کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
هم اکنون ویزای امارات برای من صادر شد!
دوستان، انشالله شنبه شب دبی هستم اگه کاری از دستم بر میاد بگین به قول قدیمیا "مشمول الذمه" من هستین اگه تعارف کنید Big Grin
در پناه حق باشید
بیدلی در همه احوال خدا با او بود *** او نمیدیدش و از دور خدایا میکرد !!!
خدایا شکرت!
با سلام خدمت همه دوستان
بلاخره انتظار ما هم به سر رسید. همین الان از سفارت بهم زنگ زدن که کلیرنسمون اومده و هفته آینده پاسپورتامونو ببرم تا ویزا رو صادر کنن کلیرنس ما 23 روز طول کشید امیدوارم که تمام دوستان عزیز 2011 تا قبل از روز 30 سپتامبر ویزاهاشونو بگیرن چه دوستان منتظر کلیرنس و چه دوستانی که تو ماه سپتامبر مصاحبه دارن و انشاالله سال دیگه اینموقع هممون از آمریکا داریم تو سایت مهاجرسرا پست میزاریم انشااللههههههههههههههههههههههههههههه
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
درود بر دوستان عزیز
من نوامبر 2010 مصاحبه داشتم توی آنکارا.... کیس نامبرم 8000 بوده... اما تا به امروز که حدود 9 ماه میگذره هیچ خبری از کلیرنس م نیومده.... چند بار ایمیل دادم و زنگ زدم به سفارت.... اما فقط یه جواب ثابت دادن و اونم این بود که "صبر کن و سابت رو چک کن... پرونده ات هنوز در دست بررسه"... چون به پایان سپتامبر نزدیک میشیم نگرانم که نکنه هیچ خبری از ویزام نشهSadSadSad....
2 نکته مهم که شاید... شاید تاثیری روی این قضیه داشته باشه: اول اینکه من حدود 2-3 سال استرالیا زندگی کردم (الان ایرانم) 2- سربازیم هم توی سپاه بوده ..... لطفا راهنماییم کنید..... سپاس
دوستان عزیز
لطفا به این بند از قوانین فعالیت در سایت توجه کنید:
-----
۴- کاربران سایت می‌بایست به هنگام ارسال پیغام در انجمن‌ها از عبارات مناسب و محترمانه استفاده نمایند. پاسخهای ارسالی باید در ارتباط کامل با موضوع مورد بحث باشد. درد دل، کنایه، مطرح کردن سوال غیر مرتبط با موضوع و مواردی از این دست ممنوع است.
------
دوستانی که این بند از قوانین را نادیده بگیرند، صرف نظر از مدت زمانی که در انجمن در حال فعالیت هستند، اخطار دریافت خواهند کرد.
طبق این بند اتهام زدن به دیگرا کاربران ممنوع است. متاسفانه بعضی از کاربران بدون پشتوانه کافی به دیگران اتهام می زنند. این موارد به هیچ وجه نادیده گرفته نخواهند شد و طبق قوانین اخطار لازم داده می شود.
(2011-09-02 ساعت 00:19)Arshia 2011 نوشته:  درود بر دوستان عزیز
من نوامبر 2010 مصاحبه داشتم توی آنکارا.... کیس نامبرم 8000 بوده... اما تا به امروز که حدود 9 ماه میگذره هیچ خبری از کلیرنس م نیومده.... چند بار ایمیل دادم و زنگ زدم به سفارت.... اما فقط یه جواب ثابت دادن و اونم این بود که "صبر کن و سابت رو چک کن... پرونده ات هنوز در دست بررسه"... چون به پایان سپتامبر نزدیک میشیم نگرانم که نکنه هیچ خبری از ویزام نشهSadSadSad....
2 نکته مهم که شاید... شاید تاثیری روی این قضیه داشته باشه: اول اینکه من حدود 2-3 سال استرالیا زندگی کردم (الان ایرانم) 2- سربازیم هم توی سپاه بوده ..... لطفا راهنماییم کنید..... سپاس
دوست گرام! پروسه کلیرنس پروسه ایی مشخص و معلومی نیست و تنها با استفاده تجربه دیگران بعضی اتفاقات را میشه پیش بینی کرد. هستند افرادی که خدمت تو سپاه داشتند و کلیرشان از کسانی که خدمت نرفتند زودتر هم اومده(برای نمونه USER و DLT عزیز) پس بهترین کار اینه که امیدوار باشی.به امید کلییر شدن عزیزان.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
با سلام خدمت دوستان
من یک سوال دارم. اگر کلیرنس برنده لاتاری تا 30 سپتامبر نیاد آیا دیگه نمیتونه ویزا بگیره؟ پس اونهایی که بهشون کلیرنس میخوره و تاریخ مصاحبه شون اواسط سپتامبره با توجه به اینکه حداقل دو هفته طول میکشه تا توی سایت جواب بگیرن باید چه کار کنند؟
ممنون
تشکر کنندگان: tamanna ، آمریکا ، vahidvm60 ، REZA1390 ، آرتين ، free_free ، coming soon ، SH1A2R3
(2011-08-31 ساعت 00:36)free_free نوشته:  
(2011-08-30 ساعت 10:55)satusa نوشته:  دوستان عزيز سلام
بالاخره بعد از مدتها تونستم فرصتي پيدا كنم و .......
موفق باشيد و با آرزوي پاياني خوش براي امسال.

ضمن تشکر از satusa عزیز برای جدول نتایج آماری

به نظرمن نتیجه ای که میتونیم از این منحنی بگیریم نباید برداشت بدی رو بدنبال داشته باشه....
نتایج این واقعیت رو نشون میدن که پروسه کلیرنس از زمان ارسال فرم ها شروع میشه و با نزدیک شدن به پایان لاتاری این پروسه سریعتر میشه ...
در واقع ارتفاع قسمت سیاه که به سمت راست زیاد میشه تاییدی است بر شتاب گرفتن روند کلیرنس بر اثر گذشت زمان که پدیده ای است کاملا طبیعی...

بنابراین جای هیچگونه نگرانی وجودندارد

بله همینطور هست دوست عزیز free_free
نتایج این جدول بسیار امیدوارکننده و مثبت هست و همانطور که گفتم طی چند ماه گذشته دارای شیب تقریبا یکنواختی بوده است. ضمنا اگر به تعداد خانه های سبز هر ماه هم توجه شود مشخص است که درصد قابل توجهی از مصاحبه شدگان هر ماه تا 67 روز پاک شده اند. امیدوارم این روند یکنواخت طی این روزهای پایانی شدت بیشتری بگیرد.
تشکر کنندگان: tamanna ، golesang ، gadfly ، coming soon ، ali1973 ، vahidvm60 ، mim ، User ، California ، Hornet ، آرتين ، maryam58 ، free_free ، SH1A2R3
(2011-09-02 ساعت 09:32)prismatic نوشته:  با سلام خدمت دوستان
من یک سوال دارم. اگر کلیرنس برنده لاتاری تا 30 سپتامبر نیاد آیا دیگه نمیتونه ویزا بگیره؟ پس اونهایی که بهشون کلیرنس میخوره و تاریخ مصاحبه شون اواسط سپتامبره با توجه به اینکه حداقل دو هفته طول میکشه تا توی سایت جواب بگیرن باید چه کار کنند؟
ممنون

دوست عزیز فقط باید امیدوار بود که جواب کلیر همه تا 30 سپتامبر بیاد . Sad
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: coming soon ، gadfly ، REZA1390 ، tamanna ، SH1A2R3 ، Hornet ، آرتين ، Donantonio ، maryam58 ، free_free ، tajvidi
بچه‌ها یکی‌ از آشنایان دور ما که عضو مهاجرسرا نیستند بعد از ۹ ماه از ابو ظبی کلیر شدند.یه خانوم و آقای حدودا ۶۰ ساله،هر دو بازنشستهٔ شرکت نفت ایران.آقا قبلا گرین کارت داشتند ولی‌ از سال ۱۳۵۶ به بعد دیگه آمریکا نرفتند و در نتیجه گرین کارت باطل شده و یک دختر ۴۰ ساله از ازدواج اولشون در آمریکا دارند.سفر خارجی‌ هم خیلی‌ زیاد داشتند.با این همه پیچیدگی‌ بالاخره کلیر شدند.پس مطمئن باشید همهٔ شما هم کلیر میشوید به زودی.منتظر خبرهای خوبتون هستم.
27xxx
Kuala Lumpur
تاریخ مصاحبه:16june
تاریخ دریافت کلیرنس و ویزا:22August
سلام به همگی ، من یک درخواست داشتم که جایی از اینجا بهتر واسه مطرح کردنش ندیدم Smile! میخواستم ببینم کسی از دوستان راهی دبی هستند که در تهران یا کرمان زندگی میکنند ؟ من هنوز پاسم به دستم نرسیده میخواستم ببینم میتونن زحمت پاسپورت من رو هم بکشن ؟؟ پیشاپیش ممنونم Smile)
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: 1979SAM ، tamanna ، AmericanHamid ، Hornet ، California ، آرتين ، free_free ، coming soon
(2011-09-02 ساعت 16:52)sunrise نوشته:  سلام به همگی ، من یک درخواست داشتم که جایی از اینجا بهتر واسه مطرح کردنش ندیدم Smile! میخواستم ببینم کسی از دوستان راهی دبی هستند که در تهران یا کرمان زندگی میکنند ؟ من هنوز پاسم به دستم نرسیده میخواستم ببینم میتونن زحمت پاسپورت من رو هم بکشن ؟؟ پیشاپیش ممنونم Smile)

سلام باعرض پوزش ميخواستم بپرسم كه شما خودتون برنده اصلي بوديد ياهمسرتون؟

البته اگراشكالي نداره به نظرتون
متشكرم
تشکر کنندگان: tamanna ، California ، free_free
دو شنبه روز كارگر هست در امريكا و تعطيله
شنبه و يك شنبه هم تعطيل اخر هفته و اميدوارم اداره أف بي اي جمعه يك سري اسم را كلير كنه
تشکر کنندگان: Hornet ، bfarhadm ، REZA1390 ، آرتين ، Donantonio ، maryam58 ، free_free ، gadfly ، coming soon
دوستان عزيز
مطمئنا اين هفته تعداد خيلي زيادي از بچه ها كلير خواهند شد. خيلي حواستون رو جمع كنيد. با توجه به تعطيلي گذشته و تعداد مصاحبه شوندگان سپتامبر و كلير شدگان باقيمانده از سريهاي قبل و ...، حجم مراجعه كننده خيلي زيادي خواهد بود و ترافيك كاري بالا خواهد بود كه طبيعتا ممكن است اشتباهاتي هم در اين بين رخ بدهد. سعي كنيد به محض كلير شدن در اولين فرصت حتي اگر هزينه اش هم بالا باشد به هر طريق ممكن برويد و ويزاتون رو بگيريد و يك ساعت را هم از دست ندهيد.
در بعضي پستها ميبينم بعضي ها مدام روي بحث اتمام ويزا تاكيد مي كنند و اين موضوع رو مطرح مي كنند و اينكه بعضي ها سريع اقدام مي كنند لابد از ترس اتمام ويزا هست!! و .... اصلا اينطور نيست. من قبلا هم بارها گفتم كه به نظر من اين مساله اتمام ويزا خيلي موضوع مهم و جدي نيست و كلير شدن مهمترين پارامتر هست و بس. اصلا نگران اتمام ويزا نباشيد و بي خود موضوعي را كه داراي اهميت خيلي خيلي كمتري نسبت به بقيه موارد هست رو براي خودتون مايه عذاب نكنيد.
موضوعي كه بسيار مهم است و سفارت نيز رسما و در چندين جا بر آن تاكيد كرده است اينست كه براي جلوگيري از initiate شدن كليرنس مجدد در اولين فرصت مراجعه كنيد و آنرا به روزهاي بعد موكول نكنيد. مخصوصا كه در اين روزهاي پر ترافيك پاياني اگر براي يك كيس اشتباهي رخ دهد و مشمول ري-كلير شود چنانچه دير رفته باشد آنوقت فرصتي براي جبران نخواهد بود.

موفق باشيد.
(2011-09-02 ساعت 17:15)1979SAM نوشته:  
(2011-09-02 ساعت 16:52)sunrise نوشته:  سلام به همگی ، من یک درخواست داشتم که جایی از اینجا بهتر واسه مطرح کردنش ندیدم Smile! میخواستم ببینم کسی از دوستان راهی دبی هستند که در تهران یا کرمان زندگی میکنند ؟ من هنوز پاسم به دستم نرسیده میخواستم ببینم میتونن زحمت پاسپورت من رو هم بکشن ؟؟ پیشاپیش ممنونم Smile)

سلام باعرض پوزش ميخواستم بپرسم كه شما خودتون برنده اصلي بوديد ياهمسرتون؟

البته اگراشكالي نداره به نظرتون
متشكرم

سلام، نه دوست عزیز هیچ اشکالی نداره . . . . . همسرم برنده اصلی بودند.
شماره کیس:2011as10000
تاریخ نامه قبولی :May 18th,2010
تاریخ کارنت شدن کیس:November
تاریخ دریافت نامه دوم : Nov 1st,2010
تاریخ مصاحبه : Dec 19th,2010
دریافت کلیرنس:همسرم Jan4th, خودم(حدودا 9ماه طول کشید)August 16th.
تاریخ مهاجرت:February 1st
تشکر کنندگان: Donantonio ، free_free ، AmericanHamid ، 1979SAM ، coming soon
سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرا
من یک معذرت خواهی به همه دوستان بدهکار هستم بخاطر اینکه خیلی مطعمن بودم که تو این تعطیلی ها سایت رو آپدیت می کنند چون جمعه روز کاریشون بود ولی بی معرفت ها این کار رو نکردند ولی مراحل اداری خیلی از دوستان انجام شده و انشالله تو این آپدیت که نمیدونم سه شنبه باشه یا چهارشنبه تعداد خیلی زیاد کلیر میشن Smile. دوستان کسی میدونه که اگه کسی تو این مدت مانده کلیر نشه و بخواد بره دم سفارت بس بشینهBig Grin تا ویزاش رو بگیره چه زمانی باید بره ؟؟؟؟؟؟؟
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
تشکر کنندگان: maryam58 ، Sooshians ، nasnam ، free_free ، farzad.s ، California ، gadfly ، Ehsan2011 ، vahidvm60 ، آمریکا ، SH1A2R3 ، zohre61 ، coming soon

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان