کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011

از دکتر محمودی چه خبر؟

[/quote]

خبری نیست بجز خبر کلیرشدن دوستان Shy
اینجور که پیش میره من یک تنه رکوردبچه های2010 و2011 رومیشکونم!
من زیادپست نمیدم که موج منفی ندم!
ولی از بالای جدول هوای همه رو دارم:
امروزرسما 42 هفته از مصاحبه ما گذشت!
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
احسنت بر دکتر و روحیه مقاوم شما
تشکر کنندگان: viona ، drmahmoodi ، Goodie ، AmericanHamid ، REZA1390 ، Hornet ، free_free ، gadfly ، California ، Ehsan2011 ، tamanna ، coming soon ، آرتين
واقعا از saint عزیز بعیده که این همه ارسال بیاد و یکیش مال ایشون نباشه
کسانی که با ایشون ارتباط دارن خبری ندارن ازشون؟
نکنه کلیر شده و پیاده پاشده رفته سفارت؟
تشکر کنندگان: gadfly ، free_free ، California ، tamanna ، Donantonio ، coming soon ، آرتين
ههههههههههههههههههههههووووووووووووووووورررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[color=#FF6347]اااااا. . . . . . .. ... . .. . . . . .. . . . . .

من هم کلیر شدم . .. . . . ( همانطورکه همه در جریان هستین از ما در روز مصاحبه پول کم گرفتن )و الان برای صدور ویزا درخواست پول کرده بودند که خانم ... که پاس من دستشون بود از طرف من پول رو پرداخت کردند تا سفارت دوباره پشیمون نشه و خیال من هم راحت بشه و دیگه جوش نزنم Big GrinBig Grin،اینجا جا داره از خانم ... تشکر کنم.
این هورا هم به افتخار خودمه که کلیرم طولانی شد و هم به افتخار دوستانی که کلیر شدن اما بخاطر دوستان کلیر نشده هورا نکشیدن.
به امید کلیر شدن دوستان بالا جدولی و بقیه دوستان ،هههههههههههووووووررررررااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره اومدSmile)
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
خوب بالاخره طلسم ما شکست و طی یک حرکت ضربتی و با ریسک حدود 80 درصد عدم موفقیت نهایتا تونستیم موفق بشیم و چشممون به ویزا روشن شد. امروز ویزای همسر من و یکی دیگه از بچه های مهاجرسرا به دستمون رسید. اتفاقات زيادي با توجه به محدوديت زمانی و تعطیلی پیش رو افتاد.

فکر می کردم این سری دیگه سفرنامه مورد خاصی نداره و چیزی نخواهم نوشت ولی نشد که نشد و باز مجبورم یه سفرنامه مفصل دوباره بنویسم. به محض برگشتن می نویسم. فقط این مژده رو به دوستان منتظر بدم که همه چیز در شرایط خوب و مثبتی هست و فکر کنم از این یکی سفرنامه کلی انرژی بگیرید.
دوستان عزیز ، مخصوصا saint عزیز که چند روزه ناپدید شده ای، به حرفهای من اعتماد داشته باشید که انشا.... خبرهای خیلی خوبی در راه است. شک نکنید.

به امید کلیر شدن و اخذ ویزای همه بچه های با حال و با مرام این سایت به زودی زود.
سلام عزیزان
149 روزه شدم ولی هنوز هیچ خبری نیست.تنها دلخوشی من فقط چک کردن این تاپیک هستش و دیگه هیچ رغبتی به چک سایت آنکارا ندارم.
خیلی تبریک به دوستان کلیر شده و التماس دعا
(2011-08-27 ساعت 21:52)ali1973 نوشته:  سلام عزیزان
149 روزه شدم ولی هنوز هیچ خبری نیست.تنها دلخوشی من فقط چک کردن این تاپیک هستش و دیگه هیچ رغبتی به چک سایت آنکارا ندارم.
خیلی تبریک به دوستان کلیر شده و التماس دعا

25 روز وقت داری میدونی یعنی چی؟خیلیه واسه کلیرشدن .......
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
تشکر کنندگان: California ، maryam58 ، free_free ، marjan59 ، Ehsan2011 ، ali.narooei ، Hornet ، tamanna ، bita-p ، Farshid22 ، silia ، coming soon ، satusa ، آرتين ، behzad7
بچه هایی که تو سابت آنکارا میرین واسه کلیرنس یا چک هر چیزی اگه ctl F رو بزنید و شمارتونو سرچ کنین راحتتره تا اون جدول ...... از بالا به پایین با استرس نیگا کنین Wink به امید کلیر شدن باقی مونده ها.
شماره کیس :20125xxx
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:14 Aug
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: Nov
تاریخ دریافت ویزا: خدا بخواد قبل از ژانویهBig Grin و خواست Big Grin دسامبر
تاریخ دریافت گرین کارت : 1 ماه پس از ورود
2 نفر
(2011-08-27 ساعت 20:40)sunrise نوشته:  من هم کلیر شدم . .. . . .

دوست عزیز خیلی خوشحال شدم از کلیر شدنتون. واقعا تبریک میگم. میشه لطفا بگید کی و از چه طریقی متوجه شدید کلیر شدید؟ یعنی سفارت جمعه و شنبه کار میکرده؟
تشکر کنندگان: free_free ، nahid.t ، SH1A2R3 ، marjan59 ، naeiji1974 ، maryam58 ، Hornet ، tamanna ، California ، coming soon ، آرتين
اولا به کلیر شده ها تبریگ میگم.
دوما : این یعنی چی که بعضی ها کلیر میشن ، اعلام نمیکنن میرن ویزاشونو میگیرن بعد میان میگم نگفتیم که کسی ناراحت نشه یا موج منفی ایجاد نشه ( در هفته اخیر 2 - 3 مورد داشتیم ) بنظرتون دلیل موجهیه ؟ شاید دوستان فکرمیکنند ما زنگ میزنیم سفارت میگیم ویزاشونو ندید!؟
من که میببینم دوستان دارن کلیر میشن امیدوار تر میشم که کار ها در حال انجامه . در ضمن اطلاع رسانی بموقع میتونه واسه بقیه راهگشا باشه . به امید پایان هر چه زودتر این انتظار
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
چرا 37-39 هزار ها نه اعلام شدن . ماکه 38000 هستلم بینش نیستیم ؟
کسی موردش مشابه من هست بچه ها ؟
؟
؟
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، tamanna ، bfarhadm ، HAMEDMIM
(2011-08-28 ساعت 08:30)naeiji1974 نوشته:  اولا به کلیر شده ها تبریگ میگم.
دوما : این یعنی چی که بعضی ها کلیر میشن ، اعلام نمیکنن میرن ویزاشونو میگیرن بعد میان میگم نگفتیم که کسی ناراحت نشه یا موج منفی ایجاد نشه ( در هفته اخیر 2 -3 مورد داشتیم ) بنظرتون دلیل موجهیه ؟ شاید دوستان فکرمیکنند ما زنگ میزنیم سفارت میگیم ویزاشونو ندید!؟
من که میببینم دوستان دارن کلیر میشن امیدوار تر میشم که کار ها در حال انجامه . در ضمن اطلاع رسانی بموقع میتونه واسه بقیه راهگشا باشه . به امید پایان هر چه زودتر این انتظار

نايجي عزيز زياد خودتو ناراحت نكن الان همه بچه ها استرس دارن و پيش خودشون يه چيزايي تصور ميكنن كه فكر ميكنن باعث زياد شدن استرس بقيه هستش . زياد به دلت بد راه نده فقط دعا كن هم براي خودت هم براي من هم براي بقيه بچه هايي كه منتظرن
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
با سلام به همه دوستان
من بعد از حدود 20 روز کلیر شدم
با توجه به اینکه خوشحالی ما مثل حلقه های زنجیر به هم وصله پس فعلا تا 30 سپتامبر به امید کلیر شدن همه بچه ها صبر می کنیم تا همه با هم خوشحالی کنیم.
با آرزوی کلیر شدن همه دوستان
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
اول بگم که آمار من خیلی به روز نیست
بر اساس این آمار می تونیم به خوبی ببینیم که سفارت آنکارا خیلی بهتر از ابوظبی کار کرده.
من این دو تا جدولها رو بر اساس تاریخ مصاحبه چیدم.
تقریبا همه کسانی که تا برج 3 میلادی مصاحبه داشتن، کلر شدن.
اون یک نفر هم احتمالا در ژانوبه کلر شده(چون به سایت لاگین کرده ولی آخرین نوشته اش در ژانویه بوده)

در مورد تصویر بگم که:
سمت راست، بچه های ابوظبی هستند
سمت چپ، آنکارایی ها

ستون ها از راست به چپ: جنسیت(و نسبت با برنده)، شماره کیس، سفارت و تاریخ مصاحبه، وضعیت کلر، تاریخ اخذ ویزا یا کلر

در ستون وضعیت کلر، اگه رنگ سبز خورده، یعنی کلر شدن و زرد یعنی انتظار. عدد هم که نشاندهنده ی روزهای انتظار است.
من جای 2012 ها باشم، بدون شک آنکارا رو انتخاب میکنم
ابوظبی هم دیر شروع کرده به مصاحبه و هم کج دار و مریز پیش میره
بعضی ها انگار از قلم انداخته
سفارت آنکارا پرونده ی قابل قبولتری داره.
[عکس: photo-45550.jpg]
(2011-08-27 ساعت 23:42)najibi نوشته:  
(2011-08-27 ساعت 20:40)sunrise نوشته:  ههههههههههههههههههههههووووووووووووووووورررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[color=#FF6347]اااااا. . . . . . .. ... . .. . . . . .. . . . . .

من هم کلیر شدم . .. . . . ( همانطورکه همه در جریان هستین از ما در روز مصاحبه پول کم گرفتن )و الان برای صدور ویزا درخواست پول کرده بودند که خانم ... که پاس من دستشون بود از طرف من پول رو پرداخت کردند تا سفارت دوباره پشیمون نشه و خیال من هم راحت بشه و دیگه جوش نزنم Big GrinBig Grin،اینجا جا داره از خانم ... تشکر کنم.
این هورا هم به افتخار خودمه که کلیرم طولانی شد و هم به افتخار دوستانی که کلیر شدن اما بخاطر دوستان کلیر نشده هورا نکشیدن.
به امید کلیر شدن دوستان بالا جدولی و بقیه دوستان ،هههههههههههووووووررررررااااااااااااااااااااااااااااا بالاخره اومدSmile)

دوست عزیز خیلی خوشحال شدم از کلیر شدنتون. واقعا تبریک میگم. میشه لطفا بگید کی و از چه طریقی متوجه شدید کلیر شدید؟ یعنی سفارت جمعه و شنبه کار میکرده؟
سلام به شما دوست عزیزم،والله من از اونجاییکه پاسم دست ... بود ایشون هر چند وقت یکبار پاس رو میبردن سفارت و تیری تو تاریکی میزدن و خدارو شکر این دفعه با ویزا برگشت. من هم از اونجاییکه واقعا دیگه رغبتی به چک کردن سایت نداشتم و همچنین مشغله کاری زیاد وقت چک کردن نداشتم دقیقا نمی دونم کی کلیر شدم اما احتمالا16 آگوست یا 17 کلیر شده باشم.
نکته ای که یکی از اقوام ماکه از برندگان 2009 هست و الان در امریکا هستن شنیدم این بود که قوانین لاتاری سفارت هارو موظف کرده وقتی به یکی از اعضای خانواده ویزا میدند باید حتما تا سپتامبر ویزای بقیه اعضا رو صادر کنند ،وقتی که ایشون با اطمینان به من گفت من باور نکردم گفتم برای دلگرمی میگه اما حالا که ویزا رو بعد از 8 ماه دادن باور کردم و تا اونجاییکه یادمه سال های قبل هم اینچنین موردی نبوده . پس اصلا نگران نباشید که حتما میاد .به امید اون روز Smile
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان