کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-08-28 ساعت 16:00)farzad.s نوشته:  
(2011-08-27 ساعت 22:40)outlaw نوشته:  
(2011-08-27 ساعت 21:52)ali1973 نوشته:  سلام عزیزان
149 روزه شدم ولی هنوز هیچ خبری نیست.تنها دلخوشی من فقط چک کردن این تاپیک هستش و دیگه هیچ رغبتی به چک سایت آنکارا ندارم.
خیلی تبریک به دوستان کلیر شده و التماس دعا

25 روز وقت داری میدونی یعنی چی؟خیلیه واسه کلیرشدن .......

دوست عزیز شما چرا میگید 25 روز؟ تا 30 سپتامبر هنوز 33 روز وقت هست.
دوست عزیز ما هم 38000 هستیم و هنوز همسرم کلیر نشده.

شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: California ، ali.narooei ، آرتين ، REZA1390 ، free_free ، coming soon ، farzad.s ، satusa
(2011-08-27 ساعت 20:47)satusa نوشته:  خوب بالاخره طلسم ما شکست و طی یک حرکت ضربتی و با ریسک حدود 80 درصد عدم موفقیت نهایتا تونستیم موفق بشیم و چشممون به ویزا روشن شد. امروز ویزای من و یکی دیگه از بچه های مهاجرسرا به دستمون رسید. با توجه به اتفاقاتی که افتاد و محدودیت زمانی و تعطیلی پیش رو اعلام نکردیم تا در صورت بروز مشکل احتمالی موج منفی ایجاد نشه.

فکر می کردم این سری دیگه سفرنامه مورد خاصی نداره و چیزی نخواهم نوشت ولی نشد که نشد و باز مجبورم یه سفرنامه مفصل دوباره بنویسم. به محض برگشتن می نویسم. فقط این مژده رو به دوستان منتظر بدم که همه چیز در شرایط خوب و مثبتی هست و فکر کنم از این یکی سفرنامه کلی انرژی بگیرید.
دوستان عزیز ، مخصوصا saint عزیز که چند روزه ناپدید شده ای، به حرفهای من اعتماد داشته باشید که انشا.... خبرهای خیلی خوبی در راه است. شک نکنید.

به امید کلیر شدن و اخذ ویزای همه بچه های با حال و با مرام این سایت به زودی زود.
خدمت دوست عزیز جناب satusa
صمیمانه ترین شادباشهای من را پذیرا باشید. حقیقت اینه که هر وقت یکی از
دوستان بالای جدول کلیر میشن من به دو دلیل خیلی خوشحال میشم اول به
خاطر کسی که کلیر شده و به یکی از آرزوهای قشنگش رسیده و دوم به خاطر
خودم وهمه عزیزانی که هنوز منتظرن .برای شما روزگاری پر از بهروزی آرزو میکنم . به امید خدای بزرگ و مهربان بزودی همه مشتاقان منتتظر کلیر خواهیم شد.
------------------------------------------------------------------------------------
راستی کسی از دوستان خبر داره که آخرین روزی که برای گرفتن ویزا میشه
به سفارت مراجعه کرد کی هست ؟
-------------------------------------------------------------------------------------
سلامون عليکم بچه هاي گل مهاجرسرا .
من که از وقتي 2012 قبول نشدم کلا زديم تريپ دپرسي و کمتر ميام تو اين تاپيک و دنبال اينم که يه راهه ديگه پيدا کنم واسه مهاجرت.Big GrinBig Grin
داشتم فکر ميکردم به اينکه ما که قبول نشديم اينه حالا روزمون چه برسه به شماهايي که قبول شديد،کارنت شديد ،رفتيد مصاحبه ، ولي هنوز ويزا ندادند بهتون.SadSad
واقعا خدا صبرتون بده.از ته دل براي همتون دعا ميکنم که کليراتون هرچه زودتر بياد.Rolleyes
اميدتونا از دست نديد که در نا اميدي بسي اميد هست.
و هميشه يادتون باشه تاريکترين ساعت شب ،اندکي قبل از طلوع خورشيد است ،پس هميشه اميد داشته باش.
و به قول بزرگي : همه چيز انقدرهاهم که فکر ميکني خراب نيست،حتي ساعتي که از کار افتاده، چون 2 بار در روز ساعت را درست نشان ميدهد.
بازم براي همتون آرزوي موفقيت ،صبر، و کلير شدن ميکنم.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
(2011-08-28 ساعت 22:57)najibi نوشته:  
(2011-08-28 ساعت 10:39)pefa نوشته:  اول بگم که آمار من خیلی به روز نیست
تقریبا همه کسانی که تا برج 3 میلادی مصاحبه داشتن، کلر شدن.
اون یک نفر هم احتمالا در ژانوبه کلر شده(چون به سایت لاگین کرده ولی آخرین نوشته اش در ژانویه بوده)
...
دوست عزیز با توجه به این جدول ها متوسط تعداد روزهائی که باید منتظر کلیرنس بود واسه آنکارا و ابوظبی هر کدوم به تفکیک چقدره؟ آیا واقعا آنکارا خیلی بهتر از ابوظبیه؟
من تعداد روزهای انتظار برای کلر بچه ها رو تا امروز برای هر سفارت جدا، جمع کردم و تقسیم بر تعداد کردم(کلر شده و کلر نشده با هم)
ابوظبی از تعداد 80 نفر مصاحبه شده، میانگین 60.5 روز
آنکارا از تعداد 116 نفر مصاحبه شده، میانگین 42.8 روز

سه انتظار طولانی در ابوظبی: 293 روز(2نفر)، 206 روز، 201 روز
سه انتظار طولانی در آنکارا : 232 روز، 232 روز، 150 روز

کلر نخورده های ابوظبی: 24نفر - 19%
کلر نخورده های آنکارا: 33نفر - 38%

حالا مونده تا 30 سپتامبر
اول اکتبر آمار دقیق تری میدم ولی جهت اطلاع 2012هی ها، که پیشنهاد اکید من انتخاب آنکاراست.
من تازه 7 سپتامبر مصاحبه دارم و ما بچه های مهاجرسرا قطعا هممون تا 30 سپتامبر ویزا میگیرم... گردنمون کلفته، زور میگیم...!!!
همین الان سفارت بعد از 3 هفته و 4 بار ایمیل زدن جواب ایمیلم رو داد و گفتن که پروند شما در حال بررسیه
Our records indicate that your application is still undergoing administrative processing. Administrative processing often lasts about 90 days, but in some instances, it can take several months or even years longer
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
(2011-08-28 ساعت 17:47)Hornet نوشته:  از ابوظبي خبري نيست ؟ Smile
معمولاً يكشنبه ها يك تكوني به خودش ميداد ! Cool

سلام
گله اي كه از بسياري از دوستان داشتم اينه كه حداقل جواب كليرشون اومده اعلام كنند تا ما كه منتظريم از روند كار سفارت مطلع بشيم كه اصلا كسيو كلير ميكنن و اگر كلير ميكنن تو چه بازه زماني هست. به خدا نه توقع زيادي داريم نه ناراحت ميشيم كه كسي كلير بشه و نه موج منفي منشر ميشه فقط ميخواهيم از روند كار سفارت مطلع بشيم همينو بس. راستي براي ما بچه هاي ابوظبي دعا يادتون نره اين روزا خيلي به دعاي همه نياز داريم.Wink
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
سلام به همه دوستان خوب مهاجرسرا
آنکارا هم که از امروز تعطیل میشه تا 6 سپتامبر که باز کنه ولی توی سایت که دیدم امروز تا ساعت 13 سر کار هستن و جمعه هم قرار بیان ، امیدوارم که امروز تو این 4:30 کاریشون سایت رو آپدیت کنن تا یه هورااااااااااااااااااااا بگشیم به امید کلیر خودم و همه دوستان
Big GrinCoolSmile
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
(2011-08-29 ساعت 10:15)naeiji1974 نوشته:  بچه ها من مطمئنم ابوظبی امروز اعلام میکنه ولی غروب ببعد . امروز اولین روز کاریه کی سی سی هست که بوقت ما 4:30 بعد از ظهر میشه . چون ابوظبی از فردا تا یکشنبه هفته بعد تعطیل هست حتما سعی میکنند آخرین آمار کلیر شده ها رو از کی سی سی بگیرند و اعلام کنند و بعدش کرکره سفارت رو بکشند پایین پس برای ساعت 6 ببعد منتظر سونامی ابوظبی باشید.
كي سي سي ارتباطي با كلرنس متقاضي ويزا نداره و فكر كنم كه منظورتون أف بي اي باشه

تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، tamanna ، Hornet ، 3rip ، California ، آرتين
هنوز ایمیل های منو بعد از ۴ هفته جواب ندادند. با خودم میگم حتما تغییری ایجاد نشده! واقعا اگه اینجا نبود که از حال دوستان خبر دار بشیم دق میکردیم.
دوستان یه سوال, یعنی ابوظبی تو این تعطیلات آپدیت هم نمیکنه؟ کسی از پارسال تعطیلات فطر خبر نداره چه طوری بوده؟
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، Hornet ، satusa ، vahidvm60 ، samadi2050 ، California ، آمریکا ، آرتين ، nasnam ، REZA1390 ، mim ، frz61
با این که دفعه پیش ما رو راه ندادن به سفارت به خاطر تاخیر ، بالاخره دیروز ما تونستیم پاس پورت مون رو به سفارت ابو ذبی‌ تحویل بدیم. ما هر دو یک برگه آبی داشتیم که خوش بختانه هر دو پاسپورت‌ها رو از ما گرفتند. خانوم آفیسر محترمی که فارسی صحبت میکرد و کمی‌ هم خسته و بد اخلاق بود با احترام پاس‌ها رو گرفت و اصلا هم نگاه نکرد که آیا ما هر دو کلیر شدیم یا فقط یکی‌!

در آخر ،به خاطره تعطیللات تقریبا به همه وقت ۸ سپتامبر داد که بیان پاس‌هاشون رو بگیرن. و برگه کپی‌ سفیدی رو هم که ما گرفتیم اسم ما رو با خودکار روش نوشتن.

شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
(2011-08-29 ساعت 13:37)planetearth نوشته:  
(2011-08-29 ساعت 10:15)naeiji1974 نوشته:  بچه ها من مطمئنم ابوظبی امروز اعلام میکنه ولی غروب ببعد . امروز اولین روز کاریه کی سی سی هست که بوقت ما 4:30 بعد از ظهر میشه . چون ابوظبی از فردا تا یکشنبه هفته بعد تعطیل هست حتما سعی میکنند آخرین آمار کلیر شده ها رو از کی سی سی بگیرند و اعلام کنند و بعدش کرکره سفارت رو بکشند پایین پس برای ساعت 6 ببعد منتظر سونامی ابوظبی باشید.
كي سي سي ارتباطي با كلرنس متقاضي ويزا نداره و فكر كنم كه منظورتون أف بي اي باشه
اگر سفارت مستقیما با اف بی آی در ارتباطه بله اف بی آی

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: tamanna ، free_free ، tata63 ، Hornet ، California ، final destination ، آرتين
امروز هم خبري نشد Cool
اينطوري الكي 6 روز رفت رو سابقه درخشانمون Big GrinBig Grin
كلي با سابقه شديم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
(2011-08-29 ساعت 16:58)Hornet نوشته:  امروز هم خبري نشد Cool
اينطوري الكي 6 روز رفت رو سابقه درخشانمون Big GrinBig Grin
كلي با سابقه شديم

دوست عزیز اینطوری ها هم که میگی نیست چون ابوظبی و آنکارا کارمند های امریکایی شون که تعطیل نیستند بعد هم تو سفارت مجبور هستن که بمونن و زمان زیادی دارن تا کارهای اداری رو انجام بدن و سریعتر دوستان رو کلیر کنند مطمعن باش که این تعطیلی به نفع ما هستش درضمن دوستان که انجا بودن بهشون گفته بودن که تو این مدت سایت آپدیت میشه پس اصلا نگران نباش امید به خدا باشه .
به افتخار تمام دوستانی که تا اینجا صبر کردن و صحنه رو خالی نکردن هووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
(2011-08-29 ساعت 13:45)najibi نوشته:  هنوز ایمیل های منو بعد از ۴ هفته جواب ندادند. با خودم میگم حتما تغییری ایجاد نشده! واقعا اگه اینجا نبود که از حال دوستان خبر دار بشیم دق میکردیم.
دوستان یه سوال, یعنی ابوظبی تو این تعطیلات آپدیت هم نمیکنه؟ کسی از پارسال تعطیلات فطر خبر نداره چه طوری بوده؟
من فکر میکنم update میکنن، چون تو صفحه چک کردن شماره ها گفته اگه تا 4 سپتامبر کسی ready شد، فقط این هفته، یکشنبه نیاد، دوشنبه بیاد.

غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان