موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من شماهارو نمیدونم ولی واقعا دارم کم میارم . تحمل اینهمه استرس و فکرای جور و واجور رو هفته بعد ندارم.
خدا کنه سفارتی ها مونده باشند تا آخرین آمار رو از usa بگیرن و بعد اعلام کنند.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
داستان ثبت نام من هم نوبر بود
رفتم خونه دوستم ديدم ٥٠ تا عكس روي فتوشاپ باز كرده داره إندازه عكس را درست مي كنه
گويا همه فأميل را وقتي ايران بود عكس گرفته بود و اورده بود اينجا كه ثبت نام كنه واسه تك تك
گفتم يه عكس إز من بگير... كنار ديوار عكس گرفتيم و برام إيميل گرفت
٨ روز مونده بود به پايان ثبت نام ٣ صبح إز خراب بيدار شدم إز تشنگي و رفتم سر لپ تاپ و ور رفتن و ديدم إيميل دوستم را يادم رفته بود باز كنم
همون جا ثبت نام كردم و ادرس خواهرم را نوشتم چون من اجاره نشين هستم و هي خونه عوض مي كنم
جالبه خواهرم هم خونشون را أجاره دادن به يك شخص ديگه و شانسي مستاجر نامه قبولي منو ديده بوده و فرستاده به ادرس جديد ..
إز ٥٠ نفر كه عكاسي شده بودن من قبول شدم فقط
داستان را گفتم كه روحيه دوستان عوض بشه
ارادت مند همه
پلانت ارس يا سياره خاكي خودمون
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-15 ساعت 19:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-15 ساعت 19:47 توسط gadfly.)
(2011-09-15 ساعت 19:30)planetearth نوشته: من اسم عربي دارم و نام خانوادگي هم بدتر إز اسمم
رشته تحصيلي جزو ليست معروف
اقامت يك كشور اروپايي و يك پاسپورت ولي ٤١ روز شد و اعصابم خرد شده
ايشالا هركي ويزا گرفت حالش را ببره
من تا روز ٣٠ منتظر مي مونم و شكايتي هم ندارم ..
اميدوارم كه بياد ...
خيلي اذيت شدم ،،،خدا به دكتر محمودي و دكتر .... مگس صبر بده
planetearth (سیاره خاکی) عزیز سلام
صبور باش و همچنان به نوشیدن ماءالشعیر خنک ادامه بده که آرامش دهنده اعصاب است و سایر دوستان و از جمله خودم به نوشیدن ماءالشعیر وطنی و دعا مشغول باشند که آرامش دهنده دل است .
ضمناً planetearthجان چرا خجالت می کشی اسم من را نقطه چین کردی ؟؟!! مگر هر جمعی خرمگسی لازم ندارد که در معرکه ها به آن لعنت بفرستد . خوب این نقش را بنده اینجا در خدمت هستم
البته می دانم که می دانید ، گدفلای نام مستعار یک انقلابی اسپانیایی بود که در نهایت به چوخه اعدام سپرده شد
ارادتمند
gadfly (خرمگس)
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دكتر خرمگس عزيز
والا إز خدا كه پنهان نيست واز شما هم نباشه و اون اينكه اين مدارك دانشگاهي ما كه نه در حد شماست و معلومات هم اسباب خجالت ولي اون خرمگس انقلابي و كتابش و فيلمش يكي إز علايق منه
ماشعير ما را إز دانمارك شما ميارن و گاه به گاه بلژيك و اگر نبود كه اين روز ها سخت مي گذشت
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-15 ساعت 19:32)naeiji1974 نوشته: بچه ها من شماهارو نمیدونم ولی واقعا دارم کم میارم . تحمل اینهمه استرس و فکرای جور و واجور رو هفته بعد ندارم.
خدا کنه سفارتی ها مونده باشند تا آخرین آمار رو از usa بگیرن و بعد اعلام کنند.
naeiji1974 عزیز سلام
می دانم در حال تحمل شرایط سختی هستی ولی این سختی را با استرس بیهوده و فکرهای عجیب و غریب بیشتر نکن . آیا این استرس تغییری در نتیجه بوجود خواهد آورد؟ مطمئناً خیر!! پس از زندگی لذت ببر و لحظات ارزشمند آن را که بهیچوجه قابل برگشت نیست به غصه و غم سپری نکن . هر چه تقدیر (به اعتقاد دوستان مذهبی) و شانس (به اعتقاد سایر دوستان) باشد همان اتفاق خواهد افتاد . پس «بی خیال باش تا کامروا باشی !»
ارادتمند
گدفلای هشت ماهه
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
من امروز زنگ زدم واشنگتن و باتوجه به اینکه سرشون خیلی شلوغ بود گفت که هنوز تو پروسه به سر میبرم و هنوز تا آخر این مصیبت 15روز وقت هست و احراز امیدواری کرد که توی این مدت جوابتون میاد.
منم دیگه از امروز زدم به فاز بی خیالی تا شنبه دیگه برم دبی . آخه احساس میکنم دارم مریض میشم.
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من تاپيك بچه هاي سال ٢٠١٠ را خوندم و خيلي حالم بهتر شد.اينكه چقدر بچه هاي تاپيك به فكر هم بودن و با اينكه ويزا گرفته بودن تا آخرين لحظه به هم كمك مي كردند
بچه هاي امسال هم اكثرا گل هستند و من نديده به تك تك ارادت دارم. سعي كردم اگر اطلاعاتي دارم به همه بدم و إز خبر هوراي تك تك خوشحال شدم و مي شم
اميدوارم زودتر جواب همه و البته اون دوستاني كه همسرشون هنوز كلير نشده بياد .
١٤ روز باقي مونده و ما صبر مي كنيم ببينيم چي ميشه
لطفا روحيه خودتون را نبازيد
به حرف هاي نااميد كننده توجه نكنيد
حتما برنامه ريزي كنيد براي سفر و بليط و كارهاي ديگه
جريان خوبي را قطع نكنيد ..به همديگه كمك كنيم