موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-26 ساعت 22:01)lale نوشته: آقای saint کلییر نشد؟
من هم منتظرم تا بگه کلیر شدم
شماره کیس:2011AS00020XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May-2010
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May-2011
تاریخ دریافت کلیرنس: 09-SEP
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که کلیر می شوند من نمی تونم توی این تاپیک حجیم کلیرنس ارسال های مربوط به کلیر شودن رو ببینم.
تازگی ها همه دوستان بسیار مرام نشون می دهند و به احترام کسانی که هنوز منتظرند هورا نمی کشند. بنابراین سخته فهمید کی کلیر شده! (من یک صفحه رو خیلی سریع Scroll down می کنم ببینم هورای قرمز با فونت بزرگ می بینم یا نه! اینجوری زودی می فهمیدم کی کلیر شده!)
هر کسی کلیر شد یا تغییری مثبت در وضعیتش پیش اومد من خوشحال میشم براتون و باور کنید هر بار خوشحالیم بیشتر از قبل میشه!
اگر یک وقتی خبر کلیر شدن کسی رو از دست دادم، برام یک پیام خصوصی بفرستید! همینکه ببینم یکی کلیر شده خیلی خوشحال میشم! بی خبر نذارید منو!
البته این به این عنا نیست که کمتر به این تاپیک سر می زنم! بلکه به این خاطره که معمولا سرعت ارسال ها در ماه سپتامبر بسیار بالاست و حتما چند صفه رو از دست خواهم داد! پس منو بی خبر نذارید!
بد هم نیست هر چند صفحه یکبار لیستی از دوستانی که کلیر می شوند رو تهیه کنید! دست کم بدونیم چی به چیه! انرژی مثبتا رو بفرستیم برای کسانی که هنوز کلیر نشده اند!
منتظر هورای شما: USER
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-27 ساعت 00:03)یاشار و ماری نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز و تبریک به همه دوستان کلیر شده و نیم کلیر شده و آرزوی کلیر شدن بقیه دوستان خوب
یک سوالی برای ما پیش آمده که میدونم می تونم جوابش رو توی صفحات قبل پیدا کنم. اما با توجه به شرایط فعلی، خواهش می کنم جواب ما رو همین جا بدید. من بعد از گرفتن جوابم ارسالم رو پاک می کنم که حجم صفحات رو اشغال نکنه.
دوستانی که برگه آبی گرفته اند، آیا فقط اسم برنده اصلی روی برگه آبی هست یا اینکه اسم تمام کسانی که باید اف بی آی چک بشوند. یعنی یک اسم می نویسند یا دو اسم؟؟ چون برای ما اسم برنده اصلی را نوشته اند و ما نمی دانیم که آن یکی هم چک خورده است یا نه.
ممنون از کمکتان
سلام
به ما یک برگه آبی دادن که اسم همسرم روش نوشته شده، همون روز مصاحبه من از افیسر پرسیدم پس من چی؟ گفت تو مشکلی نداری، ولی چون همسرت برنده اصلیه باید صبرکنی جوابش بیاد، ضمنا کسانی که هر دو چک خوردن 2 تا برگه ابی گرفتن، من چندین بار تو همین سایت خوندم.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-27 ساعت 00:17)maryam58 نوشته: (2011-08-27 ساعت 00:03)یاشار و ماری نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز و تبریک به همه دوستان کلیر شده و نیم کلیر شده و آرزوی کلیر شدن بقیه دوستان خوب
یک سوالی برای ما پیش آمده که میدونم می تونم جوابش رو توی صفحات قبل پیدا کنم. اما با توجه به شرایط فعلی، خواهش می کنم جواب ما رو همین جا بدید. من بعد از گرفتن جوابم ارسالم رو پاک می کنم که حجم صفحات رو اشغال نکنه.
دوستانی که برگه آبی گرفته اند، آیا فقط اسم برنده اصلی روی برگه آبی هست یا اینکه اسم تمام کسانی که باید اف بی آی چک بشوند. یعنی یک اسم می نویسند یا دو اسم؟؟ چون برای ما اسم برنده اصلی را نوشته اند و ما نمی دانیم که آن یکی هم چک خورده است یا نه.
ممنون از کمکتان
سلام
به ما یک برگه آبی دادن که اسم همسرم روش نوشته شده، همون روز مصاحبه من از افیسر پرسیدم پس من چی؟ گفت تو مشکلی نداری، ولی چون همسرت برنده اصلیه باید صبرکنی جوابش بیاد، ضمنا کسانی که هر دو چک خوردن 2 تا برگه ابی گرفتن، من چندین بار تو همین سایت خوندم.
سلام
به من و همسرم یک برگه آبی دادن. با اسم من که برنده اصلی هستم. ولی زیرش عدد 2 نوشته شده.
ساكن جنوب كليفرنيا از اكتبر ٢٠١١
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-27 ساعت 00:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-27 ساعت 00:40 توسط شهاب دریانی.)
سلام به همه دوستان
امروز سایتو چک کردم شماره ما هم بود خدارو شکر ولی با یک ستاره بر آسمانش طبق اوامر سفارت بهشون ایمیل زدم ببینم چه باید کرد.
به امید کلیر شدن همه دوستان گل مهاجرسرا
فعلا هوووووووووووووووووو........
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من امروز سایت رو چک کردم شمارم بود انقدر هول شدم نمیدونم باید چیکار کنم نوشته تا 20 sep آقا یکی بگه من چیکار کنم میگن سفارت هم تعطیله کی برم به نظرتون
شماره کیس: 2011AS00033xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:15may
محل دریافت : تهران
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 06jun 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: 10jun 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:10 jul
تاریخ مصاحبه: 9 August
هزینه ها:1500000 برای یک نفر
تاریخ کلیرنس:27 agust
دریافت ویزا:08 sep
عزیمت:22 nov