم OK رو میگرفتم... پس به سلامتی همه بچه های مهاجرسرا از اون بالا جدولی ها تا ما پایین جدولی ها... پرچم بالاست...
(2011-08-16 ساعت 16:15)saint نوشته:  غیر مهاجرتی ها همراه با پیغامی برای دانشچو های ایرانی ابدیت شده
Update: August 16, 2011

Iranian students whose numbers are posted with an “#” in the notes section may come to the Embassy on any work day between 8:00 and 10:00 a.m. for their final interview.

دوستان عزیز، شاید خیلی ها با من موافق نباشند، اما من معتقدم که نحوه رسیدگی به پرونده های دانشجویی شدیدا" متاثر از تاریخ شروع سال تحصیلی شده که به نظر من این میتونه نتیجه سوالات یا به نوعی اعتراضات ف.یس بوکی باشه که در برنامه از "آلن بپرسید" مطرح شد. با همین استدلال به امید خدا برای کیس های لاتاری هم همین اتفاق خواهد افتاد و در روزهای باقی مانده شاهد تفاوت محسوسی در رسیدگی به کیس های لاتاری خواهیم بود. پس امیدوار باشید.
تشکر کنندگان: Linspire ، najibi ، vahidvm60 ، tamanna ، User ، free_free ، im-i ، HAMEDMIM ، mim ، coming soon ، samadi2050 ، REZA1390 ، Hornet ، maryam58 ، Ehsan2011 ، nima.nabizadeh ، A.K ، aghdam ، California ، MPU ، SH1A2R3
ببخشيد رفتم بالاي منبرWink
همگي خوب و خوش باشيدBig GrinBig Grin
و با انرژي مثبت گزران زندگي كنيد

دوست دار همه شما
Hornet Big Grin
[/quote]

Hornet گرامی ,ضمن تشکر از گذاشتن فایل ضمیمه،آیافقط اون ردیف هائی که قرمز هستند ویزا نگرفتند؟
تشکر کنندگان: free_free ، mim ، coming soon ، samadi2050 ، Hornet ، Ehsan2011 ، aghdam ، tamanna ، California ، SH1A2R3
منتظران کلیرشدن موافقند مستقیماً با FBI تماس بگیریم ؟
ایمیلش اینه: info@fbi.gov
اما نمیدونم موُثره یا نه ؛ شاید هم تاُثیر برعکس داشته باشه!
تشکر کنندگان: im-i ، coming soon ، free_free ، یاشار و ماری ، Hornet ، maryam58 ، tamanna ، California ، SH1A2R3
سلام به همگي دوستان
ما هم تازه رسيديم البته با ويزاي يك ضرب چند تا از دوستان هم كه من ديديم يه ضرب گرفتن اصلا نگران نباشيد باور كنيد به سرعت دارن روي پرونده هاي كيسهاي لاتاري كار ميكنن تا زودتر ببندند جو سفارت خيلي مثبت بود تمام اولويت كاري تو سفارت نسبت به كيسهاي ديگه رو پرونده هاي ما بود تا 9:30 صبح هم كار همه ما تمام شده بود مطمئن باشيد بزودي سونامي كليرنس شروع ميشه
يادتون باشه فقط به خاطر 2 شماره مصاحبه من يك ماه عقب افتاد همون موقع به فال نيك گرفتم چون واقعا به يك ضرب گرفتنش مي ارزيد لطفا فقط مثبت بيانديشيد
از كليه دوستاني كه دانش و تجربياتشان را در اختيار ما گذاشتن و همينطور خانم مليكا كه زحمت زيادي براي ما كشيدن كه باعث شد اصلا احساس نكنيم براي مصاحبه رفتيم و بيشتر برامون سفر سياحتي بود تشكر ميكنم
هورا هم ميذارم روزي كه اخرين نفر هم از بچه هاي 2011 ويزاشو به سلامتي بگيره
Cool
(2011-08-16 ساعت 00:54)aghdam نوشته:  
(2011-08-15 ساعت 20:01)HAMEDMIM نوشته:  
(2011-08-15 ساعت 11:45)aghdam نوشته:  
(2011-08-15 ساعت 09:38)HAMEDMIM نوشته:  دوستان‌ عزیز میدونم اینجا جای این سوال نیست ولی‌ چون رفت آمد تو این تاپیک زیادِ گفتم اینجا بپرسم، با عرض شرمندگی..

من تو فایل هایی که پارسال برا kcc فرستادم دانشگاهم رو برا اساس عرفی که هست تو ایران زدم آزاد، چون ما هیچوقت تو ایران نمیگیم آزاد اسلامی ولی‌ توی ترجمه قاعدتا نوشته آزاد اسلامی،،،

به نظرتون مهم هست، و باید اونجا توضیحی بدم یا نه؟

و دوستانه دیگه هم که دانشگاه آزاد درس خوندن همین کار رو کردن یا نه؟

ممنون میشم از دوستان کسی جواب بده

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
دوست عزیز ، سلام
بله ، من هم نوشتم Tehran Azad University

Aghdam عزیز و alisarshar عزیز ممنون، دستتون درد نکنه فقط من یک چیزو نفهمیدم،، دوست خوبمون alisarshar که میگه همراه ترجمه باید اصل یا کپی‌ مدارکت رو ببری، من بازم جوابم رو نگرفتم،،،، من می‌خوام بدونم مثلا من ودوست خوبمونAghdamعزیز که تو فرمهامون نوشیم Azad university-tehran و قید اسلامی رو علام نکردیم، براشون جای سوال و توضیح و اصلاح داره یا خودشون میدونن "azad university" va "islamic azad university هردوش یکی‌ هست و ما یک دانشگاه آزاد بیشتر تو ایران نداربم؟

دوست عزیز ، سلام
طبیعتاً باید این موضوع رو بدونن !
ولی خوب اگه شک داری ، می تونید موقع مصاحبه بهشون بگید که منظورتون همون دانشگاه آزاد اسلامی بوده . . . شاید منم گفتم Wink

مرسی، ممنونCoolCool
تشکر کنندگان: coming soon ، mim ، free_free ، Hornet ، آرتين ، Ehsan2011 ، aghdam ، tamanna ، California ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان