موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سال گذشته من براي گرفتن ويزاي خواهرم بعد از كليرنسش رفتم ابوظبي افيسر گفت ما به دلايلي بعضي مداركو بايد دوباره برسي كنيم بريد دوباره سايتو چك كنيد وقتي پروسه كامل شد دوباره بيايد من هم كه حسابي عصباني شدم بخاطر وضعيت تحصيلي خواهرزادم و اين بلاتكليفي از افيسر خواستم كه با مافوقش صحبت كنم ايشون هماهنگ كرد مافوقش اومد كه يه سياه پوست بودكه فوق العاده انسان منطقي ومثبتي بود و قول داد سريع برسي كنند با من تماس بگيرن كه فرداش همون افيسره به من زنگ زد گفت بيايد ويزاتون امادست. احتمال داره همون شخص باشه كه بنظرم اگه همون شخص باشه خيلي اشتباه كردن زود جا زدن و تسليم شدن مي بايستي سعي ميكردن متقاعدش ميكردن كلكي در كار نبوده اگه اشتباهي هم شده سهوي بوده
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-09 ساعت 01:13)User نوشته: البته من بدبینانه ترین حالت رو هم براشون توضیح دادم که ممکنه اون فرد واقعا و از قضا آفیسر بررسی کننده پرونده بوده باشه!
و ایشان بروند دوباره وقت مصاحبه بگیرند و هزارو ششصد و چهل دلار هم بدهند اما باز هم همین نتیجه را بگیرند. اما در این صورت آنها مطمءن خواهند بود که همه راهها را امتحان کرده اند.
حتا با ضرر مالی.
من امیدوارم و فردا دوباره وقت مصاحبه بگیرند و بتوانند مصاحبه شوند.
انرژی مثبت بفرستید!
پيشنهاد من هم دوباره وقت مصاحبه گرفتن هست.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
ارمنم فرمی نخواستن و نگفتن فرمی پر کن فقط 5 سوال از پروندم از مدارکم کرد و قبول شدم . بعضی از دوستان مدارکشون را ارسال میکنن و میگن باید حتما ارسال کنیم ؟ نه دوستان بایدی نداره من ارسال نکردم با خودم بردم و تو سفارت به خانم منشی دادم لازم نیست که حتما بفرستید .
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز
بايد به اطلاعتون برسونم كه
بر خلاف اطلاعات سايت كه زير اسم همسرم و خودم نوشته بودن شرايط ويزا: ready،و بعد از تمام خوشي ها الان در سايت اسم منو حذف كردن و تنها اسم خانم من باقيمانده كه نوشتن.application in processing
يعني ويزاي من اماده هست و ويزاي همسرم نه .اين در حاليه كه بعد از اعلام آماده بودن ويزا ها من براي پرسش يك سوال به سفارت ايميل زدم -سوال من اين بود كه امكان دارد همسرم كه البته main applicant نيست حدود يك ماه به خاطر شرائطي كه داره(به همراه توضيح شرايط)زودتر از من مهاجرت كنه و من بعد از او؟و اونها مستقيماً جواب سوال اصلي منو ندادن و گفتن تنها ويزاي شما آماده است و پرونده همسرتون هنوز تحت بررسيه -كه ما خيلي تعجب كرديم چون زير اسم هردوي ما نوشته بودن ready و امروز هم در سايت ابوظبي ديدم اسم همسرم به تنهائي هست و هنوز در مرحله بررسي.
به نظرتون اينقدر حواس پرتن كه اول يه چيز بنويسن و بعد يه چيز ديگه؟
البته با توجه به ارسال 1352 فردين كه نوشته براي خواهرش مشكل مشابه پيش اومده شايد واقعاً اينطورين.لطفاً راهنمائي كنين.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-09 ساعت 12:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-09 ساعت 12:49 توسط javidk.)
(2011-02-09 ساعت 12:33)t74 نوشته: دوستان عزيز
بر خلاف اطلاعات سايت كه زير اسم همسرم و خودم نوشته بودن شرايط ويزا: ready،و بعد از تمام خوشي ها الان در سايت اسم منو حذف كردن و تنها اسم خانم من باقيمانده كه نوشتن.application in processing
يعني ويزاي من اماده هست و ويزاي همسرم نه .اين در حاليه كه بعد از اعلام آماده بودن ويزا ها من براي پرسش يك سوال به سفارت ايميل زدم -سوال من اين بود كه امكان دارد همسرم كه البته main applicant نيست حدود يك ماه به خاطر شرائطي كه داره(به همراه توضيح شرايط)زودتر از من مهاجرت كنه و من بعد از او؟و اونها مستقيماً جواب سوال اصلي منو ندادن و گفتن تنها ويزاي شما آماده است و پرونده همسرتون هنوز تحت بررسيه -كه ما خيلي تعجب كرديم چون زير اسم هردوي ما نوشته بودن ready و امروز هم در سايت ابوظبي ديدم اسم همسرم به تنهائي هست و هنوز در مرحله بررسي.
البته با توجه به ارسال 1352 فردين كه نوشته براي خواهرش مشكل مشابه پيش اومده شايد واقعاً اينطورين.لطفاً راهنمائي كنين.
دوست عزیز t74،
مطمئنن اونها آدمهای خارق العاده ای نیستند که نخوان اشتباه کنند.
ولی ایمان داشته باشید که کار همسرتون خیلی خیلی زود انجام می شه و ویزای ایشونم آماده میشه. پس الکی به خودتون و همسرتون استرس ندید.
شاید استرس برای همسرتون خوب نباشه.
موفق باشید.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-09 ساعت 12:48)javidk نوشته: (2011-02-09 ساعت 12:33)t74 نوشته: دوستان عزيز
دوست عزیز t74،
مطمئنن اونها آدمهای خارق العاده ای نیستند که نخوان اشتباه کنند.
ولی ایمان داشته باشید که کار همسرتون خیلی خیلی زود انجام می شه و ویزای ایشونم آماده میشه. پس الکی به خودتون و همسرتون استرس ندید.
شاید استرس برای همسرتون خوب نباشه.
موفق باشید.
بازهم خدا را شکر که شما نرفتید ابوظبی فقط برای یک ویزا.
زمانی که برای گرفتن ویزا رفته بودم آنکارا (16 ژانویه) یکی از دوستان بود که کیس لاتاری بود و در سایت هم اعلام شده بود که ویزای خودش، همسرش و فرزندشون آماده هست.
حتی به اتفاق هم به سفارت رفتیم و پاسپورت ها را تحویل دادیم.
اما زمانی که UPS پاسپورت ها را تحویل داد، پاسپورت همسر ایشان بدون ویزا بود و فقط که برگه آبی FBI Ckeck همراه پاسپورت بود.
یک نمونه دیگه هم یه آقایی بود که در هتل من، کیس خانوادگی بود و خودش تنها بدون همراه بود.
در لیست کلیر شده بود و وقتی به سفارت مراجعه کرد و پاسپورت را تحویل داد، شب سفارت ایمیل زد براش که شرمنده که باعث شدیم شما نگران و سرگردان بشید ولی متاسفانه ویزای شما آماده نیست و پاسپورت بدون ویزا برای شما برگردانده میشنود.
با این چیزا که شخصا با چشم خودم دیدم، فهمیدم که کارهای اداری اونها خیلی بی در و پیکر تر از اون چیزی هست که میشه فکرش را کرد.
راستش فقط اسمش هست که خیلی دقیق و منظم هستند...
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-09 ساعت 13:39)arezoo_zarrabi نوشته: (2011-02-09 ساعت 00:45)User نوشته: خوب من تونستم متوجه بشم که دلیل رد شدن کیس ترانه و مادرشون چی بوده:
ایشان تماس گرفتند و به این شکل ماجرا رو توضضیح دادند:
برنده مادر ایشون است. موقع ثبت نام نام ترانه توی ثبت نام وارد نشده بوده! بعدها که از طریق چک کردن سایت متوجه میشن برنده شده اند، فرم ها رو می فرستند. اینبار اما کامل.
نامه مصاحبه چند وقت پیش به دستشون می رسه، اما توی نامه مصاحبه اسم تراانه به عنوان فرد همراه برنده ذکر نشده بوده، توی نامه هم مداررک لازم رو درخواست کرده بودند.
ایشان قبلا به کی سی سی موضوع رو اعلام کرده بودند. به سفارت هم اعلام کرده اند و سفارت هم جواب داده که مپقع مصاحبه توضیح برهید.
امروز صبح در ابوظبی مادر ایشان وارد سفارت می شوند با پرینت جواب سفارت. اما قبل از اینکه مدارک را از ایشان بگیرند، بدون انگشت نگاری و بدون پرداخت پول و بدون دیدن آفیسر یک مرد سیاه پوست به ایشان می گوید کیس شما رد شده هست چون شما دروغ گفته اید! بهتره دیگه نروید برای مصاحبه و پول مصاحبه رو ندهید.
مادر ایشون هم از سفارت میاد بیرون. و دیگه دوباره داخل نرفته اند.
دوستانی که ابوظبی مصاحبه داشته اند لطفا کمک کنند که آیا روال مصاحبه ابوظبی هم مثل آنکاراست که رد شدن کیس حتما بعد از انگشت نگاری و پرداخت پول و قسم خوردنه؟
آیا در سفارت آفیسر مرد سیاه پوست وجود داره؟
به نظر شما ایشون چکار میتونه بکنه؟
من بهشون پیشنهاد کردم فردا دوباره مراجعه کنند سفارت و تلاش کنند با توضیح این مساله که امروز وقع مصاحبه نتوانسته اند حاضر شوند دوباره یک وقت مصاحبه بگیرند. و همزمان هم با یک ایمیل دوباره درخواست وقت مصاحبه کنند. چون این کیس فعلا یک کیس غایب به شمار میاد. چون آفیسر بررسی کننده کیس هنوز نظرشو اعلام نکرده.
ایشان تا دوشنبه ابوظبی هستند.
حدس من اینه که اون کسی که با دیدن جواب سفارت ازش خواسته بره بیرون از سفارت اصلا یک نگهبان بوده!
چون نه مدارکی ازشون گرفته اند نه تشریفات مرسوم مصاحبه انجام شده.
دوستان لطفا کمک کنید یک راه حل برای این کیس هنوز باز پیدا کنیم. ایشان در ابوظطبی منتظر کمک ما هستند.
سلام،
من هفته پیش ابوظبی بودم وهیچ فرد سیاه پوستی یادم نیست که مسئول بوده باشد، به جز نگهبانها. خیلی عجیب به نظر می یاد که نگهبان کیس رو رد کنه. در ضمن خانم ملیکا در مورد یک کیسی که رد شده بودن (ظاهرا شهر محل اقامت را اشتباه اعلام کرده بودن) گفت که فیش پرداخت رو براشون نوشته بودن، دقیقا مثل روال بقیه یعنی بعد از دریافت مدارک اولیه، ولی چون صندوق تعطیل بوده بهش میگن اول برو مصاحبه بعد بیا پرداخت کن. که وقتی کیسش رد می شه دیگه پرداخت نمی کنه. ولی توجه کنین که ایشون فقط به خاطر اینکه صندوق بسته بوده این شانس رو پیدا می کنن.
آفيسر چطوري تشخيص مي ده كه شخص شهر محل اقامت رو اشتباه نوشته اگه كيس خودش لو نده؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-09 ساعت 14:11)final destination نوشته: (2011-02-09 ساعت 13:39)arezoo_zarrabi نوشته: (2011-02-09 ساعت 00:45)User نوشته:
آفيسر چطوري تشخيص مي ده كه شخص شهر محل اقامت رو اشتباه نوشته اگه كيس خودش لو نده؟
[/quote]
دوست عزیز شما موقع ثبت نام اوّلیه شهری که بدنیا اومدی و شهری که زندگی می کنی رو وارد سایت می کنی دیگه.
حالا به نظر شما تشخیصش برای آفیسر سخته و یا نیاز به علم غیب داره؟!!
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-09 ساعت 14:58)mehran626 نوشته: (2011-02-09 ساعت 01:22)Amir78 نوشته: تجزیه و تحلیل شخصی من از کیس ترانه و مادرشان
ان مرد سیاه پوست همانند یک گارد و نیز در بر دارنده نظم و نیز ناظره بر ورود و خروج افراد انجام وظیفه می کند
با امید آنکه مسئله ایشان حل شود ولی باید واقع بین هم بود و همونطور که همه میدونیم اگر نفرات معرفی شده در زمان ثبت نام با مدارک ارائه شده در زمان ارسال مدارک متفاوت باشد بعید است حمل بر اشتباه بشه و این رو صراحتا گفتند که در چنین حالتی کیس رد میشه ولی شاید این موضوع قابل تامل است که این نتیجه رو افیسر نگفته و اگر کسی تجربه مشابهی رو داشته باشه بد نیست در میون بذاره
از شنیدن خبر رد شدن کیس ترانه خانوم و مادرشان متاثر شدم .امیدوارم ایشان در ادامه مسیر زندگی موفق باشند. ولی قبلا" من و اشکان عزیز از مدیران محترم سایت خدمت ایشان در جایی که مشکلشان را مطرح کرده بودند( عدم درج نام فرزند در زمان ثبت نام) عرض کرده بودیم با توجه به متن صریح سایت وزارت امورخارجه آمریکا کیس شما رد میشه.
دوستان عزیز؛ بعضی اشتباهات مثل وارد کردن تاریخ تولد اشتباه، چون قانونی نداره و به نظر آفیسر بستگی داره ولی وارد کردن اشتباه وضعیت تاهل و تعداد فرزندان صریحا" قید شده که کیس رد میشه.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-09 ساعت 14:24)javidk نوشته: (2011-02-09 ساعت 14:11)final destination نوشته: (2011-02-09 ساعت 13:39)arezoo_zarrabi نوشته: (2011-02-09 ساعت 00:45)User نوشته:
دوست عزیز شما موقع ثبت نام اوّلیه شهری که بدنیا اومدی و شهری که زندگی می کنی رو وارد سایت می کنی دیگه.
[/quote]
منظورم اينه كه به فرض من در مشهد زندگي مي كنم ولي محل اقامت رو مي نويسم اصفهان.از كجا ميشه فهميد كه من دروغ گفتم؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-09 ساعت 17:23)final destination نوشته: (2011-02-09 ساعت 14:24)javidk نوشته: (2011-02-09 ساعت 14:11)final destination نوشته: (2011-02-09 ساعت 13:39)arezoo_zarrabi نوشته: (2011-02-09 ساعت 00:45)User نوشته:
منظورم اينه كه به فرض من در مشهد زندگي مي كنم ولي محل اقامت رو مي نويسم اصفهان.از كجا ميشه فهميد كه من دروغ گفتم؟
[/quote]
شما چرا همچین دروغی را میخوای بگی؟ مگه شهر محل زندگی در گرفتن ویزا تاثیر داره؟ موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .