موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-02 ساعت 00:53)atm849 نوشته: (2010-06-02 ساعت 00:45)saman33 نوشته: سلام دوستان عزیز یه سوال اگه وثیقه بذارم واسه مصاحبه برم ترکیه و چند ماه بمونم که ویزا رو بگیرم و بعد مستقیم برم آمریکا مشکلی پیش نمیاد؟
نه مشکلی پیش نمی یاد. یکی از دوستای من همین کار رو کرد .رفت برای مصاحبه بک گراند چک خورد 60 روز اونجا موند کلیرنسش اومد و رفت آمریکا. تو آنکارا خونه هایی هست که مخصوص همین منتظرها هست و 8-9 نفری و حتی بیشتر اجاره می کنن تا وضعیتشون مشخص بشه.
ممنون بابت راهنمايي
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-02 ساعت 14:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-02 ساعت 14:59 توسط loony.)
(2010-06-01 ساعت 11:36)mahdi357 نوشته: سلام
من 20 سال سن دارم
سربازی نرفتم و داداشم از معافی استفاده کرده
4 ترم دانشجو هستم و لیسانسم هم نصفه نیمه هستش
پول آنچنان هم برای زندگی در آمریکا ندارم
چه کنم؟
پیشنهاد میکنید برم دنبال کارم یا از همین اول قیدشو بزنم ؟
باید ببینی چی شد ثبت نام کردی. اگه تا آخر عمرت هیچوقت دیگه ثبت نام لاتاری نمیکنی قید این یکی رو بزن وگرنه اونقدر کارها میتونی بکنی که خدا میدونه. الان که دانشجویی اصلا احتیاجی نیست که سر بازی رفته باشی با همین گواهی تحصیلی میتونی یه کم وثیقه بگذاری و پاسپورت بگیری. بعدشم میتونی بیای و بری تا درست تموم شه اما یه چیز مهم بگم که اگه گرین کارت داشته باشی دیگه مثل ویزای دانشجویی نیست که کلی دردسر برای درس خوندن توی آمریکا داشته باشی میتونی بعد از یک مدتی از ایالتی که توش هستی کمک هزینه تحصیلی بگیری اگر شاگرد خوبی باشی اونقدر بهت میدن که زندگی کنی! خلاصه اگر من جای تو بودم حاضر بودم درسو ول کنم ولی گرین کارتو ول نمیکردم.
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-03 ساعت 23:41)mahdi357 نوشته: (2010-06-01 ساعت 11:53)laili نوشته: (2010-06-01 ساعت 11:36)mahdi357 نوشته: سلام
من 20 سال سن دارم
سربازی نرفتم و داداشم از معافی استفاده کرده
4 ترم دانشجو هستم و لیسانسم هم نصفه نیمه هستش
پول آنچنان هم برای زندگی در آمریکا ندارم
چه کنم؟
پیشنهاد میکنید برم دنبال کارم یا از همین اول قیدشو بزنم ؟
پس میشه بگید انگیزه ی شما برای شرکت در لاتاری چی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتر نبود قبل از اینکه شرکت کنید و شانس دیگران رو که به این نامه واقعا احتیاج دارند رو بگیرید به این موضوع فکر میکردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من معذرت.کمی به شما حق میدم که ناراحت باشید جونکه شاید مثل بقیه سالهاست که منتظرید لیکن باید توجه داشته باشید همانطور شما بهتر از من میدونید هر ساله دوبرابر ظریفیت واقعی دریافت گرین کارت دعوتنامه ارسال میشه, چونکه میدونند یه سری مخصوصا در ایران بخاطره یک سری مشکلات از روند کار انصراف میدن.
بنابراین رفتن یا نرفتن من لطمئه ایی به شانس برنده شدن شما وارد نکرده و نمیکند چرا که دعوتنامه ها بیش از تعداد واقعی گرین کارتها هستند.
حالا من هم نگفتم که نمیرم و دوست ندارم که برم منتهی الان به مشکلاتی برخوردم که در زمان ثبت نام اینطور به مسئله فکر نمیکردم.
حالا اگر شما یه راه چاره ایی به دست ما برسونید که ما هم راهی بشیم دعا میکنم که انشاا.. در دنیا و آخرت خیر ببینید.
راستی حالا اگر من کارهامو کردم و رسیدم آمریکا لازمه که حتما دیگه اونجا بمونم و یا میتونم کارتم را بگیرم و برگردم و هر وقت که دوست داشتم در سالهای آتی برم آمریکا.آیا این امکان پذیر است؟
ممنونم دوست عزیز برای دعای خیرتون...والا به خدا من توی این زمینه اصلا سررشته ندارم وگرنه کمکتون میکردم
ولی در مورد شانسم هم منظورم به خودم نبود من خودم این شانس بهم رو کرد و دو دستی هم چسبیدمش و با چنگ و دندون نذاشتم در بره و الان هم آمریکام...من برای دوستانی میگم که واقعا به این موقعیت احتیاج دارند.
نمیدونم چرا دلم میگیره وقتی بعضی ها قبول میشن و تازه فکر میکنند که برن یا نه؟ حالا شما شاید یه مقدار جریانتون فرق داشته باشه ولی باز هم اگه بخواهید میتونید هر طوری شده برید. هیچ چیزی بیشتر از این من رو اذیت نمیکنه که دوستان با پیام خصوصی به من میگن ما اینجا کار داریم حقوق خوب میگیریم به نظر شما بریم یا نه؟ من میگم کاش این فکر رو قبل از ثبت نام میکردند.لاتاری مال کسائیه که واقعا بهش احتیاج دارند و دیگه میخوان هر جوری که شده برن نه کسانی که از سر دلخوشی ثبت نام کردند.
امیدوارم مشکل شما هم به زودی حل بشه و همیشه موفق باشید.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان، اگه کسی هست که معافیت پزشکی گرفته
ممکنه تجربیاتش رو بگه چون شنیدم خیلی گیر می دن
که معافیت بدن !!
یه سوال دیگه اینکه مثه اینکه جدیدا معافیت پزشکی دائم کم می دن
و بیشتر موقت می دن ، می خواستم ببینم می شه با موقت خارج شد
از سرزمین گل و بلبل ؟؟!!!
شماره کیس: ؟؟؟201
دریافت نامه قبولی: این جمعه که نیومد !!
کنسولگری:
ارسال فرمهای اول:
کارنت شدن کیس:
تو دنیا نزدیک 550 میلیون سلاح گرم هست یعنی به ازای هر 12 نفر یک
سلاح وجود داره حالا سوال اینه که ما اون 11 تای دیگه رو چه جوری مسلح کنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
برای دادن آزمون زبان یا از این چیزا اقدام کن .
در هر صورت اگرم پولت پرید حداقل 5 میلیون باشه نه 15 میلیون .
ما که برنده نشدیم ولی کلاس زبان رو شروع کردم که شاید با وثیقه 5 میلیونی بتونم واسه سال اینده برم ( البته اگه برنده شدیم )
آنان که گذشته را بیاد نمی آورند محکوم به تکرار آنند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-06 ساعت 22:14)mahdi357 نوشته: با یه مختصص یه صحبت چند دقیقه ایی مبنی بر اینکه بهترین راه با شرایط موجود من یعنی "دانشجوی سربازی نرفته " اینه که اسپانسرم در یکی از دانشگاههای آمریکا برای من بورسیه تحصیلی بگیره(حالا چی هست و چچوری میدن را نمیدونم) و بعد که کارهامو کردم و رفتم آمریکا، با 5 همون میلیون وثیقه ام و با کمک یه وکیل اینور میتونم سربازیمو بخرم.(ظاهرا شرایطش خیلی خوبه)
حالا قرار شده هفته آینده ایشون را حضوری ببینم تا ببینم راهکار چطوره.
کسی نظری در این رابطه نداره؟
آره. ولی دوست عزیز من یه جا تو صحبت بچه ها خوندم که داشتن بورسیه از اونجا قبل از مصاحبه شاید به ضررت باشه یعنی اونا میگن تو که راه برا رفتن داری. البته بازم بگم در موردش تحقیق کن. من فقط یه جا خوندم
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
معافیت فرزند سوم خانواده ای که دو فرزند آنها خدمت نموده اند کاملاً منتفی است!
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا، سردار «محمدجواد زاده کمند»، در خصوص معافیت فرزند سوم خانواده ای که دو فرزند آنها خدمت نموده اند مجدداً یادآور شد که این معافیت کاملاً منتفی است و بطور کامل از محتوای قانون جدید خدمت وظیفه عمومی حذف گردیده است.
سردار زاده کمند یادآور شد: مرکز مشاوره سازمان وظیفه عمومی نیز با شماره تلفن ۷۳۹۴۱۷۳۹ آماده راهنمایی ، پاسخگویی و ارایه آخرین وضعیت پرونده به متقاضیان می باشد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
پدر من زمان جنگ ۴ سال تو پایگاه هوایی شیراز بود ۱ سال هم تو پایگاه دزفول بود
میگن به شما هیچی نمیخوره چون جز منطقه نبوده
من نمیدونم آخه پایگاه هوایی که تو خط مقدم نیس که
مثلا پایگاه هوایی . باید فاصله داشته باشه .
با ۳۰ سال خدمت ۳ تا داداش بودیم ۱ کیمون هم معاف نشد . کسر خدمتم نخوردیم .
۸ ساله جنگو هم بابام تو پشت جنگو جبهه خدمت کرد ولی آخرش هیچ .
آنان که گذشته را بیاد نمی آورند محکوم به تکرار آنند
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا اعصاب خورکنه خدمت امیدوارم همه بتونن معافیشونو بگیرن من هم کارام درست شه
Go hard or Go Home