کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-08-18 ساعت 21:52)مهس نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 21:35)maryam58 نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 21:26)مهس نوشته:  سلام دوستان عزیز

الان که سایت ابو ظبی رو چک کردم،ظاهرا سایت آپدیت شده و بعد از ۲ ماه و نیم پیغام دادن اطلاعات بیشتری ازمون میخوان در حالی‌ که پائین صفحه فقط آدرس و شماره سفارت رو نوشتن، هیچ امیلی‌ هم دریافت نکردیم که چه مدارکی ازمون میخوان. خیلی‌ نگران شدیم این ۲ روزم تعطیل . آیا برا کسی‌ همچین جوابی‌ اومده؟ ممنون میشم کمک کنین
سلام برای ما جلوی case status نوشته شده More Information required
بعد زیرش نوشته شده
Embassy Requests Additional Information
The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:
* Please email your CV to the US Embassy.
پایین صفحه هم که تلفن ادرس و ایمیل. به ما هم بعد از حدود 2 ماه ونیم گفتن رزومه میخوان.

آخه مریم عزیز پایین the notes برای ما چیزی نوشته نشده؟؟ یعنی please email your CV رو نداریم.... در ضمن منظور از CV رزومه کاری؟ چه رزومه ای می خوان؟ فرم یا فرمت خاصی نداره؟ حتی مهلتش هم معلوم نیست!

نه. فرمت خاصی نداره. شما کل مدارک تحصیلی و دانشگاهها یی که درس خوندین به همراه عنوان پایان نامه ها و پروژه هایی که تو دوران تحصیل انجام دادین بعلاوه رزومه مختصر کاری بفرستین (البته اگه مطمئن شدین که more information همون رزومست)
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان: مهس ، free_free ، Hornet ، SH1A2R3
(2011-08-18 ساعت 21:47)SH1A2R3 نوشته:  بچه های گل 2011 منم از برندگان 2012ام از ته قلبم و با تمام وجود از خدای مهربونم که میدونم منو خیلی دوست داره میخوام که همتون کلیر بشین و به ارزوهاتون برسین.من کاملا شما رو درک میکنم .من که از 15/july کاملا زندگیم عوض شده.شبا که بس تو این تایپکها میچرخم زود زود بخوابم ساعت شده 4 .چه برسه به شما که در انتظار کلیرین.اینشالا این صبرتون به شادی تبدیل بشه.ازتون میخوام حال و هوای ما رو هم داشته باشین.Big Grin

دوست عزیز چون اول راهی چند نکته مهم را می گم امیدوارم برلت مفید باشه:
1- روسه lottery طولانیه اصلا تا ویزا نگرفتی برنامه زندگیتو تغییر نده
2- در پر کردن فرم های سری اول خیلی دقت کن و اصلا عجله نکن چون خیلی مهمه از همین فرم ها روز مصاحبه سوال می کنن اگر اشتباه پر کنی برات دردسر می شه پس دقت کن تمام سوابق شغلیتو دقیق و کامل بنویس هرچی دقیقتر باشه پروسه ویزا ت سریعتره

3- چون کیست بالا است حداقل یک سال و نیم کارت طول می کشه.
- به کسی هم نگو

بای
تشکر کنندگان: maryam58 ، SH1A2R3 ، Sooshians ، AmericanHamid ، vahidvm60 ، mim ، free_free ، behzad7
شماره کیس : 2011as23000
تاریخ دریافت نامه اول: اواخر اردیبهشت 89
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 6June2011
نتیجه: دریافت برگه آبی
تاریخ کلیر :
مدرک تحصیلی: کارشناسی ارشد
شغل: نیمه دولتی
البته ما الان ایمیل فرستادیم براشون... تا کی جواب بدن!!!
مطمئنم چیزی زیرش ننوشته بود... 10 دفعه چک کردم...

The Embassy requires additional information or documentation in order to continue processing of your immigrant visa application. Please read the notes below:

Our mailing address is:
Immigrant Visa Unit
Consular Section
Embassy of the United States of America
Embassies District
P.O. Box 4009
Abu Dhabi, United Arab Emirates
Tel: +971-2-414-2333
Email Address: abudhabiIV@state.gov
شاید به این دلیل بوده ما خیلی بهشون اطلاعات تحصیلی و شغلی ندادیم.... از بس همه گفتن خیلی توضیح ندین.... مخصوصا کار دولتی.
تشکر کنندگان: najibi ، California ، Hornet ، vahidvm60 ، free_free ، gadfly ، naeiji1974 ، SH1A2R3
(2011-08-16 ساعت 22:03)ali899 نوشته:  منتظران کلیرشدن موافقند مستقیماً با FBI تماس بگیریم ؟
ایمیلش اینه: info@fbi.gov
اما نمیدونم موُثره یا نه ؛ شاید هم تاُثیر برعکس داشته باشه!
موکول کنید به 20 روز مانده به مهلت لاتاری 2011
به نظر من سناتور ها گزینه ی بهتری هستن.
از ایرانی هایی که اونجا دارای نفوذ هم هستن میشه استفاده کرد.
به نظر من این ظلم بزرگی در حق ماهاست.
حرفی با محدوده ی زمانی تعیین کردن برای لاتاری ها ندارم ولی باید جواب FBI بیاد بعد بگن به شما ویزا نمی دیم.
می تونیم روی این حق چانه زنی کنیم و تصمیم گیران این روال رو وادار کنیم که برای کسانی که FBI Check میخورند، محدوده زمانی آخر سپتامبر رو قائل نشن.
فقط از یک کانال درست وارد شیم.
FBI دستور میگیره و اجرا میکنه، ما باید فشار رو روی جای دیگه بزاریم.
مثلا کنگره که این قانون رو تصویب کرده.
نظرتون چیه؟
(2011-08-19 ساعت 01:03)مهس نوشته:  ...

...

شاید به این دلیل بوده ما خیلی بهشون اطلاعات تحصیلی و شغلی ندادیم.... از بس همه گفتن خیلی توضیح ندین.... مخصوصا کار دولتی.

دوست عزیز، منظور از توضیح ندین، توضیحات "اضافه" می باشد. البته باید به شما هم حق داد، تمیز دادن بین این دو کار مشکلیست.
به هر حال هر چه سریعتر اطلاعاتی که از شما درخواست شده را در اختیار سفارت قرار دهید تا پروسه اداری شما ادامه پیدا کند.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: California ، reza12 ، coming soon ، mim ، maryam58 ، free_free ، gadfly ، SH1A2R3
(2011-08-18 ساعت 01:42)California نوشته:  
(2011-08-17 ساعت 12:28)User نوشته:  برای دوستان عزیزی که الان ماه هاست منتظر کلیر شدن هستند آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر دارم.
drmahmoudi و همسرشون، rashidi, sunrise, shariar2002،
gadfly و همسرشون، satusa, kamraan, fred, saint, Mahsa, Coming soon, naiji1974,
alireza mk, alirezagh, Donkey chance, mitra.p, sare, maryam58, hornet, soshians, najibi, ali899و vahidvm60و آرتين، A.Kو sepinod، nasnam،mim zohreh36، final destination farzad.s، samadi2050،
و یاشار و ماری mojezeye-khamooshو pefa و همسرشون و گلسنگ و همه کسانی که به تازگی رفتند مصاحبه یا اسمشونو نمی دونم!

خیلی جالبه ها !، اینکه من اصلا دیده نمیشم Smile دلیلش چیه ؟من که تو صدر جدول فری فری هستم ؟
تازه ما که کلیر شدیم هم دیده شدیم ولی کالیفرنیا دیده نشده Big Grin Wink

تشکر کنندگان: Hornet ، California ، coming soon ، kamrani.navid ، bfarhadm ، mim ، Houston-ian ، maryam58 ، free_free ، zohreh36 ، SH1A2R3
(2011-08-19 ساعت 05:19)alirezagh نوشته:  
(2011-08-19 ساعت 01:03)مهس نوشته:  ...

...

دوست عزیز، منظور از توضیح ندین، توضیحات "اضافه" می باشد. البته باید به شما هم حق داد، تمیز دادن بین این دو کار مشکلیست.
به هر حال هر چه سریعتر اطلاعاتی که از شما درخواست شده را در اختیار سفارت قرار دهید تا پروسه اداری شما ادامه پیدا کند.
موفق باشید.

ببخشید دوست عزیز ... مشکل ما اینه که بهمون نگفتن چه مدارکی می خوان...وگرنه ما همه مدارکی که خواسته بودن کامل داده بودیم...
تشکر کنندگان: California ، alirezagh ، coming soon ، free_free ، SH1A2R3
بعضي إز دوستان هستند كه خودشون را سرزنش مي كنند كه اگر اطلاعات بيشتر داده بوديم و يا اينجوري حرف زده بوديم بهتر بود و ١٠٠٠ تا اگه و اگر و شايد ديگه.

ببينيد دوستان
وقتي شما قسم مي خوريد و امضا مي كنيد يعني اينكه پرونده شما كامله و مشكلي نداره ولي پروسه بررسي تشابه اسم كه در واقع همون چيزي كه در اين وب سايت بهش مي گيم كلرنس صرفا اينه كه ايا شخصي با نام شبيهه شما و سال تولد مشابه در ليست هاي أف بي اي وجود داره يا نه ...
اينكه سوال مي كنند كه ايا شما سفر خارجي داشتيد و كجا رفتيد فقط جهت اينه كه كارها سريع تر انجام بشه

حدود ٤٠ روز ديگه تا پايان زمان هنوز وقت داريم و بهتره نا أميد نشيم
اگر جدول را هم نگاه كنيد متوجه مي شيد كه معمولا به طور ميانگين ٤٠ تا ٦٠ روز اكثر جواب كلرنس ها مياد و تازه در سپتامبر خيلي سريع تر ميشه چون دانشجو ها إز اوائل سپتامبر بايد سر كلاس باشند و ديگه در سپتامبر اكثر وقت سازمان محترم صرف پرونده لاتري ميشه

يك خواهش أز دوستان ٢٠١٢ دارم كه لطفا سوال هاشون را در بخش خودشون بپرسن و اينجا روي اعصاب ما نرن
(2011-08-18 ساعت 02:02)User نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 01:42)California نوشته:  
(2011-08-17 ساعت 12:28)User نوشته:  برای دوستان عزیزی که الان ماه هاست منتظر کلیر شدن هستند آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر دارم.
drmahmoudi و همسرشون، rashidi, sunrise, shariar2002،
.....
و یاشار و ماری mojezeye-khamooshو pefa و همسرشون و گلسنگ و همه کسانی که به تازگی رفتند مصاحبه یا اسمشونو نمی دونم!
خیلی جالبه ها !، اینکه من اصلا دیده نمیشم Smile دلیلش چیه ؟من که تو صدر جدول فری فری هستم ؟
کالیفرنیا مگر میشه تورو ندید! احتمالا در فرایند کپی پیست از قلم افتاده!
البته یک دلیل دیگه هم ممکنه داشته باشه: قراره به زودی از لیست منتظران خارج شی! Smile
ارسال رو ویرایش کردم!

(2011-08-19 ساعت 11:28)vahidvm60 نوشته:  تازه ما که کلیر شدیم هم دیده شدیم ولی کالیفرنیا دیده نشده Big Grin Wink

دوستان user عزیز و وحید جان شرمنده ام می کنید به خدا من اصلا پشیمون شدم این حرف را زدم به قولی:
هیچ اگر سایه پذیرد ما سایه هیچیم

بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تشکر کنندگان: coming soon ، sepinod ، User ، najibi ، vahidvm60 ، Goodie ، mim ، maryam58 ، free_free ، Hornet ، A.K ، SH1A2R3
دوستان گرامی...
مشکل ما چیز دیگری است... ما نه خودمونو سرزنش می کنیم نه نگرانی از بابت مدارک داریم.... مشکل ما اینه که به ما جواب ناقص دادن و اصلا معلوم نیست ازمون چی می خوان... به همین دلیل کمک خواستیم ببینیم کسی مورد مشابه داره یا نه؟؟ چون ننوشتن که CV می خوان...
(2011-08-19 ساعت 12:48)planetearth نوشته:  بعضي إز دوستان هستند كه خودشون را سرزنش مي كنند كه اگر اطلاعات بيشتر داده بوديم و يا اينجوري حرف زده بوديم بهتر بود و ١٠٠٠ تا اگه و اگر و شايد ديگه.

ببينيد دوستان
وقتي شما قسم مي خوريد و امضا مي كنيد يعني اينكه پرونده شما كامله و مشكلي نداره ولي پروسه بررسي تشابه اسم كه در واقع همون چيزي كه در اين وب سايت بهش مي گيم كلرنس صرفا اينه كه ايا شخصي با نام شبيهه شما و سال تولد مشابه در ليست هاي أف بي اي وجود داره يا نه ...
اينكه سوال مي كنند كه ايا شما سفر خارجي داشتيد و كجا رفتيد فقط جهت اينه كه كارها سريع تر انجام بشه

اگر جدول را هم نگاه كنيد متوجه مي شيد كه معمولا به طور ميانگين ٤٠ تا ٦٠ روز اكثر جواب كلرنس ها مياد و تازه در سپتامبر خيلي سريع تر ميشه چون دانشجو ها إز اوائل سپتامبر بايد سر كلاس باشند و ديگه در سپتامبر اكثر وقت سازمان محترم صرف پرونده لاتري ميشه

يك خواهش أز دوستان ٢٠١٢ دارم كه لطفا سوال هاشون را در بخش خودشون بپرسن و اينجا روي اعصاب ما نرن

دوست گرامی...
مشکل ما چیز دیگری است... ما نه خودمونو سرزنش می کنیم نه نگرانی از بابت مدارک داریم.... مشکل ما اینه که به ما جواب ناقص دادن و اصلا معلوم نیست ازمون چی می خوان... به همین دلیل کمک خواستیم ببینیم کسی مورد مشابه داره یا نه؟؟ چون حتی ننوشتن که CV می خوان...
تشکر کنندگان: California ، free_free ، HAMEDMIM ، Hornet ، A.K ، SH1A2R3
(2011-08-19 ساعت 13:28)مهس نوشته:  دوستان گرامی...
مشکل ما چیز دیگری است... ما نه خودمونو سرزنش می کنیم نه نگرانی از بابت مدارک داریم.... مشکل ما اینه که به ما جواب ناقص دادن و اصلا معلوم نیست ازمون چی می خوان... به همین دلیل کمک خواستیم ببینیم کسی مورد مشابه داره یا نه؟؟ چون ننوشتن که CV می خوان...
(2011-08-19 ساعت 12:48)planetearth نوشته:  بعضي إز دوستان هستند كه خودشون را سرزنش مي كنند كه اگر اطلاعات بيشتر داده بوديم و يا اينجوري حرف زده بوديم بهتر بود و ١٠٠٠ تا اگه و اگر و شايد ديگه.

ببينيد دوستان

دوست گرامی...
مشکل ما چیز دیگری است... ما نه خودمونو سرزنش می کنیم نه نگرانی از بابت مدارک داریم.... مشکل ما اینه که به ما جواب ناقص دادن و اصلا معلوم نیست ازمون چی می خوان... به همین دلیل کمک خواستیم ببینیم کسی مورد مشابه داره یا نه؟؟ چون حتی ننوشتن که CV می خوان...

حق با شماست. اونا جواب ناقص دادن. ولی اگه اشتباه نکنم تا به حال برای هر کسی این پیغام رو گذاشتن که more information میخوان منظورشون همین زرومه بوده. (مثل خودم)
به هر حال جای نگرانی نیست. شما رزومتونو آماده کنبن تا روز یکشنبه که محض اطمینان به سفارت تلفن بزنید و ازشون سوال کنید.
شماره كيس : 2011AS26xxx
ابوظبی
تاريخ مصاحبه : 07 Jun
تاريخ كلير شدن: 07 Aug
تشکر کنندگان: najibi ، alirezagh ، California ، Hornet ، maryam58 ، free_free ، A.K ، SH1A2R3
(2011-08-19 ساعت 13:52)kamrani.navid نوشته:  
(2011-08-19 ساعت 13:28)مهس نوشته:  دوستان گرامی...

ببينيد دوستان

دوست گرامی...

حق با شماست. اونا جواب ناقص دادن. ولی اگه اشتباه نکنم تا به حال برای هر کسی این پیغام رو گذاشتن که more information میخوان منظورشون همین زرومه بوده. (مثل خودم)
به هر حال جای نگرانی نیست. شما رزومتونو آماده کنبن تا روز یکشنبه که محض اطمینان به سفارت تلفن بزنید و ازشون سوال کنید.

خیلی ممنونم... حتما همین کارو می کنیم... احیانا علاوه بر رزومه گزارش مسافرت ها رو هم می خوان؟Smile
تشکر کنندگان: California ، Hornet ، maryam58 ، free_free ، SH1A2R3

الان که سایت ابو ظبی رو چک کردم،ظاهرا سایت آپدیت شده و بعد از ۲ ماه و نیم پیغام دادن اطلاعات بیشتری ازمون میخوان در حالی‌ که پائین صفحه فقط آدرس و شماره سفارت رو نوشتن، هیچ امیلی‌ هم دریافت نکردیم که چه مدارکی ازمون میخوان. خیلی‌ نگران شدیم این ۲ روزم تعطیل . آیا برا کسی‌ همچین جوابی‌ اومده؟ ممنون میشم کمک کنین

دوست عزیز:
از بعضی دوستان مثل خود من و sare عزیزسوابق مسافرتی خواسته اند وازبعضیهارزومه!
اگر برای شما دقیقا ننوشته اند بنظر من هر دو مورد رو اماده وایمیل کنید!
این بهتر از اونه که منتظرجواب ایمیل بمونید
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
تشکر کنندگان: farzad-it ، California ، sepinod ، Hornet ، coming soon ، najibi ، bfarhadm ، satusa ، Sooshians ، mim ، Goodie ، Ali Sepehr ، maryam58 ، free_free ، im-i ، A.K ، naeiji1974 ، gadfly ، Ehsan2011 ، SH1A2R3
(2011-08-19 ساعت 15:08)drmahmoodi نوشته:  

دوست عزیز:
از بعضی دوستان مثل خود من و sare عزیزسوابق مسافرتی خواسته اند وازبعضیهارزومه!
اگر برای شما دقیقا ننوشته اند بنظر من هر دو مورد رو اماده وایمیل کنید!
این بهتر از اونه که منتظرجواب ایمیل بمونید

بله.خیلی ممنونم... به نظرم کاملا درست می گید... اینجوری خیال آدم راحت تره.... سوابق مسافرتی تون رو از پاستون کپی گرفتین؟ یا مدارک دیگه ای هم تهیه کردین؟
(2011-08-18 ساعت 22:15)kamrani.navid نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 21:52)مهس نوشته:  
(2011-08-18 ساعت 21:35)maryam58 نوشته:  

سلام برای ما جلوی case status نوشته شده More Information required
بعد زیرش نوشته شده
* Please email your CV to the US Embassy.
پایین صفحه هم که تلفن ادرس و ایمیل. به ما هم بعد از حدود 2 ماه ونیم گفتن رزومه میخوان.

آخه مریم عزیز پایین the notes برای ما چیزی نوشته نشده؟؟ یعنی please email your CV رو نداریم.... در ضمن منظور از CV رزومه کاری؟ چه رزومه ای می خوان؟ فرم یا فرمت خاصی نداره؟ حتی مهلتش هم معلوم نیست!

نه. فرمت خاصی نداره. شما کل مدارک تحصیلی و دانشگاهها یی که درس خوندین به همراه عنوان پایان نامه ها و پروژه هایی که تو دوران تحصیل انجام دادین بعلاوه رزومه مختصر کاری بفرستین (البته اگه مطمئن شدین که more information همون رزومست)

خیلی ممنونم...
تشکر کنندگان: California ، Hornet ، final destination ، free_free ، Ehsan2011 ، SH1A2R3
سلام و تبریک صمیمانه بهEhsan2011
وامید آنکه در تمام مراحل مثل این مرحله برق آسا موفق باشید
شرایط ما کاملاً مشابه شماست با این تفاوت که من زمان مصاحبه کلیر شدم وهمسرم برگه آبی گرفت با مشورت آفیسر ترجیح دادیم با هم ویزا بگیریم که البته آفیسر گفت: اگرهمسرتون کلیر نشه(خدای نکرده! خدای نکرده!..) شما میتونید تا پایان سپتامبر ویزا بگیرید.
حالا چند سوال ازوضعیت شما وهمسرتان:
1-هنوز 2هفته ذکر شده از زمان مصاحبه ما( 8 آگوست) نگذشته اما ما که عجولانه!( قبل از 14 روز) سایت روکه چک میکنیم جواب می ده:
Case number not found
این عادییه ؟شرایط شما هم همینطور بود یا خیر؟( ظاهراً شما هم دقیقاً بعد از 14روز برق آسا کلیر شدید .(صد ماشا الله وانشاالله که این وضعیت ادامه داشته باشه)
2- پاسخ رو از سایت گرفتید یا از طریق ارسال ودریافت ایمیل؟اگر ایمیل, تاریخ ارسال ایمیلتون کی بوده؟ متن ایمیلتونو میتونیم داشته باشیم؟
با تشکر فراوان
sara2011
شماره کیس:2011AS00035XXX
نامه قبولی:4may2010
کنسولگری:ابوظبي / ارسال فرمهای اول:.14May2011/ کارنت شدن کیس:june/ دریافت نامه دوم:.12July2011
مصاحبه:8Aug2011
دریافت کلیرنس:8Aug2011
دریافت کلیرنس همسر:06Sep2011
دریافت تمام ویزاها باهم :15Sep 2011
تشکر کنندگان: California ، free_free ، Hornet ، gadfly ، SH1A2R3

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان