کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
هنوز هم وقتی به اینترنت کانکت میشم اول به تاپیک کلیرنس مهاجرسرا سر می زنم! دوستان خوبم چه در آنکارا چه در دبی و کپنهاگ ما منتظر هورااااااااااااااااااای دسته جمعی هستیم Smile مطمئن باشید 30 سپتامبر بعد از مژده دادن به خانواده هاتون،هممون این خوشحالی رو با هم تقسیم میکنیم Smile)
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا
[/font]

[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
(2011-09-29 ساعت 13:25)rayan.s نوشته:  
(2011-09-29 ساعت 13:15)imanmamad نوشته:  با باجان(منظورم سفارت هست یا هر مسئول دیگه) حالا از ما حدودا 20 نفر،یعنی یک نفر هم آماده نشده؟والا غیر منطقی هست؟؟!؟!؟! اهل قسم خوردن نیستم اما بجان خودم مادرم پدرم و... به من ندادن به اون بندگان خدایی بدن که الان 10 روزه جلوی سفارت ها تحصن کردن.
یعنی شما کلییر نشدید والان ایران هستید؟!!
متاسفانه بعلت مشکلات خاصی خیر نه کلیر و نه حضور در ابوظبی
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، gadfly ، California ، maryam58 ، آرتين ، Hornet ، free_free ، drmahmoodi ، ravian
(2011-09-29 ساعت 15:21)imanmamad نوشته:  
(2011-09-29 ساعت 13:25)rayan.s نوشته:  
(2011-09-29 ساعت 13:15)imanmamad نوشته:  با باجان(منظورم سفارت هست یا هر مسئول دیگه) حالا از ما حدودا 20 نفر،یعنی یک نفر هم آماده نشده؟والا غیر منطقی هست؟؟!؟!؟! اهل قسم خوردن نیستم اما بجان خودم مادرم پدرم و... به من ندادن به اون بندگان خدایی بدن که الان 10 روزه جلوی سفارت ها تحصن کردن.
یعنی شما کلییر نشدید والان ایران هستید؟!!
متاسفانه بعلت مشکلات خاصی خیر نه کلیر و نه حضور در ابوظبی
رفتن با نرفتن هیچ فرقی نداره . خ م ... همون کار رو با همون کیفیتی انجام میدن که شما میتونستید انجام بدید و چه بسا بهتر . اینو میتونید از دوستانی که حضورا رفتند بپرسید . به امید خدا میاد

شماره کیس:2011AS19XXX
کنسولگری:ابوظبي
مصاحبه:90/03/16 (06 june)
مدت كلیرنس : 111 روز
تاریخ کلیر : 25 SEP
دریافت ویزا : 26 SEP
تاریخ پرواز : 9 مارچ
دریافت گرین کارت : 19 آوریل
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: gadfly ، imanmamad ، najibi ، mahnoor ، amir1345 ، California ، maryam58 ، vahidvm60 ، آرتين ، Hornet ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، drmahmoodi ، ravian
سلام دوستان عزیزم باور کنید من هم الان پر از دلهره و اضطراب هستم و یک حسی به من میگه همین الان تمام کسانیکه به سفارت مراجعه کرده اند با دست پر و پاسپورت ویزا خورده در راه هستند. اطمینان دارم که فردا اینجا جشن حسابی برپاست. پس از همین الان پر از امواج مثبت هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا بکشید. تا 1 یا 2 ساعت دیگه با خبرهای خوب خوشحال میشیم .
تشکر کنندگان: gadfly ، zohreh36 ، imanmamad ، amir1345 ، California ، hvossoughi ، vahidvm60 ، Hornet ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، drmahmoodi ، ravian ، behzad7
خیلی متاسفم که این خبر رو من اینجا اعلام میکنم.
الان با علی سرشار صحبت میکردم که تازه از سفارت بیرون اومده بود و ali899 و دکتر محمودی هم کنارش بودند که گفت سفارت پاسپورتاشونو پس داده و گفتند جوابتون نیومده و امروز هم آخرین روز سفارته . مثل اینکه کلا 14 کیس بودند که جا موندن . واقعا متاسف شدم.SadSadSadSadSadSadSad
خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Hornet ، Farshid22 ، rayan.s ، آرتين ، free_free ، SH1A2R3 ، drmahmoodi ، satusa ، Ali Sepehr ، ravian ، behzad7 ، saied-k
(2011-09-29 ساعت 16:06)naeiji1974 نوشته:  خیلی متاسفم که این خبر رو من اینجا اعلام میکنم.
الان با علی سرشار صحبت میکردم که تازه از سفارت بیرون اومده بود و ali899 و دکتر محمودی هم کنارش بودند که گفت سفارت پاسپورتاشونو پس داده و گفتند جوابتون نیومده و امروز هم آخرین روز سفارته . مثل اینکه کلا 14 کیس بودند که جا موندن . واقعا متاسف شدم.

یعنی اگه تا شنبه بیاد ویزا نمیدن؟ مثلا آنکارا که جمعه ها آپدیت میکنه چی؟ اینکه خیلی نامردیهSad
تشکر کنندگان: maryam58 ، آرتين ، Hornet ، farnaz82 ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، drmahmoodi ، ravian ، behzad7
(2011-09-29 ساعت 16:10)najibi نوشته:  
(2011-09-29 ساعت 16:06)naeiji1974 نوشته:  خیلی متاسفم که این خبر رو من اینجا اعلام میکنم.
الان با علی سرشار صحبت میکردم که تازه از سفارت بیرون اومده بود و ali899 و دکتر محمودی هم کنارش بودند که گفت سفارت پاسپورتاشونو پس داده و گفتند جوابتون نیومده و امروز هم آخرین روز سفارته . مثل اینکه کلا 14 کیس بودند که جا موندن . واقعا متاسف شدم.
یعنی اگه تا شنبه بیاد ویزا نمیدن؟ مثلا آنکارا که جمعه ها آپدیت میکنه چی؟ اینکه خیلی نامردیهSad
این دوستان ابوظبی بودند . آنکارا فردا بازه . خانم م ... الان گفتند فقط یک نفر از جا مونده ها گرفتند بقیشون نه و سفارت هم گفته بهیچ وجه فردا نیستند.

خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: Hornet ، maryam58 ، rayan.s ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، drmahmoodi ، satusa ، ravian ، behzad7
حقیقتش نمی تونم برای این ارسال کلید تبریک و تشکر رو فشار بدم . خیلی متاسف شدم . همه زندگی مهاجرت نیست ولی بعد از این همه مدت انتظار برای دوستان خوبم بسیار سخت خواهد بود . شاید این نتیجه در انتظار من هم باشد و بعید نیست . خوب همه ما در گوشه ای از ذهنمان این نتیجه ناخوشایند را قبول کرده بودیم . نیم ساعت دیگه مجدداً با سفارت تماس می گیرم .

[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
تشکر کنندگان: Goodie ، Hornet ، maryam58 ، rayan.s ، آرتين ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، California ، satusa ، ravian ، behzad7
مرتضي جان
همه مارو ناراحت كردي
واقعاً انگار خودم اونجام ، حالم بده
آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمي دونم چي بايد بگم
واقعاً متاسفم و براي بچه هائي كه ابوظبي مصاحبه داشتن خيلي خيلي ناراحتم
بچه ها مارو هم تو اين ناراحتي شريك خودتون بدونين
SadSadSadSadSadSadSadSadSad
تشکر کنندگان: zohreh36 ، maryam58 ، vahidvm60 ، آرتين ، Hornet ، farnaz82 ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، joy ، drmahmoodi ، California ، ravian
دوستان من چندمدت پیش تاپیک کلیرنس ۲۰۱۰ رو که میخوندم بعضی ها ۱ نوامبر رفته بودند ویزاشون رو گرفته بودند. درسته یا اینکه من اشتباه میکنم. به نظرتون هیچ امیدی نیست؟
تشکر کنندگان: 3rip ، vahidvm60 ، Hornet ، farnaz82 ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، drmahmoodi ، ravian ، behzad7
دوستان خوبم سلام

پس از 8 ماه انتظار این پاسخ الان به دستم رسید Sad

Dear .....
Our Consul at this Embassy and the Visa Office in Washington, which is in charge of the additional processing of your case, are aware of your situation, however, our Consul has received the unfortunate news from Washington that the administrative processing for your case will not be completed before the deadline. We tried everything we could, but we regret to inform you that your visa will not be processed before the deadline. Please let us know if you would like us to send your passports and original documents to you, of if you prefer, you can come and pick them up during walk in hours. Sincerely, Immigrant Visa Unit (PS)
American Embassy
Copenhagen, Denmark
http://denmark.usembassy.gov

خوب بازی تمام شد! Sad

ارادتمند همه دوستان خوب
gadfly
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
تشکر کنندگان: rayan.s ، Hornet ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، California ، satusa ، ravian ، Linspire ، behzad7 ، saied-k ، 3rip
(2011-09-29 ساعت 16:44)gadfly نوشته:  دوستان خوبم سلام

Dear .....
Our Consul at this Embassy and the Visa Office in Washington, which is in charge of the additional processing of your case, are aware of your situation, however, our Consul has received the unfortunate news from Washington that the administrative processing for your case will not be completed before the deadline. We tried everything we could, but we regret to inform you that your visa will not be processed before the deadline. Please let us know if you would like us to send your passports and original documents to you, of if you prefer, you can come and pick them up during walk in hours. Sincerely, Immigrant Visa Unit (PS)
American Embassy
Copenhagen, Denmark

خوب بازی تمام شد! Sad

ارادتمند همه دوستان خوب
gadfly

دوست عزیزم نمیدونم چی بگم با تمام وجودم ناراحت شدم و همه بدنم درد گرفته . میدونم که خیلی سخته ولی آخر دنیا نیست . از هفته آینده ثبت نام لاتاری 2013 شروع میشه . ثبت نام کنید و ادامه دهید. موفق باشید .
تشکر کنندگان: 3rip ، najibi ، gadfly ، Goodie ، Farshid22 ، shahriar2002 ، Hornet ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، ravian ، maaref

Dear .....
American Embassy
Copenhagen, Denmark
خوب بازی تمام شد! Sad
gadfly
واقعا متاسفم . لحظات بسیار سختیه و در کمال ناباوری امروز خبرای بدی داشتیم. نمیدونم چی بگم.

خلاصه وضعیت کیس
تشکر کنندگان: gadfly ، maryam58 ، zohreh36 ، Goodie ، SH1A2R3 ، Hornet ، ali.narooei ، free_free ، drmahmoodi ، tamanna ، ravian
(2011-09-29 ساعت 16:52)mahnoor نوشته:  

Dear .....
American Embassy
Copenhagen, Denmark

خوب بازی تمام شد! Sad

ارادتمند همه دوستان خوب
gadfly

دوست عزیزم نمیدونم چی بگم با تمام وجودم ناراحت شدم و همه بدنم درد گرفته . میدونم که خیلی سخته ولی آخر دنیا نیست . از هفته آینده ثبت نام لاتاری 2013 شروع میشه . ثبت نام کنید و ادامه دهید. موفق باشید .
سلام دوست من

هرچی فکر کردم نتونستم جوابی پیدا کنم ، ولی اینو بدون که من هم اینجا سخت متاثر شدم و امیدوارم در ادامه زندگی موفق باشید

الان با علی سرشار صحبت میکردم که تازه از سفارت بیرون اومده بود و ali899 و دکتر محمودی هم کنارش بودند که گفت سفارت پاسپورتاشونو پس داده و گفتند جوابتون نیومده و امروز هم آخرین روز سفارته . مثل اینکه کلا 14 کیس بودند که جا موندن . واقعا متاسف شدم.SadSadSadSadSadSadSad

من هم متاثر شدم و امیدوارم در زندگی سلامت و موفق باشن

تشکر کنندگان: gadfly ، maryam58 ، mahnoor ، Goodie ، Ehsan2011 ، SH1A2R3 ، Hornet ، ali.narooei ، free_free ، drmahmoodi ، tamanna ، faranak.n ، ravian ، behzad7
من فقط گریه میکنم
گریه و گریه ................................
تشکر کنندگان: zohreh36 ، REZA1390 ، Farshid22 ، shahriar2002 ، SH1A2R3 ، Hornet ، gadfly ، farnaz82 ، naeiji1974 ، ali.narooei ، free_free ، drmahmoodi ، joy ، tamanna ، ravian ، behzad7 ، bita-p ، sare

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان