موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-02 ساعت 02:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-02 ساعت 03:00 توسط saman33.)
(2011-05-01 ساعت 23:34)Donkey chance نوشته: (2011-03-18 ساعت 00:00)farzad-it نوشته: از بچه هاي شهرستاني خصوصا اصفهان کسي مي دونه وقتي مي خواهي وثيقتا پس بگيري پاسپورتتا ازت مي گيرند يا نه ؟
ما اصفهانی نیستیم اما اصفهانی ها را دوست داریم!
تا جایی که من قبلا سئوال کردم و متوجه شدم، برای بازپس گرفتن وثیقه پاسپورت را تحویل نمیدهیم، پاسپورت مثل سایر پاسپورت ها 5 ساله است.فقط مهری که برای یکبار خارج شدن ما در پاسپورت خورده مشخص می کنه که با آن پاسپورت دیگر نمی توانید جایی تشریف ببریم، مگر اینکه دوباره برویم و اجازه خروج بگیریم.
اگه بعد از تمام شدن مهلت خروج موقت برید نظام وظیفه برای گرفتن وثیقه پاسپورت رو ازتون تحویل نمی گیرند... و این موضوع ارتباطی به شهر شما هم نداره.
- البته با این عکس شما اگه افسره استقلالی باشه چرا پس می گیره
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
می خواستم بدونم برای پاسپورت برای سفرهای علمی و زیارتی مهر خاصی می زنند که مشخص کنند این پاسپورت از این تاریخ تا فلان تاریخ اجازه خروج از کشور دارد؟؟؟ در ضمن یکی از دوستان من برنده شده و کارت خدمت داره ولی تو فرمهای اولیه که ارسال کرده این موضوع را به خاطر حساسیت سفارت اعلام نکرده و قصد داره اونجا اعلام کنه که با وثیقه مجوز خروج گرفته به نظر شما آیا سفارت متوجه میشه؟؟؟؟
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-02 ساعت 18:01)mkh_death نوشته: سلام به دوستان
می خواستم بدونم برای پاسپورت برای سفرهای علمی و زیارتی مهر خاصی می زنند که مشخص کنند این پاسپورت از این تاریخ تا فلان تاریخ اجازه خروج از کشور دارد؟؟؟ در ضمن یکی از دوستان من برنده شده و کارت خدمت داره ولی تو فرمهای اولیه که ارسال کرده این موضوع را به خاطر حساسیت سفارت اعلام نکرده و قصد داره اونجا اعلام کنه که با وثیقه مجوز خروج گرفته به نظر شما آیا سفارت متوجه میشه؟؟؟؟
دوست عزيز در مورد سئوال اولتون بايد بگم که در سال 90 (البته من شنيدم) پاسپورتا بارکد دار شدند و ديگه مهري نميزنند و شما را داخل فرودگاه چک ميکنند که اجازتون از چه تاريخي تا چه تاريخيه.
در مورد سئوال دومتونم احتمالش کمه بفهمند ولي اگه بفهمند 100% کيسا باطل ميکنند.
موفق باشيد
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
فرزاد جان مرسی از جوابی که دادی. به نظر شما اگر اعلام کنه که خدمت رفته و تو فرم ها اشتباه وارد کرده بهتر هستش یا بگه با وثیقه از ایران خارج شده؟؟؟ سفارت چجوری می تونه این موضوع رو متوجه بشه...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه عضو جدید این انجمن شدم
من تو وضیعتی هستم که واقعا به کمک احتیاج دارم"ممنون میشم هر کمکی می تونید به من بکنید.
من لاتاری 2011 برنده شدم تا این لحضه راههای زیادی رفتم که نتیجه نگرفتم.وقت زیادیم ندارم چون زمان مساحبه من اعلام شده ایمیل زدم سفارت در خواست زدم که عقب بیاندازند.
شرایط من:
1)دانشجو نیستم درسم تمام شده پس........
2)رفتم دنبال معاف شدن موفق نشدم اونم با کلی برو بیا اخرم هیچ.
3)الانم مشمولم من
4)بازم میگم وقت من خیلی کم
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من تازه عضو جدید این انجمن شدم
من تو وضیعتی هستم که واقعا به کمک احتیاج دارم"ممنون میشم هر کمکی می تونید به من بکنید.
من لاتاری 2011 برنده شدم تا این لحضه راههای زیادی رفتم که نتیجه نگرفتم.وقت زیادیم ندارم چون زمان مساحبه من اعلام شده ایمیل زدم سفارت در خواست زدم که عقب بیاندازند.
شرایط من:
3)الانم مشمولم من
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-05 ساعت 19:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-05 ساعت 19:53 توسط frozen mind.)
(2011-05-05 ساعت 04:27)amirhosein26 نوشته: سلام دوستان من تازه عضو جدید این انجمن شدم
شرایط من:
3)الانم مشمولم من
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر
با این شرایطی که شما دارید به نظر من تنها دو راه حل دارید و اونم اینه که اجازه خروج زیارتی بگیرید و با گذاشتن 15 میلیون وثیقه خارج بشید و دیگه بر نگردید و راه حل دوم که کم هزینه تره و ریسک بیشتری داره اینه که ...
دوست عزيز، لطفا راجع به راههاي غير قا.نو.ني صحبت نكنيد.
صحبتتان را مي توانيد با پيام خصوصي ادامه دهيد.
Frozen Mind
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تشکر می کنم از راهنمایی عزیزان
بحث اینکه من مشموا هستم و در حال غیبت خوردن یعنی امکان اینکه برم نظام وظیفه و......................ندارم.
باز من از دوستان طلب کمک و راهنمایی دارم/
من چیکار کنم؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دو تا راه پيدا كردم برام دعا كنيد از ته دل كه جواب بگيرم.....
درود بر شما
رتبه:
2
1 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-11 ساعت 04:53)amirhosein26 نوشته: سلام دوستان
من دو تا راه پيدا كردم برام دعا كنيد از ته دل كه جواب بگيرم.....
درود بر شما
انشاءالله که جواب مي گيري .
فقط ما را هم بي خبر نگذار.
موفق باشيد.
درد من تنهایی نیست،بلکه مرگ ملتی است که گدایی راقناعت، بی عرضگی راصبر،وباتبسمی برلب این حماقت راحکمت خداوندمی نامد.
گاندی
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ، من یکی از برندههای ۲۰۱۰ بودم که مشمول و دانشجو بودم . الانم امریکام . من با گذشتن وثیقه برای سفر علمی از کشور خارج شدم و رفتم واسه مصاحبه و دیگه هم بر نگشتم ایران، یعنی بدون ریسکترین کار که میشد انجام داد ! اگه سوالی بود خوشحال میشم کمک کنم
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
کسی درباره قوانین خارج شدن برای شرکت در آزمون ها مانند آیلتس اطلاع جدیدی داره؟