موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-31 ساعت 10:36)California نوشته: (2011-08-31 ساعت 10:21)nokia2600 نوشته: با سلام به دوستان مهاجر سرا
من به این نتیجه رسیدم که همه این آژانسها همین طوری رفتار می کنن.
من این داستان رو تعریف کردم تا دوستان اگه می خواهند مدارک رو به غریبه بدهند براشون بگیره پی همه چی رو به تنشان به مالند
امان از دست این آژانس ها !
من 5شنبه هفته پیش پاسپورتم را دادم تا ویزای امارات بگیرم برم دبی خیر سرش 35 هزار تا هم اضافه گرفت تا ویزا فوری صادر کنه تا الان هم که خبری نیست سفارت هم تا شنبه که حتما بسته است حالا یکشنبه باز باشه خدا میدونه (زنگ زدم به کنسول امارات تو تهران) ولی آژانس میگه ویزا ها را تو تعطیلی هم صادر میکنن چون ما تیکتتون را دادیم بهشون والله من که از این چیزا سر در نمیارم ! شنبه هم پرواز دارم
سلام
ظاهرا اين مشكل گريبان خيلي هارو گرفته. منم شنبه مدارك و پول رو دادم براي تور دبي اما ظاهرا هنوز كه ويزا درنيومومده. البته آژانس به من هم گفت كه سفارتخانه ها در تعطيلات روزانه دو ساعتي بابت صدور ويزا باز هستند. اميدوارم كه درست باشه. چون اگر اين طور نباشه من وقت مصاحبه ام رو از دست ميدم. فعلا كه همه برنامه هام رو هواست. خدا كنه كه درست شه.
شماره کیس: 2011AS00044XXX
کنسولگری: ابوظبي
کارنت شدن کیس: ؟
دریافت نامه دوم: ؟
مصاحبه: 7 سپتامبر
دریافت کلیرنس: 18 سپتامبر
دریافت ویزا: 25 سپتامبر
موضوعها: 5
رتبه:
95
4 تشکر در 1 ارسال
(2011-08-31 ساعت 00:31)moraddad نوشته: سلام دوستان. اینکه میگن ترکیه 9 روز تعطیلات عید فطر داره راسته؟ توی تلویزیون هم یه چیزایی میگفت! به UPS که ربط نداره نه؟ من 6 Sep میخوام برم پاسپورتامونو تحویل بدم برای ویزا
نه همچين چيزي نيست. به اين تقويم نگاه كنين. اگر چهارم سپتامبر برين خيلي راحت مي تونين به كاراتون برسين.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
کسی میدونه بعد از اینکه VISA READY شد چقدر وقت داریم پاس ها رو ببریم ابوظبی؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-31 ساعت 11:57)ahmadzareii نوشته: (2011-08-31 ساعت 10:36)California نوشته: (2011-08-31 ساعت 10:21)nokia2600 نوشته: با سلام به دوستان مهاجر سرا
من به این نتیجه رسیدم که همه این آژانسها همین طوری رفتار می کنن.
من این داستان رو تعریف کردم تا دوستان اگه می خواهند مدارک رو به غریبه بدهند براشون بگیره پی همه چی رو به تنشان به مالند
امان از دست این آژانس ها !
من 5شنبه هفته پیش پاسپورتم را دادم تا ویزای امارات بگیرم برم دبی خیر سرش 35 هزار تا هم اضافه گرفت تا ویزا فوری صادر کنه تا الان هم که خبری نیست سفارت هم تا شنبه که حتما بسته است حالا یکشنبه باز باشه خدا میدونه (زنگ زدم به کنسول امارات تو تهران) ولی آژانس میگه ویزا ها را تو تعطیلی هم صادر میکنن چون ما تیکتتون را دادیم بهشون والله من که از این چیزا سر در نمیارم ! شنبه هم پرواز دارم
سلام
ظاهرا اين مشكل گريبان خيلي هارو گرفته. منم شنبه مدارك و پول رو دادم براي تور دبي اما ظاهرا هنوز كه ويزا درنيومومده. البته آژانس به من هم گفت كه سفارتخانه ها در تعطيلات روزانه دو ساعتي بابت صدور ويزا باز هستند. اميدوارم كه درست باشه. چون اگر اين طور نباشه من وقت مصاحبه ام رو از دست ميدم. فعلا كه همه برنامه هام رو هواست. خدا كنه كه درست شه.
ببخشید میدونم این تاپیک جای این موضوع نیست ولی چون احساس میکنم دوستان زیادی تو این تاپیک الان قصد مسافرت به امارات را دارند نکته ایی را عرض کنم الان با کنسولگری امارات صحبت کردم گفتن شما زنگ بزن شاید ساعت 9 صبح شنبه باز بودیم باز خدا کنه که کار به اونجا نکشه چون من شنبه شب پرواز دارم
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-31 ساعت 21:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-01 ساعت 15:41 توسط User.)
تو رو خدا یکی جواب بده
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
تو رو خدا یکی جواب بده
[/quote]
دوست عزیز
این جدول حاصل زحمات یکساله بچه های 2011 هست که دوست عزیزمون پفا هم جدولی جدید از همون جدول 2011 در یک نگاه با ویژگیهای خاص درست کردن و اینجا قرارش دادن
موفق باشین
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما یکشنبه عازم انکارا هستیم . اگه کاری هست که از دست ما بر بیاد دریغ نکنین .به امید خبرهای خوش در روزهای اینده.
التماس دعا.
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
تو رو خدا یکی جواب بده
[/quote]
دوست عزیز
این جدول حاصل زحمات یکساله بچه های 2011 هست که دوست عزیزمون پفا هم جدولی جدید از همون جدول 2011 در یک نگاه با ویژگیهای خاص درست کردن و اینجا قرارش دادن
موفق باشین
[/quote]
بچه های 2012، این جدول برای شما هم برقرار خواهد شد.
این اطلاعات همونطور که دوستمون فرمودند، از یک به یک بچه ها جمع شده و سعی خواهیم کرد که نتایجش رو برای تصمیم گیری درست تر شماها، در ماه اکتبر در سایت قرار بدیم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دوشنبه با پرواز استانبول میرم و با اتوبوس به آنکارا و به امید خدا سه شنبه در سفارت باشم . حتما دوستان مهاجرسرایی را در انجا خواهم دید .
فقط دوستانی که تا حالا بلیط نگرفتید زودتر رزرو کنید آشفته بازاری است در بازار بلیط که اون سرش ناپیدا! 7-8 جور نرخ برای بلیط استانبول گرفتم !
انکارا-2011AS25xxx after clearance!
با آرزوی کلیر شدن همه دوستان در نزدیک ترین زمان