کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
سلام
مدتی نبودم و حالا که برگشتم دیدم که متاسفانه هنوز تعدادی از دوستان موفق به گرفتن ویزا نشده اند .
برای تک تک شما عزیزان ارزومندم هر چه سریعتر ویزایتان حاضر و در اختیارتان قرار بگیرد.
دکتر محمودی عزیز
saint
هانوک
علی سرشار
کامران 22
رشیدی
ارش 2011
وبقیه عزیزان

به امید ان روز که نزدیک است.

« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»Big Grin
با سلام به همه
دوستان کم کم داریم به دقیقه 90 بازی لاتاری سال 2011 نزدیک میشیم.از همه دوستانی که منتظر کلیر شدن هستند می خوام تا لحظه آخر به این بازی امیدوار باشن. از بقیه دوستان هم خواهش می کنم برای موفقیت این عزیزان دعا کنند.
از خدا می خوام که در نهایت تمام اعضاء خانواده 2011 لاتاری در مهاجرسرا شاد و خوشحال باشن.
ای معجزه خاموش، یه حادثه روشن شو
یه لحظه،فقط یه آه، همجنس شکفتن شو
Bebakhshid ke fingilish type mikonam, ma dar dubai hastim va passharo tahvil dadim bedune inke javabi bedan az hame mikham ke az tahe ghalbeshun baramun doa konan
ببخشید که فینگیلیش تایپ می‌کنم، ما در دوبی‌ هستیم و پاسپورت ها رو تحویل دادیم بدون اینکه جوابی‌ بدن. از همه می‌خوام که از ته قلبشون برامون دعا کنن
2011AS14706

[font=Times New Roman]باور روز برای گذر از شب کافیســـــــــت.....[/font]

به امید فردا
ما ابوظبي هستيم. خبري نيست. پاسمون رو گرفتن و گفتن ممكنه پنجشنبه حاضر بشه و اگر نشد دوشنبه هفته بعدش. هنوز كه كلير نشديم.
(2011-09-24 ساعت 15:47)drmahmoodi نوشته:  این لیست باقیمانده ابوظبیه:
1-drmahmoodi
2-hanok
3-alisarshar
4-ali899
5-imanmamad
6-naeiji1974
واحتمالا
7-kamran22
8-NOVIN
اگر کسی جا مونده یا کلیر شده بگین اضافه کنم.
9-Hedy
10-prismatic
من و hanokوalisarsharوali899اینجاییم و3 تاپاسپورت پیش خانم م است!

تشکر کنندگان: maryam58 ، behzadb57 ، imanmamad ، goli20 ، drmahmoodi ، SH1A2R3 ، gadfly ، najibi ، tamanna ، farnaz82 ، sare ، vahidvm60 ، Hornet ، GHANARI ، rayan.s ، 1979SAM ، free_free ، sepinod
(2011-09-25 ساعت 23:30)BLUE.SKY نوشته:  سلام ما 22sep پاسپورتامونو توسط خانم م دادیم سفارت گفتن 27sep تحویل میدیم ولی امروزکه خانم م رفت آماده بودن و ایشان به همسر من گفت:که سفارت گفته خیلی ها کلیر شودن ولی نمیدونن.
تو رو خدا هر کس سفارت ابوظبی بود حتما بره و پیگیری کنه به امید کلیر شودن همه

دوست عزیز تبریک میگم . می خواستم بپرسم مدارک کی به دستتون میرسه؟و با توجه به اینکه پاکت ویزا نباید هیچ گونه پارگی داشته باشد مدارک به سلامت خواهد رسید؟
تشکر کنندگان: maryam58 ، imanmamad ، SH1A2R3 ، tamanna ، free_free ، Ehsan2011 ، AmericanHamid
از bfarhadm به بچه های فعال سایت
حضور مستمر داشته باشید تا دوستان که کلیر شدن همینجا ی جشن حسابی به پا کنیم.
دریافت شد
به گوشم

تشکر کنندگان: golesang ، imanmamad ، drmahmoodi ، gadfly ، alirezagh ، aghdam ، SH1A2R3 ، najibi ، tamanna ، BLUE.SKY ، zohreh36 ، vahidvm60 ، Hornet ، GHANARI ، free_free ، goli20
فکر کنم من با توجه به اینکه دیروز کلیر شدم بیشترین درک رو از شرایط دوستان منتظر داشته باشم . به امید هوراهای قرمز و بلند برای این عزیزان و به امید اینکه تمامی دوستان تا آخر هفته ویزاشونو بگیرند و دل همه ما رو شاد کنند.
اینو نوشتم تا بدونید هممون نگرانتون هستیم.
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
(2011-09-26 ساعت 12:42)hedy نوشته:  
(2011-09-25 ساعت 23:30)BLUE.SKY نوشته:  سلام ما 22sep پاسپورتامونو توسط خانم م دادیم سفارت گفتن 27sep تحویل میدیم ولی امروزکه خانم م رفت آماده بودن و ایشان به همسر من گفت:که سفارت گفته خیلی ها کلیر شودن ولی نمیدونن.
تو رو خدا هر کس سفارت ابوظبی بود حتما بره و پیگیری کنه به امید کلیر شودن همه

دوست عزیز تبریک میگم . می خواستم بپرسم مدارک کی به دستتون میرسه؟و با توجه به اینکه پاکت ویزا نباید هیچ گونه پارگی داشته باشد مدارک به سلامت خواهد رسید؟
سلام. همسر من الان دبی هست و خودش میارشون.
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، Hornet ، free_free ، drmahmoodi ، SH1A2R3 ، tamanna ، goli20
ﺳﻠﺎﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﻣﻦ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﻗﺎﻱ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﻫﻢ ﺍﻛﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﺩﺑﻲ ﻫﺴﺘﻴﻢ و ﻣﺪﺍﺭﻙ ﺗﺤﻮﻳﻞ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﺳﺖ
ﺳﺎﻳﺖ و ﺍﻳﻤﻴﻞ ﻫﺎ ﺭﻭ ﻛﻨﺘﺮﻝ و ﻣﻨﺘﻆﺮ ﺟﻮﺍﺏ ﺳﻔﺎﺭﺕ ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ﻫﺴﺗﻴﻢ
ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ

ﺑﺎ ﻛﻴﺒﺮﺩ عرﺑﻲ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻧﻤيﺸﺪ ﻧﻮﺷﺖ Big GrinBig Grin
كساني كه مخالف آزادي ديگرانند، خود لياقت آزادي را ندارند. (آبراهام لينكلن)
تشکر کنندگان: vahidvm60 ، maryam58 ، Hornet ، Goodie ، GHANARI ، najibi ، gadfly ، free_free ، drmahmoodi ، SH1A2R3 ، sepinod ، tamanna ، Ehsan2011 ، goli20
ابوظبی و آنکارا با جان و دل منتظر ترکیدن حباب کلیرنس تان هستیم...
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، free_free ، drmahmoodi ، SH1A2R3 ، tamanna ، goli20
آنکارا آپدیت کرد . بچه ها منتظریما !
شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Hornet ، najibi ، maryam58 ، gadfly ، free_free ، drmahmoodi ، SH1A2R3 ، Donantonio ، tamanna ، goli20 ، vahidvm60
آنکارا آپدیت کرد
تبریک به کلیر شدگان عزیز
من باز هم نبودم Sad
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: Hornet ، GHANARI ، najibi ، maryam58 ، آرتين ، free_free ، drmahmoodi ، SH1A2R3 ، ravian ، Donantonio ، tamanna ، goli20 ، vahidvm60 ، sepinod
منم اين پست رو ميزارم تا دوستان منتظر بدونن كه به يادشون هستيم و از صميم قلب براشون دعا ميكنيم Big GrinBig Grin
منتظر خبراي خوب از شما هستيم
خوب و خوش باشيد
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
(2011-09-26 ساعت 09:50)A.K نوشته:  من چند روزی به اینترنت دسترسی نداشتم
اینم تا جایی که من تونستم آخرین تغییرات منتظران کلیرنس 2011 رو در بیارم
با آرزوی کلیر شدن این عزیزان

[عکس: i68547_.jpg]

با توجه به گفته ی دکتر محمودی(همسرم چندین ماهه که منتظر من هستن و افسر لبخند زدن)، همسر ایشون، کلیر شدن
پس یک سطر رو به ایشون اختصاص بدین
بچه هایی که میرن سفارت و هنوز کلیرشون نیومده، این سوال رو مطرح کنن که آیا بدون شرکت در قرعه کشی، میتونن روال گرفتن ویزا رو برای سال جدید از سر بگیرن؟
تشکر کنندگان: GHANARI ، najibi ، آرتين ، maryam58 ، gadfly ، free_free ، SH1A2R3 ، ravian ، tamanna ، Ehsan2011 ، goli20
سلام دوستان خوبم
امروزمن و همسرم به سفارت رفتیم(در آنکارا) و پاسپورتشو تحویل دادیم. اونجا چند نفر از بچه های گل مهاجرسرا رو دیدیم .. از جمله آقایان sanit .. آمریکا .. Arshia .. این دوستهای عزیزمون هم همه پاس هاشون رو تحویل دادند.. امروز در کل جو مثبتی در سفارت بود و خانم آفیسر هم به خوبی جواب می داد ...
هنوز که کلیر نشدیم اما فعلا باید منتظر بمونیم تا پاس ها رو با ویزای خوشگل توش برامون بقرستن ...
انشااله همین چند روز همگی یه هورای بلند می کشیم ...

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان