موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-03 ساعت 22:11)najibi نوشته: دوستان عزیز،یه سوال دارم ممنون میشم نظر دوستانی رو که تجربه بیشتری دارند رو بدونم:
با توجه به اینکه کسی رو داخل سفارت راه نمیدن و فقط پاسپورت رو به همراه برگه ابی ازمون میگیرن رفتن خود شخص چه سودی میتونه باشه داشته باشه وقتی که یک شخص دیگه بتونه این کارو انجام بده.
تاکید میکنم که از فواید شخص مورد اعتماد و غیره مطلع هستم.
دوست گرام! شرایط سفارت آنکارا سختگیرانه تر است(برای اینکه کسی به جای احدی از برندگان پاس را تحویل بده)، خودت برگه آبی را می بری داخل و کسی ازت تحویل نمی گیره( حداقل تجربه خودم و دوستان) ولی برای ابوظبی شرایط فرق میکنه.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-03 ساعت 23:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-04 ساعت 17:07 توسط frozen mind.)
سلام به همگی
امروز بالاخره چشممان به جمال پاسپورت و ویزا روشن شد (با تشکر از زحمات دوست گرامی جناب آقای نجیبی و آرزوی کلیر هر چه سریعتر ایشان ).
ما خودمون برای گرفتن ویزا به ابوظبی نرفتیم و از طریق ... اقدام کردیم (ولی پاسپورتها را قرار شد یکی از دوستان بیاورد که امروز به دستمان رسید ).
شماره کیس: ***2011AS-27
تاریخ دریافت نامه قبولی:9 خرداد 89
تاریخ ارسال نامه اول :7 ژوئن 2010(17 خرداد 89)
کنسولگری: ابوظبی
تاریخ کارنت شدن کیس:9 آوریل 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: هنوز نیامده
تاریخ مصاحبه: June 21
تاریخ دریافت کلیرنس: 3 Agust
بعد از 44روز
تاریخ گرفتن ویزا:14و15 اگوست2011
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-04 ساعت 10:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-04 ساعت 10:34 توسط maryam58.)
سلام دوستان
اگه یادتون باشه سفارت ما رو سر کار گذاشت و به ما گفت واسه 15 سپتامبر باید سفارت باشیم، ما رفتیم واسه بلیط و ویزا و هتل اقدام کردیم، بعد زدن زیرش و گفتن دیگه لازم نیست تشریف بیارین، و ما رو وسط زمین و هوا رها کردن، ما هم رفتیم بلیط و انداختیم واسه 2 مهر، خلاصه...، الان من زنگ زدم به آژانسی که ازش بلیط گرفتیم و راجع به ویزا ها پرسیدم که گفت ویزاهاتون آمادست و شما 58 روز فرصت دارین با این ویزا وارد امارات شین، دوستمون Ashkan78 گفته 14 روز وقت داریم؟؟ نظر متخصصین چیه؟؟
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-04 ساعت 10:43)imanmamad نوشته: (2011-09-04 ساعت 10:32)maryam58 نوشته: سلام دوستان
اگه یادتون باشه سفارت ما رو سر کار گذاشت و به ما گفت واسه 15 سپتامبر باید سفارت باشیم، ما رفتیم واسه بلیط و ویزا و هتل اقدام کردیم، بعد زدن زیرش و گفتن دیگه لازم نیست تشریف بیارین، و ما رو وسط زمین و هوا رها کردن، ما هم رفتیم بلیط و انداختیم واسه 2 مهر، خلاصه...، الان من زنگ زدم به آژانسی که ازش بلیط گرفتیم و راجع به ویزا ها پرسیدم که گفت ویزاهاتون آمادست و شما 58 روز فرصت دارین با این ویزا وارد امارات شین، دوستمون Ashkan78 گفته 14 روز وقت داریم؟؟ نظر متخصصین چیه؟؟
درود بر همه دوستانی که ویزای امارات دارن یا میخان بگیرن.تمام ویزاهای توریستی امارات 1 ماه اعتبار دارن،ولی شرکتهای مجری اخذ ویزا و در نتیجه آژانسها برای اینکه ظرفیت پذیرش مسافرشون زود خالی بشه و بتونن مسافرای دیگری رو هم بگیرن به همه میگن مدت اعتبار ویزای امارات 14 روز میباشد که البته تمام ایران این قانون نانوشته را اجرا میکنن.حالا اگر کسی میخاد بیشتر از 14 روز بمونه از همون اول به آژانس بگه 1 ماه میخام که البته قیمتش حدود 210 هزار تومان است یا اگر بعد از صدور ویزا 14 روزه که قیمتش حدود 90 هزار تومان است بخاد تمدید کنه حدود 120 درهم بازم ازش میگیرن.
مرسی دوستم بابت جواب ولی سوال من چیز دیگه ای بود، آقای آژانس به من گفت تا 58 روز وقت داری از ویزات استفاده کنی و وارد امارات شی ولی وقتی وارد شدی 14 روز میتونی بمونی، ولی ashkan78 گفته 14 روز وقت داری تا وارد امارات شی.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا مسائل مربوط به سفر رو اینجا مطرح نکنید
حجم بزرگی از ارسال ها بی ارتباط به کلیرنس شده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-04 ساعت 17:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-04 ساعت 17:17 توسط imanmamad.)
درود بر دوستان منتظرالکلیر.امیدوارم از فردا و شروع کار سفارت(ابوظبی) هوووورررااهااا شروع شود.و البته اولین نفر شما باشین.
در ضمن دوستانی که ویزای اماراتشون در نیومده پیگیر باشن از آژانسشون چون Immigration امارات داره کم کم ویزاها رو میده.ضمنا من با چنت از این شرکتهایی که ویزا ها وارد Immigration میکنن آشنا هستم اگر مایل باشین شماره پاسپورت رو بدین اگر تو این شرکتها بود بهشون خبر بدم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
فردا دوشنبه روز كارگر هست و احتمالا سفارت تعطيله
منتظر نباشين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که ویزا گرفتن،سفارت آنکارا واسه ویزا زدن هزینه دریافت میکنه؟هزینهٔ پست چقدر واسه هر پاس؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.