موضوعها: 0
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-29 ساعت 08:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-29 ساعت 08:08 توسط Sooshians.)
من تازه 7 سپتامبر مصاحبه دارم و ما بچه های مهاجرسرا قطعا هممون تا 30 سپتامبر ویزا میگیرم... گردنمون کلفته، زور میگیم...!!!
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
همین الان سفارت بعد از 3 هفته و 4 بار ایمیل زدن جواب ایمیلم رو داد و گفتن که پروند شما در حال بررسیه
Our records indicate that your application is still undergoing administrative processing. Administrative processing often lasts about 90 days, but in some instances, it can take several months or even years longer
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرا
آنکارا هم که از امروز تعطیل میشه تا 6 سپتامبر که باز کنه ولی توی سایت که دیدم امروز تا ساعت 13 سر کار هستن و جمعه هم قرار بیان ، امیدوارم که امروز تو این 4:30 کاریشون سایت رو آپدیت کنن تا یه هورااااااااااااااااااااا بگشیم به امید کلیر خودم و همه دوستان
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
هنوز ایمیل های منو بعد از ۴ هفته جواب ندادند. با خودم میگم حتما تغییری ایجاد نشده! واقعا اگه اینجا نبود که از حال دوستان خبر دار بشیم دق میکردیم.
دوستان یه سوال, یعنی ابوظبی تو این تعطیلات آپدیت هم نمیکنه؟ کسی از پارسال تعطیلات فطر خبر نداره چه طوری بوده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با این که دفعه پیش ما رو راه ندادن به سفارت به خاطر تاخیر ، بالاخره دیروز ما تونستیم پاس پورت مون رو به سفارت ابو ذبی تحویل بدیم. ما هر دو یک برگه آبی داشتیم که خوش بختانه هر دو پاسپورتها رو از ما گرفتند. خانوم آفیسر محترمی که فارسی صحبت میکرد و کمی هم خسته و بد اخلاق بود با احترام پاسها رو گرفت و اصلا هم نگاه نکرد که آیا ما هر دو کلیر شدیم یا فقط یکی!
در آخر ،به خاطره تعطیللات تقریبا به همه وقت ۸ سپتامبر داد که بیان پاسهاشون رو بگیرن. و برگه کپی سفیدی رو هم که ما گرفتیم اسم ما رو با خودکار روش نوشتن.
شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-29 ساعت 16:58)Hornet نوشته: امروز هم خبري نشد
اينطوري الكي 6 روز رفت رو سابقه درخشانمون
كلي با سابقه شديم
دوست عزیز اینطوری ها هم که میگی نیست چون ابوظبی و آنکارا کارمند های امریکایی شون که تعطیل نیستند بعد هم تو سفارت مجبور هستن که بمونن و زمان زیادی دارن تا کارهای اداری رو انجام بدن و سریعتر دوستان رو کلیر کنند مطمعن باش که این تعطیلی به نفع ما هستش درضمن دوستان که انجا بودن بهشون گفته بودن که تو این مدت سایت آپدیت میشه پس اصلا نگران نباش امید به خدا باشه .
به افتخار تمام دوستانی که تا اینجا صبر کردن و صحنه رو خالی نکردن هووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-29 ساعت 18:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-29 ساعت 18:31 توسط maryam58.)
(2011-08-29 ساعت 13:45)najibi نوشته: هنوز ایمیل های منو بعد از ۴ هفته جواب ندادند. با خودم میگم حتما تغییری ایجاد نشده! واقعا اگه اینجا نبود که از حال دوستان خبر دار بشیم دق میکردیم.
دوستان یه سوال, یعنی ابوظبی تو این تعطیلات آپدیت هم نمیکنه؟ کسی از پارسال تعطیلات فطر خبر نداره چه طوری بوده؟
من فکر میکنم update میکنن، چون تو صفحه چک کردن شماره ها گفته اگه تا 4 سپتامبر کسی ready شد، فقط این هفته، یکشنبه نیاد، دوشنبه بیاد.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم