کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-09-16 ساعت 21:27)Arshia 2011 نوشته:  
(2011-09-16 ساعت 20:58)Mahsa S نوشته:  سلام دوستان
من با شماره کیس 21000 برنده اصلی هستم که ماه می با همسرم در آنکارا مصاحبه داشتیم. اونروز ویزا من آماده بود ولی نگرفتم.همسرم هم مثل اغلب دوستان کلیر خورد. با کلیر نشدن همسرم تصمیم گرفتیم که به آنکارا بیاییم و ویزای من رو بگیریم و منتظر کلیر همسرم باشیم.من ویزامو گرفتم و الان در آنکارا منتظر و نگران کلیر همسرم هستم.بچه هایی که تصمیم دارن حضوری به سفارت برن یه تاریخ رو با ساعت مشخص کنند که همه با هم بریم.نظرتون چیه؟

سلام دوست عزیز

من الان آنکارا هستم... منتظر کلیرنس... 9 ماه پیش مصاحبه داشتم... اگر موافقید دوشنبه ساعت 12 ظهر جلوی سفارت.... آقای رشیدی هم اینجاست و قراره دوشنبه ساعت 12 بیاد جلوی سفارت... موافقید؟

خوبه موافقم. پس ما دوشنبه ساعت 12 میاییم دم در سفارت. از بقیه بچه ها هم می خوایم هر کس خواست دوشنبه بیاذ.
تشکر کنندگان: Donantonio ، SH1A2R3 ، free_free ، nahid.t ، Sooshians ، California
سلام ضمن قدرداني از همدردي همراهي و همفكري همه دوستان و سپاس فراوان از راهنمايي همگي و ارزوي كليير شدن همه اعم از مهاجر سرايي وغير مهاجر سرايي همسر من كليير شداين هم جواب ايميلم

Your spouse,........additional administrative processing has just completed and this office is ready to issue his immigrant visa if/when he comes to this office with his passport any Monday through Thursday between 1:30 and 2:00 p.m. until September 23, 2011.

(2011-09-16 ساعت 14:28)leili نوشته:  از بچه هایی که آنکارا هستند و بالاتر از 6 ماه توی انتظار هستند میشه خواهش کنم یه کامنتی بگذارند که برنامشون برای این روزهای آخر چیه ؟و کی میرن به آنکارا ؟
سلام لیلی ،من بیش از 9 ماه در انتظار هستم و می خوام از 20 سپتامبر برم انکارا تا اگه خبری شد زمان را از دست ندم.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، najibi ، gadfly ، drmahmoodi ، free_free ، ali.narooei ، naeiji1974 ، Hornet ، California ، satusa
(2011-09-16 ساعت 14:28)leili نوشته:  از بچه هایی که آنکارا هستند و بالاتر از 6 ماه توی انتظار هستند میشه خواهش کنم یه کامنتی بگذارند که برنامشون برای این روزهای آخر چیه ؟و کی میرن به آنکارا ؟

سلام
من چه کلیرنسم بیاد چه نیاد برنامه ریزی کردم که 26 سپتامیر که دوشنبه هست آنکارا باشم.اوضاع بلیط خیلی خرابه اگه بلیط هم گیرم نیاد شده با پای پیاده و پای برهنه همراه بچه های بالا خودمو میرسونم به کنسولگری بلاد کفر و با یه عملیات ویژه با ویزا برمیگردم.اگه کسی پایه هست خودشو معرفی کنه.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، Linspire ، najibi ، GHANARI ، joy ، drmahmoodi ، free_free ، sepinod ، vahidvm60 ، ali.narooei ، nimahoboot ، Ehsan2011 ، Hornet ، California ، ali899 ، naeiji1974 ، aghdam ، nahid.t ، satusa
(2011-09-16 ساعت 22:29)saint نوشته:  
(2011-09-16 ساعت 22:09)nahid.t نوشته:  سلام ضمن قدرداني....

if/when he comes to this office with his passport any Monday through Thursday between 1:30 and 2:00 p.m. until September 23, 2011.
چرا نوشته تا 23 سپتامبر ؟

تا23 سپتامبر وقت داره برای گرفتن ویزا به سفارت مراجعه کنه وگرنه ممکنه کارش عقب بیفته
تشکر کنندگان: Linspire ، najibi ، free_free ، hvossoughi ، nahid.t ، SH1A2R3 ، Hornet ، California ، بنفشه
(2011-09-16 ساعت 19:53)آمریکا نوشته:  
(2011-09-16 ساعت 19:14)آمریکا نوشته:  2011AS42251 23-Sep-11 (*)
2011AS42554 20-Sep-11
این هم اپدیت امروز انکارا
بازم ما نبودیمم

منم نبودم :s این استرس دیگه واقعا کلافه ام کرده! امیدوارم ویزای هممون تو همین چند روزه بیاد Smile

[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا
[/font]

[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
تشکر کنندگان: drmahmoodi ، free_free ، SH1A2R3 ، naeiji1974 ، Hornet
سلام دوستان،
یک سوال داشتم نمیدونم شاید هم تکراری باشه از دوستانی که اطلاع دقیق دارند جواب بدهند.
آیا بعد از دریافت ویزا حتما باید تا 30 سپتامبر وارد خاک آمریکا بشیم والا ویزا باطل میشه یا اینکه به تاریخ اعتبار ویزا که روی پاسپورت میزنند بستگی دارد.
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: free_free ، SH1A2R3 ، nimahoboot ، Ehsan2011 ، Hornet
(2011-09-15 ساعت 21:31)alisarshar نوشته:  من امروز زنگ زدم واشنگتن و باتوجه به اینکه سرشون خیلی شلوغ بود گفت که هنوز تو پروسه به سر میبرم و هنوز تا آخر این مصیبت 15روز وقت هست و احراز امیدواری کرد که توی این مدت جوابتون میاد.
منم دیگه از امروز زدم به فاز بی خیالی تا شنبه دیگه برم دبی . آخه احساس میکنم دارم مریض میشم.

سلام آقای alisarshar عزیز
من که واقعا مریض شدم هرکاری هم میکنم نمیتونم بیخیال شم. میشه لطفا بگین با چه شماره ای و کجا در واشنگتن تماس گرفتین؟
[/font]

تشکر کنندگان: free_free ، golesang ، SH1A2R3 ، nimahoboot ، alisarshar ، Hornet
(2011-09-16 ساعت 18:24)planetearth نوشته:  مرسي دكتر بابت اطلاعات

شما بهتر نيست زودتر تشريف ببريد دانمارك؟
planetearth عزیز من چهارشنبه 21 سپتامبر به کپنهاگ پرواز دارم. موفق باشی

[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
تشکر کنندگان: golesang ، free_free ، vahidvm60 ، SH1A2R3 ، nimahoboot ، HOMAYON53 ، Ehsan2011 ، Hornet ، California
(2011-09-17 ساعت 00:03)نگار 65 نوشته:  سلام دوستان،
یک سوال داشتم نمیدونم شاید هم تکراری باشه از دوستانی که اطلاع دقیق دارند جواب بدهند.
آیا بعد از دریافت ویزا حتما باید تا 30 سپتامبر وارد خاک آمریکا بشیم والا ویزا باطل میشه یا اینکه به تاریخ اعتبار ویزا که روی پاسپورت میزنند بستگی دارد.

سلام دوست عزیز
زمان ورود به خاک امریکا بستگی به تاریخ اعتبار ویزاتون داره . 30سپتامبر لاتاری 2011 اکسپایر میشه و دیگه ویزای جدید برای برنده های 2011 صادر نمیشه!
[/font]

تشکر کنندگان: hvossoughi ، najibi ، نگار 65 ، nahid.t ، free_free ، golesang ، SH1A2R3 ، naeiji1974 ، Hornet ، California ، satusa
بچه ها من یکشنبه میخام برم سازمان خون و خون اهدا کنم.امیدوارم زود تر بیاد.
مصاحبه: 14 اوت
الان 33 روز شده
تشکر کنندگان: free_free ، joy ، golesang ، SH1A2R3 ، ali.narooei ، HOMAYON53 ، Ehsan2011 ، Hornet ، California ، aghdam ، vahidvm60
42251 که کلیر شده 8 سپتامبر مصاحبه داشتند یعنی فردای مصاحبه من، یه زن و شوهر سن بالا و دوست داشتنی بودند که به علت نیاوردن شناسنامه و کارت ملی کلیرنس خوردن!!! بهشون صمیمانه تبریک میگم... (:
راستی 1 سوال داشتم شنبه و یکشنبه سایت آنکارا آپدیت میشه یا دیگه رفت واسه دوشنبه 19 سپتامبر؟؟؟
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، rayan.s ، najibi ، farnaz82 ، nahid.t ، nimahoboot ، HOMAYON53 ، naeiji1974 ، Hornet ، Ehsan2011 ، California ، golesang ، gadfly ، Linspire ، free_free ، smk2 ، aghdam ، vahidvm60 ، satusa
اومدم بگم كه همتون رو دوست دارم و براي همتون هر لحظه دعا ميكنم كه زودتر كليير بشيد و بدونيد براي شنيدن خبر خوشحاليتون لحظه شماري ميكنم و خيلي اميدوارم
تشکر کنندگان: ali1973 ، nimahoboot ، Goodie ، bfarhadm ، kamran22 ، HOMAYON53 ، Hornet ، naeiji1974 ، California ، golesang ، Sooshians ، gadfly ، cmbt ، free_free ، moeen ، smk2 ، sunrise ، farnaz82 ، joy ، aghdam ، satusa
من هم از صمیم قلب آرزو میکنم همه کلر بشید.هنوز اولین تاپیک رو که تو مهاجرسرا چک میکنم اینجاست
تشکر کنندگان: kamran22 ، Hornet ، Ehsan2011 ، golesang ، Sooshians ، gadfly ، free_free ، farnaz82 ، joy ، ali1973 ، aghdam ، nahid.t ، satusa
(2011-09-17 ساعت 00:07)joy نوشته:  
(2011-09-15 ساعت 21:31)alisarshar نوشته:  من امروز زنگ زدم واشنگتن و باتوجه به اینکه سرشون خیلی شلوغ بود گفت که هنوز تو پروسه به سر میبرم و هنوز تا آخر این مصیبت 15روز وقت هست و احراز امیدواری کرد که توی این مدت جوابتون میاد.
منم دیگه از امروز زدم به فاز بی خیالی تا شنبه دیگه برم دبی . آخه احساس میکنم دارم مریض میشم.

سلام آقای alisarshar عزیز
من که واقعا مریض شدم هرکاری هم میکنم نمیتونم بیخیال شم. میشه لطفا بگین با چه شماره ای و کجا در واشنگتن تماس گرفتین؟

001-2026631225 بعد از اينكه گرفت شماره 10وارد كنيد . اينجا قسمت ويزا اينفورميشن هستش و فقط بهتون اعلام ميكنه كه كلير شديد يا نه و بيشتر از اين توضيح نميده
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، Hornet ، California ، gadfly ، free_free ، najibi ، farnaz82 ، joy ، ali1973 ، vahidvm60 ، satusa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان