کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-09-18 ساعت 21:53)شهاب دریانی نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 21:16)imanmamad نوشته:  فقط نمیدونم چرا تو برگه آبی فقط اسم من بود و به خانمم اصلا هیچی ندادن؟

دوست عزیز تو برگه اسم برنده اصلی رو مینویسن

ولی دوست عزیز تو برگه آبی کلیر همسر من اسم همسرمو نوشته بود با اینکه من برنده اصلی بودم.
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
تشکر کنندگان: free_free ، ali1973 ، Hornet ، maryam58 ، vahidvm60
(2011-09-18 ساعت 21:46)baz4baz نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 21:39)Mahsa S نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 21:36)free_free نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 21:31)Mahsa S نوشته:  سلام دوستان خوبم
من منتظر ویزای همسرم هستم و الان با هم آنکارا هستیم. قرار شده فردا با یکی دو نفر از دوستان بریم دم سفارت . اما راستش چیزی که برامون سواله اینه که قراره اونجا چیکار کنیم؟ وقتی هنوز کلیر ها نیومده دلیل رفتن ما به سفارت چیه؟ در ضمن آفیسر موقع صادر کردن ویزای من برگه آبی رو از من گرفت و الان هیچی در دست نداریم. می خوام ببینم آیا کسی مشابه ما هست؟ وقتی ایشاله همسر من و بقیه دوستای منتظر کلیر شدن باید چی با خودشون داخل ببرن؟

فکر کنم فردا برای این کار زود باشه(اگه همسرتون کلیر نشده هنوز) ولی حالا که شما رفتید برید امتحان کنید و پاس ها بدین به سفارت ببینین قبوا میکنن یا نه؟

با نگهبانی هماهنگ کنید و اگه نتیجه نگرفتید با داخل تماس بگیرید و بگید دم در هستید اگه لازم باشه براتون مجوز میفرستن دم در....

ممنون از جوابتون. شما شماره داخل سفارت رو دارید؟ لطفا برای من و بقیه بذارید. با تشکر
باسلام .من هم منتظرکلیرشوهرم هستم وروزمصاحبه به شوهرم برگه ابی دادوگفت باهمین برگه به سفارت مراجعه کن .ای خدابه همه کمک کن که زودترتکلیفشون روشن بشه خیلی سخته از یک خونواده 3نفره یک نفرویزانگیره.Sad

ایشااالله که ویزا همسرتون همین هفته میاد
تشکر کنندگان: آمریکا ، golesang ، SH1A2R3 ، free_free ، baz4baz ، ali1973 ، Hornet ، Donantonio ، maryam58
سلام به همه دوستان،

پدر و مادر من 11 سپتامبر در ابوظبی مصاحبه داشتند. مادر من یکضرب گرفت و پدرم علی رغم سن بالاشون (75 سال) و اینکه سربازی رو قبل از انقلاب معاف شده بودن کلیرنس خوردند (چون استاد دانشگاه بودن قبلا)
همین چند دقیقه پیش چک کردم و امروز کلیر شده بودند. من خودم دوبی زندیگی می کنم، پدرم پاسش رو برام فرستاده و سه شنبه می برم سفارت ابوظبی.
خیلی خوشحالم، چون ماها هیچکدوم ایران نیستیم و مامان بابا مونده بودن اونجا تنها.
امیدوارم باقی مونده دوستان هم سریع بگیرند ویزاشون رو
(2011-09-18 ساعت 18:31)ahmadzareii نوشته:  با عرض سلام به دوستان گرامي
امروز بالاخره تو سايت ابوظبي كيس من رو ready اعلام كردند و نوشته كه هر يكشنبه براي تحويل ويزا مراجعه كنيد. سوال من اينه كه با توجه به اينكه آخرهاي ماه سپتامبر هست زودتر از يكشنبه هم ميتونم برم و پاسپورتم رو تحويل بدم براي دريافت ويزا يا همون يكشنبه فقط تحويل ميگيرند؟
با سپاس

با تبریک
میتونم بپرسم چه ساعتی سایت رو چک کردید؟ چون امروز یکشنبه و تعطیل بود.
كساني كه مخالف آزادي ديگرانند، خود لياقت آزادي را ندارند. (آبراهام لينكلن)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، free_free ، alisarshar ، Hornet ، California ، vahidvm60
(2011-09-18 ساعت 22:38)ali899 نوشته:  
امروز بالاخره تو سايت ابوظبي كيس من رو ready اعلام كردند و نوشته كه هر يكشنبه براي تحويل ويزا مراجعه كنيد. سوال من اينه كه با توجه به اينكه آخرهاي ماه سپتامبر هست زودتر از يكشنبه هم ميتونم برم و پاسپورتم رو تحويل بدم براي دريافت ويزا يا همون يكشنبه فقط تحويل ميگيرند؟
با سپاس

با تبریک
میتونم بپرسم چه ساعتی سایت رو چک کردید؟ چون امروز یکشنبه و تعطیل بود.
با سلام، یکشنبه ها در امارات روز کاری هست و همه سفارت ها و شرکت های خارجی باز هستند.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، najibi ، free_free ، Hornet ، naeiji1974 ، California ، maryam58
(2011-09-18 ساعت 22:31)D.B نوشته:  سلام به همه دوستان،

پدر و مادر من 11 سپتامبر در ابوظبی مصاحبه داشتند. مادر من یکضرب گرفت و پدرم علی رغم سن بالاشون (75 سال) و اینکه سربازی رو قبل از انقلاب معاف شده بودن کلیرنس خوردند (چون استاد دانشگاه بودن قبلا)
همین چند دقیقه پیش چک کردم و امروز کلیر شده بودند. من خودم دوبی زندیگی می کنم، پدرم پاسش رو برام فرستاده و سه شنبه می برم سفارت ابوظبی.

با عرض تبریک به شما و والدین محترمتون
سوالی داشتم اون اینکه چرا سه شنبه پاسپورت ها رو به سفارت میبرید؟ مگر فقط یکشنبه ها پاس رو تحویل نمی گیریند؟
متشکرم
كساني كه مخالف آزادي ديگرانند، خود لياقت آزادي را ندارند. (آبراهام لينكلن)
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، free_free ، D.B ، Hornet ، California
(2011-09-18 ساعت 22:22)آمریکا نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 21:53)شهاب دریانی نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 21:16)imanmamad نوشته:  فقط نمیدونم چرا تو برگه آبی فقط اسم من بود و به خانمم اصلا هیچی ندادن؟

دوست عزیز تو برگه اسم برنده اصلی رو مینویسن

ولی دوست عزیز تو برگه آبی کلیر همسر من اسم همسرمو نوشته بود با اینکه من برنده اصلی بودم.

دوست من
به خاطر اینکه شما یکضرب ویزاتونو گرفتین.
تو برگه ما هم اسم خانممو نوشته بود ویزای ایشون که اومد اسم ایشونو از تو برگه خط زد و اسم منو نوشت.
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: 10 Aug
کلیرنس برنده اصلی (همسر): 26 Aug
تاریخ دریافت ویزای برنده اصلی: 8sep
کلیرنس خودم: ...
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، najibi ، free_free ، Hornet ، California ، satusa ، vahidvm60
(2011-09-18 ساعت 22:23)Mahsa S نوشته:  ایشااالله که ویزا همسرتون همین هفته میاد
ممنون .ایشالاکه این هفته هفته ی خیلی خوبی واسه همه مهاجرسرایی ها باشه وهمه ازنگرانی بیرون بیان .چون واقعا انتظارسختیه .
تشکر کنندگان: HOMAYON53 ، Hornet ، California ، free_free
دکتر جان
ما بی صبرانه منتظر خبر دریافت ویزای شما هستیم و این صبر و تحمل شما کم از صبر ایوب نیست
ما رو از اوضاع و احوال خودت و بقیه دوستانی که اگر لطف خدا نبود شاید ما الان بجای اونا بودیم بگذار
به امید دیدار در USA

(2011-09-16 ساعت 14:00)drmahmoodi نوشته:  "سلام دوستانم
امروز عازم دوبی هستم و بنابراین تا روز آخر فکر نمی کنم بتونم بیام اینجا و بنویسم
از دوستانم می خوام که برای همدیگه دعا کنیم و انرژی مثبت بفرستیم
وقتی برگشتم همه باید کلیر شده باشید، همه بی استثناء.
بی صبرانه منتظر خبرهای خوب از هم باشیم
اینجا آدمهائی اومدند که اگرچه نمیدونیم کی هستند، چه شکلی هستند و حتی شاید زنند یا مرد، ولی به فرشته بودنشون شکی نداریم. کمکمون کردند، دلداریمون دادند و باهامون صبر کردند. آدم خوب همیشه پیدا میشه. ازشون صمیمانه تشکر میکنم و چشم به راه دعاشون هستم
به امید خوشحالی همهمون "

اين متن نوشته يكي از بچه هاي 2009 است كه بيش از 11 ماه منتظر كلير شدن بوده و هفته اخر عازم دوبي بوده و در اخرين روز كلير ميشه!
اين رو اينجا اوردم تا به بچه ها ي خوب كلير نشده بگم روحيه تونو از دست نديد و همچنان اميدوار باشيد.
در ضمن اعلام ميكنم كه من فردا عازم هستم و به نمايندگي همه بچه هاي كلير نشده يكشنبه ميرم سفارت و به اونا ميگم يا همه بچه هارو همين هفته كلير ميكنين يا هفته بغد خودشون دسته جمعي ميان دم سفارت!نگين نميدونستيم!
ارادتمند

دوستان عزیز سلام
فردا روزی که می دونم دل دوستان گل مهاجر سرایی شاد شاد می شه وخدا لطفش رو شامل حال همه خواهد کرد . انشا الله فردا شب که مجدد بهتون سر می زنم همگی شاد شاد با کلیرانس کامل باشین .
بهترین ها رو برای دوستان منتظر از خدا ارزو می کنم .
سلام به همه بروبچ گل مهاجرسرا... من امروز رسیدم آنکاراو الان تو لابی هتل اوزیلهان هستم به سلامتی شما میچرخیم و میگردیم تا اسممون اعلام بشه... ایشاله جواب کلیرنس هممون تو این هفته میاد...
(2011-09-18 ساعت 22:43)ali899 نوشته:  
(2011-09-18 ساعت 22:31)D.B نوشته:  سلام به همه دوستان،

با عرض تبریک به شما و والدین محترمتون
سوالی داشتم اون اینکه چرا سه شنبه پاسپورت ها رو به سفارت میبرید؟ مگر فقط یکشنبه ها پاس رو تحویل نمی گیریند؟
متشکرم

با تشکر از تبریکتون، من خیلی برام مرخصی گرفتن سخته برای همین سه شنبه می برم. من خودم شخصا روز چهارشنبه هفته پیش که رفته بودم پاس مادرم رو از سفارت بگیرم از آفیسر اونجا پرسیدم و گفتند که ویزاهای دی وی رو این ماه آخری هر روزی که بیارید بعد از اومدن کلیرنس پاس رو تحویل میگیرند. بقیه ویزاهای مهاجرتی تحویل پاس فقط یکشنبه ها
من هم روز 22سپتامبر دارم ميرم خيلي سخت مرخصي دادن بهم من كمتر ميام بهتون سرميزنم وبراتون لايك ميذارم منو ببخشين ....براي من هم دعا كنيد كه خيلي احتياج دارم
این لیستی که میبینید هفته دیگه پاک پاکه میگی نه نگاه کن
[عکس: i62409_.jpg]
البته چندتا از دوستان هستند که من فکر میکنم کلیر شده باشند ولی اطلاع ندادن
مثلا :
darya2011 : خیلی وقته که خبری ازشون نیست و آخرین خبر در اولین ورود به آمریکا و تهیه مسکن هست
ehaqiqi : متاسفانه کیسشون رد شده
omid1360 : که از پدر مادرشون برنده بودن خبری ندادن
میناسیان : خبری نداده اند
2011e man : خبری نداده اند
hojat_nj : خبری نداده اند
--------
shahriar2002 : خبری نداده اند
hamed842 : خبری نداده اند
armteen : خبری نداده اند
aminoanna : خبری نداده اند
سعید28 : خبری نداده اند
matin2257 : چند وقتی هست که خبری نداده اند
لطفا اگر کسی خبری داره بگه که بتونیم بهتر نتیجه گیری کنیم
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
با سپاس
بهتون تبریک میگم . دوستانی که برای آگوست و علی الخصوص سپتامبر مصاحبه داشتند استرس کارنت شدن و مصاحبه دیر وقت رو داشتند ولی غالبا یکضرب و تعداد کمی هم با کلیرنس بسیار کوتاه ( مثل شما ) ویزاشون رو گرفتند و شانسشون این بوده که با توجه به وقت کم ، سفارت موارد کلیرنس این دوستان رو اضطراری اعلام کرده و سریع بررسی شده . اونوقت بعضی ها از جمله خودم بیش از 100 روز منتظریم ولی هیچ اتفاقی برامون نیفتاده . میگم نکنه کلا فراموش شدیم . خدا خودش به خیر بگذرونه

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Hornet ، alisarshar ، A.K ، sare ، sepinod ، California ، Goodie ، free_free ، gadfly ، najibi ، Donantonio ، ali1973 ، aghdam ، tajvidi ، maryam58 ، vahidvm60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان