کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-08-31 ساعت 10:21)nokia2600 نوشته:  با سلام به دوستان مهاجر سرا
دوستان گرامی هفت خان لاتری من هم به آخر رسید و پس از کلی خون جگر ما هم ویزا هامون و گرفتیم. ما 11 جولای در ابوظبی مصاحبه داشتیم و تاریخ صدور ویزای ما 17 آگوست بود. ما یه خانواده سه نفری بودیم و کلر ما 30 روز طول کشید. دلم می خواست من هم این جا یک هوارای حسابی بکشم ولی اتفاقی که برای من افتاد باعث شد که بجای اینکه خوشحال باشم در عوض یه هفت هشت روزی خون جگر بخورم ولی در نهایت کام ما شیرین شد.

دوست عزیز سرگذشت پاسپورت ماهم با اختلافاتی جزئی مانند شماست و مجددا این نکته رو یادآوری میکنه که:
دوستان ابوظبی کلیر شدید خودتون برید ویزاتونو بگیرید و به هیچ کس اعتماد نکنید
تشکر کنندگان: free_free ، gadfly ، coming soon ، Hornet ، SH1A2R3 ، California ، maryam58 ، mim ، reza12 ، آرتين ، HAMEDMIM ، AmericanHamid ، frozen mind ، satusa ، najibi

(2011-08-31 ساعت 10:36)California نوشته:  
من به این نتیجه رسیدم که همه این آژانسها همین طوری رفتار می کنن.
من این داستان رو تعریف کردم تا دوستان اگه می خواهند مدارک رو به غریبه بدهند براشون بگیره پی همه چی رو به تنشان به مالند
امان از دست این آژانس ها !
من 5شنبه هفته پیش پاسپورتم را دادم تا ویزای امارات بگیرم برم دبی خیر سرش 35 هزار تا هم اضافه گرفت تا ویزا فوری صادر کنه تا الان هم که خبری نیست سفارت هم تا شنبه که حتما بسته است حالا یکشنبه باز باشه خدا میدونه (زنگ زدم به کنسول امارات تو تهران) ولی آژانس میگه ویزا ها را تو تعطیلی هم صادر میکنن چون ما تیکتتون را دادیم بهشون والله من که از این چیزا سر در نمیارم ! شنبه هم پرواز دارم
سلام
ظاهرا اين مشكل گريبان خيلي هارو گرفته. منم شنبه مدارك و پول رو دادم براي تور دبي اما ظاهرا هنوز كه ويزا درنيومومده. البته آژانس به من هم گفت كه سفارتخانه ها در تعطيلات روزانه دو ساعتي بابت صدور ويزا باز هستند. اميدوارم كه درست باشه. چون اگر اين طور نباشه من وقت مصاحبه ام رو از دست ميدم. فعلا كه همه برنامه هام رو هواست. خدا كنه كه درست شه.
شماره کیس: 2011AS00044XXX
کنسولگری: ابوظبي
کارنت شدن کیس: ؟
دریافت نامه دوم: ؟
مصاحبه: 7 سپتامبر
دریافت کلیرنس: 18 سپتامبر
دریافت ویزا: 25 سپتامبر
تشکر کنندگان: bfarhadm ، coming soon ، Hornet ، free_free ، California ، ali.narooei ، SH1A2R3 ، آرتين ، AmericanHamid ، najibi
(2011-08-31 ساعت 00:31)moraddad نوشته:  سلام دوستان. اینکه میگن ترکیه 9 روز تعطیلات عید فطر داره راسته؟ توی تلویزیون هم یه چیزایی میگفت! به UPS که ربط نداره نه؟ من 6 Sep میخوام برم پاسپورتامونو تحویل بدم برای ویزا

نه همچين چيزي نيست. به اين تقويم نگاه كنين. اگر چهارم سپتامبر برين خيلي راحت مي تونين به كاراتون برسين.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: free_free ، California ، coming soon ، maryam58 ، mim ، REZA1390 ، SH1A2R3 ، آرتين ، gadfly ، Hornet ، moraddad ، najibi
سلام بچه ها

کسی میدونه بعد از اینکه VISA READY شد چقدر وقت داریم پاس ها رو ببریم ابوظبی؟
تشکر کنندگان: free_free ، California ، coming soon ، imanmamad
(2011-08-31 ساعت 11:57)ahmadzareii نوشته:  
من این داستان رو تعریف کردم تا دوستان اگه می خواهند مدارک رو به غریبه بدهند براشون بگیره پی همه چی رو به تنشان به مالند
من 5شنبه هفته پیش پاسپورتم را دادم تا ویزای امارات بگیرم برم دبی خیر سرش 35 هزار تا هم اضافه گرفت تا ویزا فوری صادر کنه تا الان هم که خبری نیست سفارت هم تا شنبه که حتما بسته است حالا یکشنبه باز باشه خدا میدونه (زنگ زدم به کنسول امارات تو تهران) ولی آژانس میگه ویزا ها را تو تعطیلی هم صادر میکنن چون ما تیکتتون را دادیم بهشون والله من که از این چیزا سر در نمیارم ! شنبه هم پرواز دارم
سلام
ظاهرا اين مشكل گريبان خيلي هارو گرفته. منم شنبه مدارك و پول رو دادم براي تور دبي اما ظاهرا هنوز كه ويزا درنيومومده. البته آژانس به من هم گفت كه سفارتخانه ها در تعطيلات روزانه دو ساعتي بابت صدور ويزا باز هستند. اميدوارم كه درست باشه. چون اگر اين طور نباشه من وقت مصاحبه ام رو از دست ميدم. فعلا كه همه برنامه هام رو هواست. خدا كنه كه درست شه.
ببخشید میدونم این تاپیک جای این موضوع نیست ولی چون احساس میکنم دوستان زیادی تو این تاپیک الان قصد مسافرت به امارات را دارند نکته ایی را عرض کنم الان با کنسولگری امارات صحبت کردم گفتن شما زنگ بزن شاید ساعت 9 صبح شنبه باز بودیم باز خدا کنه که کار به اونجا نکشه چون من شنبه شب پرواز دارم
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
تو رو خدا یکی جواب بده
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
تشکر کنندگان: free_free ، آمریکا ، Hornet ، tamanna

[/quote]
تو رو خدا یکی جواب بده

[/quote]

دوست عزیز
این جدول حاصل زحمات یکساله بچه های 2011 هست که دوست عزیزمون پفا هم جدولی جدید از همون جدول 2011 در یک نگاه با ویژگیهای خاص درست کردن و اینجا قرارش دادن
موفق باشین
(2011-08-31 ساعت 14:56)California نوشته:  
(2011-08-31 ساعت 11:57)ahmadzareii نوشته:  
سلام
ببخشید میدونم این تاپیک جای این موضوع نیست ولی چون احساس میکنم دوستان زیادی تو این تاپیک الان قصد مسافرت به امارات را دارند نکته ایی را عرض کنم الان با کنسولگری امارات صحبت کردم گفتن شما زنگ بزن شاید ساعت 9 صبح شنبه باز بودیم باز خدا کنه که کار به اونجا نکشه چون من شنبه شب پرواز دارم

دوست عزیز، مد نظر داشته باشید که از یک سال پیش چیزی به اسم ویزای فوری برای امارات وجود نداره؛ همه ویزا ها 14 روزه هستن و طی سه روز کاری از زمان درخواست صادر میشوند، مشکل اینهکه آژانسهای محترم میذارند تا در خئاست ویزاها جمع بشه بعدن اقدام میکنن؛ امیدوارم ویزاتون در بیاد زودتر.
(2011-08-30 ساعت 23:45)HAMEDMIM نوشته:  
(2011-08-28 ساعت 10:39)pefa نوشته:  اول بگم که آمار من خیلی به روز نیست
بر اساس این آمار می تونیم به خوبی ببینیم که سفارت آنکارا خیلی بهتر از ابوظبی کار کرده.
...............

البته ممنون از زحمتی که کشیدین ولی‌‌ای کاش این کار رو به زمان دیگه ای موکول میکردین و الان تو سایت نمیذاشتین...

بعضی‌ از دوستان مثل من مصاحبشون ۸ تا ۱۰ روز دیگه ابوظبی هست و این کار فقط باعث نگرانی‌ اونها می‌شه....

بعدن‌ها وقت برا این مقایسه ها زیاد هست!!!!

رهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش…
من خودم جزو منتظران کلیر هستم
دیدن این آمار بهم نشون میده که روال کار و جریان کاری وجود داره.
وقتی که سفارت جوابی به ایمیل هام نمیده، و از این طرف این آمار رو میبینم، به این نتیجه می رسم که کار من توی روز های آینده و قبل از 40 به نتیجه می رسه.
هر کاری نگرانی های خاص خودش رو داره
هدف من نگران کردن کسی نبود
اینا چیز هاییه که وجود داره
اگه قرار باشه کسی ویزا بگیره، میگیره، آمار من چیزی رو خراب نمی کنه.
پبشنهاد میکنم که بعد از مصاحبه به این تاپیک مراجعه کنید، چون همه ی صحبتهای اینجا ممکنه نگرانی شما رو زیاد کنه.
(2011-08-31 ساعت 21:30)hoda2012 نوشته:  تو رو خدا یکی جواب بده

دوست عزیز Hoda2012 بجای اینکه 2 بار جدول به این بزرگیو reply کنید و بیخودی 2 صفحه از صفحات تاپیک رو بگیرید میتونستید یک بار از امکان جستجو استفاده کنید
برای جدول به تاپیک "2011 در یک نگاه" مراجعه کنید
موفق باشید
دوستان ما یکشنبه عازم انکارا هستیم . اگه کاری هست که از دست ما بر بیاد دریغ نکنین .به امید خبرهای خوش در روزهای اینده.
التماس دعا.
(2011-09-01 ساعت 10:54)REZA1390 نوشته:  دوستان ما یکشنبه عازم انکارا هستیم . اگه کاری هست که از دست ما بر بیاد دریغ نکنین .به امید خبرهای خوش در روزهای اینده.
التماس دعا.
دوست عزیز برات آروزی موفقیت می کنم کار خاصی که نداریم فقط از قول دوستان مهاجر سرای بگو همه چشم انتظار کلیر هستن Big Grinموفق باشی
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: gadfly ، Hornet ، tamanna ، maryam58 ، California ، free_free ، ali.narooei ، frz61 ، coming soon ، vahidvm60 ، REZA1390 ، Donantonio ، A.K ، آرتين ، behzad7 ، SH1A2R3
تو رو خدا یکی جواب بده

[/quote]

دوست عزیز
این جدول حاصل زحمات یکساله بچه های 2011 هست که دوست عزیزمون پفا هم جدولی جدید از همون جدول 2011 در یک نگاه با ویژگیهای خاص درست کردن و اینجا قرارش دادن
موفق باشین
[/quote]

بچه های 2012، این جدول برای شما هم برقرار خواهد شد.
این اطلاعات همونطور که دوستمون فرمودند، از یک به یک بچه ها جمع شده و سعی خواهیم کرد که نتایجش رو برای تصمیم گیری درست تر شماها، در ماه اکتبر در سایت قرار بدیم
سلام دوستان
من دوشنبه با پرواز استانبول میرم و با اتوبوس به آنکارا و به امید خدا سه شنبه در سفارت باشم . حتما دوستان مهاجرسرایی را در انجا خواهم دید .
فقط دوستانی که تا حالا بلیط نگرفتید زودتر رزرو کنید آشفته بازاری است در بازار بلیط که اون سرش ناپیدا! 7-8 جور نرخ برای بلیط استانبول گرفتم !
انکارا-2011AS25xxx after clearance!
با آرزوی کلیر شدن همه دوستان در نزدیک ترین زمان
(2011-09-01 ساعت 10:54)REZA1390 نوشته:  دوستان ما یکشنبه عازم انکارا هستیم . اگه کاری هست که از دست ما بر بیاد دریغ نکنین .به امید خبرهای خوش در روزهای اینده.
التماس دعا.

ما هم یکشنبه عازم انکارا هستیمShy

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان