کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
برای جلوگیری از بحران در روز های آخر چند تا قانون رو مخصوص این تاپیک میگم تا مشکلی بوجود نیاد و تشنجی ایجاد نشه :

1- بند 4 قوانین مهاجرسرا : کاربران سایت می‌بایست به هنگام ارسال پیغام در انجمن‌ها از عبارات مناسب و محترمانه استفاده نمایند. پاسخهای ارسالی باید در ارتباط کامل با موضوع مورد بحث باشد. درد دل، کنایه، مطرح کردن سوال غیر مرتبط با موضوع و مواردی از این دست ممنوع است.

2- بند 9 قوانین مهاجرسرا : ارسال مطالب سیاسی، تبلیغاتی و همچنین توهین به فرد، قشر یا ملیت خاص ممنوع است.

3- بند 11 قوانین مهاجرسرا : انتشار شایعات یا اخبار غیر موثق ممنوع است.

4- بند 13 قوانین مهاجرسرا : تبدیل محیط علمی انجمن‌ها به محل حل اختلافات و بیان اظهار نظرهای شخصی ممنوع است. در صورت مشاهده ایجاد اختلاف و دعوا در یک تاپیک، پست‌های کاربران خاطی حذف و تاپیک به طور موقت یا دایم قفل می‌شود. تشخیص این موارد به عهده مدیران سایت خواهد بود.

5- بند 14 قوانین مهاحرسرا : برای تشکر و تبریک به دیگر کاربران از دکمه «تبریک و تشکر» استفاده کنید. ارسال متونی که صرفا برای تشکر، تبریک و احوال پرسی نوشته می‌شوند، ممنوع است و پاک خواهند شد.

6- بند 19 قوانین مهاجرسرا : مسایل مدیریتی سایت را به عهده مدیران بگذارید، در صورت مشاهده تخلف از سوی دیگر کاربران، موضوع را فقط از طریق پیغام خصوصی با مدیران سایت درمیان گذاشته و یا با کلیک بر روی لینک «گزارش» که در پایین آن مطلب وجود دارد، مسئولین سایت را آگاه سازید.

7- قانونی هم برای این تاپیک می گذاریم که متخلفان از قانون به تشخیص مدیران با محرومیت هایی مواجه می شوند :

ارسال پست در این تاپیک برای کسانی که برنده 2011 نیستند بغیر از مدیران سایت ممنوع است.

این پست ممکن است در روزهای آینده نیز تکرار شود.

با تشکر از توجه کلیه دوستان
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com

هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: 1979SAM ، SH1A2R3 ، alirezagh ، HOMAYON53 ، sare ، vahidvm60 ، behzadb57 ، User ، California ، free_free ، najibi ، Goodie ، Hornet ، tamanna ، bfarhadm ، satusa ، rayan.s ، Farshid22 ، GHANARI ، REZA1390 ، Donantonio
(2011-09-24 ساعت 11:21)ali899 نوشته:  
(2011-09-24 ساعت 09:25)1979SAM نوشته:  سلام
به من و خانومم ميل زدن كه امروز شنبه بريم سفارت وپاسپورتا روبديم نميدونم چرا امروز چون شنبه همه جا تعطيله

? ﻛﺪﻭﻡ سفارتيد

انكارا
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، free_free ، Hornet ، tamanna ، goli20

دوستان و همراهان عزيز،

در روزهاي واپسين هستيم. دعاها و انرژي هاي مثبت رو بدرقه همه دوستان منتظر مي كنيم. بدانيم كه ناميدي و ياس مشكلي را برطرف نخواهد كرد و اضطراب بر سنگيني مشكلات خواهد افزودو...
من امروز با پرواز ايران اير عازم آنكارا هستم، با كوله باري از اميد، هر كمكي از دستم بر بياد در خدمت دوستان هستم، بدرود.
sسلام دوستان

حواستون جمع باشه كه هواي آنكارااين روزا خيلي ناجورشده يك دفعه گرم وبعدباروني ميشه من كه گلودردشدم راستي دعافراموش نشه من وهمسرم محتاج دعاي تك تكتون هستيم قول دادم كه به محض رويت ويزا بيام سايت وهمون لحظه يك تشكر بزرگ ازهمتون بكنم قربون همتون هم بشم كه اينقدرمهربونيد
تشکر کنندگان: alirezagh ، SH1A2R3 ، vahidvm60 ، aghdam ، free_free ، najibi ، maryam58 ، Goodie ، Hornet ، tamanna ، drmahmoodi ، satusa ، elena ، rayan.s ، Farshid22 ، GHANARI ، baz4baz ، goli20 ، REZA1390 ، behzad7 ، Man ، Donantonio
[عکس: Bananeyessss.gif] [عکس: Banane21.gif] [عکس: 2uge4p4.gif] [عکس: acigar.gif] [عکس: greenstars.gif] [عکس: cancan.gif] [عکس: choir.gif] [عکس: bliss.gif]

[font=Times New Roman][font=Arial] هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font][/font]

من هم کلیر شدم.
امروز صبح سفارت بهم ایمیل زیر رو فرستاد.
Your case is ready for processing. Please submit your passports on or before 28 September, but the sooner the better. We can not guarantee that visa numbers will still be available later in the week. For this week only our Embassy will accept passport submissions any day at 1:30 p.m.

هورای قرمز و بلند کشیدم تا این انرژی به باقی دوستان نیز منتقل بشه و همه دست پر برگردند. امیدوارم امسال کسی دست خالی بر نگرده.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
(2011-09-25 ساعت 10:38)1979SAM نوشته:  sسلام دوستان

حواستون جمع باشه كه هواي آنكارااين روزا خيلي ناجورشده يك دفعه گرم وبعدباروني ميشه من كه گلودردشدم راستي دعافراموش نشه من وهمسرم محتاج دعاي تك تكتون هستيم قول دادم كه به محض رويت ويزا بيام سايت وهمون لحظه يك تشكر بزرگ ازهمتون بكنم قربون همتون هم بشم كه اينقدرمهربونيد

سلام دوست من

تلخی این لحظات با شیرینی گرفتن ویزا تموم میشه مطمئن باش Smile

تشکر کنندگان: sare ، imanmamad ، 1979SAM ، SH1A2R3 ، maryam58 ، free_free ، najibi ، Hornet ، tamanna ، drmahmoodi ، goli20 ، A.K
از دوستان ابوظبی کسی توی سایت امروز کلیر شده؟خواهش میکنم دوستان هر خبری شد مارم در جریان قرار بدید امیدوارم یکی از بهترین هفته های زندگیمونو در پیش داشته باشیم.از خدا میخواهم هر انچه را که شایسته توست به تو بدهد نه انچه که ارزو داری زیرا گاهی ارزوی تو کوجک است و شایستگی های تو بسیار. به امید رسیدن به تمام شایستگی هامون دوستان خوب مهاجرسرا

با تبریک خدمت آقا مرتضی برای وویزا

دوستان توجه داشته باشن که گزارشی از سفارت ها اینجا نمیرسه ما بفهمیم چه خبره...

از دوستان مستقر در واحد های سیار مهاجرسرا واقع در ابوظبی و آنکارا درخواست میشه هر چه زودتر گزارش بدن و دل ما رو شاد کنن
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
(2011-09-25 ساعت 10:51)naeiji1974 نوشته:  [عکس: Bananeyessss.gif] [عکس: Banane21.gif] [عکس: 2uge4p4.gif] [عکس: acigar.gif] [عکس: greenstars.gif] [عکس: cancan.gif] [عکس: choir.gif] [عکس: bliss.gif]

[font=Times New Roman][font=Arial] هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[/font][/font]

من هم کلیر شدم.
Your case is ready for processing. Please submit your passports on or before 28 September, but the sooner the better. We can not guarantee that visa numbers will still be available later in the week. For this week only our Embassy will accept passport submissions any day at 1:30 p.m.

هورای قرمز و بلند کشیدم تا این انرژی به باقی دوستان نیز منتقل بشه و همه دست پر برگردند. امیدوارم امسال کسی دست خالی بر نگرده.

سلام آقای naeiji عزیز
واااای من و همسرم خیلی از خبر کلیر شدنتون خوشحال شدیم !!! مبارکتون باشه..
دیدی شما هم از قطار پیاده شدی و ما موندیم .... خدااااا
برای ما و بقیه هم دعا کنید که زودتر همه یه جای خوش و خرم پیاده بشیم ...
انشااله ...
تشکر کنندگان: imanmamad ، zohreh36 ، naeiji1974 ، free_free ، najibi ، lale ، tamanna ، maryam58 ، sare ، drmahmoodi ، golesang ، gadfly ، vahidvm60 ، bfarhadm ، BLUE.SKY ، SH1A2R3 ، Hornet ، GHANARI ، baz4baz ، REZA1390 ، A.K ، behzad7 ، aghdam ، Donantonio
(2011-09-25 ساعت 10:51)naeiji1974 نوشته:  [عکس: Bananeyessss.gif] [عکس: Banane21.gif] [عکس: 2uge4p4.gif] [عکس: acigar.gif] [عکس: greenstars.gif] [عکس: cancan.gif] [عکس: choir.gif] [عکس: bliss.gif]

من هم کلیر شدم.

تبريك ميگم 'naeiji1974' عزيز
نتونستم جلو خودم رو بگيرم وفقط دكمه تشكر رو بزنم
خيلي خيلي خيلي خوشحال شدم
به افتخار كليرنس شما و به افتخار كلرينسهايي كه براي دوستان منتظر در راهه
هوووووووووووورررررررررررااااااااااااااااااا
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
تشکر کنندگان: lale ، free_free ، hamed842 ، tamanna ، imanmamad ، najibi ، naeiji1974 ، 1979SAM ، maryam58 ، sare ، drmahmoodi ، golesang ، gadfly ، California ، vahidvm60 ، farnaz82 ، SH1A2R3 ، GHANARI ، REZA1390 ، A.K ، Donantonio
ehsanREZ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، free_free
ضمن عرض تبریک صمیمانه و هورای جانانانه برای naeiji عزیز و به امید کلیر شدن هر چه زودتر بقیه دوستان یه عرض مختصری دارم:
دوستان عزیز و همراه،حالا که به سلامتی همه دوستان دارن کم کم ویزاشون رو میگیرن بهتره که به این تاپیک سری بزنید. اینجا دوستان ۲۰۰۹ و ۲۰۱۰ از سفرشون به ام ری کا نوشته اند،اینکه کجا میروند یا رفته اند و از تجربیاتشون میگن. اگه همسفر های ۲۰۱۱ هم شروع میکردند و این تاپیک رو که آخرین ارسالش مربوط به ۱۲-۱۳ روز پیش و مال یکی از برندگان ۲۰۰۹ هستش رو ادامه میدادند خیلی خوب بود. اینجوری میتونیم خیلی از تجربیات هم دیگه استفاده کنیم.از دوستان ۲۰۱۱ که تشریف برده اند به سرزمین رویاها هم خواهش میکنم که اگه وقتش رو دارند و مایلند یه سفرنامه و گزارش مختصر از کارهائی که در بدو ورود انجام دادند و مشکلات احتمالی بنویسند.
تشکر کنندگان: maryam58 ، naeiji1974 ، sare ، drmahmoodi ، gadfly ، golesang ، samadi2050 ، vahidvm60 ، farnaz82 ، Farshid22 ، tamanna ، SH1A2R3 ، Hornet ، 1979SAM ، A.K ، Goodie ، free_free ، Donantonio ، sunrise ، farzad.s
(2011-09-25 ساعت 14:49)free_free نوشته:  با تبریک خدمت آقا مرتضی برای وویزا

دوستان توجه داشته باشن که گزارشی از سفارت ها اینجا نمیرسه ما بفهمیم چه خبره...

از دوستان مستقر در واحد های سیار مهاجرسرا واقع در ابوظبی و آنکارا درخواست میشه هر چه زودتر گزارش بدن و دل ما رو شاد کنن
با سلام خدمت خوانندگان گرامی و فری فری عزیز

از کپنهاگ سرد و بارانی و از واحد سیار سایر سفارتها خدمتتان گزارش ارسال می کنم. تنها مسافر باقیمانده قطار سایر سفارتها (بنده به اتفاق خانواده Big Grin) همچنان مشغول سماق مکیدن می باشد و خبر خاصی نیست . همچنان دعا گوی سایر دوستان منتظر هستیم . به محض وصول خبری جدید گزارش آن خدمت شما دوستان ارسال خواهد شد.

گدفلای - خبرنگار اعزامی واحد مرکزی خبر مهاجرسرا - کپنهاگ Tongue

[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
امروز دوباره رفتیم سفارت!
اولا خیلی شلوغ بود و تعداد زیادی کلیر شده بودند که پاسپورتهاشون رو تحویل دادند و تا اخر هفته ویزاشونو میگیرن!
از بچه های کلیر نشده هم بجز یک نفرپاسهارو گرفتند و گفتند 5شنبه سر بزنید؟!
افرادیکه من دیدم وکلیر نشده بودند:hanok-kamran22-alisrashar-ali899
و یه خانم و اقا که مهاجرسرایی نبودند.
من که خودم ازهفته پیش پاسپورتام داخل سفارت بودم اخر از همه داخل شدم واین بار با کامپیوتر چک کرد و گفت هنوز کلیر نشده اید و در مقابل صحبت من که گفتم خانم من 11ماهه منتظرم لبخند ملیحی زد و گفت این شانسیه ممکنه یکماهه بیاد وممکنه یکسال هم نیاد!!!!!
تنها دلخوشی ما اینه که صحبتی از تمام شدن ویزا فعلا نکرده اند!
شماره کیس: **2011AS000012
ابوظبي
تاریخ مصاحبه:2010-NOV-08
کلیرانس: بازمانده2011 علیرغم326روزانتظار برای کلیرشدن
(2011-09-25 ساعت 18:28)drmahmoodi نوشته:  امروز دوباره رفتیم سفارت!
...
گفت هنوز کلیر نشده اید و در مقابل صحبت من که گفتم خانم من 11ماهه منتظرم لبخند ملیحی زد و گفت این شانسیه ممکنه یکماهه بیاد وممکنه یکسال هم نیاد!!!!!
تنها دلخوشی ما اینه که صحبتی از تمام شدن ویزا فعلا نکرده اند!
دکترجان سلام
مقاوم باش و اطمینان داشته باش که:

[font=Tahoma]اَلَیسَ الصُّبحُ بِقَریب ؟[/font]

[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان