کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
مرسي دكتر بابت اطلاعات

شما بهتر نيست زودتر تشريف ببريد دانمارك؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، zohreh36 ، free_free ، Donantonio ، drmahmoodi ، gadfly ، nahid.t ، California
(2011-09-16 ساعت 13:43)mojezeh khamoosh نوشته:  با سلام به همه دوستان
پس از حدود 22 روز کلیر شدن دیروز با ویزا از آنکارا برگشتم.همانطور که قبلا گفتم امید زیادی دارم که امسال همه بچه ها کلیر بشن و ویزا بگیرن.
من بعد از ویزا گرفتن مستقیم همسرم هورا نکشیدم،پس از کلیر شدن خودم هورا نکشیدم ، الان هم بعد از ویزا گرفتن خودم هورا نمی کشم تا همه با هم روز 30 سپتامبر مراسم هوراکشون را برگزار کنیم.
به امید آن روز
ضمنا سعی می کنم تجربه سفر دوم خودم را به آنکارا مخصوصا موقع رفتن که بصورت زمینی بود را بزودی در اختیار دوستان قرار بدم.
موفق باشید.

سلام دوست عزیز
تبریک
من هم دیروز سفارت بودم (آنکارا)... 270 روز از مصاحبه ام گذشت... کلیرنس نیومد....
(2011-09-16 ساعت 14:28)leili نوشته:  از بچه هایی که آنکارا هستند و بالاتر از 6 ماه توی انتظار هستند میشه خواهش کنم یه کامنتی بگذارند که برنامشون برای این روزهای آخر چیه ؟و کی میرن به آنکارا ؟

سلام دوست من

من 9 ماه هست که منتظرم... 2-3 روز پیش اومدم آنکارا.... به توصیه دوستانم در آمریکا زودتر از هفته آحر سپتامبر اومدم اینجا... به نظر من همه کسانی که منتظر هستند باید زودتر بیان تا بریم دم در سفارت.......
تشکر کنندگان: najibi ، آمریکا ، SH1A2R3 ، zohreh36 ، free_free ، farnaz82 ، Donantonio ، ali1973 ، gadfly ، California ، majidusa01 ، aghdam ، satusa ، leili
(2011-09-16 ساعت 12:18)ali.8888 نوشته:  درود و سلام بر تمامی دوستان مهاجر سرا
من دیروز از انکارا برگشتم و به همراه تعداد زیادی دیگه از کسانی که کلیر شده بودند ویزامونو گرفتیم. نکته قابل توجه این بود که سفارتی ها به سرعت کار میکردند. سخت گیری خاصی نداشتند و به نظز میومد که بیشترین دغدغه شون صادر کردن ویزاهاست. خلاصه جو سفارات خیلی خیلی مثبت به نظر میاد و آقیسرها واقعا همکاری می کنند.
ما دوشنبه سفارت بودیم و چهار شنبه هم یو پی اس پاسارو تحویل داد. با اینکه حرفای دم سفارتی زیادی زده می شد که هنوز ویزاهای چهارشنبه و پنج شنبه قبل مونده ولی ما با مشکلی برخورد نکردیم و بقیه بچه هایی که تو پرواز بودند هیچکدام مشکلی نداشتند.
همینطور به نقل قول از بعضی از دوستان که مصاحبه داشتند و برگ آبی گرفته بودند افیسر گفته بود که هر روز سایتو چک کنن و تا قبل از 27 سپتامبر هم سفارت باشین ( من از این حرف برداشت پیگیری حضور را می کنم که حتی مورد تاکید افیسر هم بوده) در هرصورت از صمیم قلب برای همه دوستان منتظر آرزو می کنم که زودتر ویزاشونو بگیرن و این پروسه نفس گیر برای همه به خوبی و خوشی پایان پیدا کنه.
ارادت مجدد به همه دوستان نادیده عزیزم دارم
ایام به کامتان

علی جان تبریک

من آنکارا هستم... دبروز رفتم سفارت... آفیسر فقط بهم گفت منتظر باش و فقط سایت رو چک کن.... 270 روز از مصاحبه ام می گذره.... دیروز هم با اف بی آی در آمریکا تماس گرفتم.. گفتن جواب انگشت نگاری رو قبلا فرستادن... نمی دونم چرا هنوز کیس نامبرم توی سایت نیست... البته چند سال استرالیا زندگی می کردم و فرم پلیس و انگشت نگاری استرالیا رو هم روز مصاحبه دادم به آفیسر.... نمی دونم این روزها بازم برم سفارت یا صبر کنم تا 25 سپتامبر... راهنمایی کنید لطفا
تشکر کنندگان: Linspire ، najibi ، free_free ، naeiji1974 ، SH1A2R3 ، baz4baz ، Donantonio ، nahid.t ، GHANARI ، joy ، gadfly ، drmahmoodi ، vahidvm60 ، nimahoboot ، HOMAYON53 ، California ، smk2 ، ali.8888 ، aghdam ، satusa
2011AS42251 23-Sep-11 (*)
2011AS42554 20-Sep-11
این هم اپدیت امروز انکارا
بازم ما نبودیمم
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: najibi ، hvossoughi ، bahar_2300 ، Linspire ، free_free ، SH1A2R3 ، baz4baz ، farnaz82 ، Donantonio ، drmahmoodi ، California ، moeen ، satusa
از دوستان کی فردا میره ابوظبی؟مخصوصا اگر اصفهان باشه
تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، vahidvm60 ، California
شماره من ستاره دار بود ولی بعد از آپدیت دیگه تو لیست نیستش یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یکی منو راهنمایی کنه .....
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، Donantonio ، vahidvm60 ، satusa
سلام دوستان.
همسر من هم ویزاشو 14 سپتامبر از یو پی اس دریافت کرد.شرمنده نتونستم زودتر اطلاع بدم چون فونت فارسی نداشتم که بنویسم ولی سایت را چک میکردم و همش به فکر تمام دوستانی هستم که منتظر کلیر شدن و گرفتن ویزاشون هستن.خدا شاهد که زمانی واقعا خوشحال میشیم که این تاپیک با کلیر شدن وویزا گرفتن همه دوستان بسته بشه.با اینکه این پروسه طولانی برای من و همسرم به پایان رسیده ولی باور کنید ما همش به فکر شما منتظران هستیم و هنوز برای شما استرس داریم.
دوستان تنها چیزی که می تونم بگم اینه که حتما از بعد از 20 سپتامبر برید دم سفارت.چون آفیسر ما که یک خانم بود بعد از اینکه مصاحبه تموم شد به ما گفت که من میتونم همون روز ویزا بگیرم ولی پرونده همسرم باید بره در پروسه کلیرنس من ازش سوال کردم کمتر از 2 ماه به 30 سپتامبر مونده و ما نگرانیم به من گفت بهتون پیشنهاد میکنم و دوباره تاکید کرد که من به شما پیشنهاد میکنم و دیگه تصمیم گیری با شماست که اگه تا 20 سپتامبر نیومد حضورا بیاید سفارت.بنابراین دوستان وقت تلف نکنید و حضورا مراجعه کنید به سفارت.
امیدوارم 2 هفته دیگه این موقع همه دست پر با پاسپورتهای رنگین شده به ویزا در حال جشن گرفتن باشیم.به امید اونروز.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
(2011-09-16 ساعت 19:14)آمریکا نوشته:  2011AS42251 23-Sep-11 (*)
2011AS42554 20-Sep-11
بازم ما نبودیمم

شماره کیس: *****2011AS
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، joy
(2011-09-16 ساعت 19:36)hvossoughi نوشته:  شماره من ستاره دار بود ولی بعد از آپدیت دیگه تو لیست نیستش یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برنده اصلی ویزاشو گرفته؟
تاریخ expire کی بود؟
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
تشکر کنندگان: hvossoughi ، free_free ، SH1A2R3 ، California
(2011-09-16 ساعت 20:05)شهاب دریانی نوشته:  
(2011-09-16 ساعت 19:36)hvossoughi نوشته:  شماره من ستاره دار بود ولی بعد از آپدیت دیگه تو لیست نیستش یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برنده اصلی ویزاشو گرفته؟
تاریخ expire کی بود؟

من الان آنکارا هستم برنده اصلی دیروز رفت سفارت و برگه ups گرفته ولی کیس ما بعد از آپدیت امروز از لیست حذف شد
تا 20 sep وقت داشتیم.
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، najibi ، gadfly ، vahidvm60 ، California ، satusa
(2011-09-16 ساعت 20:07)hvossoughi نوشته:  
(2011-09-16 ساعت 20:05)شهاب دریانی نوشته:  

برنده اصلی ویزاشو گرفته؟
تاریخ expire کی بود؟

من الان آنکارا هستم برنده اصلی دیروز رفت سفارت و برگه ups گرفته ولی کیس ما بعد از آپدیت امروز از لیست حذف شد
تا 20 sep وقت داشتیم.

کیس ما هم شبیه شماست همسرم برنده اصلی
ویزاشو 8 ام گرفته و * وشماره بعد از آپدیت حذف.
فکر کنم تو آپدیتای بعدی باید منتظر شماره کیسمون باشیم.
دوستان اگه راهنمایی کنن ممنون میشیم.
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
تشکر کنندگان: hvossoughi ، free_free ، SH1A2R3 ، najibi ، gadfly ، vahidvm60 ، satusa
سلام دوستان
من با شماره کیس 21000 برنده اصلی هستم که ماه می با همسرم در آنکارا مصاحبه داشتیم. اونروز ویزا من آماده بود ولی نگرفتم.همسرم هم مثل اغلب دوستان کلیر خورد. با کلیر نشدن همسرم تصمیم گرفتیم که به آنکارا بیاییم و ویزای من رو بگیریم و منتظر کلیر همسرم باشیم.من ویزامو گرفتم و الان در آنکارا منتظر و نگران کلیر همسرم هستم.بچه هایی که تصمیم دارن حضوری به سفارت برن یه تاریخ رو با ساعت مشخص کنند که همه با هم بریم.نظرتون چیه؟
تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، Linspire ، baz4baz ، najibi ، Donantonio ، gadfly ، sepinod ، vahidvm60 ، hvossoughi ، Goodie ، HOMAYON53 ، Ehsan2011 ، California ، aghdam ، satusa
(2011-09-16 ساعت 14:00)drmahmoodi نوشته:  "سلام دوستانم
امروز عازم دوبی هستم و بنابراین تا روز آخر فکر نمی کنم بتونم بیام اینجا و بنویسم
از دوستانم می خوام که برای همدیگه دعا کنیم و انرژی مثبت بفرستیم
وقتی برگشتم همه باید کلیر شده باشید، همه بی استثناء.
بی صبرانه منتظر خبرهای خوب از هم باشیم
اینجا آدمهائی اومدند که اگرچه نمیدونیم کی هستند، چه شکلی هستند و حتی شاید زنند یا مرد، ولی به فرشته بودنشون شکی نداریم. کمکمون کردند، دلداریمون دادند و باهامون صبر کردند. آدم خوب همیشه پیدا میشه. ازشون صمیمانه تشکر میکنم و چشم به راه دعاشون هستم
به امید خوشحالی همهمون "

اين متن نوشته يكي از بچه هاي 2009 است كه بيش از 11 ماه منتظر كلير شدن بوده و هفته اخر عازم دوبي بوده و در اخرين روز كلير ميشه!
اين رو اينجا اوردم تا به بچه ها ي خوب كلير نشده بگم روحيه تونو از دست نديد و همچنان اميدوار باشيد.
در ضمن اعلام ميكنم كه من فردا عازم هستم و به نمايندگي همه بچه هاي كلير نشده يكشنبه ميرم سفارت و به اونا ميگم يا همه بچه هارو همين هفته كلير ميكنين يا هفته بغد خودشون دسته جمعي ميان دم سفارت!نگين نميدونستيم!
ارادتمند
دکترمحمودی عزیزمن ازصمیم قلب براتون دعامی کنم ومنتظرخبرخوبتون هستیم .امیدوارم بعدازاین همه انتظار خداوندمهربان خودش یاریتون کنه.

تشکر کنندگان: Linspire ، Donantonio ، nahid.t ، SH1A2R3 ، golesang ، GHANARI ، drmahmoodi ، free_free ، hvossoughi ، Goodie ، Ehsan2011 ، California
(2011-09-16 ساعت 20:58)Mahsa S نوشته:  سلام دوستان
من با شماره کیس 21000 برنده اصلی هستم که ماه می با همسرم در آنکارا مصاحبه داشتیم. اونروز ویزا من آماده بود ولی نگرفتم.همسرم هم مثل اغلب دوستان کلیر خورد. با کلیر نشدن همسرم تصمیم گرفتیم که به آنکارا بیاییم و ویزای من رو بگیریم و منتظر کلیر همسرم باشیم.من ویزامو گرفتم و الان در آنکارا منتظر و نگران کلیر همسرم هستم.بچه هایی که تصمیم دارن حضوری به سفارت برن یه تاریخ رو با ساعت مشخص کنند که همه با هم بریم.نظرتون چیه؟

سلام دوست عزیز

من الان آنکارا هستم... منتظر کلیرنس... 9 ماه پیش مصاحبه داشتم... اگر موافقید دوشنبه ساعت 12 ظهر جلوی سفارت.... آقای رشیدی هم اینجاست و قراره دوشنبه ساعت 12 بیاد جلوی سفارت... موافقید؟
تشکر کنندگان: Donantonio ، SH1A2R3 ، gadfly ، free_free ، sepinod ، naeiji1974 ، Ehsan2011 ، California ، satusa
(2011-09-16 ساعت 19:53)آمریکا نوشته:  
(2011-09-16 ساعت 19:14)آمریکا نوشته:  2011AS42251 23-Sep-11 (*)
2011AS42554 20-Sep-11
بازم ما نبودیمم

نگران نباشيد حتما" هفته آينده كليرنس همسرتان خواهد آمد بنابراين جهت مسافرت به آنكارا برنامه ريزي كنيد.با آرزوي موفقيت براي همه شما.
تشکر کنندگان: najibi ، Donantonio ، SH1A2R3 ، free_free ، nahid.t ، California

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان