کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-02-06 ساعت 16:12)ehsan_gh نوشته:  من تازه از مصاحبه اومدم و تو کف این 9 سوال هستم.ممکنه یکی کمکم کنه؟.رزومه باید فرمت خاصی داشته باشه؟جواب سوالات تحت چه فرمتی باید ارسال بشن؟برای تمام افراد باید جدا گانه سوالات رو جواب داد و ارسال کرد؟چقدر فرصت هست برای ارسالش؟ ممنون

روز مصاحبه مگه آفيسر نگفت كدومتون پر كنه؟ بالاي برگه بايد دستي نوشته باشه كه main applicant يا همه اعضا.
براي هر كسي كه پر كردي رزومه اون فرد رو هم بايد ضميمه كني. با توجه به اينكه بايد رزومه هم بفرستي بهتره جواب سوالات رو توي يك فايل word بنويسي و ضميمه ايميل كني.
رزومه هم فرمت خاصي نداره. هر جور دوست داري تهيه كن. فقط بايد شامل اطلاعات فردي، سوابق تحصيلي و شغلي و احيانا اگر مهارتهايي و يا تخصص خاصي داريد بشه.
هر چه زودتر بفرستي بهتر هست و از زمان ارسال پروسه كليرنس شروع ميشه.
تشکر کنندگان: free_free ، javidk ، clear ، najibi
(2011-02-06 ساعت 12:39)final destination نوشته:  من هنوز منتظرم كه يكي از دوستاي گل منتظر كليرنس،فايل pdf اون 9 تا سوال معروف رو بهم بده.

فایل‌های پیوست
.docx   9form.docx (اندازه 11.43 KB / تعداد دانلود: 131)
.pdf   9form.pdf (اندازه 26.38 KB / تعداد دانلود: 1,336)
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
تشکر کنندگان: satusa ، final destination ، emankh101 ، free_free ، javidk ، Ehsan2011 ، mml ، rayan.s ، najibi
(2011-02-06 ساعت 16:41)armido نوشته:  
(2011-02-06 ساعت 12:39)final destination نوشته:  من هنوز منتظرم كه يكي از دوستاي گل منتظر كليرنس،فايل pdf اون 9 تا سوال معروف رو بهم بده.
ممنونم آرميدو.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: armido ، emankh101 ، javidk ، zohre61
(2011-02-06 ساعت 16:12)ehsan_gh نوشته:  من تازه از مصاحبه اومدم و تو کف این 9 سوال هستم.ممکنه یکی کمکم کنه؟.رزومه باید فرمت خاصی داشته باشه؟جواب سوالات تحت چه فرمتی باید ارسال بشن؟برای تمام افراد باید جدا گانه سوالات رو جواب داد و ارسال کرد؟چقدر فرصت هست برای ارسالش؟ ممنون

سلام دوست عزيز

اميدوارم موفق باشيد , برو به
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2713
جواب سوالاتت رو ميتوني پيدا كني
To Wounds From One[font=Arial][/font]
تشکر کنندگان: ehsan_gh ، free_free ، emankh101 ، javidk ، najibi
(2011-02-06 ساعت 16:27)satusa نوشته:  

روز مصاحبه مگه آفيسر نگفت كدومتون پر كنه؟ بالاي برگه بايد دستي نوشته باشه كه main applicant يا همه اعضا.
براي هر كسي كه پر كردي رزومه اون فرد رو هم بايد ضميمه كني. با توجه به اينكه بايد رزومه هم بفرستي بهتره جواب سوالات رو توي يك فايل word بنويسي و ضميمه ايميل كني.
رزومه هم فرمت خاصي نداره. هر جور دوست داري تهيه كن. فقط بايد شامل اطلاعات فردي، سوابق تحصيلي و شغلي و احيانا اگر مهارتهايي و يا تخصص خاصي داريد بشه.
هر چه زودتر بفرستي بهتر هست و از زمان ارسال پروسه كليرنس شروع ميشه.

آفسیر چیزی نگفت و بالای صفحه هم چیزی ننوشته
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
تشکر کنندگان: free_free ، emankh101 ، hossein93 ، javidk
دوستان یه وقت فکر نکنین من دیوونه شدم ها... من مجبورم تمام پست های این تاپیک رو تشکر بذارم تا بفهمم تا کجا خوندم...Big Grin یه وقت چیزی جا نیفته از قلم....با اینکه کیس نامبر بالای دارم شکر خدا هنوز مشاعرم سر جاشه.Wink
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
(2011-02-05 ساعت 23:34)rayan.s نوشته:  
(2011-02-05 ساعت 23:16)meysam_rsh نوشته:  با عرض پوزش ولی هرچی میگردم معنی این ستاره هارو دقیق نمی فهمم اگه توضیح بدین ممنون میشم
یه ستاره یعنی همه اعضا خانواده کلییر نشدند
دو ستاره یعنی پروسه کلیرنس تمام شده فقط قبل رفتن با سفارت هماهنگ کنید چون ممکنه ویزا در این ماه موجود نباشه (این حالت مربوط به ویزاهای اقامتی غیر لاتاریه)

(*) Not all family members have been cleared. Please contact us.
(**) The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month. Please check the Department of State's current Visa Bulletin at
ممنون rayan.s عزیز ازینکه لطف میکنین و وقت میزارین
تشکر کنندگان: free_free ، rayan.s ، peyman74 ، javidk ، emankh101 ، zohreh36 ، success ، najibi
دوستان عزیزم سلام.
به توصیه ی دوستمون mitr.p عزیز آواتارم رو تغییر میدم.
در ضمن همون جوری که در پایین و در قسمت امضاءِ میبینید من هم به 90 روز رسیدم! Sad
امیدوارم که روزهای انتظار به عدد 3 رقمی نرسه و زودتر قال قضیه کنده بشه.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: frozen mind ، optoelec ، rayan.s ، elena ، satusa ، coming soon ، clear ، emankh101 ، mml ، Sooshians ، DLT ، free_free ، najibi
(2011-02-07 ساعت 09:07)javidk نوشته:  دوستان عزیزم سلام.
به توصیه ی دوستمون mitr.p عزیز آواتارم رو تغییر میدم.
در ضمن همون جوری که در پایین و در قسمت امضاءِ میبینید من هم به 90 روز رسیدم! Sad
امیدوارم که روزهای انتظار به عدد 3 رقمی نرسه و زودتر قال قضیه کنده بشه.

javidkعزیز

فکر میکنی‌ چرا اینقدر طول کشیده، من کیسم بالاست و نگران هستم که همین اتفاق برای منم بیفته، که اگه بیفته فکر نمیکنم ویزا را بگیرم

شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
تشکر کنندگان:
(2011-02-07 ساعت 12:49)Ehsan2011 نوشته:  [quote='javidk' pid='96150' dateline='1297053431']

javidkعزیز

فکر میکنی‌ چرا اینقدر طول کشیده، من کیسم بالاست و نگران هستم که همین اتفاق برای منم بیفته، که اگه بیفته فکر نمیکنم ویزا را بگیرم
دوست عزیز اگه بخوای نگاه فانتزی کنی، به این دلیل طول کشیده که:
اصولاً نمیشه یه چیزی واسه ما هلو باشه و باهاش از اول حال کنیم. تا آخرین لحظه باید دق بکنیم.

اما اصولیش: شاید واسه کارم و جایی که توش کار میکنم باشه. و شاید حتّی اسم و فامیلم!!!
اینا همش استدلال شخصی هستش و واقعیت رو خودشون می دونند و بس.

انشاالله که یه ضرب ویزا میگیری و منتظر کلیر نمی مونی.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: Ehsan2011 ، emankh101 ، clear ، frozen mind ، Sooshians ، free_free ، najibi
qدوست عزیز اگه بخوای نگاه فانتزی کنی، به این دلیل طول کشیده که:
اصولاً نمیشه یه چیزی واسه ما هلو باشه و باهاش از اول حال کنیم. تا آخرین لحظه باید دق بکنیم.

اما اصولیش: شاید واسه کارم و جایی که توش کار میکنم باشه. و شاید حتّی اسم و فامیلم!!!

موفق باشید.

ممنونم از پاسخ، امیدوارم که بزودی جواب مثبت رو بگیری.

شماره کیس:2011AS00035xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: در یافت نکردم
کنسولگری: Abu Dhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 اگوست 2010
تاریخ کارنت شدن کیس: July 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: از طریقه ایمیل 2011 june 28
تاریخ مصاحبه:: 2011 اگوست 1
تاریخ دریافت کلیرنس: 2011 اگوست 16
تاریخ دریافت ویزا: ۸ سپتامبر ۲۰۱۱
تشکر کنندگان: javidk ، emankh101
(2011-02-07 ساعت 14:07)javidk نوشته:  
(2011-02-07 ساعت 12:49)Ehsan2011 نوشته:  [quote='javidk' pid='96150' dateline='1297053431']

javidkعزیز

دوست عزیز اگه بخوای نگاه فانتزی کنی، به این دلیل طول کشیده که:

موفق باشید.

جاوید جان سلام

انشاالله هر چه زودتر کلیر بشی توی شعرم هم نوشتم که ویزا رو میگیری ولی میگم تا حالا توی گوگل اسم و فامبل خودت رو سرچ کردی اگه نه پس یکبار این کار رو انجام بده شاید تشابه اسمی داری یا مورد دیگه ای باشه بهر حال خالی از فایده نیست .و شاید یک چیزایی دستگیرت بشه.

اندکی صبر سحر نزدیک است...

CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر

تشکر کنندگان: javidk ، najibi
دوستان عزيز
عليرغم اينكه هممون به خوبي مي دونيم كه زمان كليرنس تابع هيچ قاعده خاصي نيست و كسي ازش تا حالا سر در نياورده، وليكن توي دستورالعملها هميشه گفتن كه بخشي از فرايند قبل از مصاحبه انجام و تكميل ميشه. بنابراين يكي از دلايلي كه ميتونه براي بعضي دوستان زياد منتظر مثل DLT و جاويد عزيز و يا drmahmoudi وجود داشته باشه اين هست كه اين دوستان جزء تقريبا اولين و يا دومين سري كارنت شده ها هستند و با كيس هاي خيلي پايين بودن و ممكنه اون مرحله قبل از مصاحبه ايشان هنوز تموم نشده بوده كه به سفارت ارجاع شدند و اين خودش باعث كمي تاخير بيشتر شده.
اميدوارم زودتر تكليف همه روشن بشه.
تشکر کنندگان: emankh101 ، drmahmoodi ، Sooshians ، javidk ، frozen mind ، success ، najibi
با سلام خدمت كليه دوستان عزيزم
يك نكته با خوندن تاپيك ها به ذهنم رسيد كه با اجازه بزرگتر ها من بابت انتقال تجربه عرض مي كنم.
فرم 9 سوالي رو به همراه رزومه خودتون هر چه سريعتر به سفارت ايميل كنيد. چون فرآيند شروع كليرنس از زمان دريافت اين ايميل ها شروع ميشه. بعد از اينكه فرم 9 سوالي و رزومه رو براشون ايميل كرديد حتما بايد يك ايميل كانفرميشن ازشون دريافت كنيد. براي يكي از دوستان ما اين اتفاق افتاد كه بااينكه ايشون همون روز مصاحبه فرم 9 سوالي و رزومه رو ارسال كرد ولي بعد از 2 ماه براش ايميل زدن كه چرا فرم 9 سوالي و رزومه رو براي ما ارسال نكرديSad. و ايشون مجبور شد مجدد براشون ايميل بزنه.
اميدوارم همه دوستان خوبم در مهاجرسرا موفق باشندSmile
(2011-02-07 ساعت 15:06)satusa نوشته:  دوستان عزيز
عليرغم اينكه هممون به خوبي مي دونيم كه زمان كليرنس تابع هيچ قاعده خاصي نيست و كسي ازش تا حالا سر در نياورده، وليكن توي دستورالعملها هميشه گفتن كه بخشي از فرايند قبل از مصاحبه انجام و تكميل ميشه. بنابراين يكي از دلايلي كه ميتونه براي بعضي دوستان زياد منتظر مثل DLT و جاويد عزيز و يا drmahmoudi وجود داشته باشه اين هست كه اين دوستان جزء تقريبا اولين و يا دومين سري كارنت شده ها هستند و با كيس هاي خيلي پايين بودن و ممكنه اون مرحله قبل از مصاحبه ايشان هنوز تموم نشده بوده كه به سفارت ارجاع شدند و اين خودش باعث كمي تاخير بيشتر شده.
اميدوارم زودتر تكليف همه روشن بشه.

satusa عزيز صحبت شما كاملا درست هست. اما يه نكته جالب توي فرآيند پاسخ گويي به سفارت وجود داره و اونم اينه كه ما همش تقصير رو مي اندازيم گردن كليرنس در حاليكه به طور مثال كلير شدن من نزديك 1 ماه طول كشيده ولي تقريبا 3 ماه طول كشيد تا كيس نامبرم توي سايت سفارت بياد. من فكر مي كنم بعد از كارهاي كليرنس يه اتفاق ديگه هم مي افته كه ما ازش غافل هستيم. و اون عامل باعث طولاني شدن كارها ميشه.
من هم آرزو مي كنم هر چه زودتر تكليف همه هر چه زودتر روشن بشه با اينكه به قول يكي از بچه ها اعتقاد دارم گرفتن ويزا يك داستانه اما مهاجرت خودش يه مجموعه داستان n جلديه Wink
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
تشکر کنندگان: satusa ، gadfly ، emankh101 ، rayan.s ، Sooshians ، DLT ، frozen mind ، najibi
سلام دوستان ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون . من هفته گذشته کلیر شدم . میخواستم ازتون بپرسم که از زمانی که مجددا به سفارت در آنکارا مراجعه کنم چه مدت طول می کشه که بهم ویزا بدن ؟ ضمن اینکه من فرم های اسپانسرو دفعه قبل نبرده بودم که گفتن بیار .
و اینکه چیز خاصی هست که باید بدونم یا انجام بدم در این مرحله ؟
ممنون از راهنمایتون
تشکر کنندگان: coming soon ، gadfly ، Amir78 ، satusa ، frozen mind ، Sooshians ، javidk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان