کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-01-19 ساعت 10:58)rayan.s نوشته:  DLT و Javidk عزیز؛ اگه یادتون باشه دفعه قبل پس از تهدیدی که سفارت رو به نرفتن کردم کلی از دوستان را کلییر کردند حالا هم چون شما بچه های خوبی هستید سفارش میکنم شما را سریعتر کلییر کنند(( شیرینی (رتبه) فراموش نشه! که بی مایه فتیره Tongue ))

rayan عزیز، من رو هم از دعای خیرتون بی‌ نسیب نزارین تو رو خدا.
تشکر کنندگان: rayan.s ، free_free ، DLT ، gadfly ، emankh101 ، najibi
(2011-01-19 ساعت 12:56)مهدی م نوشته:  من در تاریخ 23/10/89 سفارت آمریکا در ابوظبی مصاحبه داشتم
خوشحال خواهم شد سوالات شما را از طریق ایمیل وتماس تلفنی
پاسخگو باشم چون این سایت کمک زیادی به من کرد واز آنجائیکه خود
را یکجوری بدهکار میدانم.
mehdi.m112@yahoo.com
09329223610

دوست عزیز؛ شما این متن را بر خلاف قوانین سایت به 5-6 تایپیک ارسال کردید. اگه میخوای جبران کمکهای سایت را بکنی همانطور که وقت داشتی مطالب سایت رو بخونی یه وقت بذار یه سفرنامه بنویس .موفق باشید

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: javidk ، HOMAYON53 ، free_free ، satusa ، DLT ، gadfly ، clear ، Sooshians ، emankh101 ، amir53 ، User ، najibi
(2011-01-19 ساعت 11:07)آزاده رها نوشته:  سلام دوستان و ما هم بالاخره دیروز 3 شنبه حدود ظهر ویزامون را گرفتیم. خدا رو شکر.

با سلام وتبريك فراوان. از شما هيچ اطلاعاتي در جدول 2011 وجود ندارد لطفا اطلاعات مورد نياز را براي فري فري ارسال فرماييد.
(2011-01-19 ساعت 12:56)مهدی م نوشته:  من در تاریخ 23/10/89 سفارت آمریکا در ابوظبی مصاحبه داشتم
را یکجوری بدهکار میدانم.
mehdi.m112@yahoo.com
09329223610

با سلام و تشكر بابت حسن همكاري جنابعالي
خواهشمند است اطلاعات مورد نياز جدول 2011 را براي فري فري ارسال فرماييد. زيرا هيچ اطلاعاتي از شما در آن وجود ندارد.

با تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، gadfly ، free_free ، clear ، Sooshians ، emankh101 ، User ، farzad.s ، najibi
(2011-01-19 ساعت 13:41)rayan.s نوشته:  
را یکجوری بدهکار میدانم.
mehdi.m112@yahoo.com
09329223610

دوست عزیز؛ شما این متن را بر خلاف قوانین سایت به 5-6 تایپیک ارسال کردید. اگه میخوای جبران کمکهای سایت را بکنی همانطور که وقت داشتی مطالب سایت رو بخونی یه وقت بذار یه سفرنامه بنویس .موفق باشید

اگه مشخصاتتون رو هم جهت درج در جدول کلیرنس برای من پیام خصوصی کنید بچه ها میتونن بهتر از تجربیات شما استفاده منندSmile

آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rayan.s ، satusa ، DLT ، gadfly ، javidk ، Linspire ، clear ، Sooshians ، emankh101 ، optoelec ، success ، najibi
HOMAYON جان خدایش عجب پشت کاری داری ! برسیم اونجا به تو رای میدم برای شهرداری لس آنجلس شاید هم فرماندار کالیفرنیا .. بعد از 7-8 سال هم برای ریاست جمهوری .. چی میشه .. فقط اونموقع بر و بچه های مهاجر سرا را فراموش نکنی ها !!!!!!
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، success ، HOMAYON53 ، User ، Shahoo52 ، farzad.s ، najibi
(2011-01-19 ساعت 11:38)free_free نوشته:  
(2011-01-19 ساعت 10:26)javidk نوشته:  سلام بچه ها.

آن طور که دیشب از چیدن ستاره ها رصد کردم و همینطور چرخش زمین و کواکب به این نتیجه رسیدم که شب، شب سرور و شادی هست. در میان آنان که رقص و شادی میکردند، من و DLT و drmahmodi خیلی خوشحال بودیم. چه قری خودم می دادم . user هم اون وسط هی شواش می داد! (بنده خدا user)
ای خدا ... یعنی امشب میشه هوای جدول آفتابی بشه و ستاره ما و سایر دوستان پاک بشه از جلومون؟! و سایر بچه های منتظر هم کلیر بشن. آی که چه حالی می ده.

جاوید جان طالع بختت رو بلند میبینم . همین روزا از چشم انتظاری در میای.
میخواستم بگم باز خدا رو شکر کن که بجای ستاره نامبر(#) نداری...!!!Smile
جاوید جان نگران ستاره نباش منم مثل تو کلیرشدم اما...... بی ستاره ...شما با کناررفتن ستاره ویزا میگیری منم بالطف و کرم دکتر اونگان (ستاره پشت ابر)Big GrinBig Grin
تشکر کنندگان: emankh101 ، najibi
سلام دوستان،

یک سوال از بچه هایی که برگهٔ آبی‌ گرفتن:

من و همسرم روز ۳ ژانویه در ابوظبی برگه آبی‌ رو گرفتیم. الان بیشتر از ۲ هفته گذشته و هنوز وقتی‌ که Case Number رو چک می‌کنم میگه

Case Number not found
آیا این به این معنی‌ که هنوز clear نشدیم؟ من انتظار داشتم که case ما رو پیدا کنه ولی‌ status ش مثلا waiting باشه.

ممنون میشم اگه کسانی‌ که clear شدن بگن ماجرا چه جوریه.

علی‌
تشکر کنندگان:
(2011-01-18 ساعت 09:55)HOMAYON53 نوشته:  
(2011-01-17 ساعت 22:53)abig نوشته:  ما هم با اجازتون به جمع آبی ها پیوستیم و همسرم هم فرم 9 سؤالی دریافت کرد.
ایشون مدرک فوق لیسانس حشره شناسی کشاورزی دارند،سابقه کار ندارند ولی یه 5 ماهی در کشور فرانسه ،زبان فرانسه خوندن و ما هم به فکرمون رسید برای این که ابهام ایجاد نکنه اون یه ترمو قید کنیم ولی بنویسیم که اون یه درجه ی دانشگاهی نبوده(آخه قبلا" ازش نام نبرده بودیم،حتی تو فرمهای ارسالی به ترکیه)

با تبريك بخاطر برگه آبي . خواهشمند است اطلاعاتتونو به فري فري براي پر نمودن جدول 2011 ارسال فرماييد زيرا هيچ اطلاعي از شما در آن وجود ندارد.
با تشكر

من توی تاپیک خلاصه پیشرفت برندگان 2011 هر چند وقت یه بار می رفتم و به روز می کردم، پس لازمه برای جناب فری-فری جداگانه ارسال کنم؟
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها کسی اطلاع داره که چرا ادرسی که در برگه ابی هست برای دیدن جواب کلیرس در انکارا مشخص نیست
کسی این ادرس را دارد
کسی اطلاع داره که چطور میشه شماره Case Number
را چک کنیم
تشکر کنندگان:
(2011-01-19 ساعت 23:08)nosrat نوشته:  سلام بچه ها کسی اطلاع داره که چرا ادرسی که در برگه ابی هست برای دیدن جواب کلیرس در انکارا مشخص نیست
کسی این ادرس را دارد
کسی اطلاع داره که چطور میشه شماره Case Number
را چک کنیم

دوست عزیز؛ به آدرس زیر برید و در صفحه باز شده روی :
click here to check your number
کلیک کنید و شماره های اول که با AS همراه میباشند مربوط به لاتاری و الباقی مربوط به ویزای اقامت خانوادگیست.

http://turkey.usembassy.gov/immigrant_ad...ssing.html

پ.ن: لطفا" اطلاعاتتان را برای درج در جدول 2011 به free-free عزیز بصورت پیام خصوصی ارسال نمائید.

نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، AmericanHamid ، HOMAYON53 ، najibi
(2011-01-19 ساعت 22:33)abig نوشته:  
(2011-01-17 ساعت 22:53)abig نوشته:  ما هم با اجازتون به جمع آبی ها پیوستیم و همسرم هم فرم 9 سؤالی دریافت کرد.
ایشون مدرک فوق لیسانس حشره شناسی کشاورزی دارند،سابقه کار ندارند ولی یه 5 ماهی در کشور فرانسه ،زبان فرانسه خوندن و ما هم به فکرمون رسید برای این که ابهام ایجاد نکنه اون یه ترمو قید کنیم ولی بنویسیم که اون یه درجه ی دانشگاهی نبوده(آخه قبلا" ازش نام نبرده بودیم،حتی تو فرمهای ارسالی به ترکیه)

با تبريك بخاطر برگه آبي . خواهشمند است اطلاعاتتونو به فري فري براي پر نمودن جدول 2011 ارسال فرماييد زيرا هيچ اطلاعي از شما در آن وجود ندارد.
با تشكر

من توی تاپیک خلاصه پیشرفت برندگان 2011 هر چند وقت یه بار می رفتم و به روز می کردم، پس لازمه برای جناب فری-فری جداگانه ارسال کنم؟
دوست عزیز اطلاعات اون جدول با خلاصه پیشرفتتون فرق داره. جدولو ببیند متوجه می شید. ممنون
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....

مسأله‌یی نیست:
پرنده‌ی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز می‌کند
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، AmericanHamid ، rayan.s ، User ، najibi
(2011-01-19 ساعت 19:15)hossein93 نوشته:  
(2011-01-19 ساعت 11:38)free_free نوشته:  
(2011-01-19 ساعت 10:26)javidk نوشته:  سلام بچه ها.

آن طور که دیشب از چیدن ستاره ها رصد کردم و همینطور چرخش زمین و کواکب به این نتیجه رسیدم که شب، شب سرور و شادی هست. در میان آنان که رقص و شادی میکردند، من و DLT و drmahmodi خیلی خوشحال بودیم. چه قری خودم می دادم . user هم اون وسط هی شواش می داد! (بنده خدا user)
ای خدا ... یعنی امشب میشه هوای جدول آفتابی بشه و ستاره ما و سایر دوستان پاک بشه از جلومون؟! و سایر بچه های منتظر هم کلیر بشن. آی که چه حالی می ده.

جاوید جان طالع بختت رو بلند میبینم . همین روزا از چشم انتظاری در میای.
میخواستم بگم باز خدا رو شکر کن که بجای ستاره نامبر(#) نداری...!!!Smile
جاوید جان نگران ستاره نباش منم مثل تو کلیرشدم اما...... بی ستاره ...شما با کناررفتن ستاره ویزا میگیری منم بالطف و کرم دکتر اونگان (ستاره پشت ابر)Big GrinBig Grin
[/b]
تشکر کنندگان:
(2011-01-19 ساعت 22:33)abig نوشته:  

با تشكر

چون جدول را فري فري پر مي كنه و تعداد برنده زياد ايشون امكان سر زندن به اونجا را بصورت دائمي ندارند لذا اگر براي ايشون ارسال بفرماييد ممنون مي شيم .
با تشكر
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.

تشکر کنندگان: rayan.s ، emankh101 ، free_free ، peyman74 ، DLT ، najibi
دوستان گل من سلام.
بچه های گل مهاجر سرا;
برای اینکه یکم گرم بشیم ایشالله برای شادی کردن به مناسبت آپدیت شدن جدول کلیر به زودی، شادی می کنیم برای برد شیرین ایران و سعود مقتدرانه به مرحله حذفی. بالاخره تو یک جام ایران راحت از گروهش صعود کرد و ملت رو دق نداد!!!

دودورو دودور ایران

دودورو دودور ایران

دودورو دودور ایران

جاوید باد ایران عزیز و ایرانی
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: User ، rayan.s ، emankh101 ، drmahmoodi ، free_free ، DLT ، farzad.s ، najibi
(2011-01-20 ساعت 09:57)javidk نوشته:  دوستان گل من سلام.
بچه های گل مهاجر سرا;
برای اینکه یکم گرم بشیم ایشالله برای شادی کردن به مناسبت آپدیت شدن جدول کلیر به زودی، شادی می کنیم برای برد شیرین ایران و سعود مقتدرانه به مرحله حذفی. بالاخره تو یک جام ایران راحت از گروهش صعود کرد و ملت رو دق نداد!!!

دودورو دودور ایران

دودورو دودور ایران

دودورو دودور ایران

جاوید باد ایران عزیز و ایرانی
جاوید عزیز خلاصه دکتر انگان لطف کردند جواب مدیکالم را به سفارت فرستاد واینم ایملش
Your CULTURE results and final report are READY. We have already finalized your medical report. You may fix an appointment with the US Embassy, Ankara.

We advise you to finish your procedure AS SOON AS POSSIBLE.

Date medical exam expires: 04/19/2011 ( 19th of April, 2011 )

We have already sent the file (in a sealed envelope) directly to the immigration visa section in the US Embassy Ankara, in January. You do not need to come to us again.

You must take your Chest X-ray (in a CD) to USA with you.

Kind regards

Dr. Ungan
انشالا به امید کناررفتن ستاره دنباله دارتBig Grin
تشکر کنندگان: javidk ، emankh101 ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان