موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من هم برای ترانه خانم و مادرشون خیلی متاسفم و امیدوارم مشکلشون حل بشه.
با توجه به این که سفارت جمعه و شنبه تعطیله و ایشون هم تا دوشنبه اونجا هستن، پس فقط فردا و یکشنبه رو فرصت دارن که هر کاری از دستشون برمیاد انجام بدن . فکر میکنم ترانه خانم و مادرشون بهتر به موضوع واقفن و از هر کس دیگه بهتر میتونن تشخیص بدن چه کاری باید انجام بدن.
ولی به عقیده من تلفن زدن و رفتن به سفارت و پیگیری موضوع ، حداقل کاریه که باید انجام بدن.
شماره کیس:2011AS000055##
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه و دریافت ویزا: ژانویه 2011
زندگی قصه مرد یخ فروشیست که از او پرسیدند فروختی؟ گفت: نخریدند تمام شد...
موضوعها: 1
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
در مورد کیس ترانه خانم و مادرشون من هم با user عزیز موافق هستم .
به نظر من هم بدون تشریفات و توضیحات و روال قانونی هیچ کیس رو رد نمیکنن .
مادر ایشون باید حتما مجدد وقت بگیره و کل جریان رو کامل و شفاف برای مسولین سفارت توضیح بده.
در پایان امیدوارم به نتیجه مورد نظرشون برسند.
« نهنگ در دریاست.برای شکار نهنگ باید به دریا بروید.»
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-09 ساعت 23:49)loveusa2010 نوشته: سلام به دوستان منتظر
انکارا چرا اپدیت نمیکنه ؟ به نظر شما دیر نکرده !؟:
ای بابا، چه فایده ای داره.
دربدرا اگه بخوان مثل هفته پیش آپدیت کنن همون بهتر که آپدیت نشه.
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-10 ساعت 18:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-10 ساعت 18:17 توسط coming soon.)
پروردگارا این تاپیک را پر از جیغ های پاک و مملو از شادی کلیر شدگان بگردان.
آمین یا رب العالمین
دلمون لک زده برا یه جیغ یا هورا .
در ضمن منم واقعا به خاطر رد شدن کیس مادر و خواهر عزیزمون متاثر و متاسف هستم و با این حرف user عزیز موافقم و امیدوارم هر چه سریعتر به اون موفقیت ها برسند چون :
خدا گر به حکمت ببندد دری ------------------- ز رحمت گشاید در دیگری
اندکی صبر سحر نزدیک است...
CASE NUMBER :2011AS00023XXX
تاریخ مصاحبه : 5 جون 2011
تاریخ کلیر شدن : 16 آگست 2011 (بعد از 73 روز )
سفارت : ابوظبی
دریافت ویزا : 25 آگوست
تاریخ احتمالی عزیمت : 21 اکتبر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-10 ساعت 18:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-10 ساعت 18:45 توسط farzad.s.)
(2011-02-09 ساعت 15:37)rayan.s نوشته: (2011-02-09 ساعت 14:58)mehran626 نوشته: (2011-02-09 ساعت 01:22)Amir78 نوشته: تجزیه و تحلیل شخصی من از کیس ترانه و مادرشان
ان مرد سیاه پوست همانند یک گارد و نیز در بر دارنده نظم و نیز ناظره بر ورود و خروج افراد انجام وظیفه می کند
با امید آنکه مسئله ایشان حل شود ولی باید واقع بین هم بود و همونطور که همه میدونیم اگر نفرات معرفی شده در زمان ثبت نام با مدارک ارائه شده در زمان ارسال مدارک متفاوت باشد بعید است حمل بر اشتباه بشه و این رو صراحتا گفتند که در چنین حالتی کیس رد میشه ولی شاید این موضوع قابل تامل است که این نتیجه رو افیسر نگفته و اگر کسی تجربه مشابهی رو داشته باشه بد نیست در میون بذاره
از شنیدن خبر رد شدن کیس ترانه خانوم و مادرشان متاثر شدم .امیدوارم ایشان در ادامه مسیر زندگی موفق باشند. ولی قبلا" من و اشکان عزیز از مدیران محترم سایت خدمت ایشان در جایی که مشکلشان را مطرح کرده بودند( عدم درج نام فرزند در زمان ثبت نام) عرض کرده بودیم با توجه به متن صریح سایت وزارت امورخارجه آمریکا کیس شما رد میشه.
دوستان عزیز؛ بعضی اشتباهات مثل وارد کردن تاریخ تولد اشتباه، چون قانونی نداره و به نظر آفیسر بستگی داره ولی وارد کردن اشتباه وضعیت تاهل و تعداد فرزندان صریحا" قید شده که کیس رد میشه.
من هم با نظر دوست عزیز رایان کاملا موافقم.ایشون فرمها را باید بر طبق ثبت نام اولی پر میکرد ومی فرستاد همون طور که گفتن نامه مصاحبه هم فقط به اسم مادر ایشون اومد این نشون میده KCC اصلا فرم های ایشون رو مد نظر قرار نداد.این نظر منه امیدوارم اشتباه باشه ولی فکر نمی کنم اون کسی که گفته کیس ایشون رد شده اگر مقام بالایی هم نداشته باشه هرگز بدون نظر مقام بالاتر از خودش این حرف را به مصاحبه شونده بزنه.به هر حال الان که اونجا هستن سعی خودشون را بکنن که اطلاعات بیشتری بگیرن که بعدها با خودشون نگن کم کاری کردن.خیلی از شنیدن این خبر متاسف شدم براشون.
دوستان شرمنده من توضیحات userعزیز را نخوانده بودم post بالا را بر طبق توضیحات صفحه قبل که در حال خوندن بودم نوشتم.به هر حال مثل اینکه وضعیت پرونده ایشون مشخص شد.
شماره کیس: 2011AS00038XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:8 جون 2010
کنسولگری:آ نکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:10 جون 2011
تاریخ دریافت نامه دوم:15 جولای 2011
تاریخ مصاحبه:3 آگوست 2011
تاریخ دریافت ویزا:همسرم(برنده اصلی) 4 آگوست.خودم 14 سپتامبر.
جمع تقریبی هزینه ها: 8.000.000 تومان برای 2 نفر
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام user عزیز و سایر دوستان،
بی معرفتا اونقدر لفتش می دن که آدمو از هیجان میندازن.
به هر حال امیدوارم قبل از اینکه دیر بشه تکلیف بچه های منتظر زودتر روشن بشه.
به قول معروف: امیدوارم ایندفعه خیلی زود دیر نشه!!!
user جان خیالت تخت به موقعش اینجا رو می ترکونیم
BEAVERTON, OREGON
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
جاوید جان قربونت فقط یک جوری نزنی که همین چندتا پیکسل باقیمونده از لپ تاپم واصل شه به سیاهی!
یه روز میاد تو هم کلیر میشی، بعد یاد روزهای "کلیر نشده گی" می افتی و میگی یادش بخیر، اون وقت چه سر آسوده ای داشتیــم!
من به این جمعه که فرداست زیاد اعتقادی ندارم، اما
بسیــــــــــار امیدوارم هفته آینده روزی بیاید که نور جای تاریکی را بگیرد! همه با هم برای آن روز!
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ی دوستان
من تازه تو پروسه ی کلیرنس قرار گرفتم.اگر زحمتی نیست دوستان بگن چند وقته منتظرن تا منم تکلیفمو بدونم
ممنون
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-12 ساعت 02:03)ehsan_gh نوشته: سلام به همه ی دوستان
من تازه تو پروسه ی کلیرنس قرار گرفتم.اگر زحمتی نیست دوستان بگن چند وقته منتظرن تا منم تکلیفمو بدونم
ممنون
دوست عزیز؛ به تایپیک : جدول برندگان 2011, برید تمام اطلاعات اعضای فعال و با صفای مهاجر سرا موجوده و عدد مثبت قرمز رنگ توی جدول مدت زمان انتظار دوستان کلییر نشده است و عدد مثبت بنفش مدت زمان انتظار دوستان کلییر شده است.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گل مهاجر سرا، طبق فرمایش user عزیز تو ارسال 1377 تو همین تاپیک ظاهراً این هفته یه خبرایی میشه.
همین الان دوستم از کرج باهام تماس گرفت و گفت که جواب کلیرشون رو از طریق ایمیل گرفتن. مصاحبه اونها با ما بود (9 nov) و البته کیس اونها خانوادگی بود.
پس من هم مثل user عزیز این نوید رو به خودم و سایر دوستان منتظر و بقول drmahmodi، بچه های باشگاه صدتایی مهاجرسرا میدم که انشــاالله این هفته نور جای تاریکی رو میگیره و هممون کلیر میشیم به سلامتی.
به امید آن روز هووووووووورررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
صحبتهای user درست از آب در اومد.از این آنکاراییها آبی گرم نمیشه.
واقعا" من موندم که اینا توی سفارت چیکار میکنند.جدی میگم.چون 100 خط در میان که ویزا صادرمی کنن،کلیرنس ها که ماشالا 100 روز به بالاست،تعطیلاتشون هم در حد تیم ملی است،پس باید برای این انسانهای واقعا" فعال و در خدمت مردم، یک کف قشنگ بزنین دوستان.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-09 ساعت 18:21)mehran626 نوشته: (2011-02-09 ساعت 17:23)final destination نوشته: (2011-02-09 ساعت 14:24)javidk نوشته: (2011-02-09 ساعت 14:11)final destination نوشته: (2011-02-09 ساعت 13:39)arezoo_zarrabi نوشته:
آفيسر چطوري تشخيص مي ده كه شخص شهر محل اقامت رو اشتباه نوشته اگه كيس خودش لو نده؟
دوست عزیز شما موقع ثبت نام اوّلیه شهری که بدنیا اومدی و شهری که زندگی می کنی رو وارد سایت می کنی دیگه.
حالا به نظر شما تشخیصش برای آفیسر سخته و یا نیاز به علم غیب داره؟!!
منظورم اينه كه به فرض من در مشهد زندگي مي كنم ولي محل اقامت رو مي نويسم اصفهان.از كجا ميشه فهميد كه من دروغ گفتم؟
به حساب شوخی بذار
ولی اگه بفهمند همچین دروغی گفتی نه به دلیل دروغ بلکه به دلیل بی دلیل دروغ گفتن ممکنه ردت کنند
اي بابا حالا كي گفته كه من مي خوام دروغ بگم! من گفتم به فرض.
آخه اون بالا يكي گفت ترانه و مامانش بخاطر اشتباه در اعلام محل سكونت موفق نشدن ويزا بگيرن!
ضمنا موقع ثبت نام شهر محل تولد و آدرس پستي رو اعلام ميكنيم كه ممكنه هيچ كدوم محل سكونتمون نباشه.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا