موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به اینکه سفارت امریکا در آنکارا 9 روز تعطیل است و نزدیک به زمان گشایش دانشگاه ها هستیم وقتی ما برای گرفتن ویزا رفتیم دیدیم اکثر متقاضیان دانشجویانی هستند که با توجه به این شرایط سفارت کار آنها را در اولویت قرار داده است. بنابراین به نظر می رسه و امیدوارم پس از تعطیلات سفارت شاهد اعلام شماره و دعوت دوستان لاتاری برای دریافت ویزا باشیم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-27 ساعت 08:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-27 ساعت 08:28 توسط final destination.)
در عین ناباوری........کلیر شدم
(2011-08-27 ساعت 00:03)یاشار و ماری نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز و تبریک به همه دوستان کلیر شده و نیم کلیر شده و آرزوی کلیر شدن بقیه دوستان خوب
یک سوالی برای ما پیش آمده که میدونم می تونم جوابش رو توی صفحات قبل پیدا کنم. اما با توجه به شرایط فعلی، خواهش می کنم جواب ما رو همین جا بدید. من بعد از گرفتن جوابم ارسالم رو پاک می کنم که حجم صفحات رو اشغال نکنه.
دوستانی که برگه آبی گرفته اند، آیا فقط اسم برنده اصلی روی برگه آبی هست یا اینکه اسم تمام کسانی که باید اف بی آی چک بشوند. یعنی یک اسم می نویسند یا دو اسم؟؟ چون برای ما اسم برنده اصلی را نوشته اند و ما نمی دانیم که آن یکی هم چک خورده است یا نه.
ممنون از کمکتان
فقط اسم برنده اصلی و عدد 2 جلوی تعداد
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ما دقيقا بعد از 15 روز كلير شديم.بچه ها من خيلي خوشحال شدم ولي فقط چند دقيقه بعدش يه هول و هراسي اومد سراغم.
اميدوارم همه شما دوستاي گل وگلاب هرچه زودتر كلير بشيد.اينطور كه از آپديت اينبار مي بينم بزودي هيچ كس در اين سايت كلير نشده نخواهد ماند.به اميد اون روز
هيپ هيپ....هورا هورا هورا
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-27 ساعت 10:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-27 ساعت 12:32 توسط naeiji1974.)
سایت ابوظبی بنظرم خیلی ضعیفه . نه جدول مصاحبه داره و نه کلیر یعنی واسه هر کدوم از این موارد افراد باید با ایمیل یا تلفن استعلام بگیرند که خیلی بده . آنکارا توی این مورد خیلی بهتره .
البته با توجه به اومدن سفیر جدید دارن تغییراتی میدن . حداقل کسی که میره توی صفحه visa status تا کیسش رو چک کنه یه دستورالعمل میبینه که شماره اش رو چطوری وارد کنه.
خدارو شکر فردا و پس فردا هم باز هستند تا امیدی داشته باشیم و ببینیم چی میشه.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
خدا رو شکر که روند کلیر شدنا سریع تر شده
دوستان فکر نکنید ماها که رفتیم دیگه به فکر دوستان قدیمی نیستیم...من رو روز قبل از هر چیز صفحه کلیرنس رو چک می کنم و برای همه دعا می کنم....توکلتون به خدا باشه....همون که باعث شد ما قبول بشیم خودش مواظب اوضاع احوالمون هست
مدیران محترم ببخشید اگر این پست غیر مرتبط هست...اگر صلاح دونستید پاک کنید
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
قابل توجه sara2011 که پیغام خصوصی نمیشه براشون فرستاد!
من از روی سایت ابوظبی متوجه شدم که کلیر شده ام.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم
من به خاطر اینهمه تاخیر معذرت میخوام . ما هزار تا کار داشتیم و از همه مهمتر اینکه خونه را دادیم اجاره و اینجا اینترنت نداریم. اما خوشحالم که اکثر دوستان کلیر شدن . ما 27 شهریور یعنی 18 سپتامبر با قطر یه واشنگتن پرواز داریم . اونجا خونه 2 خوابه 1300 دلار در مونتگمری اجاره کردیم.
یرای همتون دعا می کنم و سعی می کنم همه چی را بنویسم.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-27 ساعت 11:09)shiva_h نوشته: خدا رو شکر که روند کلیر شدنا سریع تر شده
دوستان فکر نکنید ماها که رفتیم دیگه به فکر دوستان قدیمی نیستیم...من رو روز قبل از هر چیز صفحه کلیرنس رو چک می کنم و برای همه دعا می کنم....توکلتون به خدا باشه....همون که باعث شد ما قبول بشیم خودش مواظب اوضاع احوالمون هست
مدیران محترم ببخشید اگر این پست غیر مرتبط هست...اگر صلاح دونستید پاک کنید
طبق فرمايش دوستمون. من هم كه مدتها قبل يل كلير شدم هنوز هم كه هنوزه اولين موضوعي رو كه پس از واردشدن به مهاجرسرا ميخونم موضوع کلیرنس برندگان 2011 است و مرتب از خداي مهربان ميخواهم كه اين دوستان باقيمانده سريعا كلير بشن و خنده رو لبانشان بياد.
حقيقتش دلمون نميخواد كسي از اين قطار جا بمونهو انشالله كه تو اين مدت باقيمانده كه سرعت كار هم بالا رفته همگي يه هوراي دسته جمعي رو بشنويم.
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-27 ساعت 18:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-27 ساعت 18:56 توسط Alirezajoon.)
سلام دوستان
امیدوارم خیلی زود همگی دوستان منتظر کلیر بشید ..اما الان که داشتم پست ها رو میخوندم منتظر پست و هورای جناب saint بودم کسی از ایشون خبری نداره ؟؟؟؟ البته ناظم بزرگوار خیلی مختصر اشاره کردند ولی خوب فکر میکنم خیلی از دوستان منتظر خبرهای تکمیلی در مورد ایشون هستند .