کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
با سلام

از وقتی پاستو به سفارت می دی تا وقتی ups اونو می یاره هتل چند روز طول می کشه؟کسی تجربه تو این زمینه داره؟

با تشکر
تشکر کنندگان:
(2011-01-18 ساعت 12:29)inekoee نوشته:  با سلام

از وقتی پاستو به سفارت می دی تا وقتی ups اونو می یاره هتل چند روز طول می کشه؟کسی تجربه تو این زمینه داره؟

با تشکر

طبق تجربه دوستانمون حداقل 2 روز و حداکثر 4 روز.
این طبیعی ترین حالت هستش و ممکنه خدای ناکرده مثل user تو و پاسپورتت با هم گرگم به هوا بازی کنید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: frozen mind ، free_free ، User ، emankh101 ، najibi
(2011-01-18 ساعت 12:29)inekoee نوشته:  با سلام

با تشکر

تمام دوستانی که از سفارت آمریکا در آنکارا ویزاشون رو دریافت کردند این تجربه رو دارند و در سفرنامه ها هم بارها عنوان شده. به طور معمول این زمان حدود دو تا 3 روزه. اما بسته به تعطیلات احتمالی، ترافیک کاری سفارت، برخوردن به نقص های احتمالی در پروسه پرونده متقاضی و .. این کار ممکنه یکی دو روز دیرتر انجام بشه. با این حال مواردی هم بوده که فردای روز مراجعه به سفارت پاس رو دریافت کردند که تعدادشون اندکه.
تشکر کنندگان: DLT ، inekoee ، emankh101 ، frozen mind ، optoelec ، free_free ، rayan.s ، User ، mitr.p ، clear ، najibi ، امیر مهاجر
دوستان
فکر کنم آنکارایی ها این هفته قصد ترکوندن سایت و جدول کلیرنس رو دارند.شما چی فکر میکنین؟
تشکر کنندگان: Sooshians ، free_free ، rayan.s ، emankh101 ، Amir78 ، User ، mitr.p
(2011-01-18 ساعت 15:32)DLT نوشته:  دوستان
فکر کنم آنکارایی ها این هفته قصد ترکوندن سایت و جدول کلیرنس رو دارند.شما چی فکر میکنین؟

خبری نمیشه، من می دونم ... (با لحن اون کاراکتر منفی باف کارتون گالیور بخونین!)

(این پست دو روز دیگه حذف میشه تا تاپیک بیخودی شلوغ نشه)
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: free_free ، rayan.s ، AmericanHamid ، User ، hasti_banoo ، clear ، emankh101 ، dreamer60 ، najibi
سلام دوستان

ما الان آنکارا هستیم و امروز پاسمو تحویل سفارت دادم و بدون مشکل قبول کرد و چیزی در مورد تمام شدن ویزا ندیدم و نشنیدم، احتمالا مشکلاتشون برطرف شده. حتی یک مورد کیس ازدواج بود که برای گرفتن ویزا اومده بود، من خودم شخصا بعد از سفارت ندیدمش که بخوام باهاش صحبت کنم ولی وقتی که داشت از در سالن میرفت بیرون یک لحظه که دیدمش قیافش خوشحال بود.
شماره کیس(صاحب کیس همسرم): 2011AS000002XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2010-May-08
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2010-May-23
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-Sep
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-Sep-20
تاریخ مصاحبه: 2010-Nov-3
تشکر کنندگان: frozen mind ، armido ، saman33 ، bbboys1981 ، optoelec ، free_free ، rayan.s ، AmericanHamid ، emankh101 ، User ، DLT ، satusa ، arshida ، mitr.p ، clear ، b!ta ، success ، dreamer60 ، farzad.s ، najibi
جا داره یه یادی هم از دکتر محمودی عزیز داشته باشیم که ایشونم همین هفته کلیرشون میاد...SmileSmileSmileCool
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: gadfly ، optoelec ، Linspire ، AmericanHamid ، User ، HOMAYON53 ، satusa ، emankh101 ، drmahmoodi ، clear ، Sooshians ، Shahoo52 ، najibi
(2011-01-16 ساعت 18:28)myfarstar نوشته:  من رو هم از خودتون بدونید منتظران کلارنس. البته ویزای من نامزدی هست.

به جمع دوستان خودتون خوش آمدین.

(2011-01-18 ساعت 12:37)javidk نوشته:  طبق تجربه دوستانمون حداقل 2 روز و حداکثر 4 روز.
این طبیعی ترین حالت هستش و ممکنه خدای ناکرده مثل user تو و پاسپورتت با هم گرگم به هوا بازی کنید.
جاوید کی عزیز
ایشالا این ساعت شنی زودتر موعدش برسه و بری برای ویزا Smile

دوستان عزیز، الان دو صفحه گلیرنس پر شده بدون یک هورا! زودتر دست بکار شین! فکر کنم نوبتی هم که باشه نوبت فروزن مایند، DLT، دکتر محمودی و جاوید کی باشه!
منتظر خوشحالی دوستان
تشکر کنندگان: rayan.s ، inekoee ، DLT ، satusa ، free_free ، emankh101 ، drmahmoodi ، gadfly ، frozen mind ، success ، dreamer60 ، najibi
(2011-01-18 ساعت 09:55)HOMAYON53 نوشته:  
(2011-01-17 ساعت 22:53)abig نوشته:  ما هم با اجازتون به جمع آبی ها پیوستیم و ....

با تبريك بخاطر برگه آبي . خواهشمند است اطلاعاتتونو به فري فري براي پر نمودن جدول 2011 ارسال فرماييد زيرا هيچ اطلاعي از شما در آن وجود ندارد.
با تشكر

همایون! مرد خستگی ناپذیر دعوت به جدول!
امیدوارم عدد بولتن به زودی شامل کیس شما هم بشه! Smile
تشکر کنندگان: rayan.s ، HOMAYON53 ، javidk ، satusa ، DLT ، free_free ، emankh101 ، gadfly ، clear ، najibi
سلام بچه ها.

آن طور که دیشب از چیدن ستاره ها رصد کردم و همینطور چرخش زمین و کواکب به این نتیجه رسیدم که شب، شب سرور و شادی هست. در میان آنان که رقص و شادی میکردند، من و DLT و drmahmodi خیلی خوشحال بودیم. چه قری خودم می دادم . user هم اون وسط هی شواش می داد! (بنده خدا user)
ای خدا ... یعنی امشب میشه هوای جدول آفتابی بشه و ستاره ما و سایر دوستان پاک بشه از جلومون؟! و سایر بچه های منتظر هم کلیر بشن. آی که چه حالی می ده.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: arshida ، rayan.s ، DLT ، optoelec ، free_free ، drmahmoodi ، gadfly ، clear ، emankh101 ، User ، najibi
چرا که نشه javidk عزیز
میشه.فقط یه مقدار صبر لازمه که ماها همه داریم.
در ضمن دوستان: من دوباره ایمیل زدم ببینم چی میگن.از رو میرن یا نه.اگه جواب منفی بدن یعنی اینکه سر دعوا رو باز کردن.مجبور میشم از روشهای دیپلماتیک موضوع رو حل کنم.

تنتون سالم،دلتون خوش و جیبتون پر پول باشه
بزنین کف قشنگرو واسه خودتون که تا جمعه دلمون هزار راه میره.
موفق باشین
تشکر کنندگان: javidk ، rayan.s ، optoelec ، drmahmoodi ، gadfly ، clear ، emankh101 ، User ، najibi

DLT و Javidk عزیز؛ اگه یادتون باشه دفعه قبل پس از تهدیدی که سفارت رو به نرفتن کردم کلی از دوستان را کلییر کردند حالا هم چون شما بچه های خوبی هستید سفارش میکنم شما را سریعتر کلییر کنند(( شیرینی (رتبه) فراموش نشه! که بی مایه فتیره Tongue ))

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: javidk ، free_free ، mitr.p ، DLT ، drmahmoodi ، gadfly ، clear ، emankh101 ، success ، AmericanHamid ، User ، najibi
سلام دوستان و ما هم بالاخره دیروز 3 شنبه حدود ظهر ویزامون را گرفتیم. خدا رو شکر.
(2011-01-19 ساعت 10:26)javidk نوشته:  سلام بچه ها.

آن طور که دیشب از چیدن ستاره ها رصد کردم و همینطور چرخش زمین و کواکب به این نتیجه رسیدم که شب، شب سرور و شادی هست. در میان آنان که رقص و شادی میکردند، من و DLT و drmahmodi خیلی خوشحال بودیم. چه قری خودم می دادم . user هم اون وسط هی شواش می داد! (بنده خدا user)
ای خدا ... یعنی امشب میشه هوای جدول آفتابی بشه و ستاره ما و سایر دوستان پاک بشه از جلومون؟! و سایر بچه های منتظر هم کلیر بشن. آی که چه حالی می ده.

جاوید جان طالع بختت رو بلند میبینم . همین روزا از چشم انتظاری در میای.
میخواستم بگم باز خدا رو شکر کن که بجای ستاره نامبر(#) نداری...!!!Smile
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rayan.s ، drmahmoodi ، javidk ، emankh101 ، najibi
رایان عزیز
شما بترسونشون، شیرینیش با من نوعی. از هیچ کس هم dong نمیگیرم.
تشکر کنندگان: rayan.s ، drmahmoodi ، myfarstar ، javidk ، gadfly ، emankh101 ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان