کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2011
سلام دوستان، شما هم تاریخ آپدیت رو ۱۰ فوریه می‌بینید؟ من رفرش می‌کنم و clt+f5 میزنم باز هم همون ۱۰ فوریه هست. ممنون اگه نظر بدین.
تشکر کنندگان: javidk ، rokmita ، frozen mind ، free_free ، DLT
دوستان گل من سلام.
در ابتدا یه عذر خواهی به دوست عزیزم Frozen Mind بدهکارم. بابت اینکه بهت SmS دادم سلام نکردم.
ســـــــلام .

بچه ها خدایی حال کردید که گفتم آسوده بخوابید که برو بچه های سفارت خوابیدند و توپ هم بیدارشان نمی کند.
تاریخ آپدیت رو زده 10 فوریه در حالی که امروز 14 فوریه هست!!!
فکر کنم برگه لیست کلیر رو که دادن به مسئولش طرف خواب بوده و ...

ROKMITA ی عزیز به شما هم تبریک می گم بابت کلیر شدنتون.
آقا خلاصه کلام اینکه، ستاره همچنان بیخ ریش ما هستش.
واقعاً نمی دونم اینا کی میخوان از رو برن Tongue

در هر صورت بدونید که من همچنان قرص و قوی اینجا ایستاده ام
راستی یادم رفت

هوووووووووووررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تقدیم به Rokmita و سایر دوستان کلیر شده.
دکتر محمودی لطف کن اسم Rokmita رو از جدول صدتایی ها در بیار. اگر دیوان محاسبات گیر نمیده حاضرم در 2 پست فعالیت کنم. Wink
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: emankh101 ، arshida ، rokmita ، optoelec ، frozen mind ، coming soon ، rayan.s ، naeiji1974 ، armido ، drmahmoodi ، Sooshians ، free_free ، usa ، DLT ، elena ، sepinod ، farzad.s ، success ، najibi
(2011-02-14 ساعت 17:19)rokmita نوشته:  دوستان سایت بروز شد . ضمنا ما هم کلیر شدیم......Smile

واقعا تبریک میگم.راستی کلیر شماچند روز طول کشید؟
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: rokmita ، emankh101 ، javidk ، free_free ، satusa
(2011-02-14 ساعت 17:44)arshida نوشته:  
(2011-02-14 ساعت 17:19)rokmita نوشته:  دوستان سایت بروز شد . ضمنا ما هم کلیر شدیم......Smile

واقعا تبریک میگم.راستی کلیر شماچند روز طول کشید؟

ممنونم از همه دوستانی که ابراز محبتشون کلی مارو خوشحال تر هم کرد مخصوصا javidk عزیز با اون هورای ویژه ، کلیرنس ما حدود 94، 95 روزی طول کشید . اطلاعاتم رو هم هرچند با تاخیر ولی برای free-free عزیز ارسال کردم که هر وقت زحمتش رو کشید قابل رویته.دوستان کلیرنس طولانی خسته کننده هست ولی اجازه ندین شیرینی کل قضیه رو تحت الشعاع قرار بده . خلاصه دیروزود داره ولی سوخت و سوز نداره . امیدوارم زود زود شاهد خوشحالی همه ی منتظران کلیرنس باشیم.Wink
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: arshida ، frozen mind ، coming soon ، rayan.s ، emankh101 ، zohreh36 ، gadfly ، naeiji1974 ، armido ، clear ، tamanna ، javidk ، Sooshians ، free_free ، usa ، DLT ، elena ، نگار 65 ، success ، satusa ، najibi
DLT,nilgoon,rouzbeh56 زود باشید بگید کلیر شدید یا نه؟
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس

تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101 ، armido ، clear ، javidk ، Sooshians ، free_free ، rayan.s ، DLT ، rokmita
(2011-02-14 ساعت 17:39)javidk نوشته:  دوستان گل من سلام.
در ابتدا یه عذر خواهی به دوست عزیزم Frozen Mind بدهکارم. بابت اینکه بهت SmS دادم سلام نکردم.
ســـــــلام .

جاوید عزیزم، توی اون حالت هیجان آمیخته با نگرانی آدم اسم خودشو هم فراموش می کنه چه برسه به سلام! Big Grin

دلم می خواست من اولین نفری بودم که خبر کلیر شدنتو می دادم ولی نشد Sad
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
تشکر کنندگان: emankh101 ، armido ، javidk ، free_free ، rayan.s ، rokmita ، sepinod ، najibi
سلام . نمی خوام شادی جمع رو بهم بزنم اما با این روزهای طولانی کلیر شدن حتما بما 38000 ها ویزا نمی رسه................
تشکر کنندگان: rokmita
دوستان عزیز
اول از همه تشکر کنم از Amir78 که دلش برای ما کلیرنسی ها میسوزه و به فکر ما هست.ایشون زودتر از خود من با من تماس داشت و گفت که کلیر شدی یا نه.البته چندین بار هم rayan عزیز این کار رو انجام داد و ممنون هستم بابت این همه اظهار لطف دوستان.
دوم تبریک به rokmita که کلیرنس اونها هم اومد و از این نگرانی رهایی پیدا کردند.
سوم: بازم تبریک به بچه های کلیر شده
چهارم هم اینکه من هنوز سرکارم و خبری از دوستان اون ور مرز نیست و چشم به آینده
البته من فکر کنم که تا آخر هفته حداقل 2-3 باری آپدیت کنن.
موفق باشین
تشکر کنندگان: javidk ، final destination ، frozen mind ، rayan.s ، Amir78 ، coming soon ، free_free ، rokmita ، clear ، farzad.s ، success ، satusa ، najibi
(2011-02-15 ساعت 09:30)zohre61 نوشته:  سلام . نمی خوام شادی جمع رو بهم بزنم اما با این روزهای طولانی کلیر شدن حتما بما 38000 ها ویزا نمی رسه................

Zohre61 عزیز شما دقیقاً مثل اون شخصیت که تو کارتون گالیور می گفت: من می دونستم من میدونستم هستی!!!
دختر یکم مثبت باش!
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...

Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON

تشکر کنندگان: final destination ، frozen mind ، free_free ، rokmita ، Sooshians ، sepinod ، farzad.s
(2011-02-15 ساعت 10:21)javidk نوشته:  
(2011-02-15 ساعت 09:30)zohre61 نوشته:  سلام . نمی خوام شادی جمع رو بهم بزنم اما با این روزهای طولانی کلیر شدن حتما بما 38000 ها ویزا نمی رسه................

Zohre61 عزیز شما دقیقاً مثل اون شخصیت که تو کارتون گالیور می گفت: من می دونستم من میدونستم هستی!!!
دختر یکم مثبت باش!

ضمنا احتمال كلير شدن قبل از مصاحبه براي شماره هاي زياد،بالاتره.مگه نه؟
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: free_free ، javidk ، rokmita ، clear ، mehran626 ، Sooshians
ضمنا یه تحلیل بدجنسانه اینکه:هرچه کلیرنس شماره پایین ها بیشتر،احتمال ویزای شماره بالاها بیشتر
خیلی شرمندم بابت این تحلیل.خیلی عذر می خوام،امیدوارم که همه بچه های گل مهاجرسرا،و صدالبته جاوید گل،بزودی کلیر بشن.

شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا

تشکر کنندگان: frozen mind ، Linspire ، free_free ، javidk ، clear ، mehran626 ، rokmita ، farzad.s
دوستان عزیز
ایمیل دوستان شاخ غول شکن سفارت رو ببینید که در جواب ایمیل یک ربع پیش من زدن.
Dear Sir/ Madam,
According to our records, your administrative process has not been completed yet. As this is a multi agency process we have no control over it and therefore we are not able to estimate how long it may take. As soon as the processing is completed, your case number will be announced on our web site at
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...ssing.html

Once your case number is posted on our web site, you may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

اون جمله وسطیه منو کشته:چند تا سازمان و شرکت خصوصی و ناسا و اروپا و آسیا و آفریقا و فدراسیون فوتبال آمریکا و کره ماه و مریخ و ...................................................................... و کلا" برو بچه های کل دنیا دارن کیس شما رو بررسی میکنن، ولی به جایی نرسیدن تا حالا
ما هم که نمیدونیم چقدر طول میکشه، پس منتظر باش تا صبح دولتت بدمد
بابا بخدا اینا فیلمن.آخه یکی نیست بگه کی داره منو چک میکنه که اینجوری داری جواب منو میدی مرد/زن مومن.
اونی که فکر کردین ماییم،اشتباه بهتون آدرس دادن،خودتونین.
این قدر هم خودتون رو مضحکه خاص و عام نکنین بابا.بهتون میخندن
تشکر کنندگان: rayan.s ، frozen mind ، myfarstar ، maaref ، arshida ، suntino ، arezoo_zarrabi ، farzad.s ، emankh101 ، success ، javidk ، satusa ، najibi

رکمیتای عزیز ویزاتو بهت تبریک میگم. امیدوارم بقیه بچه هها هم از سرگردونی دربیان و همچنین امیدوارم اون بقیه بچه ها هم زودتر به اون سرگردونیه برسن.SmileSmile

بچه ها یه خبر خوب :

mahdi357 هم بدون کلیرنس ویزا گرفته ولی بعلت نقص مدارک ویزا رو بهش ندادن

مبارکت باشه مهدی جان
آرزوی من مفید بودن برای مهاجرسراست در صورتی که پرسش و یا مشکلی دارید(هرچندغیرقابل حل) دارید می توانید تا حد توان من روی کمک من حساب کنید...Smile

دستهایی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستندکه رو به آسمان دعا می کنند(کورش کبیر)
تشکر کنندگان: rokmita ، frozen mind ، clear ، naeiji1974 ، DLT ، rayan.s ، maaref ، tamanna ، coming soon ، arshida ، Sooshians ، Amir78 ، usa ، emankh101 ، success ، javidk ، najibi
زهره عزیز ، معمولا کلیرنس کیسهای بالا پیش از مصاحبه شروع می شه و زمان کلیرنسشون کوتاهتره . مثبت فکر کن تا مثبت برات بباره ، باور کن .....

(2011-02-15 ساعت 10:09)DLT نوشته:  دوستان عزیز
اول از همه تشکر کنم از Amir78 که دلش برای ما کلیرنسی ها میسوزه و به فکر ما هست.ایشون زودتر از خود من با من تماس داشت و گفت که کلیر شدی یا نه.البته چندین بار هم rayan عزیز این کار رو انجام داد و ممنون هستم بابت این همه اظهار لطف دوستان.
دوم تبریک به rokmita که کلیرنس اونها هم اومد و از این نگرانی رهایی پیدا کردند.
سوم: بازم تبریک به بچه های کلیر شده
چهارم هم اینکه من هنوز سرکارم و خبری از دوستان اون ور مرز نیست و چشم به آینده
البته من فکر کنم که تا آخر هفته حداقل 2-3 باری آپدیت کنن.
موفق باشین

ممنون DLT عزیز ، گفتم می رم بلیط بگیرم ویزاهه شرمنده شه..... نگران ایمیلتون هم نباشید هفته پیش درجواب ایمیل ما همین پاسخ رو دادن ولی به فاصله چهار پنج روز همه چی عوض شد . ایشالا مال شما هم زود زود می یاد......
(2011-02-15 ساعت 14:28)free_free نوشته:  رکمیتای عزیز ویزاتو بهت تبریک میگم. امیدوارم بقیه بچه هها هم از سرگردونی دربیان و همچنین امیدوارم اون بقیه بچه ها هم زودتر به اون سرگردونیه برسن.SmileSmile

بچه ها یه خبر خوب :

mahdi357 هم بدون کلیرنس ویزا گرفته ولی بعلت نقص مدارک ویزا رو بهش ندادن

مبارکت باشه مهدی جان
مرسی...مرسی....ایشالا......
دل کندن اگر کار آسانی بود ، فرهاد به جای بیستون دل می کند. Rolleyes
تشکر کنندگان: clear ، maaref ، arezoo_zarrabi ، emankh101 ، success ، zohreh36 ، javidk ، zohre61 ، sepinod ، free_free ، najibi

دوستان و همراهان عزيز،
اين هم مرحله اي هست از زندگي ما، موضوع ازاونجايي شروع شده كه ما همون پاكت نارنجي رو دريافت كرديم و از همون موقع در انتظاريم.
اميد وارم كيس همه كلير بشه ولي اگه نشه هم كه خب دنيا به آخر نرسيده عزيزان. در جلسات حضوري دوستان سنوات قبلي جمله جالبي رو تكرار مي كردن و آن اينكه كل فرايند لاتاري مثل يه قماره، و لذا برد و باخت دارد. پس دوستان قوي باشيم كه اگر پاسخ نه شنيديم، مستاصل نشيم. من براي همه دوستان عزيز آرزوي موفقيت دارم اما از همه خواهش مي كنم خويشتن دار باشند. كيس من 41000 هست، خيلي هم ريلكس منتظر مصاحبه هستم و مي دونم كه اگر اراده حق بر چيزي باشد، همانا محقق خواهد شد. البته ما هم همه تمهيدات و تلاشها و شوق و اشتياق خود را بكار مي بنديم و منتظر پاسخ كائنات مي مانيم و...
به اميد ديدار يكايك شما در ايالات متحده.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان