کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-09-29 ساعت 16:44)gadfly نوشته:  دوستان خوبم سلام

پس از 8 ماه انتظار این پاسخ الان به دستم رسید Sad

Dear .....
Our Consul at this Embassy and the Visa Office in Washington, which is in charge of the additional processing of your case, are aware of your situation, however, our Consul has received the unfortunate news from Washington that the administrative processing for your case will not be completed before the deadline. We tried everything we could, but we regret to inform you that your visa will not be processed before the deadline. Please let us know if you would like us to send your passports and original documents to you, of if you prefer, you can come and pick them up during walk in hours. Sincerely, Immigrant Visa Unit (PS)
American Embassy
Copenhagen, Denmark
http://denmark.usembassy.gov

خوب بازی تمام شد! Sad

ارادتمند همه دوستان خوب
gadfly

شاید مهاجرسرا یه نقص داره و اینکه کلید همدردی و تأسف نداره، میدونم که اشک ریختن برای این موضوع هیچ فایده نداره، ولی‌ نمیدونم چرا نمیتونم تو این لحظه جلوی اشکم رو بگیرم، نمیدونم چی‌ باید بگم فقط می‌تونم بگم از ته قلبم آرزو می‌کنم انقدر زود به چیزهای بهتری تو زندگیتون برسید، که این موضوع توش گم بشه، آرزو می‌کنم تمام کسانی‌ که این بی‌ عدالتی تو زندگی‌شون پیش اومد خیلی‌ زود شادی‌های جدیدی رو تجربه کنن، و این روزهای سخت رو از یاد ببرن.
صدرای عزیز این پست رو به زودی پاک می‌کنم.
غصه هم خواهد رفت ، به حباب لب یک رود قسم وبه کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت / غصه هم خواهد رفت ،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند ، لحظه را در یابیم ، باور روز برای گذر از شب کافیست
یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو از ته دل، من خدا را دارم... من خدا را دارم
(2011-09-29 ساعت 16:06)naeiji1974 نوشته:  خیلی متاسفم که این خبر رو من اینجا اعلام میکنم.
الان با علی سرشار صحبت میکردم که تازه از سفارت بیرون اومده بود و ali899 و دکتر محمودی هم کنارش بودند که گفت سفارت پاسپورتاشونو پس داده و گفتند جوابتون نیومده و امروز هم آخرین روز سفارته . مثل اینکه کلا 14 کیس بودند که جا موندن . واقعا متاسف شدم.

منم همين الان با علي سرشار عزيزم صحبت كردم و ali899 و دکتر محمودی هم کنارش بودند، خيلي خيلي ناراحت شدم و واقعاً ميتونم بگم يكي از سخت ترين لحظات برام.SadSadSadSad
متاسفم كه نميتونم براشون كاري بكنم، البته بديهي كه اين پايان ماجراي زندگي كسي نيست و صرفاً اسم اين قضيه سرنوشته .Cool
در هر صورت دوستان عزيز ما با شما هستيم
شماره کیس: 2011AS25xxx
اطلاعات كامل كيس

انتشار انرژي منفي در اين مكان ممنوع است، حتي براي شما دوست عزيز
همکاران عزیز اقایان دکتر گاد فلای ودکتر محمودی ، دوستان گل مهاجر سرا(که اسم تک تکتون را الان نمی تونم به ذ هنم بیارم ) :
از این وقایع بدی که اتفاق افتاده حال خوبی ندارم.
اینو بدونین که من علیرغم اینکه امروز انکال بودم چند دقیقه ای امدم که از وضعیت شما مطلع بشم وبا شادی شما شاد بشم .اما ..................
ولی چه بسا این یک شروع خوبی برای اینده باشه وسرنوشتی بسیار بهتر پیش راهتون باشه .
همیشه همیشه شما ها رو با اینکه اصلا ندیدم ونمی شناسم از خاطر نخواهم برد.
ودر انتها اینکه :
خدا گر به حکمت ببندد دری به رحمت گشاید در دیگری

دوستار وخواستار سر بلندی شما رضا
تشکر کنندگان: maryam58 ، Goodie ، najibi ، lale ، gadfly ، cmbt ، GHANARI ، نگار 65 ، farzad.s ، shahriar2002 ، bfarhadm ، Hornet ، farnaz82 ، naeiji1974 ، free_free ، SH1A2R3 ، alirezagh ، drmahmoodi ، joy ، California ، satusa ، tamanna ، ravian ، Rainy ، maaref ، behzad7 ، sare ، success
دوستان
من پیگیر اخبار بچه های منتظر کلیر بودم و واقعا متاسف شدم از اینکه بعد از این همه مدت بدترین نتیجه ممکن حاصل شد .
تشکر کنندگان: gadfly ، GHANARI ، Ehsan2011 ، Hornet ، farnaz82 ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، drmahmoodi ، tamanna ، ravian ، behzad7
(2011-09-29 ساعت 17:34)amir1345 نوشته:  دوستان
من پیگیر اخبار بچه های منتظر کلیر بودم و واقعا متاسف شدم از اینکه بعد از این همه مدت بدترین نتیجه ممکن حاصل شد .
دوستان انکارا لطفا به ما خبر بدین ما منتظریم بخدا خیلی نگرانیم.
تشکر کنندگان: lale ، gadfly ، Hornet ، free_free ، SH1A2R3 ، drmahmoodi ، satusa ، tamanna ، ravian ، behzad7
از آنکارا فعلا خبری نیست و منتظر آپدیت شدن سایت هستیم.
Category: F2A
PD: Nov 2011
تشکر کنندگان: najibi ، maryam58 ، lale ، gadfly ، Hornet ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، drmahmoodi ، joy ، satusa ، tamanna ، ravian ، behzad7
دوستان خوبم باز هم سلام

الان رفتم و پاسپورتهایمان را از سفارت گرفتم . خوب غصه خوردن که مشکلی را حل نخواهد کرد. در تمام نوشته هایم یادآوری کرده ام که اینها لحظات غیر قابل بازگشت زندگی مان هستند که باید به شادی سپری شوند . من همیشه و در تمام شرایط ، زندگی را زیبا دیده ام حتی در سخت ترین و کشنده ترین لحظات ! پس دوستان خوب ابوظبی ، دکتر محمودی عزیز، علی آقا سرشار گرامی ، علی899 و سایر دوستان جامانده از قافله سرزمین رویا ، بیایید علی رغم همه تلخی و سختی یی که الان در حال تجربه کردن آن هستیم به شادی ها و زیبایی های زندگی فکر کنیم . بیایید شاد باشیم که یکدیگر را داریم . بیایید خوشحال باشیم که اگر در هر گوشه دنیا که هستیم این همه دوست واقعی داریم که برای شادی های ما شادند و در غمهای ما زودتر از خودمان اشک می ریزند . اینها دلایل بزرگی برای خوشحال بودن و شاد زیستن هستند . پس ضمن قدردانی از اظهار لطف و محبت همه دوستان خوبم که تحمل این لحظات را در این تنهایی برایم بسیار راحت و گوارا نمودند پایان ماراتون لاتاری 2011 را برای تیمهای ابوظبی و کپنهاگ که علی رغم شایستگی در ضربات پنالتی با اختلاف یک گل بازی را واگذار نمودند اعلام می کنم . همچنان منتظر نتیجه بازی همزمان تیم آنکارا هستیم و برای یکایک آنها دعا می کنیم .

همیشه شاد و پیروز باشید
گدفلای (خرمگس) - خبرنگار اعزامی واحد مرکزی خبر مهاجرسرا به کپنهاگ - دانمارک Tongue
[font=Tahoma]باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست . [/font][font=Tahoma] کوروش کبیر[/font]
خدایا لا اقل بچه های آنکارا رو کمک کن
نمی دونم چی باید بگم ، فکر نمی کردم اینجوری بشه . مقدار ناراحتیم برای دوستانی که توی ابوظبی و کپنهاگ هستن ، قابل توصیف نیست.
فقط این پست رو گذاشتم که بهتون بگم که با این که ندیدمتون ولی همیشه به یادتون بودم و هستم.
و امیدوارم که همیشه موفق و پیروز باشین.
تشکر کنندگان: najibi ، Farshid22 ، GHANARI ، Linspire ، shahriar2002 ، آرتين ، Hornet ، gadfly ، farnaz82 ، ali.narooei ، free_free ، SH1A2R3 ، A.K ، drmahmoodi ، Goodie ، joy ، satusa ، tamanna ، ravian ، behzad7
دوستان عزیزی که در گروه برندگان 2011 بدترین شرایط رو تجربه کردین
لازم می دونم مطلبی رو خدمتتون عرض کنم
یکبار درخواست ویزای توریستی من برای دیدن خواهرم در تورنتو در سال 2008 علی رغم کامل بودن مدارک رد شد .
و یکبار هم درخواست ویزای مهاجرت تخصصی به علت عدم واضح ننوشتن موقعیت شغلی بنا به نظر افیسر در سال 2009 رد شد و همراه با چک 1400 دلاری کانادا برای من پس فرستاده شد . که هنوز هم نقدش نکردم

(البته همین باعث شد که برگ لاتری رو با دقت و وسواس پر کنم)

راستش وقتی لاتری 2011 قبول شدم گفتم اگه گرین کارتمو گرفتم می رم کانادا هم چک و نقد می کنم هم این گرین کارت و می زنم رو میز افیسر دم مرز

حالا قضیه اینجا برعکس شده اگر واقعا قصد مهاجرت دارین این دفعه شما برای کانادا اقدام کنین و پاس کانادایی تون بزنین تودهن افیسر امریکا
دوستان عزیز مهاجرسرا
من با اینکه با همه جامانده ها احساس همدردی عمیقی میکنم و الان که این پست رو میزنم اشکام در حال روان شدن هستن وقلبم بشدت در حال تپیدنه
ولی
من این پست رو اختصاصا به آقای Alisarshar گرامی و دوست نازنین خودم تقدیم میکنم که هنوز هم برق شادی که توی چشمان ایشون در روز مصاحبه بعد از گرفتن برگه آبی دیدم دقیقا و با تمام جزئیات جلوی چشممه.
علی جان و همه دوستان جامانده...
ببخشید که ممکنه کلیشه ای باشه و بعد از این هم خیلی زیاد این جملات رو بشنوید
ولی قطعا بدونید این پایان دنیا نیست و دست سرنوشت برای همتون بازی های جدیدی رو در آستین خودش داره.
از زندگیتون لذت ببرید و اگر براتون امکانش هست حتما حتما حتما به یک سفر خارجی به یک جای خوش آب و هوا برید تا در درونتون احساس کنید که تمام درها به روتون بسته نشده و این پایان دنیا نبوده است.
علی جان خدا به شما نعمتی هزاران هزار مرتبه بزرگتر از ویزای آمریکا داده است و اون حضور کوچولوی قشنگت توی زندگیتون هست که حداقل به من یکی هنوز نداده است.

موفق باشید و بدونید به یادتونیم و غمگین تونیم...
بسیار متاثر شدم که برخی از دوستان ابوظبی نتونستند ویزا بگیرند.خدایا جمیع مهاجرسرایی ها از صمیم دل از تو می خوان که حداقل بچه های آنکارا را نا امید نکن و این لحظات سخت و پر استرس را به شادی مبدل کن.
آمین
اندیشیدن به پایان هر چیز، شیرینی حضورش را تلخ می کند. بگذار پایان تو را غافلگیر کند، درست مانند آغاز.
(2011-09-29 ساعت 19:17)sepinod نوشته:  بسیار متاثر شدم که برخی از دوستان ابوظبی نتونستند ویزا بگیرند.خدایا جمیع مهاجرسرایی ها از صمیم دل از تو می خوان که حداقل بچه های آنکارا را نا امید نکن و این لحظات سخت و پر استرس را به شادی مبدل کن.
آمین

آمین Rolleyes

تشکر کنندگان: zohreh36 ، آرتين ، SH1A2R3 ، 1979SAM ، Hornet ، free_free ، joy ، ravian ، Linspire ، tamanna ، behzad7
bache ha salam ma ankara hastım 20 naFARIM KE HANOOZ MONTAZERIM OFFICER GOFTE AGE DADAN MIDIM AGE NADADAN BEHETOON BARMIGARDONIM
NEGERAN NABASHEED MA KAR KODEMONO KARDIM AMA AJAB AZ IN NAMARDIHA KE TARIK BASHAR BE KODESH NADIDEH
AGAR CHE AKAR KARIM AMA BARAMOON 2A KONIN
MIBAKSHEED KE FINGLISH NEWESHTAM INJA TOYE KAFEE NET HASTAM
RASHIDI

بچه‌ها سلام ما آنکارا هستیم ۲۰ نفریم که هنوز منتظریم آفیسر گفت اگه دادن میدیم اگه ندادن بهتون برمیگردنیم
نگران نباشید ما کار خودمون کردیم اما عجب از این نامردیها که تاریک بشر به کدش ندیده
اگر چه اکار کریم اما برامون ۲ا کنین
میبکشید که فینگلیش نوشتم اینجا توی کافی ‌نت هستم
رشیدی
(2011-09-29 ساعت 17:56)gadfly نوشته:  دوستان خوبم باز هم سلام

الان رفتم و پاسپورتهایمان را از سفارت گرفتم . خوب غصه خوردن که مشکلی را حل نخواهد کرد. در تمام نوشته هایم یادآوری کرده ام که اینها لحظات غیر قابل بازگشت زندگی مان هستند که باید به شادی سپری شوند . من همیشه و در تمام شرایط ، زندگی را زیبا دیده ام حتی در سخت ترین و کشنده ترین لحظات ! پس دوستان خوب ابوظبی ، دکتر محمودی عزیز، علی آقا سرشار گرامی ، علی899 و سایر دوستان جامانده از قافله سرزمین رویا ، بیایید علی رغم همه تلخی و سختی یی که الان در حال تجربه کردن آن هستیم به شادی ها و زیبایی های زندگی فکر کنیم . بیایید شاد باشیم که یکدیگر را داریم . بیایید خوشحال باشیم که اگر در هر گوشه دنیا که هستیم این همه دوست واقعی داریم که برای شادی های ما شادند و در غمهای ما زودتر از خودمان اشک می ریزند . اینها دلایل بزرگی برای خوشحال بودن و شاد زیستن هستند . پس ضمن قدردانی از اظهار لطف و محبت همه دوستان خوبم که تحمل این لحظات را در این تنهایی برایم بسیار راحت و گوارا نمودند پایان ماراتون لاتاری 2011 را برای تیمهای ابوظبی و کپنهاگ که علی رغم شایستگی در ضربات پنالتی با اختلاف یک گل بازی را واگذار نمودند اعلام می کنم . همچنان منتظر نتیجه بازی همزمان تیم آنکارا هستیم و برای یکایک آنها دعا می کنیم .

همیشه شاد و پیروز باشید
گدفلای (خرمگس) - خبرنگار اعزامی واحد مرکزی خبر مهاجرسرا به کپنهاگ - دانمارک Tongue
دوست نادیده عزیزم! واقعا" از اتفاقی که افتاد متاثر شدم!ولی انسانی با دیدگاه شما هرجا باشه موفق است. با آرزوی بهترینها برای شما

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان