موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-17 ساعت 14:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-17 ساعت 15:41 توسط naeiji1974.)
به نظر شما با این استرس لعنتی ، جز سرک کشیدن به تاپیک کلیرنس ، چک کردن سایت سفارت و چک کردن ایمیل کار دیگه ای هم میشه انجام داد؟
من در این پروسه بهمه چیز فکر میکردم جز اینکه در پروسه کلیرنس اونم به این صورت گرفتار شم .
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
یه چیز جالب الان تو مهاجرسرا دیدم تایپیکی با عنوان {چه چیز هایی با خود ببریم}
حالا شما میگین کجاش جالبه؟ قسمت جالبش اینجاست که خیلی از بچه ها تا به حال خون دل خوردن و دندون رو جیگر گذاشتن که زبونم لال... تا بتونند ویزاشونو بگیرند ولی بعضی ها دارند با خودشون فکر میکنند چی ببرند اونجا ...!!!
نمی دونم ماکه تجربه نکردیم شاید به وقت خودش این مشکل بزرگی باشه ولی خوب از این مطلبم می فهمیم که سایت خوب مهاجرسرا فکر همه چی رو کرده....!!
پس با اجازتون یه هوووورررررررااااااااااا دبش واسه سایت مهاجر سرا ..!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
:سلام با امید اینکه روزهای باقیمانده سپتامبر بهترین خبرها رو برای همه داشته باشه لازم میدونم موارد زیر رو از شرایط ابوظبی بگم:
11Sepیکشنبه: ورودی به سفارت بسیار شلوغ بود وبه گفته راننده مون تا حالا بی سابقه!وقتی وارد شدیم تاریخ دریافت برای دوشنبه 8روز بعد زدن ،بجای کارت کوچک متداول برای تحویل پاس یه برگه A4 که ذکر کرده بود کیس باید توسط سرکنسول بررسی نهایی بشه دادن ازمن که آقا بلیطم کنسل میشه، شلوغه ،بلیط گیر نمیاد، خانم تپل گفت(( همه تقریباً همین شرایط دارن حالا پنج شنبه سر بزن وچک کن ))وحالا من موندم زمان کافی که کلی منفی بافی کنم و...
12ُSepدوشنبه: به خانم وآقایی که اون روز مصاحبه رفته بودن کارت کوچک رسید داده بودن برای 2روز بعد ! اینم دلیل محکم برای مشکل داشتن تمام ماکه یکشنبه 11Sep اونجا بودیم
15Sepپنجشنبه:1 ساعت زودتر رفتم که وقت برا جونه زدن نهایی یا شایدآخرین اظهارات باشه! فرقی نکرد 2:10 خانم تپله شروع کرد به خوندن ویزاهای آماده خانم باجه کناری نه، کاغذهای رسید ومیگرفت دوتایی قاطی کرده بودن؟!(خدایا چرا هرجا ما میریم آسمونش همین رنگی میشه؟) تمام ویزاهای منم آماده بود البته باتاریخ صدور دوروز قبل! تقریباً همه راضی برگشتن
نتیجه اخلاقی:آقا اینا عین خودمون شب امتحانی هستن این چند روز باقی مونده جبران مافات میکنن گرچه شاید با یه 10 ناپلئونی!
هر چیزی آخرش خوبه ،اگر خوب نبود بدون به آخرش نرسیده.(من نه،چارلی چاپلین)
با آرزوی موفقیت همگی
همسر sara2011
شماره کیس:2011AS00035XXX
نامه قبولی:4may2010
کنسولگری:ابوظبي / ارسال فرمهای اول:.14May2011/ کارنت شدن کیس:june/ دریافت نامه دوم:.12July2011
مصاحبه:8Aug2011
دریافت کلیرنس:8Aug2011
دریافت کلیرنس همسر:06Sep2011
دریافت تمام ویزاها باهم :15Sep 2011
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-17 ساعت 12:12)ماندانا نوشته: (2011-09-17 ساعت 11:50)alisarshar نوشته: (2011-09-17 ساعت 11:47)ماندانا نوشته: از بچهایی که برای مصاحبه به انکارا رفتن یه سوال دارم هر کی میتونه جواب منو بده
زمانی که به سفارت رفتین غیر از ایرانیها وترکها مردم کشور های دیگه ای رو دیدید که بیان سفارت انکارا برای مصاحبه ؟؟؟؟
ببخشید دارم اینجا این سوال رو میپرسم
بعد از دادن جواب این پست رو پاک میکنم
دوست عزيز سئوالت مبهمه ممكنه از كشورهاي ديگه اي هم باشن براي شما چه فرقي ميكنه كه از جاي ديگه باشن يا نه؟
(2011-09-17 ساعت 09:35)Hornet نوشته: سلام دوستان عزيز منتظر
از صميم قلب اميدوارم كه تو اين هفته وضعيت تغيير خواهد كرد، اينجوري كه اخبار ميرسه سفارت شديداً درگير مسايل لاتاريه و جو كلاً مثبته.
باور كنيد كه هر لحظه به يادتون هستم و براتون دعا ميكنم
منتظر خبراي خوب ازتون هستيم
دوست دار شما
Hornet
من مطمئنم كه دعاي همه بچه ها بدرقه راهمونه و همين دعاها باعث ميشه كه بالاخره جوابمونو بدن و ما هم همراه شما بيايم اونور آب.
چون امسال تمام مصاحبه های ایران رو نوشتن انکارا مگر اینکه شخص خودش تغییر بده
میخواستم ببینم این تاریخهای مصاحبه ای که توسایت انکارا برای کیس هایAS000 مینویسه فقط برای ایرانه یا کشورهای دیگه رو هم شامل میشه
ترکیه که جزو اروپاست
باسلام\ اينطور نيست محل مصاحبه مارا از ابتدا ابوظبي تعيين كرده بودند.
شماره کیس: 2011AS00005XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:31july2010
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2AUGUST2010
تاریخ کارنت شدن کیس:OCT.2010
تاریخ دریافت نامه دوم:29JAN2011
تاریخ مصاحبه:3FEB2011
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دردود بر منتظران-من که امروز (یکسنبه 26 شهریور) پاسپورتامو فرستادم ابوظبی-بقول GOOGLE "یا بخت یا اقبال"
امیدوارم از افرادی باشم که یادشو رفته Ready کنن و الان ویزاهامون آماده باشه !!!
رتبه:
12
1 تشکر در 0 ارسال
[font=Times New Roman]كييييييييييييييييييييي ميييييييياااااااااااييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/font]
2011AS14706
[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]
به امید فردا
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
همسر من با پرواز چهارشنبه ايران اير براي گرفتن ويزا ميره انكارا اگه كاري هست در خدمتيم براي همه منتظران:
ساحل دلت را بسپار به خدا خودش برات بهترين قايق را ميفرسته
تنها جمله اي كه در اين در اين پروسه يكسال و نيم هر وقت كم مياوردم وبهش فكر ميكردم ارومم ميكرد من تا روز اخر اينجا منتظر هورا كشيدن براي همتون نشستم
راستي يه خبر براي فوتبال دوستا مخصوصا براي imanmamad كه لينك خبر فوتبالي ميذاره 6 سپتامبر كه ما مصاحبه داشتيم علي دايي هم سفارت بود براي خانم و بچه اش اومده بود خودش را كه داخل راه ندادند خانمش هم طبق روال عادي fbiچك خورد پسره من از اونجا كه فوتباليست رفت با هاش عكس بگيره كه پليس سفارت اومد و گفت اينجا عكس گرفتن ممنوعه