کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-08-20 ساعت 12:31)naeiji1974 نوشته:  به همه دوستان همراه که کلیر شدند علی الخصوص sare عزیز که همکارمه و قراره که اولین سفر رو با هم بریم تبریک میگم.
ولی باور کنید یه جورایی دارم نگران میشم ( میشم نه شدم ) . میگید چرا؟
بخاطر اینکه نه جواب ایمیلمو ( بعد از ارسال دو ایمیل ) دادند و نه وضعیتم تغییری کرده و نه اطلاعات اضافی ازم خواستند و دوستانی که چه قبل من و چه بعد از من مصاحبه داشتند دارند کلیر میشوند. اینجاست که میگن توکل به خدا. خواهشا انرژی مثبت یادتون نره.

دوست عزیز naeiji1974 عزیز و سایر دوستان خوب منتظر سلام

با دیدن این ارسال شما ، با اجازه همه دوستان تفالی به دیوان حضرت حافظ زدم و این شعر آمد :

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند
من ار چه در نظر یار خاکسار شدم
رقیب نیز چنین محترم نخواهد ماند
چو پرده دار به شمشیر می‌زند همه را
کسی مقیم حریم حرم نخواهد ماند
چه جای شکر و شکایت ز نقش نیک و بد است
چو بر صحیفه هستی رقم نخواهد ماند
سرود مجلس جمشید گفته‌اند این بود
که جام باده بیاور که جم نخواهد ماند
غنیمتی شمر ای شمع وصل پروانه
که این معامله تا صبحدم نخواهد ماند
توانگرا دل درویش خود به دست آور
که مخزن زر و گنج درم نخواهد ماند
بدین رواق زبرجد نوشته‌اند به زر
که جز نکویی اهل کرم نخواهد ماند
ز مهربانی جانان طمع مبر حافظ
که نقش جور و نشان ستم نخواهد ماند

پس بیایید صبور باشیم و از زندگی همانطور که هست کمال لذت را ببریم .

ارادتمند همه صبوران مهاجرسرا
gadfly
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
تشکر کنندگان: satusa ، alisarshar ، naeiji1974 ، sepinod ، drmahmoodi ، Goodie ، free_free ، A.K ، Sooshians ، maryam58 ، nasnam ، najibi ، California ، HAMEDMIM ، reza12 ، coming soon ، SH1A2R3 ، Ehsan2011
يه مروري از تقويم آنكارا الان كردم. فكر كنم توي اين هفته يه تكوني بخوره و يه تغييرات محسوسي اتفاق بيافته. اگر طي اين هفته تا جمعه خبرهايي بشه، كه شده، در غير اينصورت ديگه تا 15 شهريور (6 سپتامبر) همش تعطيلي هست و يه روز در ميون تق و لق هست.
به اميد تغييرات محسوس تو اين روزا.
تشکر کنندگان: gadfly ، HOMAYON53 ، alisarshar ، naeiji1974 ، sepinod ، Linspire ، free_free ، A.K ، Donkey chance ، nasnam ، najibi ، California ، joy ، reza12 ، coming soon ، Ehsan2011 ، SH1A2R3
تبریک به sare عزیز برای ما هم دعا کنید
تشکر کنندگان: satusa ، drmahmoodi ، REZA1390 ، Goodie ، free_free ، sare ، nasnam ، California ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-08-20 ساعت 12:36)najibi نوشته:  دوستان به نظرتون اینی که به دوستان جمعه جواب دادند میتونه نشانه خوبی باشه؟ یعنی که فعال شدند و ساعات کاری شون رو افزایش دادند؟ ما که الان ۳ هفته هست هر چی ایمیل میزنیم جواب نمیدندSad
من هم همین عقیده رو دارم. چون دانشجویانی که قرار بوده سپتامبر کلاساشون شروع بشه مطمئنا میبایست تا دیروز بررسی شون تموم شده باشه ( با توجه به زمان باقیمانده جهت اعلام به دانشجو برای مراجعه به سفارت ، گرفتن بلیط و رفتن به سفارت برای تحویل پاسپورت ، معطلی 2-3 روزه برای دریافت ویزا ، سفر یه آمریکا و ... )با اینحساب من حدسم اینه که تمرکز رو گذاشتند برای کیس هاس لاتاری .
ما پنجشنبه دو کلیر ( sepideh80 و mojtaba77) و جواب نامه alisarshar و کلیر sare رو در کمال ناباوری در روز جمعه از ابوظبی داشتیم و همچنین چندین آپدیت پشت هم (هر چند ضعیف) از آنکارا .
پس بامید خدا این هفته خبرهای خوبی خواهیم داشت.

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: satusa ، gadfly ، Linspire ، REZA1390 ، Goodie ، free_free ، sare ، behzad7 ، Sooshians ، maryam58 ، nasnam ، samadi2050 ، najibi ، California ، HAMEDMIM ، reza12 ، vahidvm60 ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-08-20 ساعت 11:09)LINDA1376 نوشته:  بچه ها من الان متوجه شدم . آفیسر اصل ترجمه شناسنامه ام را بعد از مصاحبه بهم بر نگردانده . مگر نباید اصل ترجمه شناسنامه را بهم پس میداد؟؟؟ / اصل ترجمه کارت ملی را داده ولی اصل ترجمه شناسنامه نه

نه. به من که برنگردوند. ترجمه کارت ملی رو هم اصلا ازم نگرفت.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان: LINDA1376 ، free_free ، California ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-08-20 ساعت 13:01)kamrani.navid نوشته:  
(2011-08-20 ساعت 11:09)LINDA1376 نوشته:  بچه ها من الان متوجه شدم . آفیسر اصل ترجمه شناسنامه ام را بعد از مصاحبه بهم بر نگردانده . مگر نباید اصل ترجمه شناسنامه را بهم پس میداد؟؟؟ / اصل ترجمه کارت ملی را داده ولی اصل ترجمه شناسنامه نه

اصل ترجمه هیچ مدرکی رو بر نمی گردونن.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: seravin ، Goodie ، LINDA1376 ، free_free ، maryam58 ، najibi ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-08-20 ساعت 13:07)final destination نوشته:  

اصل این ترجمه ها میره تو همون پاکت زرد رنگ معروف به همراه فرم های لاتاری که پرکردید در نهایت پاکت زرد رنگ رو هم تو فرودگاه آمریکا تحویل آفیسر میدید.
تشکر کنندگان: satusa ، LINDA1376 ، free_free ، Hornet ، Ali Sepehr ، najibi ، California ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-08-20 ساعت 13:13)seravin نوشته:  
(2011-08-20 ساعت 13:07)final destination نوشته:  

اصل این ترجمه ها میره تو همون پاکت زرد رنگ معروف به همراه فرم های لاتاری که پرکردید در نهایت پاکت زرد رنگ رو هم تو فرودگاه آمریکا تحویل آفیسر میدید.

وتا جایی که میدونم نباید پاکت زردرنگ رو باز کنیم.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: seravin ، LINDA1376 ، free_free ، Hornet ، maryam58 ، najibi ، California ، joy ، coming soon ، Ehsan2011 ، SH1A2R3
sare جان تبرييييييييييييييييييييييييك!
اميدوارم همين امروز پاسپورتا رو بفرستي و به هفته بعد موكول نكني!
براي دوستان بالاي جدول مطلبي از ويكي سراي مهاجرسرا پيدا كردم !
بخوانيد واميدوار باشيد:
http://wiki.mohajersara.com/%DA%86%DA%A9...8%AA%DB%8C
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
من 6 sep وقت مصاحبه دارم ولی مدارک امروز برای سفارت در ترکیه فرستادم و بهم گفتند چهارشنبه می رسه دستشون می خواستم بدون آیا امکان داره به خاطر دیر فرستادن مدارک برگه آبی بهم بدند؟
تشکر کنندگان: free_free ، California ، coming soon ، marjan59 ، SH1A2R3
(2011-08-20 ساعت 12:10)naeiji1974 نوشته:  
(2011-08-19 ساعت 01:03)مهس نوشته:  شماره کیس : 2011as23000
تاریخ دریافت نامه اول: اواخر اردیبهشت 89
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 6June2011
نتیجه: دریافت برگه آبی
تاریخ کلیر :
مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد
شغل: نیمه دولتی
من شما رو یادم اومد . کنار هم نشسته بودیم و از شمال اومده بودید. اگر اشتباه نکنم پسوورد آیدیتون رو یادتون رفته بود که به سایت مراجعه نمیکردید. آیکن پیام خصوصی رو هم که غیرفعال کردید و من مجبور شدم اینجا پیام بزارم.
بعدا این ارسال رو حذف میکنم.

نه فکر کنم اشتباه گرفتین.. ما از تهران بودیم....
راستی دیروز جواب ایمیلمون رو دادن... travel history همسرم رو می خواستن فقط... تعجب کردیم انقدر زود جواب دادن....
تشکر کنندگان: alisarshar ، Linspire ، Hornet ، behzad7 ، free_free ، najibi ، California ، vahidvm60 ، Ehsan2011 ، sepinod ، SH1A2R3
دوستان عزيز
براي Travel History يا برنامه ريز مسافرتها من از فرمت پيوست استفاده كردم
اميدوارم كه بدرد شما هم بخوره و بتونين ازش استفاده كنين ، فقط كافيه تا ستونهاي اون رو در اكسل يا ورد تايپ و اطلاعاتتون رو تكميل بفرمائين
ارادتمندCool

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

Sare جان
من هم تبریک میگم ،امیدوارم همه بچه ها ی مهاجرسرا هرچه زودتر کلیر بشن .
تشکر کنندگان: kamrani.navid ، California ، sare ، free_free ، coming soon ، REZA1390
(2011-08-19 ساعت 18:11)vahidvm60 نوشته:  
(2011-08-19 ساعت 15:14)مهس نوشته:  بله.خیلی ممنونم... به نظرم کاملا درست می گید... اینجوری خیال آدم راحت تره.... سوابق مسافرتی تون رو از پاستون کپی گرفتین؟ یا مدارک دیگه ای هم تهیه کردین؟

سلام دوست عزیز
فرمی که اتچ کردم مربوط به Travel history مورد نیاز سفارت کانادا در تهران هست
شما از روی اون دقیقا یه جدول دیگه برا خودتون درست کنید و اطلاعاتی که لازمه رو تغییر بدید

چارچوب اطلاعاتی که در مورد سفرها و تاریخشون ازتون میخوان دقیقا همینهاست
ضمنا تاریخها رو بایستی از روی مهرهای ورود و خروج پاسپورتتون پر کنید.
به نظر من اگر اسکن صفحات پاسپورتتون رو هم بفرستید ضرر نکردید.
موفق باشید

دوستان عزیز که هنوز کلیر نشدید به زودی خبرای خوش تو راهه!!!!
من اطلاعات اضافی این فرم رو حذف کردم و یه فرم ساده درست کردم امیدوارم به دردتون بخوره.واسه منم آرزوی ویزای 1 ضرب کنیدWink

فایل‌های پیوست
.pdf   travel history.pdf (اندازه 260.65 KB / تعداد دانلود: 244)
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: California ، najibi ، free_free ، vahidvm60 ، Sooshians ، coming soon ، REZA1390 ، الی الی ، naeiji1974 ، Hornet ، maryam58 ، gadfly
هوررااااااااا
نه نه ذوق نکنین کلیر نشدم Big Grin الان گواهینامه ام که بین المللی کرده بودم رسید دستم من هفته آخر سپتامبر را میرم ابوظبی کسی نیست که تا الان اونجا ماشین کرایه کرده باشه؟ میخوام بدونم حتما باید مستر کارت یا ویزا کارت داشته باشیم؟
(2011-08-20 ساعت 12:31)naeiji1974 نوشته:  به همه دوستان همراه که کلیر شدند علی الخصوص sare عزیز که همکارمه و قراره اولین سفر رو با هم بریم تبریک میگم.
متاسفانه یه جورایی دارم نگران میشم ( میشم نه شدم ) . میگید چرا؟
بخاطر اینکه نه جواب ایمیلمو ( بعد از ارسال دو ایمیل ) دادند و نه وضعیتم تغییری کرده و نه اطلاعات اضافی ازم خواستند و دوستانی که چه قبل من و چه بعد از من مصاحبه داشتند دارند کلیر میشوند. اینجاست که میگن توکل به خدا. خواهشا انرژی مثبت یادتون نره.
انرژی مثبت میخوای به من و دکتر محمودی و رشیدی فکر کن Big Grin خود به خود اینقدر انرژی میگیری که از چاکراهات انرژی سرازیر میشه بیرون Wink
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: Linspire ، najibi ، HAMEDMIM ، free_free ، vahidvm60 ، Goodie ، coming soon ، REZA1390 ، Hornet ، maryam58 ، Ehsan2011 ، gadfly ، sepinod ، drmahmoodi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان