کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
ستاره های کلیر از اسمان زندگیتان کلیر و ستاره های خوشبختی جایگزین آن باد
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: javidk ، myfarstar ، emankh101 ، optoelec ، Electronic ، Sooshians ، najibi

دوستان من ups را گرفتم و برنده شدم حالا باید 3 روز در هتل باسم تا مدارکم بیادBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

i love you mohajersar
تشکر کنندگان: User ، javidk ، Linspire ، naeiji1974 ، rayan.s ، mahsaaa ، emankh101 ، mehran626 ، optoelec ، amir53 ، dreamer60 ، Sooshians ، akyb ، Shahoo52 ، drmahmoodi ، free_free ، DLT ، farzad.s ، puzzle ، najibi
تبریـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک فراوان

خوب این ویزای یکضرب رو به امیر تبریک میگم و میشه به عنوان تلافی یکی دو صفحه بدون هورای این تاپیک، ویزای یکضرب مستر امیر با آواتار بویینگ رو جشن گرفت!

بازم تبریک میگم

تشکر کنندگان: mr.amir ، javidk ، rayan.s ، emankh101 ، mehran626 ، dreamer60 ، Sooshians ، drmahmoodi ، free_free ، DLT ، farzad.s ، najibi
آقا هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

mr.amir زد تو گوش سفارت و یک ضرب ویزا گرفت.
هووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااا

تبریک صمیمانه می گم امیر جان. هووووورررررررررااااااااااااااااااااااا

یه هوووورررررااااااااا واسه بچه های مهاجر سرا که انرژی هاشون ترکونده سفارت رو.

هووووووووووووررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ایشالله از امروز تا شنبه که میرن تعطیلات آخر هفته! این سایت پر هوووووررررررااااا باشه ، با اعلام و آپدیت جدول کلیرنس.

بازم هوووووررررراااااا
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: mr.amir ، rayan.s ، emankh101 ، mehran626 ، optoelec ، Electronic ، dreamer60 ، Sooshians ، drmahmoodi ، free_free ، DLT ، farzad.s ، najibi
من و یک خانم با فرزندشون برای ویزا اقدام کرده بودن تنها ایرانی بودیم که اونجا ups شدن البته تا ساعت 11 به وقت ترکیه . اکثرا کلیرنس میشن .

ای خدا تودانی که من کیستم همانا که بی لطف تو نیستم
تشکر کنندگان: javidk ، rayan.s ، emankh101 ، dreamer60 ، Sooshians ، free_free ، farzad.s ، najibi
(2011-01-20 ساعت 13:57)mr.amir نوشته:  
دوستان من ups را گرفتم و برنده شدم حالا باید 3 روز در هتل باسم تا مدارکم بیادBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

i love you mohajersar

امیر جان؛ برنده شدنت را تبریک میگم و امیدوارم در ادامه مسیر زندگی موفق باشی.

شما در آمارگیری میزان تحصیلات برندگان " زیر دیپلم " را انتخاب کردید، لطفا" در مورد سابقه کاری که ازتان پذیرفتن و اقداماتی که در این زمینه انجام دادید توضیح بدید. تجربه شما خیلی مفید خواهد بود.با سپاس

امیدوار هرچه سریعتر DLT , javidk و... هم برنده بشند.Tongue

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، najibi

i love you mohajersar

تبریک میگم امیر جان Smile
انشالله زود ویزا برسه دستت
من که فعلا تو لابی هتل هستم تا UPS برسه Big Grin
تشکر کنندگان: rayan.s ، mehran626 ، free_free ، DLT
خبر خبر

سلام دوستان،

سایت آنکارا رو همین الان چک کردم (۳:۰۵ pm) آپدیت شده. من که نیستم، البته یه شماره خیلی‌ شبیه من هست Sad

لطفا زود چک کنین و خبرای خوب رو بدین. منتظرما!

تشکر کنندگان: rayan.s ، optoelec ، emankh101 ، Sooshians ، DLT
خبر به روز شدن را rokmita عزیز؛ داد ولی نمیدونم چرا ارسالش را پاک کرد!!! rokmita خوشحال شدم که مجدد فعال شدید. به هر حال امیدوارم سفارشم کار ساز شده باشه و دوستان عضو سایت کلییر شده باشند.بیاد هورا بکشید دیگه!!!
راستی sohrab-p عزیز؛ از ترس شیرینی دادن نمی خوای بیای خبر ویزا گرفتنت رو بدی؟

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: rokmita ، sohrab.p ، free_free ، najibi
(2011-01-20 ساعت 16:10)rayan.s نوشته:  خبر به روز شدن را rokmita عزیز؛ داد ولی نمیدونم چرا ارسالش را پاک کرد!!!

یعنی‌ اینکه من گفتم قبول نیست ؟
Sad
تشکر کنندگان: rayan.s ، Sooshians ، DLT
(2011-01-20 ساعت 16:12)myfarstar نوشته:  
(2011-01-20 ساعت 16:10)rayan.s نوشته:  خبر به روز شدن را rokmita عزیز؛ داد ولی نمیدونم چرا ارسالش را پاک کرد!!!

یعنی‌ اینکه من گفتم قبول نیست ؟
Sad
چرا قبول نباشه؟ امیدوارم سری بعد که آپدیت میشه خبر کلییر شدنتان را ببینم.Shy

تشکر کنندگان: myfarstar ، free_free ، najibi
انکارا اپدت شد
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: emankh101 ، optoelec ، DLT ، najibi

i love you mohajersar

با تبریک فراوان امیرجان
امیدوارم بقیه کارهایت همین جور یکضرب درست شود .
الهی به ما آن ده که آن به .
تشکر کنندگان: mr.amir ، emankh101 ، maxsupermax ، Farshid22 ، najibi
من ویزا را گرفتمممممممم

هورااااا

هوراااااا

--------------------------------

این سفارتی‌ها چقدر از دنیا عقب
من ویزا را ups واسم آورد تازه الان کیس نامبر من را زدن تو سایت
خدا وکیلی ببینین ما با کیا طرفیم
نه هنوز به روز نشده
تشکر کنندگان: peyman74

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان