کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
ارامش چیست؟نگاه به گذشته و شکر خدا نگاه به اینده واعتماد به خدا نگاه به اطراف و جستجوی خدا نگاه به درون و دیدن خدا دوستان منتظر لحظه هایتان سرشار از بوی خدا.
تبریک به دوستان کلیر شده
برای ما هم خیلی دعا کنید
زمان کم هست و ما نگران
مرسییییییی
شماره کیس: *****2011AS
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: AUG/4
تاریخ اخذ ویزا :من یکضرب ویزا گرفتم ،همسرم برگه آبی
تاریخ کلیر همسر:sep/27Rolleyes
(2011-09-25 ساعت 14:49)free_free نوشته:  با تبریک خدمت آقا مرتضی برای وویزا

دوستان توجه داشته باشن که گزارشی از سفارت ها اینجا نمیرسه ما بفهمیم چه خبره...

از دوستان مستقر در واحد های سیار مهاجرسرا واقع در ابوظبی و آنکارا درخواست میشه هر چه زودتر گزارش بدن و دل ما رو شاد کنن

سلام به همه

من هم آنکارا هستم و فردا میرم سفارت و فقط به لطف خدا دل‌ بستم . شاید فردا من قرمز‌ترین هورlی‌‌ این روزها رو کشیدم.؟!!!Wink

(2011-09-25 ساعت 18:35)gadfly نوشته:  
(2011-09-25 ساعت 18:28)drmahmoodi نوشته:  امروز دوباره رفتیم سفارت!
...
گفت هنوز کلیر نشده اید و در مقابل صحبت من که گفتم خانم من 11ماهه منتظرم لبخند ملیحی زد و گفت این شانسیه ممکنه یکماهه بیاد وممکنه یکسال هم نیاد!!!!!
تنها دلخوشی ما اینه که صحبتی از تمام شدن ویزا فعلا نکرده اند!
دکترجان سلام
مقاوم باش و اطمینان داشته باش که:

[font=Tahoma]اَلَیسَ الصُّبحُ بِقَریب ؟[/font]
همکاران عزیز سلام
من چند روزی نبودم .
بی صبرانه منتظر خبرهای خوش از شما وسایر دوستان عزیز مهاجر سرا یی هستم . انشا الله تو این هفته اخر شاهد خبرهای خوش خواهیم بود.
اندکی صبر سحر نزدیک است .................
ان مع العسر یسرا

سلام ما 22sep پاسپورتامونو توسط خانم م دادیم سفارت گفتن 27sep تحویل میدیم ولی امروزکه خانم م رفت آماده بودن و ایشان به همسر من گفت:که سفارت گفته خیلی ها کلیر شودن ولی نمیدونن.
تو رو خدا هر کس سفارت ابوظبی بود حتما بره و پیگیری کنه به امید کلیر شودن همه

(2011-09-25 ساعت 22:44)آمریکا نوشته:  تبریک به دوستان کلیر شده
برای ما هم خیلی دعا کنید
زمان کم هست و ما نگران
مرسییییییی

من واقعا احساس شما رودرک می کنم ومی دونم خیلی سخته که یک نفرازخونواده کلیرنشه.باوجودی که انتظارم برای کلیرشدن همسرم خیلی کوتاه بود ولی خیلی سخت بود.من ازخدامی خواهم پایان خوبی براتون باشه ومطمئنم که همینطورهم می شه.
(2011-09-25 ساعت 18:28)drmahmoodi نوشته:  امروز دوباره رفتیم سفارت!
اولا خیلی شلوغ بود و تعداد زیادی کلیر شده بودند که پاسپورتهاشون رو تحویل دادند و تا اخر هفته ویزاشونو میگیرن!
از بچه های کلیر نشده هم بجز یک نفرپاسهارو گرفتند و گفتند 5شنبه سر بزنید؟!
افرادیکه من دیدم وکلیر نشده بودند:hanok-kamran22-alisrashar-ali899
و یه خانم و اقا که مهاجرسرایی نبودند.
من که خودم ازهفته پیش پاسپورتام داخل سفارت بودم اخر از همه داخل شدم واین بار با کامپیوتر چک کرد و گفت هنوز کلیر نشده اید و در مقابل صحبت من که گفتم خانم من 11ماهه منتظرم لبخند ملیحی زد و گفت این شانسیه ممکنه یکماهه بیاد وممکنه یکسال هم نیاد!!!!!
تنها دلخوشی ما اینه که صحبتی از تمام شدن ویزا فعلا نکرده اند!
دکترمحمودی عزیز
دعاهایت رااجابت کندانکه اسمانی رامی گریاندتاگلی رابخنداند.من به اینهمه صبروطاقت شمااحسنت می گم .وامیدوارم حالاکه به اینجارسیده خداوندبزرگ بهترین هاراتوراه زندگیتون قراربده وپاداش بزرگی رودرلحظات اخرنصیبتون کنه
اگر از پایان گرفتن غم هایت نا امید شده ای ، به خاطر بیاور زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن آن نمی دیدی ...
حتما این هفته می آید-حتما
تشکر کنندگان: gadfly ، goli20 ، najibi ، GHANARI ، ParsTrader ، tamanna ، 1979SAM ، Goodie ، REZA1390 ، bfarhadm ، SH1A2R3 ، baz4baz ، A.K ، sare ، drmahmoodi ، aghdam ، free_free ، sepinod ، shahriar2002
من و خونوادم هم به نوبه ی خودمون برای همه ی دوستانی که یک سال و اندی باهاشون بودیم..توهمه شرایط کنارمون بودن هرچند رابطه هامون مجازی بوده اما مشکلاتمون حقیقی و دل گرمیهاشون هرلحظه صدهابار واقعی تر و دلنشین تر... دوستانی که هرلحظه درکمون میکردن ... انسانهای خوبی که حتی به چهره نشناسیم اما هرلحظه به بزرگواری و محبت بسیار ازشون یاد میکنیم آرزوی موفقیت داریم و هرجای این کره ی خاکی که باشند میخواهیم موفق باشن و سربلند :*
محبت ، همدردی و یاری رساندن از خصوصیات جامعه ای متعالیه که من تو این فضای مجازی دیدم.. ممنونم از همتون...

گل آرا Smile
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
سلام
من هر وقت که این تاپیک را می خونم از طرفی لذت می برم از شور و حال دوستان از طرف دیگه من هم استرس نرسیدن ویزا میاد سراغم

فری فری جان خبر داری تا حالا چند نفر کلیرنس نگرفتند دفعه قبلی گفتی 28 نفر
می خوام ببینم کمتر شده
بعد هم به همه دوستان پیشنهاد می کنم برن سفارت ممکنه روزای اخر کلیر بشن انوقت با نبودنشون ویزاشون از دست بره .

imanmamad منتظر ارسال ان شعرهای قشنگ در امریکا از طرف شما هستم انشالله

با ارزوی اینکه همه دوستان هر چه سریعتر کلیرنس خودشون را دریافت کنند
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
تشکر کنندگان: tamanna ، 1979SAM ، Goodie ، HOMAYON53 ، REZA1390 ، bfarhadm ، SH1A2R3 ، baz4baz ، imanmamad ، A.K ، sare ، California ، behzad7 ، Man ، ali.narooei ، انا ، goli20 ، gadfly ، najibi ، vahidvm60 ، Hornet ، free_free ، sepinod ، Donantonio
دوستای گلم...چند روزه هی میام سر میزنم اما نمی تونم پست بزارم...فقط دعا دعا می کنم که ایشالا همه تویه این چند روز کلیر بشن....ایشالا خدا صدامونو میشنوه
خوشبختي بر سه ستون استوار است: فراموش کردن غم هاي گذشته، فراموش نکردن عبرت هاي گذشته، غنيمت شمردن حال و اميدوار بودن به آينده
تشکر کنندگان: tamanna ، 1979SAM ، Goodie ، HOMAYON53 ، REZA1390 ، bfarhadm ، SH1A2R3 ، A.K ، behzad7 ، ali.narooei ، gadfly ، najibi ، Hornet ، free_free ، sepinod
میخوام آخرین پست این تاپیک رو خودم ۳۰ سپتامبر بزارم:
با یاری خداوند بزرگ امسال ۲۰۱۱ همه بچه های گل مهاجرسرا visa گرفتن .

۲۰۱۱ سال شگفتیهای لاتاری
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، imanmamad ، baz4baz ، A.K ، sare ، behzad7 ، ali.narooei ، goli20 ، gadfly ، najibi ، nahid.t ، tamanna ، Hornet ، free_free ، sepinod
من چند روزی به اینترنت دسترسی نداشتم
اینم تا جایی که من تونستم آخرین تغییرات منتظران کلیرنس 2011 رو در بیارم
با آرزوی کلیر شدن این عزیزان

[عکس: i68547_.jpg]
کیس: 315xx
نامه قبولی: 2010 3 june
کنسولگری: ابوظبی
کارنت شدن: July
نامه دوم: 13 june
مصاحبه: 26 July
کلیرنس: 6 sep
هزینه ها برای 2نفر: 60000 پستTNT - ترجمه حدود 120000 - عکس دو سری 20000
بلیط و ویزا 1,060,000- هتل 900,000 برای 9 شب -مدیکال 700 درهم- سفارت 1638 دلار
امید وارم فردا همزمان با روز تولدم یک خبرایی بشه-حالا اگر من نشد کادویی باشه برای دوستانی که ندیدمشون ندیدن منو و شاید دیگر هم نبینیم.
شاید این فردا بیاید،شاید.
تشکر کنندگان: ali1973 ، SH1A2R3 ، naeiji1974 ، sare ، بنفشه ، ali.narooei ، maaref ، maryam58 ، goli20 ، drmahmoodi ، Goodie ، aghdam ، gadfly ، bfarhadm ، tamanna ، Hornet ، free_free
سلام
من الان آنکارا هستم.ظهر میرم سفارت از دوستان کسی اینجا هست.
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، imanmamad ، naeiji1974 ، ali.narooei ، tamanna ، Hornet ، 1979SAM ، free_free

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان