کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
(2011-02-08 ساعت 12:33)tamanna نوشته:  
(2011-02-07 ساعت 15:57)mohammad6421 نوشته:  سلام دوستان ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون . من هفته گذشته کلیر شدم . میخواستم ازتون بپرسم که از زمانی که مجددا به سفارت در آنکارا مراجعه کنم چه مدت طول می کشه که بهم ویزا بدن ؟ ضمن اینکه من فرم های اسپانسرو دفعه قبل نبرده بودم که گفتن بیار .
و اینکه چیز خاصی هست که باید بدونم یا انجام بدم در این مرحله ؟
ممنون از راهنمایتون

سلام.من واقعا جریان این فرم 9سوالیرو متوجه نمیشم.کی باید این فرم رو برای سفارت فرستاد؟البته اینم بگم که هنوز نامه ی دوم برام نیومدهSad

با سلام بعد از پايان مصاحبه اگه نياز به بررسي بيشتر باشه آفيسر يك برگه سفيد مي دهد كه حاوي 9 سوال مي باشد. جواب اين 9 سوال بايد هر چه زودتر به سفارت ايميل بشود. من 1 ساعت بعد از دريافت برگه 9 سوالي جواب هاي مرتبط با آن رو به همراه روزمه خودم براشون ايميل كردم. بنابراين هر چه زودتر ايميل بشه بهترهSmile
تاریخ ورود به امریکا: 8 اپریل
Standing Stones
تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101 ، free_free ، satusa
(2011-02-08 ساعت 13:07)User نوشته:  برنده مادر ایشان بودند.
هنگام ثبت نام در ثبت تاریخ تولد اشتباه داشتند. بعدا به اطلاع کی سی سی رسانده بودند.
اما در نامه مصاحبه نام ایشان ذکر نشده بود.

ميشه توضيح بديد منظورتان از اينکه در نامه مصاحبه نام ايشان ذکر نشده بود چيست؟
شماره کیس:2011AS00028XXX

تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free
(2011-02-08 ساعت 13:07)User نوشته:  برنده مادر ایشان بودند.
هنگام ثبت نام در ثبت تاریخ تولد اشتباه داشتند. بعدا به اطلاع کی سی سی رسانده بودند.
اما در نامه مصاحبه نام ایشان ذکر نشده بود.
ميشه دقيقا بگيد چجور اشتباهي؟آخه اشتباه تو تاريخ تولد اگه فقط در حد 1-2 روز باشه كه منجر به ردي نميشه!
اي داد بيداد بازم ياد اشتباه خودم تو اسپل اسم و فاميليم افتادم....

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free
به mohammad6421 تبريك گفتم دوست عزیز
بخون مطالب رو کاملا" مشخص و واضحه که به کی تبریک گفتم.
تشکر کنندگان: frozen mind ، free_free ، rayan.s
یکی لطفااا به من بگه چرا ؟؟؟؟
تشکر کنندگان: mehran626 ، free_free
(2011-02-08 ساعت 15:40)suntino نوشته:  
(2011-02-08 ساعت 12:33)tamanna نوشته:  
(2011-02-07 ساعت 15:57)mohammad6421 نوشته:  سلام دوستان ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون . من هفته گذشته کلیر شدم . میخواستم ازتون بپرسم که از زمانی که مجددا به سفارت در آنکارا مراجعه کنم چه مدت طول می کشه که بهم ویزا بدن ؟ ضمن اینکه من فرم های اسپانسرو دفعه قبل نبرده بودم که گفتن بیار .
و اینکه چیز خاصی هست که باید بدونم یا انجام بدم در این مرحله ؟
ممنون از راهنمایتون

سلام.من واقعا جریان این فرم 9سوالیرو متوجه نمیشم.کی باید این فرم رو برای سفارت فرستاد؟البته اینم بگم که هنوز نامه ی دوم برام نیومدهSad

با سلام بعد از پايان مصاحبه اگه نياز به بررسي بيشتر باشه آفيسر يك برگه سفيد مي دهد كه حاوي 9 سوال مي باشد. جواب اين 9 سوال بايد هر چه زودتر به سفارت ايميل بشود. من 1 ساعت بعد از دريافت برگه 9 سوالي جواب هاي مرتبط با آن رو به همراه روزمه خودم براشون ايميل كردم. بنابراين هر چه زودتر ايميل بشه بهترهSmile
فلذا نتيجه مي گيريم كه جواب 9 سوال را تايپ شده و آماده داشته باشيمBig Grin

با توجه به پستهاي ترانه ابهامات متعددي در كيس مادرشون بوده كه احتمالا آفيسر محترم به خودشون زحمت ندادن كه مخ رو كمي به كار بگيرن و بررسي كنن و آب پاكي رو ريختن رو دست ترانه و مامانشون.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: Sooshians ، emankh101 ، free_free ، frozen mind
رزومه فرق می کنه با فرم 9 سوالی ؟؟؟
یعنی به جز فرم 9 سوالی چیز دیگه ای هم باید آماده کنیم ؟؟
تشکر کنندگان: free_free
سلام دوستان ببخشيد واقعا فرصت نداشته ام امروز به انجمن سر بزنم.

ترانه خانم هنگام ثبت نام اينترنتي اشتباه در ثبت تاريخ (اگر اشتباه نكنم) داشتند. سن ايشان نزديك به مرز 21 سال است كه بسيار حساس هستش و درخواست براي تغيير تاريخ تولد فكر مي كنم حساسيت زا بوده براي كيس ايشون. (به اين دليل ثبت اشتباه تاريخ مهم هستش كه يك نفر مي تواند دو بار در قرعه كشي ثبت نام كند و با هر كدام از پرونده ها كه برنده شد بعدا درخواست تغيير تاريخ را بدهد. و يا همين نزديك بودن سن يكي از وابستگان برنده به سن 21 سال هر چند كه سن ايشان هنوز هم زير 21 سال است.)

ظاهرا يك مشكل ديگر هم داشتند در كيس اشان كه من اجازه مي خوام به دليل اينكه اطلاعات كافي ندارم موكول كنيم به توضيح خودشون.

به هر حال من هم مثل خيلي از دوستان ديگر از شنيدن اين خبر بسيار ناراحت شدم. بخصوص براي ايشان كه از ابتدا كه نامه را دريافت نكرده بودند، بعد از دريافت هم با مشكلات بالا مواجه بودند.

با همه اين اوصاف دليل رد شدن كيس را فقط بايد از زبان خودشون بشنويم.
برنده كيس مادر ايشان هستند و ترانه خانم به عنوان فرزند زير 21 سال واجد شرايط دريافت ويزا بوده، اما به دليلي كه هنوز نميدانيم كيس رد شده.
متاسفانه تماس تلفني امروز صبح ايشون فقط 3-4 ثانيه طول كشيد. و من فقط همين جمله كه "ما رو رد كردند" رو از ايشون شنيدم!

ترانه خانم در اولين و تنها گردهمايي 2011 در تهران شركت كرده بودند و با وجود مشكلاتي كه در پرونده داشتند بسيار اميدوار بودند. راستش من هم انتظار رد شدن كيس رو اصلا نداشتم! هر چند به كار اين آمريكايي ها اصلا نميشه اعتماد كرد!
تشکر کنندگان: arezoo_zarrabi ، Linspire ، emankh101 ، success ، hasti_banoo ، free_free ، frozen mind ، DLT ، suntino ، satusa ، clear ، rayan.s ، Sooshians ، usa ، mml ، najibi
واقعا از شنیدن خبر مربوط به ترانه ناراحت شدم. امیدوارم آنچه که به صلاحشه براش پیش بیاد...
تشکر کنندگان: emankh101 ، free_free ، zohreh36 ، satusa ، clear ، Sooshians ، mml
اين ups چيه ؟

تشکر کنندگان:
خوب من تونستم متوجه بشم که دلیل رد شدن کیس ترانه و مادرشون چی بوده:
ایشان تماس گرفتند و به این شکل ماجرا رو توضضیح دادند:
برنده مادر ایشون است. موقع ثبت نام نام ترانه توی ثبت نام وارد نشده بوده! بعدها که از طریق چک کردن سایت متوجه میشن برنده شده اند، فرم ها رو می فرستند. اینبار اما کامل.
نامه مصاحبه چند وقت پیش به دستشون می رسه، اما توی نامه مصاحبه اسم تراانه به عنوان فرد همراه برنده ذکر نشده بوده، توی نامه هم مداررک لازم رو درخواست کرده بودند.
ایشان قبلا به کی سی سی موضوع رو اعلام کرده بودند. به سفارت هم اعلام کرده اند و سفارت هم جواب داده که مپقع مصاحبه توضیح برهید.
امروز صبح در ابوظبی مادر ایشان وارد سفارت می شوند با پرینت جواب سفارت. اما قبل از اینکه مدارک را از ایشان بگیرند، بدون انگشت نگاری و بدون پرداخت پول و بدون دیدن آفیسر یک مرد سیاه پوست به ایشان می گوید کیس شما رد شده هست چون شما دروغ گفته اید! بهتره دیگه نروید برای مصاحبه و پول مصاحبه رو ندهید.
مادر ایشون هم از سفارت میاد بیرون. و دیگه دوباره داخل نرفته اند.

دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشته اند لطفا کمک کنند که آیا روال مصاحبه ابوظبی هم مثل آنکاراست که رد شدن کیس حتما بعد از انگشت نگاری و پرداخت پول و قسم خوردنه؟
آیا در سفارت آفیسر مرد سیاه پوست وجود داره؟
به نظر شما ایشون چکار میتونه بکنه؟
من بهشون پیشنهاد کردم فردا دوباره مراجعه کنند سفارت و تلاش کنند با توضیح این مساله که امروز وقع مصاحبه نتوانسته اند حاضر شوند دوباره یک وقت مصاحبه بگیرند. و همزمان هم با یک ایمیل دوباره درخواست وقت مصاحبه کنند. چون این کیس فعلا یک کیس غایب به شمار میاد. چون آفیسر بررسی کننده کیس هنوز نظرشو اعلام نکرده.
ایشان تا دوشنبه ابوظبی هستند.

حدس من اینه که اون کسی که با دیدن جواب سفارت ازش خواسته بره بیرون از سفارت اصلا یک نگهبان بوده!
چون نه مدارکی ازشون گرفته اند نه تشریفات مرسوم مصاحبه انجام شده.
دوستان لطفا کمک کنید یک راه حل برای این کیس هنوز باز پیدا کنیم. ایشان در ابوظطبی منتظر کمک ما هستند.
تشکر کنندگان: free_free ، Amir78 ، hasti_banoo ، emankh101 ، frozen mind ، DLT ، satusa ، arezoo_zarrabi ، clear ، rayan.s ، Sooshians ، usa ، mml ، success ، najibi
(2011-02-09 ساعت 00:45)User نوشته:  خوب من تونستم متوجه بشم که دلیل رد شدن کیس ترانه و مادرشون چی بوده:
ایشان تماس گرفتند و به این شکل ماجرا رو توضضیح دادند:
برنده مادر ایشون است. موقع ثبت نام نام ترانه توی ثبت نام وارد نشده بوده! بعدها که از طریق چک کردن سایت متوجه میشن برنده شده اند، فرم ها رو می فرستند. اینبار اما کامل.
نامه مصاحبه چند وقت پیش به دستشون می رسه، اما توی نامه مصاحبه اسم تراانه به عنوان فرد همراه برنده ذکر نشده بوده، توی نامه هم مداررک لازم رو درخواست کرده بودند.
ایشان قبلا به کی سی سی موضوع رو اعلام کرده بودند. به سفارت هم اعلام کرده اند و سفارت هم جواب داده که مپقع مصاحبه توضیح برهید.
امروز صبح در ابوظبی مادر ایشان وارد سفارت می شوند با پرینت جواب سفارت. اما قبل از اینکه مدارک را از ایشان بگیرند، بدون انگشت نگاری و بدون پرداخت پول و بدون دیدن آفیسر یک مرد سیاه پوست به ایشان می گوید کیس شما رد شده هست چون شما دروغ گفته اید! بهتره دیگه نروید برای مصاحبه و پول مصاحبه رو ندهید.
مادر ایشون هم از سفارت میاد بیرون. و دیگه دوباره داخل نرفته اند.

دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشته اند لطفا کمک کنند که آیا روال مصاحبه ابوظبی هم مثل آنکاراست که رد شدن کیس حتما بعد از انگشت نگاری و پرداخت پول و قسم خوردنه؟
آیا در سفارت آفیسر مرد سیاه پوست وجود داره؟
به نظر شما ایشون چکار میتونه بکنه؟
من بهشون پیشنهاد کردم فردا دوباره مراجعه کنند سفارت و تلاش کنند با توضیح این مساله که امروز وقع مصاحبه نتوانسته اند حاضر شوند دوباره یک وقت مصاحبه بگیرند. و همزمان هم با یک ایمیل دوباره درخواست وقت مصاحبه کنند. چون این کیس فعلا یک کیس غایب به شمار میاد. چون آفیسر بررسی کننده کیس هنوز نظرشو اعلام نکرده.
ایشان تا دوشنبه ابوظبی هستند.

حدس من اینه که اون کسی که با دیدن جواب سفارت ازش خواسته بره بیرون از سفارت اصلا یک نگهبان بوده!
چون نه مدارکی ازشون گرفته اند نه تشریفات مرسوم مصاحبه انجام شده.
دوستان لطفا کمک کنید یک راه حل برای این کیس هنوز باز پیدا کنیم. ایشان در ابوظطبی منتظر کمک ما هستند.

اون مرد سیاهپوست هرکسی میتونه باشه بجز آفیسر...!
ولی اونها فقط قرار مصاحبشون با آفیسر بوده نه با اون فرد پس حتما بایستی به سفارت مراجعه کنند و بگن یه شخصی این حرفو بهشون زده و بخاطر اون نرفتن سر مصاحبهSad
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: mavarfan ، User ، emankh101 ، final destination ، frozen mind ، satusa ، clear ، Sooshians ، usa ، najibi
فری جان من هم همین نطرو دارم.
و همین پیشنهاد رو دادم که توضیح بدهند چرا نتونسته اند به مصاحبه برسند!
تشکر کنندگان: final destination ، frozen mind ، satusa ، free_free ، clear ، Sooshians ، usa
البته من بدبینانه ترین حالت رو هم براشون توضیح دادم که ممکنه اون فرد واقعا و از قضا آفیسر بررسی کننده پرونده بوده باشه!
و ایشان بروند دوباره وقت مصاحبه بگیرند و هزارو ششصد و چهل دلار هم بدهند اما باز هم همین نتیجه را بگیرند. اما در این صورت آنها مطمءن خواهند بود که همه راهها را امتحان کرده اند.
حتا با ضرر مالی.

من امیدوارم و فردا دوباره وقت مصاحبه بگیرند و بتوانند مصاحبه شوند.
انرژی مثبت بفرستید!
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، emankh101 ، final destination ، frozen mind ، DLT ، arshida ، satusa ، free_free ، clear ، Sooshians ، usa ، success ، najibi
تجزیه و تحلیل شخصی من از کیس ترانه و مادرشان
ان مرد سیاه پوست همانند یک گارد و نیز در بر دارنده نظم و نیز ناظره بر ورود و خروج افراد انجام وظیفه می کند
و مطمعنا در هنگامی که صبح به صبح سفارت لیست ارباب رجوعان ان روز را به نگهبان و یا همان فرد سیاه پوست می دهد بنا بر تحقیقات از قبل برسی شده کیس های ان روز در ان چک لیست کیس هایی را که به وضوح تشخیص می دهند در ان دروغ گفته شده است را ضرب در می زنند که از اطلاف وقت ارباب رجوع ان کیس و نیز پرداخت هزینه ای بیشتر در سفارت جلوگیری کنند:
اما این موارد در صورتی می باشد که ا زنظر افیسر مربوطه ان کیس و نیز fbi قبل از مصاحبه کیس به طور کامل ریجکت طلقی بشه و هر گونه اوردن دلیل را مبنا بر دروغی دیگر طلقی
می کنند
اما خوب مواردی هم هستند که بر سر تاریخ تولد و یا اسپل اسم و ... رخ می دهد که افیسر ان را بر خطا و یا اشتباه غیر عمد فرد برنده و یا سیستم می گذارد
پیش نهادی که من می توانم بکنم:
لاتاری شانسی تکرار نشدنیست
حتی در نا امیدی بسی امید هست
پس برای انکه دل خودشان قرص باشد و نخواهند مدام بگویند ای کاش ما که این همه رفتیم با افیسر هم مصاحبه می کردیم و دلیله شخصیمان را می گفتیم
و اگر رفته بودیم شاید راضی می شد و این گونه صحبت ها که ما ایرانی ها همیشه از سر مهربانی به خودمان روا می داریم
پیش نهاد می کنم با وجود این موارد و هزینه ها تا دبی هستید یک وقت مصاحبه گرفته و با افیسر نیز صحبت کنند
به هر حال قدیمی ها گویند: ستون تا ستون فرجه
به امید موفقیت این کیس و تمامییه دوستان عزیزم
تشکر کنندگان: Linspire ، emankh101 ، frozen mind ، DLT ، javidk ، optoelec ، Sooshians ، usa ، farzad.s ، success ، najibi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان