موضوعها: 28
رتبه:
50
3 تشکر در 0 ارسال
توی ویکی قوانین کامل توضیح داده شده.
از پاسخ به پیام خصوصی معذورم.
شماره کیس: 2011AS18XXX
دریافت نامه قبولی: May/2010/19
ارسال فرم : June 6
نامه دوم : 4 April 2011
مصاحبه: آنکارا- 25 April 2011
کلیرنس : June 2011 9
دریافت ویزا : 15 June 2011
تاریخ پرواز : 8 July 2011
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم دوست عزیز از جوابتون
پس در کل برای بازگشت به ایران در چنین شرایطی حتما باید تو موعد مقرر برگشت و سربازی رفت؟
سوال دوم من اینه که اگر کسی سیتیزن بشه و در چنین شرایطی از ایران خارج شده باشه نمی تونه سربازیشو بخره؟
خلاصه وضعیت در لینک زیر است.
اینجا
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
اینم یه راه جدید برای معافیت :
ایسنا نوشت:
معاون مشمولان و امور معافیتهای سازمان وظیفه عمومی گفت: معافیت کفالت در صورت مفقودیت پدر و برادر اجرا میشود.
سرهنگ محمدرضا اکبرحلوایی گفت: چنانچه مشمول، حکم قضایی مبنی بر مفقودیت پدر یا برادر خود را ارایه کند و درصورت داشتن سایر شرایط معافیت میتواند از این نوع معافیت بهرهمند شود.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مصاحبه من روز سه شنبه می باشد و من برای خروج از کشور می خوام امتحان GRE یا TOEFL رو بهانه کنم، امتحان GRE در آنکارا خود سه شنبه ساعت 13:00 برگزار می شه، حالا اگر مصاحبه من به هر دلیلی طولانی شه و من به امتحان نرسم می خوام بدونم موقع ورود و پس گرفتن وثیقه مدرکی برای شرکت در امتحان از من خواهند خواست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من میخواستم بدونم اگه زن و شوهری درخواست داده باشند و خانم برنده شده باشد در صورتی که آقا اجازه خروج از کشور را نداشته باشد به خانم و بچه ها تعلق میگیرد و میتوانند کیس شان را پیگیری کنند ؟
با تشکر
نمی دونم تا حالا همچین موردی بوده یا نه ولی با مطالعه سایت فکر کردم اینجا برای پرسیدن این سوال مناسب است.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
ايا كسي راجع به پسر هاي نوجواني كه مشمول نيستند ولي بعد از رفتنشون مشمول ميشوند اطلاعي داره ؟ايا اگر ايران برگردند ممنوع الخروج ميشوند و ديگه نميتونند به امريكا برند؟ اگر كسي راجع به اين مسئله اطلاعي داره ممنون ميشم راهنمايي كنه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من یه سوال داشتم دوستان اگه کسی بخواد از کشور خارج شه ولی دانشجو نباشه باید چه نوع خاکی بر سر خود بریزد؟خاک رس یا... حالا به دو از شوخی باید چیکار کنه؟