2010-05-28 ساعت 11:56
البته ببخشیدهااااااااااااااااااااا......اعزام درسته
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
مشکل سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن
|
2010-05-28 ساعت 11:56
البته ببخشیدهااااااااااااااااااااا......اعزام درسته
2010-05-28 ساعت 15:14
(2010-05-28 ساعت 11:56)laili نوشته: البته ببخشیدهااااااااااااااااااااا......اعزام درسته چشم .....هرچي رئيس بگه راستي رئيس دقت كردي يكي از بچه هاي سايت تمام پيستاش پاك شده.....اون من ام با يه مشخصه ي جديد(البته بگم مجوز شو گرفتما) ميتوني حدس بزني من كي ام
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009 کنسولگری:Ankara تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009 تاریخ کارنت شدن کیس:june2010 تاریخ دریافت نامه دوم: تاریخ مصاحبه:july7 تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguest (کشت همه رو تا اومد ) خوبه آبجی؟ (2010-05-28 ساعت 11:23)strange نوشته: سلام من تازه عضو این سایت شدم. دوست عزیز مشکل شما خیلی پیچیده است !! اول از همه امیدتون به خدا بشه نه وسیله هاش نکته مهم اینه که اگه شما وارید سربازی بشین به هیچ وجه بهتون اجازه خروج از کشور در حین سربازی نمیدن .(مگه اینکه پارتی خیلی خیلی کلفت داشته باشین ) .پس در زمان مصاحبه نباید سرباز باشین. متاسفانه من نمیتونم بفهمم شماره کیس شما در چه حدی است ولی چون 4رقمی است مطابق روند پارسال در اکتبر یا حداکثر نوامبر وقت مصاحبه دارین . نکته دیگه اینکه هر فارغ التحصیل با برگ سبز بدون اضافه خدمت قبل از اعزام میتونه یکبار از کشور خارج بشه .ولی متاسفانه این بازم بدرد شما نمیخوره چون اکتبر اواسط مهر است .در ضمن شما میتونین یک دوره اعزامتون رو به عقب بندازین که شاید اینجوری بشه کاری کرد.برای موضوعات نظام وظیفه توصیه میکنم حتما با خود نظام وظیفه تماس بگیرین و کسب اطلاع کنین و به حرفای من تنها بسند نکنین . مناسب ترین راه حلی که من برای شما می بینم گرفتن پذیرش از یه دانشگاه خارجی و کسب معافیت تحصیلی برای اون و خارج شدن از کشور به بهانه تحصیل است و برنگشتن به کشور تا زمان دریافت گرین کارت (الان مالزی و بعضی کشورها راحت پذیرش میدن) موفق باشین تشکر کنندگان: User ، strange ، Donkey chance ، lorecance
(2010-05-28 ساعت 11:23)strange نوشته: سلام من تازه عضو این سایت شدم. اولین کاری که باید بکنی بری نظام وظیفه اعزامت را بندازی عقب. تا دو یا سه بار میشه این کار را کرد بعد هم وقتی برای مصاحبه میری دیگه باید بمونی تا ویزاتو بگیری و از همونجا مستقیم برای آمریکا. البته ممکنه 2-3 ماه برای اومدن کلیرنس تو ترکیه معطل بشی ممکن هم هست همون موقع ویزاتو بگیری با توجه به لینکه کیش نامبرت 4 رقمیه احتمال زیاد تو پاییز میری مصاحبه.
2010-05-28 ساعت 23:16
تشکر کنندگان: strange ، amir_ebrahimi99 ، lorecance
(2010-05-28 ساعت 11:52)nefarioos نوشته:(2010-05-28 ساعت 11:23)strange نوشته: سلام من تازه عضو این سایت شدم.اولا خوش اومدي به سايت دست همتون میبوسم که واقعا انقدر بیمنت و صادقانه من کمک میکنین پس بهترین راه این هست که من اول سربازی بندازم عقب ، ولی قبلا من که کنکور پیشدانشگاهی داشتم قبول نشددم رفتم نظام وظیفه تا یک سال دوباره تمدید کردم . بعد حالا که فارقالتحصیل شدم (لیسانس کامپیوتر) بعد فارغالتحصیلی 6 ماه فرصت میدن واسه ارشد بخونیم ، حالا تقریبا نصفش رفته از این فرصت ، و با توجه به این که ، منقبلا در دوره پیش دانشگاهی یک سال تمدید کردم آیا به قول اون دوست عزیز که فرمودن تا یکی یا دوبار میتونم دوباره تمدید کنم. بعد این مرحله ، فرمودن که از طیق زیارت یا پذیرش برم خارج < حالا من وضعیت مالی خوبی اصلا ندارم یعنی نمیتونم برم دانشگاه خارج ثبت نام کنم تا اینکه وقت مصاحبه برسه ، بعد خواهش میکنم لینک دانشگاهای که راحت میتونم پذیرش بگیرم اینجا برام بزارین تا من ثبت نام کنم (شرمنم به خدا انقدر مبتدی هستم ، اسباب مزاحمت شدم ) یا دتون نره شرایط بد مالی منم در نظر بگیرید. و این که برنامه من جوری تنظیم کنید که برای محاصبه تا اون وقت پذیرش گرفته باشم. میدونم طولانی نوشتم ، ببخشید من. متولد 63.3.3 (خواستم بگم چقدر پیر شدم ، دستم بگیرید ) تشکر کنندگان: lorecance
2010-05-29 ساعت 21:12
(2010-05-29 ساعت 20:53)strange نوشته:اولا كه خواهش....(2010-05-28 ساعت 11:52)nefarioos نوشته:(2010-05-28 ساعت 11:23)strange نوشته: سلام من تازه عضو این سایت شدم.اولا خوش اومدي به سايت دوما ما هموون مبتدي هاي پارساليم كه حالا حرفه اي شديم همه يه خونداده ايممممممممم مگه نه بچه ها. سوما عزيزم گفتم 2رقم آخر كيستو مخفي كن و جاش xx بزار !!!تو كه برعكس عمل كردي اينم سايت چند دانشگاه مالزي ..نيازي نيست واسه پذيرش هزينه اي بدي www.mmu.edu.my/ www.sunway.edu.my
case number:2010AS00021xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June--2009 کنسولگری:Ankara تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUNE--2009 تاریخ کارنت شدن کیس:june2010 تاریخ دریافت نامه دوم: تاریخ مصاحبه:july7 تاریخ دریافت کلیرنس::23 aguest (کشت همه رو تا اومد ) خوبه آبجی؟ تشکر کنندگان: WIKIMAN ، amir_ebrahimi99 ، lorecance
2010-05-29 ساعت 23:10
(2010-05-29 ساعت 20:53)strange نوشته:(2010-05-28 ساعت 11:52)nefarioos نوشته:(2010-05-28 ساعت 11:23)strange نوشته: سلام من تازه عضو این سایت شدم.اولا خوش اومدي به سايت 1.دوست عزیز تبریک 2.لازم نیست دانشگاهی ثبت نام کنی فقط کافیه پذیرش از ان دانشگاه بگیری 3. من رشته mba را پیشنهاد می کنم راحت پدیرش می دن تشکر کنندگان: strange ، Donkey chance ، lorecance
ممنونم Ashkan.R
پس mba راحت تر پذیرش میگیرن ، 1: میخواستم بدونم مثلا اگر من امروز تو سایت دانشگاه مالزی فرم پر کنم کی (چند ماه دیگه ) برام پذیرش مییاد ؟ تا بتونم خدمت بپیچونم؟ تشکر کنندگان: lorecance
بچه ها منظور از مدرک گواهی پلیس ها که باید در مصاحبه ارائه بشه چیه؟؟؟؟
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم
تشکر کنندگان: lorecance
2010-05-30 ساعت 00:23
برای ایرانیها لازم نیست. همون گواهی عدم سو پیشینه اس !
2010-06-01 ساعت 11:36
سلام
من 20 سال سن دارم سربازی نرفتم و داداشم از معافی استفاده کرده 4 ترم دانشجو هستم و لیسانسم هم نصفه نیمه هستش پول آنچنان هم برای زندگی در آمریکا ندارم چه کنم؟ پیشنهاد میکنید برم دنبال کارم یا از همین اول قیدشو بزنم ؟ تشکر کنندگان: lorecance
2010-06-01 ساعت 11:53
(2010-06-01 ساعت 11:36)mahdi357 نوشته: سلام پس میشه بگید انگیزه ی شما برای شرکت در لاتاری چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهتر نبود قبل از اینکه شرکت کنید و شانس دیگران رو که به این نامه واقعا احتیاج دارند رو بگیرید به این موضوع فکر میکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: اليزا ،
سلام دوستان عزیز یه سوال اگه وثیقه بذارم واسه مصاحبه برم ترکیه و چند ماه بمونم که ویزا رو بگیرم و بعد مستقیم برم آمریکا مشکلی پیش نمیاد؟
(2010-05-28 ساعت 11:23)strange نوشته: سلام من تازه عضو این سایت شدم.سلام به نظر من یه راه اینه که تا قبل از مصاحبه دانشگاه قبول شی
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست: پرندهی نوپرواز بر آسمانِ بلند سرانجام پَر باز میکند تشکر کنندگان: lorecance
2010-06-02 ساعت 00:45
سلام دوستان عزیز یه سوال اگه وثیقه بذارم واسه مصاحبه برم ترکیه و چند ماه بمونم که ویزا رو بگیرم و بعد مستقیم برم آمریکا مشکلی پیش نمیاد؟
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست: پرندهی نوپرواز بر آسمانِ بلند سرانجام پَر باز میکند تشکر کنندگان: lorecance
|