کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-09-18 ساعت 12:04)alisarshar نوشته:  [font=Times New Roman]كييييييييييييييييييييي ميييييييياااااااااااييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/font]

شايد اين ن ن ن . . . .
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، Hornet ، ravian
(2011-09-17 ساعت 16:20)imanmamad نوشته:  چون من طرفدار تیم استقلال هستم این برد رو برای همه طرفدارن دو تیم که منتظر هستن به فال نیک میگیرم که به امید حق تا آخر هفته همگی بگیم هوررااااا.نمیگم منتظر نیستم و استرتس ندارم اما فعلا خودمو با ابن برد شیرین و البته بازی خوب استقلال سرگرم کردم.به امید اینکه اگر قسمت باشه بازی برگشت را در هیسوتن در نیمه شبان ببینم.در ضمن چند لینک براتون میزارم اطلاعات جالی داره
http://www.varzesh3.com
http://www.goal.com/iran
http://www.seemorgh.com
http://fcesteghlal.ir
http://mohajersara.com (ها ها ها)

سلام

من هم برنده ی 2011 هستم..من و دو فرزندم 7 اگوست ویزاهامونو گرفتیم متاسفانه به همسرم چک نیم خورد..الان نزدیک 43-44 روزه .هر روز به سایت سر می زنم و این جمله است:not found case numbre....میشه بهم بگید چه جوری پیگیری کنم ..
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، California ، Hornet ، satusa ، ravian
(2011-09-18 ساعت 09:27)naeiji1974 نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 09:00)imanmamad نوشته:  درود بر منتظران-من که امروز (یکسنبه 26 شهریور) پاسپورتامو فرستادم ابوظبی-بقول GOOGLE "یا بخت یا اقبال"
امیدوارم از افرادی باشم که یادشو رفته Ready کنن و الان ویزاهامون آماده باشه !!!
منم همینطور . البته اینطور که فهمیدم سفارت هنگام گرفتن پاسپورت چیزی در مورد اومدن یا نیومدن کلیر اعلام نمیکنه و وقتی چهارشنبه یا پنجشنبه تحویل میده معلوم میشه که ویزا صادر شده یا نه .
خیلی کار خوبی کردید. ما هم روز2شنبه قبل از اینکه ready بشه این کار رو کردیم و دقیقا همون روز سایت هم زدreadyBig Grin. امیدوارم که تا امشب کیستونready بشه تا با خیال راحت تری به برنامه ریزی واسه ادامه سفر بپردازید.

من هم برنده ی 2011 هستم..من و دو فرزندم 7 اگوست ویزاهامونو گرفتیم متاسفانه به همسرم چک نیم خورد..الان نزدیک 43-44 روزه .هر روز به سایت سر می زنم و این جمله است:not found case numbre....میشه بهم بگید چه جوری پیگیری کنم ..
[/quote]

مطمئنید که شماره رو درست وارد میکنید؟ مثلا اگر کیس نامبرتون هست: 2011as00023451 باید توی سایت اینجوری وارد کنید: 2011as23451

تشکر کنندگان: naeiji1974 ، free_free ، tamanna ، aghdam ، ali.narooei ، California ، Hornet ، SH1A2R3 ، gadfly ، Donantonio ، maryam58
(2011-09-18 ساعت 13:40)FARIDE نوشته:  
(2011-09-17 ساعت 16:20)imanmamad نوشته:  چون من طرفدار تیم استقلال هستم این برد رو برای همه طرفدارن دو تیم که منتظر هستن به فال نیک میگیرم که به امید حق تا آخر هفته همگی بگیم هوررااااا.نمیگم منتظر نیستم و استرتس ندارم اما فعلا خودمو با ابن برد شیرین و البته بازی خوب استقلال سرگرم کردم.به امید اینکه اگر قسمت باشه بازی برگشت را در هیسوتن در نیمه شبان ببینم.در ضمن چند لینک براتون میزارم اطلاعات جالی داره
http://www.varzesh3.com
http://www.goal.com/iran
http://www.seemorgh.com
http://fcesteghlal.ir
http://mohajersara.com (ها ها ها)

سلام

تبريك ميگم چون اين جور موقعيتها معمولا بعد از چند روز كلير ميشن شما يه نامه به سفارت بزنيد و جريانو توضيح دهيد.
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
تشکر کنندگان: free_free ، tamanna ، California ، Hornet ، SH1A2R3 ، tajvidi ، maryam58
(2011-09-18 ساعت 13:41)najibi نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 09:00)imanmamad نوشته:  درود بر منتظران-من که امروز (یکسنبه 26 شهریور) پاسپورتامو فرستادم ابوظبی-بقول GOOGLE "یا بخت یا اقبال"
منم همینطور . البته اینطور که فهمیدم سفارت هنگام گرفتن پاسپورت چیزی در مورد اومدن یا نیومدن کلیر اعلام نمیکنه و وقتی چهارشنبه یا پنجشنبه تحویل میده معلوم میشه که ویزا صادر شده یا نه .
خیلی کار خوبی کردید. ما هم روز2شنبه قبل از اینکه ready بشه این کار رو کردیم و دقیقا همون روز سایت هم زدreadyBig Grin. امیدوارم که تا امشب کیستونready بشه تا با خیال راحت تری به برنامه ریزی واسه ادامه سفر بپردازید.

مطمئنید که شماره رو درست وارد میکنید؟ مثلا اگر کیس نامبرتون هست: 2011as00023451 باید توی سایت اینجوری وارد کنید: 2011as23451

شماره رو درست وارد می کنمولی همه اش جواب همونه.
تشکر کنندگان: tamanna ، ali.narooei ، free_free ، Hornet ، SH1A2R3
[/quote]

[/quote]

پس شاید بهتر باشه که همون کاری رو بکنید که علی سرشار گرامی گفتند.یعنی ایمیل بزنید و توضیح بدهید. اگه پاسپورتتون رو خودتون میخواهید ببرید امارات حتما به فکر بلیت و مقدمات سفر واسه هفته آینده باشید.امیدوارم که هر چه زودتر خبرهای خوش از همه ی دوستان برسه.
تشکر کنندگان: tamanna ، alisarshar ، ali.narooei ، California ، free_free ، Hornet ، SH1A2R3 ، satusa ، maryam58
(2011-09-17 ساعت 11:47)ماندانا نوشته:  از بچهایی که برای مصاحبه به انکارا رفتن یه سوال دارم هر کی میتونه جواب منو بده
زمانی که به سفارت رفتین غیر از ایرانیها وترکها مردم کشور های دیگه ای رو دیدید که بیان سفارت انکارا برای مصاحبه ؟؟؟؟
چون امسال تمام مصاحبه های ایران رو نوشتن انکارا مگر اینکه شخص خودش تغییر بده
میخواستم ببینم این تاریخهای مصاحبه ای که توسایت انکارا برای کیس هایAS000 مینویسه فقط برای ایرانه یا کشورهای دیگه رو هم شامل میشه
ترکیه که جزو اروپاست
ببخشید دارم اینجا این سوال رو میپرسم
بعد از دادن جواب این پست رو پاک میکنم
خیلی براتون دعا میکنم چون سال دیگه این موقع خودم هم مثل شما هستم
با سلام
تابستان سال گذشته كه من آنكارا بودم تعدادي از كردستان عراق براي مصاحبه آمده بودند
CATEGORY : F2A
Case Number: ANK2011xxxxx
اولین اقدام: 2011
محل مصاحبه: آنکارا
تاریخ تکمیل مدارک : 2011
تاریخ مصاحبه: سپتامبر 14/ 2013
تاریخ کلیرینس :/12 فوریه 2014
تاریخ گرفتن ویزا: 11 مارچ 2014
تاریخ ورود به آمریکا 26 آگوست 2014
تاریخ دریافت گرین کارت 27 سپتامبر 2014

تشکر کنندگان: free_free ، Hornet ، SH1A2R3 ، nahid.t
همین الان با خانم ... که پاسپورتم رو به سفارت تحویل دادند صحبت میکردم . ایشون گفتند پارسال 25 کلیر نشده بودند که در کل 4 الی 5 نفر بدون ویزا موندن و بقیه روزای آخر جواب کلیرشون اومد ولی آمار کلیر نشده های امسال به نسبت پارسال همین موقع خیلی زیاد تره .
به امید کلیر همه دوستان منتظر
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: imanmamad ، alisarshar ، gadfly ، golesang ، California ، najibi ، free_free ، Hornet ، vahidvm60 ، afshin4749 ، SH1A2R3 ، ali1973 ، sare ، Donantonio ، aghdam ، maryam58
با سلام
ببخشید جریان فرستادن پاسپورت به سفارت چی هست؟ من پدر و مادرم الان آنکارا هستن و منتظر جواب کلیر. میشه اونا هم بران سفارت و پاسپورتهاشون رو بدن؟ میشه لطفآ بچه های آنکارا بگن برنامشون واسه روزهای آخر چی هست؟ پدر مادر من ۸ سپتامبر مصاحبه داشتن و کلیرانس خوردن. موندن اونجا که ببینن کجی میشه...

(2011-09-18 ساعت 14:04)FARIDE نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 13:41)najibi نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 09:27)naeiji1974 نوشته:  [quote='imanmamad' pid='133487' dateline='1316320251']
درود بر منتظران-من که امروز (یکسنبه 26 شهریور) پاسپورتامو فرستادم ابوظبی-بقول GOOGLE "یا بخت یا اقبال"

ببخشید شما کجا کیس نامبر رو وارد میکنید؟ تو سایت آنکارا که من چک میکنم شمارهارو نوشته و جایی نیست که کیس رو وارد کنم. میشه راهنمایی کنید لطفآ.
تشکر کنندگان: free_free
ببخشید شما کجا کیس نامبر رو وارد میکنید؟ تو سایت آنکارا که من چک میکنم شمارهارو نوشته و جایی نیست که کیس رو وارد کنم و وضعیت کلیر رو بگه. میشه راهنمایی کنید لطفآ.
تشکر کنندگان: tamanna ، free_free ، Hornet ، SH1A2R3
شاید این..... بیاید.شاید
تشکر کنندگان: hala ، شهاب دریانی ، tamanna ، golesang ، free_free ، Hornet ، SH1A2R3 ، ali1973
(2011-09-18 ساعت 16:32)bahar_2300 نوشته:  ببخشید شما کجا کیس نامبر رو وارد میکنید؟ تو سایت آنکارا که من چک میکنم شمارهارو نوشته و جایی نیست که کیس رو وارد کنم و وضعیت کلیر رو بگه. میشه راهنمایی کنید لطفآ.

دوست من
تو سایت آنکارا شماره وارد نمیکنن این دوستان سایت ابوظبی رو میگن.
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
تشکر کنندگان: Linspire ، tamanna ، bahar_2300 ، California ، najibi ، free_free ، Hornet ، SH1A2R3 ، joy ، Goodie
با عرض سلام به دوستان گرامي
امروز بالاخره تو سايت ابوظبي كيس من رو ready اعلام كردند و نوشته كه هر يكشنبه براي تحويل ويزا مراجعه كنيد. سوال من اينه كه با توجه به اينكه آخرهاي ماه سپتامبر هست زودتر از يكشنبه هم ميتونم برم و پاسپورتم رو تحويل بدم براي دريافت ويزا يا همون يكشنبه فقط تحويل ميگيرند؟
با سپاس
شماره کیس: 2011AS00044XXX
کنسولگری: ابوظبي
کارنت شدن کیس: ؟
دریافت نامه دوم: ؟
مصاحبه: 7 سپتامبر
دریافت کلیرنس: 18 سپتامبر
دریافت ویزا: 25 سپتامبر
سلام
دوستان برامون دعا کنید که فردا تکلیفمون روشن بشه.
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
آخه یعنی چی؟والا دیوانه شدم-شد 34 روزه و مانده 12 روز
تشکر کنندگان: Hornet ، free_free ، tamanna ، SH1A2R3 ، ali1973 ، aghdam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان