موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
هنوز هم وقتی به اینترنت کانکت میشم اول به تاپیک کلیرنس مهاجرسرا سر می زنم! دوستان خوبم چه در آنکارا چه در دبی و کپنهاگ ما منتظر هورااااااااااااااااااای دسته جمعی هستیم مطمئن باشید 30 سپتامبر بعد از مژده دادن به خانواده هاتون،هممون این خوشحالی رو با هم تقسیم میکنیم )
[font=Tahoma]2011AS22*** :case number
تاریخ مصاحبه: 11می
کنسولگری: آنکارا[/font]
[font=Tahoma]تاریخ دریافت ویزا: 29سپتامبر[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیزم باور کنید من هم الان پر از دلهره و اضطراب هستم و یک حسی به من میگه همین الان تمام کسانیکه به سفارت مراجعه کرده اند با دست پر و پاسپورت ویزا خورده در راه هستند. اطمینان دارم که فردا اینجا جشن حسابی برپاست. پس از همین الان پر از امواج مثبت هووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااا بکشید. تا 1 یا 2 ساعت دیگه با خبرهای خوب خوشحال میشیم .
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-09-29 ساعت 16:06)naeiji1974 نوشته: خیلی متاسفم که این خبر رو من اینجا اعلام میکنم.
الان با علی سرشار صحبت میکردم که تازه از سفارت بیرون اومده بود و ali899 و دکتر محمودی هم کنارش بودند که گفت سفارت پاسپورتاشونو پس داده و گفتند جوابتون نیومده و امروز هم آخرین روز سفارته . مثل اینکه کلا 14 کیس بودند که جا موندن . واقعا متاسف شدم.
حقیقتش نمی تونم برای این ارسال کلید تبریک و تشکر رو فشار بدم . خیلی متاسف شدم . همه زندگی مهاجرت نیست ولی بعد از این همه مدت انتظار برای دوستان خوبم بسیار سخت خواهد بود . شاید این نتیجه در انتظار من هم باشد و بعید نیست . خوب همه ما در گوشه ای از ذهنمان این نتیجه ناخوشایند را قبول کرده بودیم . نیم ساعت دیگه مجدداً با سفارت تماس می گیرم .
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من چندمدت پیش تاپیک کلیرنس ۲۰۱۰ رو که میخوندم بعضی ها ۱ نوامبر رفته بودند ویزاشون رو گرفته بودند. درسته یا اینکه من اشتباه میکنم. به نظرتون هیچ امیدی نیست؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان خوبم سلام
پس از 8 ماه انتظار این پاسخ الان به دستم رسید
Dear .....
Our Consul at this Embassy and the Visa Office in Washington, which is in charge of the additional processing of your case, are aware of your situation, however, our Consul has received the unfortunate news from Washington that the administrative processing for your case will not be completed before the deadline. We tried everything we could, but we regret to inform you that your visa will not be processed before the deadline. Please let us know if you would like us to send your passports and original documents to you, of if you prefer, you can come and pick them up during walk in hours. Sincerely, Immigrant Visa Unit (PS)
American Embassy
Copenhagen, Denmark
http://denmark.usembassy.gov
خوب بازی تمام شد!
ارادتمند همه دوستان خوب
gadfly
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من فقط گریه میکنم
گریه و گریه ................................