موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
جهت اطلاع دوستان بنده هم چند ساعت پیش این ایمیل رو دریافت کردم.
Dear Applicant:
Unfortunately we have not yet completed the administrative processing for your case and it is still pending. As we update our web page every other day, we suggest you continue checking our web page for your case number.Sincerely,Immigrant Visa Unit
موفق باشید
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-15 ساعت 17:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-15 ساعت 18:40 توسط A.K.)
اینمن به خاطر گل روی naeiji1974 عزیز
راستی اینم عکس سفیر عزیز ابوظبی دارن عقاب بازی میکنن
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
جواب منم دادند:
Dear Applicant:
Your administrative processing has not yet been completed that you need to follow your case number on our web page which is updated every other day.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-15 ساعت 18:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-15 ساعت 18:54 توسط maryam58.)
(2011-09-15 ساعت 17:03)shabtab1345 نوشته: سلام
دوستان جواب ایمیل منو این دادن و نگران شدم
Dear Applicant:
We have not yet completed the administrative processing for your case. We are unsure whether your administrative processing will be completed by September 30, 2011, however, we suggest you continue checking our web page as it is updated every other day.
به نظر شما مشکلی هست باید کاری کرد؟
خیلی نگرانم آخه تا بحال انجور میلی واسه کسی ندیدم بیاد
به نظر من اصلا نگران نباش، برای اینکه اینا دیوونن، به ما گفتن ۱۵ سپتامبر بریم مصاحبه مجدد، بعد گفتن نیاین، بعد ما از نگرانی مردیم فکر کردیم دیگه تمومه، میخوان بیخیالمون شن، بعد در نهایت ناباوری یهو تو سایت زدن آمادست، منظورم اینه که تو میل اگه گفتن آماده نیست و ممکن تا ۳۰ سپتامبر آماده نشه، اصلا معنیش این نیست که آماده نمیشه، کاملا ممکن قبل از این تاریخ جوابتون بیاد، امیدتون رو از دست ندین، ایشالا ردیف بشه.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
حالا که A.K عزیز من رو تو جدول نارنجی کرد و برای انبساط خاطر خودم و دوستان که بدانند هنوز بندۀ بالانشین جدول به شغل شریف سماق مکیدن مشغولم جواب ایمیل سفارت که برایم فرستاده است را اینجا می گذارم :
Dear ....
Thank you for your e-mail. Your case is unfortunately still pending necessary administrative processing.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit (PS)
American Embassy
Copenhagen, Denmark
http://denmark.usembassy.gov
سفارت نشینان بدانند که ما همچنان مقاوم و صبور به این ماراتون لذت بخش ادامه می دهیم و می دانیم که که دونده های مقاوم ماراتونها برندگان نهایی مسابقه خواهند بود .
ارادتمند همه دوستان باصفای مهاجرسرا
گدفلای هشت ماهه
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من اسم عربي دارم و نام خانوادگي هم بدتر إز اسمم
رشته تحصيلي جزو ليست معروف
اقامت يك كشور اروپايي و يك پاسپورت ولي ٤١ روز شد و اعصابم خرد شده
ايشالا هركي ويزا گرفت حالش را ببره
من تا روز ٣٠ منتظر مي مونم و شكايتي هم ندارم ..
اميدوارم كه بياد ...
خيلي اذيت شدم ،،،خدا به دكتر محمودي و دكتر .... مگس صبر بده